Starity

Thalía-chatbuli a Twitteren

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. április 03. 16:59 #1
- törölt felhasználó -    
Thalía éppen mára, 2010. április 3-ára érte el a történelmi fordulópontot a Twitteren, ugyanis követőinek száma túllépte a százezret. A twitterező rajongótábor ma éjjel chatbulit szervez ezen alkalomból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. április 03. 17:01 #2
- törölt felhasználó -    
Azon akadtam fenn, hogy nem lehet üzenetekkel zaklatni, ha ő nem követ. Nekem van olyan akit "zaklatok" és bár nem követ, szokott válaszolni... Na mindegy.
Thalíát meg mindenkinél jobban gyűlölöm sajna... biggrin.gif
2010. április 03. 17:15 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.04.03. 17:01)
Azon akadtam fenn, hogy nem lehet üzenetekkel zaklatni, ha ő nem követ. Nekem van olyan akit "zaklatok" és bár nem követ, szokott válaszolni... Na mindegy.
Thalíát meg mindenkinél jobban gyűlölöm sajna... biggrin.gif

Privát üzenetet csak annak tudsz küldeni, aki téged követ. Hasonlóképpen neked is csak az tud küldeni, akit te követsz. Máskülönben nem engedi a rendszer. A @NÉV formátumú üzenet teljesen más, az csak kilistázza neki, hogy hány üzenetben említették a nevét, ha megnézi oldalt. De a legtöbben azt meg sem nézik, így sokat nem ér. (Bár megjegyzem, a twitternek vannak hülye dolgai — nekem múltkor csak úgy hozzáadott 60-at az üzeneteim számozásához — szóval gyakorlatilag semmin nem lepődnék meg.)
2010. április 03. 17:24 #4
- törölt felhasználó -    
Igen, elég gáz pár dolog a twitteren, nem is értettem először még nyáron. Privát üzenetet soha nem küldtem és nem is kaptam még. Amúgy én nem igazán bírom azokat a sztárokat, akik még csak néha sem válaszolnak legalább pár rajongó twitjére... Köszi, hogy leírja, hogy milyen szépen süt a nap és lógatja a lábát meg megy a gym-be. Hihetetlen mennyi idejük van...
2010. április 03. 17:48 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem a mai távközléstechnika mellett ez nem idő kérdése, viszi magával az iPhone-ját, iPad-jét vagy az iStennyilát biggrin.gif, oszt' akkor ír üzenetet, amikor akar, akár abban az öt percben, amíg végzi a nagydolgát. smileeee.gif Egyébként igazad van, én sem szeretem a személytelen egyoldalú kommunikációt. Bár ő néha válaszolgat rajongóknak, privátban is, de erősen válogat (pl. sejtheted, hogy a magyarokat, románokat és hasonló népeket "véletlenül" soha nem veszi észre, a görögök szimpatikusak neki). tongue.gif
2010. április 03. 17:49 #6
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Idézet (El Mexicano @ 2010.04.03. 17:48)
iStennyilát biggrin.gif,

LOL biggrin.gif

2010. április 03. 18:06 #7
- törölt felhasználó -    
Pfff... :/ hát csodálatos... szerintem én, ha sztár lennék, annál inkább örülnék, hogy Wow, abba a távoli kis országba is eljuttattam valamit magamból, ott is ismernek és szeretnek! Én attól rosszul érezném már magam, ha kezdeném magam többnek érezni egy rajongómnál.
2010. április 03. 18:13 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.04.03. 18:06)
Pfff... :/ hát csodálatos... szerintem én, ha sztár lennék, annál inkább örülnék, hogy Wow, abba a távoli kis országba is eljuttattam valamit magamból, ott is ismernek és szeretnek! Én attól rosszul érezném már magam, ha kezdeném magam többnek érezni egy rajongómnál.

Hát igen, magyar fejjel egyszerű halandóként én is ezt mondanám, de az amerikaiak felfogása sajnos nem ez. Ők maguktól vannak elszállva, senki más nem érdekli őket, csak saját maguk és talán ami még a szűk látókörükben elérhető. Thalía sem volt ilyen, mielőtt az USA-ba költözött. De azóta eléggé kiszámíthatatlan. Én pl. nem tudnék neki olyat írni, ami meghatja, de egy nyálas kis 13 éves argentinra vagy brazilra rögtön odafigyelne és válaszolna...

Végül is a sztárok is csak emberek, ugyanúgy megvannak a szokásaik és az előítéleteik, mint mindenkinek, más kérdés, hogy ezt természetesen nyilvánosan nem vállalhatják fel. Szóval kifelé csak "mindenkit imádok és minden ország szép", legfeljebb a viselkedésükből lehet arra következtetni, hogy valójában mit gondolnak. wink.gif
2010. április 03. 20:06 #9
- törölt felhasználó -    
Hát ez elég vicces..Nem ismerem őt így róla nincs különösebb véleményem,de szerintem elég nagy hülyeség ez a chatbuli.
2010. április 03. 21:53 #10
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
klassz hír, chatbuli...
2010. április 03. 22:07 #11
- törölt felhasználó -    
Friss infó, a buli ma éjféltől lesz. Thalía már érdeklődött, hogy mikor kezdődik, tehát meglesz a sztárvendég. biggrin.gif
2011. január 03. 21:35 #12
- törölt felhasználó -    
aranyos angel.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 399.