Starity

Criminal Minds / Gyilkos elmék (2005-)

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 28. 21:08 #141
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Idézet (Bessie @ 2012.06.26. 12:30)
Bréking:
Matthew Gray Gubler újabb 2 évados szerződést hosszabbított. biggrin.gif

Juhúúúúú.. ez zene füleimnek. Ő a kedvenceeem wub.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, sandorreka2000
2012. július 15. 08:49 #142
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Imádom ezt a sorozatot, Shemar Moore azaz Derek Morgan a kedvencem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, sandorreka2000
2012. október 03. 18:26 #143
Peti_1992
Peti_1992
Hozzászólás: 1530
Csatolások: 11272
Azonosító: 70422
8.01 - The Silencer
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Bessie
2012. október 03. 18:30 #144
Peti_1992
Peti_1992
Hozzászólás: 1530
Csatolások: 11272
Azonosító: 70422
8.02 - The Pact
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Bessie
2016. július 22. 10:13 #145
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Napi több rész megnézek és én imádom! Annyira jól rájönnek a dolgokra, ahogy egyik eseményből a másikba kerülnek és minden részben van valami amin izgulhat a néző! Személyes kedvencem Dr.Spenser Reid aki egy lángelme a sorozatban! Olyan dolgokra jön rá hogy csak lesek biggrin.gif Hihetetlen egy figura mint ahogyan Penelope is biggrin.gif Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a sorozatot!! ♥♥ wub.gif
2016. augusztus 14. 10:52 #146
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Hát ez úgy ért így vasárnap reggel, mint egy kiadós gyomorrúgás. Thomas Gibson... tudtam, hogy vannak gondjai, mert aki mindig ilyen erős önkontroll alatt tartja magát, az előbb-utóbb így vagy úgy, de kiereszti a gőzt. Nagyon sajnálom, ami történt, mert már kezdte igazán összekapni magát, és újra a régi volt. Nem ez az első ilyen esete, de szerintem ostoba döntés volt Thomast kirúgni, pláne most, hogy Shemar is távozott.
Azon kívül, meg kell védenem Thomast. Helytelenül cselekedett, ezt még én is fel tudom fogni, de amikor azzal vádolják, hogy fizikailag bántalmaz másokat, az egy kicsit nevetséges számomra. Szó sincs arról, hogy bárkit az életben is megvert volna, még sérülést sem okozott soha senkinek. Sípcsonton rúgta a fickót, ami gyerekes és némileg szánalmas húzás, de gondolom az illető korántsem volt ártatlan. Ráadásul egy olyan emberről beszélünk itt, aki régebben hivatásos bokszoló volt. A haja szála nem görbült, legfeljebb a fene nagy egója. mad.gif Thomasnak vannak problémái, nem ez az első alkalom, hogy ilyesmit csinált és persze erre megoldást kell találni. A terápia ezek szerint nem volt egészen sikeres, de kirúgni őt... nem tudom. A sorozat nélküle halott, és ez mindenki számára totálisan kristálytiszta. pardon.gif Nem érdekel a sorozat, én Thomas miatt aggódom. Ilyen háttérrel nagyon nehéz lesz munkát találnia, pláne, ha még feketítenek is rajta. Thomas jó ember, nagyszerű színész és tehetséges rendező. Nagyon nem örülnék neki, ha ezek az incidensek túlsággal nagy bélyeget nyomnának az ő megítélésére. Márpedig ez fog történni, és ez hiba, mert ismétlem, igazából soha nem okozott sérülést senkinek. Olyan ez inkább, mint a gyerek, aki mérgében odacsap, de maga se gondolja komolyan. Persze, 54 évesen nem így kellene kezelni a problémákat, ezzel tisztában vagyok, de nem kell őt valami agresszív vadbaromnak beállítani. Főleg, mert biztos vagyok benne, hogy provokálták, és hogy talán az a rúgás sem az volt, mint aminek most elmondják. Nem voltam ott, így hát nem tudom megítélni igazán, de mégiscsak egy olyan emberről beszélünk, aki minden szabad percét a gyermekeivel tölti és gondoskodik az idős édesanyjáról. Gondolom nem baj, ha nem hiszem el azt az állítást, miszerint ő lett volna a "sötét felhő a sorozat felett, mert sose tudhatod, melyik Thomas Gibson jön be reggel." Úgy állítják be, mintha valami hasadt személyiségű pszichopata lenne. blink.gif Ugyan kérem, egyeseknek hatalmasan szép a drámai érzéke, de ettől még erősen sarkosított hazugsággal traktálják a népet. mad.gif Én Thomas Gibson mellett vagyok, kivont karddal. A CM-nek immár bizonyosan soha egy másodpercét se fogom megnézni, lehúzhatják a budin az egészet. Thomas pedig bármiben tűnik is fel ezután, rám számíthat. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: goldman, Szandi0820, Bessie
2016. augusztus 14. 13:47 #147
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (Grace Benning @ 2016.08.14. 10:52)
Hát ez úgy ért így vasárnap reggel, mint egy kiadós gyomorrúgás. Thomas Gibson... tudtam, hogy vannak gondjai, mert aki mindig ilyen erős önkontroll alatt tartja magát, az előbb-utóbb így vagy úgy, de kiereszti a gőzt. Nagyon sajnálom, ami történt, mert már kezdte igazán összekapni magát, és újra a régi volt. Nem ez az első ilyen esete, de szerintem ostoba döntés volt Thomast kirúgni, pláne most, hogy Shemar is távozott.
Azon kívül, meg kell védenem Thomast. Helytelenül cselekedett, ezt még én is fel tudom fogni, de amikor azzal vádolják, hogy fizikailag bántalmaz másokat, az egy kicsit nevetséges számomra. Szó sincs arról, hogy bárkit az életben is megvert volna, még sérülést sem okozott soha senkinek. Sípcsonton rúgta a fickót, ami gyerekes és némileg szánalmas húzás, de gondolom az illető korántsem volt ártatlan. Ráadásul egy olyan emberről beszélünk itt, aki régebben hivatásos bokszoló volt. A haja szála nem görbült, legfeljebb a fene nagy egója.  mad.gif Thomasnak vannak problémái, nem ez az első alkalom, hogy ilyesmit csinált és persze erre megoldást kell találni. A terápia ezek szerint nem volt egészen sikeres, de kirúgni őt... nem tudom. A sorozat nélküle halott, és ez mindenki számára totálisan kristálytiszta. pardon.gif Nem érdekel a sorozat, én Thomas miatt aggódom. Ilyen háttérrel nagyon nehéz lesz munkát találnia, pláne, ha még feketítenek is rajta. Thomas jó ember, nagyszerű színész és tehetséges rendező. Nagyon nem örülnék neki, ha ezek az incidensek túlsággal nagy bélyeget nyomnának az ő megítélésére. Márpedig ez fog történni, és ez hiba, mert ismétlem, igazából soha nem okozott sérülést senkinek. Olyan ez inkább, mint a gyerek, aki mérgében odacsap, de maga se gondolja komolyan. Persze, 54 évesen nem így kellene kezelni a problémákat, ezzel tisztában vagyok, de nem kell őt valami agresszív vadbaromnak beállítani. Főleg, mert biztos vagyok benne, hogy provokálták, és hogy talán az a rúgás sem az volt, mint aminek most elmondják. Nem voltam ott, így hát nem tudom megítélni igazán, de mégiscsak egy olyan emberről beszélünk, aki minden szabad percét a gyermekeivel tölti és gondoskodik az idős édesanyjáról. Gondolom nem baj, ha nem hiszem el azt az állítást, miszerint ő lett volna a "sötét felhő a sorozat felett, mert sose tudhatod, melyik Thomas Gibson jön be reggel." Úgy állítják be, mintha valami hasadt személyiségű pszichopata lenne.  blink.gif Ugyan kérem, egyeseknek hatalmasan szép a drámai érzéke, de ettől még erősen sarkosított hazugsággal traktálják a népet.  mad.gif Én Thomas Gibson mellett vagyok, kivont karddal. A CM-nek immár bizonyosan soha egy másodpercét se fogom megnézni, lehúzhatják a budin az egészet. Thomas pedig bármiben tűnik is fel ezután, rám számíthat.  meghajolo.gif

Annyira egyetértek veled, én sem igazán tudom a megérteni a döntés okát. Nyilván azt a kreatív nézeteltérést nem feltétlenül sípcsonton rúgássl kellett volna megoldani, de kinek nem lehet rossz napja? Ha azt nézzük, hogy annak idején a Két pasi forgatása alatt Charlie Sheen botrányt botrányra halmozott és még úgy is megkegyelmeztek neki, akkor Thomasnál röhej ez a második alkalom utáni elbocsátás. Egyébként egy cikkben azt olvastam, hogy a producer sem éppen egy született szent, állítólag nagyon fent hordja a nóziját és úgy beszél mindenkivel, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt.
Amúgy nekem kicsit olyan szaga van a dolognak, mintha csak egy ürügy kellett volna a sorozat kaszálására. Mert igen, innentől az kristálytiszta, hogy a nézettség csökkenni fog (jómagam is miatta álltam neki annak idején, a Dharma és Greg óta az egyik kedvenc színészem). Ugyanis innentől Kirsten és Matt nagyon kevés lesz, bármennyire is szeretem őket, illetve a karaktereiket. Én most a 11. évad végéig be fogom pótolni a tetemes lemaradásom, de utána szerintem én is hagyom a fenébe az egészet. Pedig nagyon szerettem régen.
Thomas mellett viszont én is kiállok és a filmjeit nézni fogom. Csak azt remélem én is, hogy az ilyen felrúgásról nyilatkozó drámakirálynők miatt nem sínyli meg túlságosan a dolgot.
2 felhasználónak tetszik: goldman, Grace Benning
2016. augusztus 14. 15:33 #148
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerény személyem azon kevesek közé tartozik - valószínűleg egyedül is vagyok a Starityn -, hogy most már ideje volt Thomas Gibsonnak felállni, hiába is volt hatalmas kedvencem, és itt a hangsúly a volt szócskán van. Nem vagyok hardcore Thomas vagy Criminal minds rajongó, csupán csak szórakozásból és kedvtelésből nézem, szóval eddig dunsztom sem volt arról, hogy ilyen jellegű önkontroll hiányban szenved. Jó pár évvel ezelőtt meg kellett volna tenniük ezt a lépést (kb. az ötödik évad után), ugyanis a Foyet-szál óta Hotch karaktere mély zuhanásba kezdett. Az utóbbi jó pár évben a morci nézésén, az "Állítsuk fel a profilt." és néhány egyéb plusz mondatán kívül csak úgy van a sorozatban és kész. Jelenléte nem sok vizet zavar, és pont emiatt érzem úgy, hogy igen is jól jönne egyfajta vérfrissítés. Habár tudomásom szerint a tizenkettedik szezon lesz az utolsó, így nem is lesz olyan nagy érvágás két kulcsfontosságú szereplő nélkülözése. Ott volt a CSI, mindenki hőbörgött miután Grissomot kiírták és megjegyzem egyaránt jó volt Fishburne-el és Ted Dansonnal is, sőt az utóbbit iszonyúan megkedveltem. A krimi sorozatok többsége pont azért jó, mert a szereplők gyakori leváltása sem nyírja ki magát a sorozatot. Kicsit fáj a szívem Hotch miatt, de örülök annak, hogy a készítők végül a karakter kiírása mellett döntöttek.
2016. augusztus 14. 16:00 #149
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ismételten hozzátenném, hogy Thomasnak igazából nincsenek problémái. Úgy értem, nem idegbeteg és nem agresszív. Olykor elveszti a kontrollt, mert hát ember. Az vesse rá az első követ, aki még soha nem kelt ki magából egy vita során. Pláne, ha azt a vitát Virgil Williams-szel vívja az ember... dry.gif Pökhendi kis majom, egy búzamókus, ennyit tudok rá mondani, lehet, én is behúznék neki. dry.gif Persze én magam sem olyannak képzeltem el Thomast, aki bárkit is bokán rúg, még dühében sem, hiszen mindig is úgy gondoltam, hogy ő az ilyesminek nagyon felette áll, de ez van. Ő is csak ember. Terápiára valóban járt, de akkoriban bomlott fel totálisan az élete, nem csodálom, hogy nehezebben tudta kontrollálni az indulatait és akadtak nehézségei az érzéseit illetően. Hogy most mi történt, nem tudom. Biztos, hogy ezek a konfliktusok már évek óta a levegőben lógtak, és napi szinten előjöttek. Látszott ez a sorozaton is, meg azon is, ahogyan Thomast egyre inkább mellőzték az epizódok során. Nem kapta meg még a lehetőségét sem annak, hogy még egyszer akkorát alakíthasson, mint a The100-ban. Annyit tudok, hogy a hírek szerint Thomas Paget Brewster védelmére kelt, és a végén ő húzta a rövidebbet. És pont emiatt tartom némileg hányingerkeltőnek, hogy senki nem szólal fel, mindenki lapul a fűben. Persze, értem én, hogy féltik a munkájukat, de amúgy se lesz már sokáig munkájuk. A sorozat egy nagy rakás sz@r már kábé az 5. évad második fele óta, és ezen a vérfrissítés nem fog változtatni. És nem mellesleg, amikor a CSI-ből távozott William Petersen, én vele együtt távoztam. Sokan lesznek így a CM-mel is. Lehet, hogy húzza még egy, vagy két évadig, de ez már csak döglődés lesz. Én magát a sorozatot nem bánom. Thomas sokkal többet és jobbat érdemel ennél az elbagatelizált szériánál. És igen, szétdurranok mérgemben, és lehet, hogy én is bokán rúgok valakit hamarosan. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Szandi0820, goldman
2025. március 01. 01:17 #150
standoffan
standoffan
Hozzászólás: 724
Csatolások: 49514
Azonosító: 208991
Season 13 Stills & Promos

mellow.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LilyC
2025. március 02. 21:45 #151