Sons of Anarchy / Kemény motorosok (2008-2014)
2013. szeptember 12. 11:33
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Belecsaptak a lecsóba megint a srácok. Brutál rész volt - mint mindig. Szinte minden szereplő a pöcegödör alján van. Egyedül talán Chibs akiben van még valami életkedv-féle.
Kiakadtam mikor a néger pasi benyögte, hogy Tiget akarja Clayért cserébe.
Tarának azt hiszem most kezd igazán rossz lenni a helyzete.
Na és az a szöszke kisgyerek. Hát arra végképp nem gondoltam, hogy miért mutatják annyit.
Durva évadnak nézünk előre. Mondjuk ez nem meglepi.
1 felhasználónak tetszik:
Josh_
2013. szeptember 12. 18:00
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 11:33)
Belecsaptak a lecsóba megint a srácok. Brutál rész volt
Tara gyorsan rájött, hogy az erőszak nem helyénvaló, de néha hasznos.
Otto korábban milyen magabiztos volt, nagyon fordult a helyzet. A hapsi nem elég, hogy gyászol, befolyása van, de még kattant is. Rossz kombináció.
Tig éneklős jelenete a víznél példázza legjobban a pöcegödröt. Totális szétcsúszás.
A legmeglepőbb tényleg a szőke kisgyerek tette volt. Szépen felöltözve milyen nyugodtnak és csendesnek tűnt, erre a végén..
Bessie
2013. szeptember 12. 20:46
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Josh_ @ 2013.09.12. 18:00)
Tara gyorsan rájött, hogy az erőszak nem helyénvaló, de néha hasznos.
Ha eddig reménykedett még a békében és a csöndes kis családi életben, akkor ennek most fellegzett be. Bent hamar megtapasztalja, hogy a szép szó nem elég.
Otto korábban milyen magabiztos volt, nagyon fordult a helyzet. A hapsi nem elég, hogy gyászol, befolyása van, de még kattant is. Rossz kombináció.
Tig éneklős jelenete a víznél példázza legjobban a pöcegödröt. Totális szétcsúszás.
A legmeglepőbb tényleg a szőke kisgyerek tette volt. Szépen felöltözve milyen nyugodtnak és csendesnek tűnt, erre a végén..
. A könyvben a rajzai is megérnek fél mondatot. Arra gondoltam, nem semmi meló lehetett, mire valaki elkészítette a forgatásra. Főleg a szavakkal teleírt lapokat. Egyébként amikor a könyvet mutatják, akkor eszembe jutott az 5. évad fináléja, amikor Jax arról beszél, azt írja oda, amit másnak nem tud elmondani. Oké, ez nem ugyanaz, de a naplónak itt is szimbolikus jelentése volt. A srác élete pont ugyanolyan félresikerült volt, mint a klubtagok jelenlegi helyzete.
Bevallom én először azt hittem, hogy a kicsi Jax.
Claynek nem volt most sok jelenete, de fog még kavarni, abban biztos vagyok.
Gemma sosem változik, lásd amikor jól orrba verte a szőke csajt.
Otto bizonyos értelemben magának köszönheti, de nagyon sajnálom ám, szörnyen rájár a rúd. Szó szerint.
Josh_
2013. szeptember 12. 21:53
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:46)
Bevallom én először azt hittem, hogy a kicsi Jax.
Nekem is az a tippem, hogy életben marad és valahogy kapcsolatban lesz Jax-el, nem véletlenül mosolygott rá, amikor elhajtott a motorral.
Clay, hogy berezelt amikor meglátta a feketéket?
Bobby nagyon kérdőjeles, de én is a nomád élet felé hajlok, elképzelhető, hogy kiszáll a csapatból.
Gemma még mindig nagy kedvenc, sőt a legnagyobb. Imádom azt a nőt. Nemtököl, odaszól, odaver, mindent ami kell.
Hogy hasonlatot mondjak, nekem Néróval olyanok, mint Julia meg a Barbie, szurkolok nekik, hogy ne csessze el semmi a szerelmüket.
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:46)
Otto bizonyos értelemben magának köszönheti, de nagyon sajnálom ám, szörnyen rájár a rúd. Szó szerint.
Bessie
2013. szeptember 13. 22:19
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Josh_ @ 2013.09.12. 21:53)
Nekem is az a tippem, hogy életben marad és valahogy kapcsolatban lesz Jax-el, nem véletlenül mosolygott rá, amikor elhajtott a motorral.
Gerinctelen volt midig is, az is marad.
Bobby nagyon kérdőjeles, de én is a nomád élet felé hajlok, elképzelhető, hogy kiszáll a csapatból.
Gemma még mindig nagy kedvenc, sőt a legnagyobb. Imádom azt a nőt. Nemtököl, odaszól, odaver, mindent ami kell.
Hogy hasonlatot mondjak, nekem Néróval olyanok, mint Julia meg a Barbie, szurkolok nekik, hogy ne csessze el semmi a szerelmüket.
Ez nagyon nagy.
Frappánsan megfogalmaztad. 
Lehet, hogy ő akarja majd jó útra téríteni.
Hehe, azon én is jót nevettem. Játszotta a kemény csávót, hogy nem fogadja el az ajánlatot, de mikor meglátta a nagy darab csávókat, már szól is az őrnek, hogy telefonáljon.
Gemma nekem is az egyik legnagyobb kedvencem. Rögtön Jax után. De ha belegondolok, ő a legtökösebb az egész csapatban.
Akinek a sorsa kérdéses az Juice. Pedig aranyos és jó srác.
Josh_
2013. szeptember 14. 00:38
|
|
Josh_ |
|
Idézet (Bessie @ 2013.09.13. 22:19)
Az amúgy tetszik, hogy Jax még most sem hagyta abba az írást, ahogy az apja sem tette.
Jax amikor ír, az nagyon jó rész. Tetszenek a szövegek, amit közben mond. A mostani részben is ugye a 'kit vigyek magammal az úton' eszmefuttatás. Tudjuk mire gondol és milyen helyzetben és azt is, hogy az átlag ember élete nem ilyen, de sokszor magadra tudsz vonatkoztatni bizonyos bölcsességeket belőle.
Csoda, hogy Clay még nem nyírta ki Nerot, így is vetett már rá pár féltékeny pillantást.
Juice-t jól lerendezte Chibs, aztán milyen lelkesen ápolta.
Egyébként ez a rész így nem ér, nehogy Clay megússza, legalább verjék pépesre. Nem mondom, hogy nyírják ki, de ha Opienak mennie kellett, akkor nehogy nekem csak úgy kisétáljon a börtönből, mert agyvérzést kapok.
+ Sutter képe Twitterről:

Bessie
2013. szeptember 21. 20:27
|
|
BessieJung Kook |
|
Hát ezen a részen is csak pislogtam. Csak meghalt szegény kissrác.
Ottoból most nem láttunk sokat, de ezt a Lee-t egyre jobban kezdem kedvelni. hiába akarja teljesen kicsinálni a Sonst, de olyan,a kár egy véreb.
Azt hiszem eddig ő a legveszélyesebb (ex)zsaru, akikkel a klubnak dolga volt.
Na mikor kijött Tara éss felült Jax motorjára, azt hittem dobok egy hátast. Nem sokat beszéltek, de az mindent elmondott.
(na igen, ezt hívják színészetnek
)
Mi volt még? Juice-szal ölették meg a csajszit. Rendesen sajnáltam Juice-t, hogy csak igy került vissza. Na és mit mondott válasznak Jax, hogy hogy néz ki Juice? (Valami olyasmi hogy baráti szeretetet kapott, vagy mi...
)Padlóztam akkor is. Aztán ott volt mikor egyedül maradt Tara és Gemma. Eskü azt hittem, hogy Tara is beveri Gemma képét az asztalba.
Viszont Tara megint terhes lenne?
Mi is volt még? Ja Gemma és Clay találkozása. Á, az az öreg nagyon tud ám, de Gemma most is kőkemény volt. Utána hogy beszólt már Lee-nek.
Szakadtam.
Na mikor kijött Tara éss felült Jax motorjára, azt hittem dobok egy hátast. Nem sokat beszéltek, de az mindent elmondott.
Mi volt még? Juice-szal ölették meg a csajszit. Rendesen sajnáltam Juice-t, hogy csak igy került vissza. Na és mit mondott válasznak Jax, hogy hogy néz ki Juice? (Valami olyasmi hogy baráti szeretetet kapott, vagy mi...
Mi is volt még? Ja Gemma és Clay találkozása. Á, az az öreg nagyon tud ám, de Gemma most is kőkemény volt. Utána hogy beszólt már Lee-nek.
Josh_
2013. szeptember 21. 23:36
|
|
Josh_ |
|
Én is meglepődtem, azt hittem a kissrác él.
Sajnálom az anyját is. Oké drogos volt, de elég rosszul ért véget az élete. Ráadásul Jax Neronak is hazudott, mert ugye nem a drog ölte meg. Milyen hidegvérrel tudnak eltenni valakit láb alól. Kész vége, menjünk haza, hosszú volt ez a nap is.
Kivéve Juicet és Nerot, ő elhullajtott pár könnycseppet. Amikor ástak és szólt néhány szólt, legalább elbúcsúzott a maga módján.
Clay kitűnő volt ebben a részben. Az a duma Gemmának, majdnem megsajnálta az ember, de csak majdnem.
Lee jól keveri a kártyákat, tud uralkodni magán (még), ez az igaz erénye. Bár a következő előzetes alapján, Jax eligazítja kicsit hol a helye.
Lee jó megoldás lehetne amúgy, hogy Clayt eltüntessék, mert amennyire tudja védeni bent, meg is ölethetné. Találnia kellene valamilyen ütőkártyát, amivel meggyőzné Lee-t, hogy ne őket büntesse Otto tette miatt. Bár ez nem fog bekövetkezni, de kicsit szenvedhetne Clay. Egyébként June Stahl volt a kedvencem, ahogy Opie fejbe lövi, felejthetetlen.
Tara mit művel
, inkább beletörődne a sorsába. Hogy is van? Terhes, de készül a börtönre, Wendyt akarja gyámnak és válni akar? Idióta. Ennyire naív tényleg nem lehet. Először jó, azt mondta az ember, hogy harcol a lelkiismeretével, ott vannak a gyerekek stb.. Megszokhatta volna már, ez nem Disneyland.
Ha akar maradjon, ha sok neki húzzon el. Egyébként kell a sorozatba, érthető is mi a célja a készítőknek ezzel, csak felindulásból írom. A mádámról még nem is tud, akivel Jax összemelegedett, amíg börtönben volt. Megint ki lesz bukva.
A jelenetek, amiket említettél: Jax-Tara motor, Gemma-Tara kínos beszélgetése, illetve Juice szenvedése, nagyon jól összerakták. Jó nagyon a csapat, mindenki megéri a pénzét.
Clay kitűnő volt ebben a részben. Az a duma Gemmának, majdnem megsajnálta az ember, de csak majdnem.
Tara mit művel
A jelenetek, amiket említettél: Jax-Tara motor, Gemma-Tara kínos beszélgetése, illetve Juice szenvedése, nagyon jól összerakták. Jó nagyon a csapat, mindenki megéri a pénzét.
Bessie
2013. szeptember 22. 19:23
|
|
BessieJung Kook |
|
Látszik, hogy készülnek már a fináléra, de az hol van még?
Részről részre egyre lejjebb süllyed szinte mindenki. Na jó, Gemma és Clay nem, mert ők amúgy is tudták keverni a lapokat.
Én még nem láttam előzetes, nem is nagyon merek már. Legyen meglepi a jövő héten. Viszont ha Jax helyre rakja Lee-t, annak örülök.
De kétlem, hogy ettől ő beijedne.
Hát azért Stahl is megérdemelte amit kapott. De az a jelenet hatalmas volt. Illetve ami utána jött. Istenem, mennyit nevettem rajta.
Régi szép idők.
Amúgy annyira tudtam, hogy az írek nem fognak belemenni, hogy a SAMCRO többet ne szállítson fegyvert.
Én még nem láttam előzetes, nem is nagyon merek már. Legyen meglepi a jövő héten. Viszont ha Jax helyre rakja Lee-t, annak örülök.
Hát azért Stahl is megérdemelte amit kapott. De az a jelenet hatalmas volt. Illetve ami utána jött. Istenem, mennyit nevettem rajta.
Amúgy annyira tudtam, hogy az írek nem fognak belemenni, hogy a SAMCRO többet ne szállítson fegyvert.
Josh_
2013. szeptember 23. 00:57
Amikor az a szerencsétlen Lee-ről is kiderült, hogy pszichopata... a tükör előtt őrjöngött meztelenül... végre megint egy eszement. Nagyon hálás szerep. Még a végén Emmy-t kap érte jövőre.
De Stahl ügynök volt a kedvencem. Egyszerűen nem lehet felülmúlni azt a nőt és a színészi alakítás is zseniális volt. Sajnálom, hogy kinyírták.
Idézet (Bessie @ 2013.09.21. 20:27)
Hát ezen a részen is csak pislogtam. Csak meghalt szegény kissrác.
Ottoból most nem láttunk sokat, de ezt a Lee-t egyre jobban kezdem kedvelni. hiába akarja teljesen kicsinálni a Sonst, de olyan,a kár egy véreb.
Azt hiszem eddig ő a legveszélyesebb (ex)zsaru, akikkel a klubnak dolga volt.
(na igen, ezt hívják színészetnek
)
)Padlóztam akkor is. Aztán ott volt mikor egyedül maradt Tara és Gemma. Eskü azt hittem, hogy Tara is beveri Gemma képét az asztalba.
Viszont Tara megint terhes lenne?
Szakadtam.
2013. szeptember 24. 22:14
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (nyck @ 2013.09.23. 00:57)
Amikor az a szerencsétlen Lee-ről is kiderült, hogy pszichopata... a tükör előtt őrjöngött meztelenül... végre megint egy eszement. Nagyon hálás szerep. Még a végén Emmy-t kap érte jövőre.
De Stahl ügynök volt a kedvencem. Egyszerűen nem lehet felülmúlni azt a nőt és a színészi alakítás is zseniális volt. Sajnálom, hogy kinyírták. 
Ebben a sorozatban ki normális?
2013. szeptember 27. 14:40
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Le vagyok maradva egy résszel, mert csak a 2. részt néztem meg.
Kövezzetek meg de ezt most kifejezetten untam. Nem tudom, valahogy nem tudok most senkiért izgulni... Tara annyira antipatikus lett, sose volt kedvencem, de most. Pont nem érdekel mi lesz vele.
Amúgy ez lehet csak elfogultság, de mikor volt Tara és Gemma közös jelenete csak arra tudtam gondolni hogy van köztük vagy 20 év korkülönbség és mégis Katey Sagal mennyivel jobban néz ki?
Valahogy a clay szál is csak egyhelybe mozgott, vagy nem tudom.
Sejtem, hogy ez egy ilyen átvezető "sz@rfelgyüjtő" epizód volt, de nem tudom. Lehet nem voltam hangulatba vagy mi
Kövezzetek meg de ezt most kifejezetten untam. Nem tudom, valahogy nem tudok most senkiért izgulni... Tara annyira antipatikus lett, sose volt kedvencem, de most. Pont nem érdekel mi lesz vele.
Amúgy ez lehet csak elfogultság, de mikor volt Tara és Gemma közös jelenete csak arra tudtam gondolni hogy van köztük vagy 20 év korkülönbség és mégis Katey Sagal mennyivel jobban néz ki?
Valahogy a clay szál is csak egyhelybe mozgott, vagy nem tudom.
Sejtem, hogy ez egy ilyen átvezető "sz@rfelgyüjtő" epizód volt, de nem tudom. Lehet nem voltam hangulatba vagy mi
2013. szeptember 27. 15:15
|
|
Josh_ |
|
Idézet (Gabor28 @ 2013.09.27. 14:40)
Akkor én is elfogultnak számítok.
Sokkal inkább rabul tudja ejteni az embert, mint Maggie Siff. Dögösebb, annak ellenére is, hogy 59 éves. Mondanám, hogy csak a szerep, de láttam a sorozathoz kapcsolódó videókban privát emberként és a véleményem változatlan. Van fent egy videó Sutter youtube oldalán, azt hiszem valamelyik "wtf sutter" rész, amiben ül a kanapén és köt, de neki még az is jól áll.
2013. szeptember 27. 18:45
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Josh_ @ 2013.09.27. 15:15)
Akkor én is elfogultnak számítok.
Sokkal inkább rabul tudja ejteni az embert, mint Maggie Siff. Dögösebb, annak ellenére is, hogy 59 éves. Mondanám, hogy csak a szerep, de láttam a sorozathoz kapcsolódó videókban privát emberként és a véleményem változatlan. Van fent egy videó Sutter youtube oldalán, azt hiszem valamelyik "wtf sutter" rész, amiben ül a kanapén és köt, de neki még az is jól áll.
Akkor nem csak én gondolom így.
De az az igazság, hogy így 59 évesen jobban néz ki mint valaha.
Én örülnék ha Tarát bevágnák a dutyiba, de van egy olyan érzésem, hogy megússza.
Meg most akkor Clay elvileg feldobta az egész bandát nem? Azért kíváncsi vagyok ebből hogy jönnek ki.
Meg mintha Nero és Jax között, most megindítottak volna egy szakadékot ezzel, hogy megölték a drogos nőt.
A hétvégén megpróbálom behozni magam a 3. résszel.
2013. szeptember 29. 10:17
|
|
Josh_ |
|
Idézet (Gabor28 @ 2013.09.27. 18:45)
Meg mintha Nero és Jax között, most megindítottak volna egy szakadékot ezzel, hogy megölték a drogos nőt.
Én is így látom. Evvel az akcióval megtört valami Neroban. Kezd kiütközni, neki sok az üzlet + ami vele jár + Gemma és a családi kavarások. Az csak hab a tortán, hogy Jax-ben sem bízhat, pont azért amit említettél. Ha tippelnem kellene, szerintem megfog romlani a viszony közöttük és Gemma válaszút elé kerül, kinek az oldalára áll. Most azt mondanám Nero, de Gemma annyi mindenen keresztül ment és foggal-körömmel harcolt a családért, nem vagyok biztos magamban 100%-ig.
Megnéztem a 3. részt, ami eszembe jut... inkább kifehérítem. Igaz eddig nem tettük, de csak ketten elmélkedtünk. Jobb a békesség.
Annyira tudtam, hogy Clay nem fog mondani semmit. Tetszett a bátorsága, hogy végül nem hunyászkodott meg a magáncelláért, de jól behúzták a csőbe: nem csak a feketék, a fehéreket is magára haragította. Meg fogják ölni, hallhattuk ugye. Életben fog maradni, az a kérdés hogyan. Tekintve, hogy nem sok barátja maradt bent.
Ebben a részben Jax volt nekem a "rossz" Tig miatt.
Lee jól belecsapott a lecsóba. Először a nő, aztán a bandatagok, végül a mocsok a hajszállal és a ruhadarabbal. Nem szép, de mekkora jelenet volt, amikor a sört a fogakkal akarta kinyitni. Á, nézni is rossz volt, de így utólag hatalmas jelenete Lee-nek.
Wendy a kis ártatlan, na ő is mire készülhet?
Tara nem sok vizet zavart, viszont annyira sunyi feje volt amikor leadta a gyerekeket, tudható volt nem a kezéről van szó. Nem lepett meg, hogy terhes. Az az érzésem, hogy Colette még be fog kavarni Tara és Jax kapcsolatába, tekintve, hogy eléggé rámozdult Jax-re. Az a jelenet az öreggel fent az emeleten. Na azt nem kellett volna látni.
Bessie
2013. október 01. 12:45
|
|
BessieJung Kook |
|
Hát a múltheti rész kicsinált, ezért nem is irtam róla semmit. Annyi mindenen döbbentem hogy jaj.
Az öreget nagyon csipázom. Hogy beszólt már Jaxnek?
Aztán a sunyi fej, mikor Colette-el volt.
Ravasz, vén róka.
Toric nem normális, de épp ezért nagyon brutális minden téren. Iszonyat jó a karaktere. És veszélyes. Az a fogas fognyitós jelenet nem enyhén volt durva.
Na most ha ezekkel ezt megtette, a többiekkel mit fog?
Tetszett Jax és Clay beszélgetése, főleg, mikor Jax odament az ablakhoz és az ablakon keresztül beszélt Torichoz. Ezek zúzni fognak az egész évadban. De durván.
Na hát akkor azt hittem, hogy dobok egy hátast, mikor Jax megtudta, hogy Tara terhes, erre odamegy és azt mondja szeretlek?
Na és Tig. Hát a szívem szakadt meg.
Jó, hazudott Jaxnek, meg a bandának, de őszintén: melyikük nem hazudott?
Én már félek a mai részt megnézni.
Az öreget nagyon csipázom. Hogy beszólt már Jaxnek?
Toric nem normális, de épp ezért nagyon brutális minden téren. Iszonyat jó a karaktere. És veszélyes. Az a fogas fognyitós jelenet nem enyhén volt durva.
Tetszett Jax és Clay beszélgetése, főleg, mikor Jax odament az ablakhoz és az ablakon keresztül beszélt Torichoz. Ezek zúzni fognak az egész évadban. De durván.
Na hát akkor azt hittem, hogy dobok egy hátast, mikor Jax megtudta, hogy Tara terhes, erre odamegy és azt mondja szeretlek?
Na és Tig. Hát a szívem szakadt meg.
Én már félek a mai részt megnézni.
2013. október 07. 13:22
|
|
Josh_ |
|
Idézet (Gabor28 @ 2013.10.01. 22:00)
felőlem nyugodtan spoilerezhettek, engem nem zavar, nyugodtan írj normál betűkkel
már ha miattam volt
már ha miattam volt
Igen, rád gondoltam elsősorban, de akkor nem fehérítek.
A 4. rész nagyon durva. Erre a fordulatra nem számítottam.
Hirtelen nem is tudok értelmeset írni, még emésztem a látottakat.
Bessie
2013. október 08. 12:11
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Josh_ @ 2013.10.07. 13:22)
Igen, rád gondoltam elsősorban, de akkor nem fehérítek.
Dettó.
Josh_
2013. október 12. 11:20
|
|
BessieJung Kook |
|
Fú, ez durva volt, főleg a vége!
Itt háború lesz, attól tartok. De azért haladjunk sorjában.
Volt néhány jelenet,a mi nagyon tetszett. Első: Jax és Nero beszélgetése a kocsiban. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy miért is kedvelem annyira Nero-t.
Másik: Jax és Chibs beszélgetései.
Imádom mindkettőt, és Chibs valahogy olyan apa figuraféle Jaxnek, és tetszik, hogy megmondja neki a magáét. (Ha már Opie nem tudja
) Tetszett az is, mikor rákérdezett, hogy bízol bennem? Bízol bármelyikünkben?
Aztán szépen beszólt, hogy ez nem egyszemélyes társaság.
Clay a börtönben viszont meglepett. Nem hittem volna, hogy ezek után kiáll Jax mellett, persze lehet, hogy van még a tarsolyában ez-az.
Mégis, meglepő volt, meg kell mondanom.
Tara: egy ideje azon gondolkodom, hogy a legvégén Tara fogja lebuktatni az egész Sonst.
Na jó, ott van Wendy is, de értitek. Rendőrök jöttek-mentek, de ha végül kiderülne, hogy ők buktatják le majd a srácokat, hát az durva lesz.
Viszont az a robbanás.
Clay a börtönben viszont meglepett. Nem hittem volna, hogy ezek után kiáll Jax mellett, persze lehet, hogy van még a tarsolyában ez-az.
Tara: egy ideje azon gondolkodom, hogy a legvégén Tara fogja lebuktatni az egész Sonst.
Viszont az a robbanás.
Josh_
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.