Starity

Sons of Anarchy / Kemény motorosok (2008-2014)

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 12. 11:33 #161
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Belecsaptak a lecsóba megint a srácok. Brutál rész volt - mint mindig. Szinte minden szereplő a pöcegödör alján van. Egyedül talán Chibs akiben van még valami életkedv-féle. ohmy.gif Kiakadtam mikor a néger pasi benyögte, hogy Tiget akarja Clayért cserébe. reklamalo.gif Tarának azt hiszem most kezd igazán rossz lenni a helyzete. unsure.gif Na és az a szöszke kisgyerek. Hát arra végképp nem gondoltam, hogy miért mutatják annyit. ohmy.gif Durva évadnak nézünk előre. Mondjuk ez nem meglepi. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2013. szeptember 12. 18:00 #162
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 11:33)
Belecsaptak a lecsóba megint a srácok. Brutál rész volt

Tara gyorsan rájött, hogy az erőszak nem helyénvaló, de néha hasznos. diablo.gif Ha eddig reménykedett még a békében és a csöndes kis családi életben, akkor ennek most fellegzett be. Bent hamar megtapasztalja, hogy a szép szó nem elég. rohog.gif
Otto korábban milyen magabiztos volt, nagyon fordult a helyzet. A hapsi nem elég, hogy gyászol, befolyása van, de még kattant is. Rossz kombináció.
Tig éneklős jelenete a víznél példázza legjobban a pöcegödröt. Totális szétcsúszás. crazy.gif
A legmeglepőbb tényleg a szőke kisgyerek tette volt. Szépen felöltözve milyen nyugodtnak és csendesnek tűnt, erre a végén.. mellow.gif. A könyvben a rajzai is megérnek fél mondatot. Arra gondoltam, nem semmi meló lehetett, mire valaki elkészítette a forgatásra. Főleg a szavakkal teleírt lapokat. Egyébként amikor a könyvet mutatják, akkor eszembe jutott az 5. évad fináléja, amikor Jax arról beszél, azt írja oda, amit másnak nem tud elmondani. Oké, ez nem ugyanaz, de a naplónak itt is szimbolikus jelentése volt. A srác élete pont ugyanolyan félresikerült volt, mint a klubtagok jelenlegi helyzete.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. szeptember 12. 20:46 #163
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.09.12. 18:00)
Tara gyorsan rájött, hogy az erőszak nem helyénvaló, de néha hasznos.  diablo.gif  Ha eddig reménykedett még a békében és a csöndes kis családi életben, akkor ennek most fellegzett be. Bent hamar megtapasztalja, hogy a szép szó nem elég. rohog.gif   
Otto korábban milyen magabiztos volt, nagyon fordult a helyzet. A hapsi nem elég, hogy gyászol, befolyása van, de még kattant is. Rossz kombináció. 
Tig éneklős jelenete a víznél példázza legjobban a pöcegödröt. Totális szétcsúszás.  crazy.gif 
A legmeglepőbb tényleg a szőke kisgyerek tette volt. Szépen felöltözve milyen nyugodtnak és csendesnek tűnt, erre a végén..  mellow.gif. A könyvben a rajzai is megérnek fél mondatot. Arra gondoltam, nem semmi meló lehetett, mire valaki elkészítette a forgatásra. Főleg a szavakkal teleírt lapokat. Egyébként amikor a könyvet mutatják, akkor eszembe jutott az 5. évad fináléja, amikor Jax arról beszél, azt írja oda, amit másnak nem tud elmondani. Oké, ez nem ugyanaz, de a naplónak itt is szimbolikus jelentése volt. A srác élete pont ugyanolyan félresikerült volt, mint a klubtagok jelenlegi helyzete.

Bevallom én először azt hittem, hogy a kicsi Jax. unsure.gif Elején úgy is mutatták. A napló miatt. Szerintem nem véletlenül tették bele a srácot, lesz még ennek jelentősége. Azt végülis nem mutatták, hogy mi lett vele a lövöldözés után.

Claynek nem volt most sok jelenete, de fog még kavarni, abban biztos vagyok. rohog.gif Nem tudom hogy mi lesz Bobbyval, az is jó kérdés. És aki miatt majd szívrohamot kaptam az Juice. ohmy.gif Rendesen imádkoztam hogy nehogy megöljék, mikor tárgyalt Chibs és Jax. rohog.gif Viszont az ír hogy megverte már?!

Gemma sosem változik, lásd amikor jól orrba verte a szőke csajt. rohog.gif Plusz befenyegette az ügyvédnőt. Nero-t még mindig szeretem. biggrin.gif

Otto bizonyos értelemben magának köszönheti, de nagyon sajnálom ám, szörnyen rájár a rúd. Szó szerint. _nevet.gif Ez de olcsó poén volt. Bocsi. biggrin.gif
2013. szeptember 12. 21:53 #164
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:46)
Bevallom én először azt hittem, hogy a kicsi Jax.

Nekem is az a tippem, hogy életben marad és valahogy kapcsolatban lesz Jax-el, nem véletlenül mosolygott rá, amikor elhajtott a motorral.
Clay, hogy berezelt amikor meglátta a feketéket? _nevet.gif Gerinctelen volt midig is, az is marad. biggrin.gif
Bobby nagyon kérdőjeles, de én is a nomád élet felé hajlok, elképzelhető, hogy kiszáll a csapatból.
Gemma még mindig nagy kedvenc, sőt a legnagyobb. Imádom azt a nőt. Nemtököl, odaszól, odaver, mindent ami kell. biggrin.gif
Hogy hasonlatot mondjak, nekem Néróval olyanok, mint Julia meg a Barbie, szurkolok nekik, hogy ne csessze el semmi a szerelmüket. biggrin.gif

Idézet (Bessie @ 2013.09.12. 20:46)
Otto bizonyos értelemben magának köszönheti, de nagyon sajnálom ám, szörnyen rájár a rúd. Szó szerint. 

nevet2.gif Ez nagyon nagy. biggrin.gif Frappánsan megfogalmaztad. _nevet.gif
2013. szeptember 13. 22:19 #165
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.09.12. 21:53)
Nekem is az a tippem, hogy életben marad és valahogy kapcsolatban lesz Jax-el, nem véletlenül mosolygott rá, amikor elhajtott a motorral. 
Clay, hogy berezelt amikor meglátta a feketéket? _nevet.gif Gerinctelen volt midig is, az is marad.  biggrin.gif 
Bobby nagyon kérdőjeles, de én is a nomád élet felé hajlok, elképzelhető, hogy kiszáll a csapatból. 
Gemma még mindig nagy kedvenc, sőt a legnagyobb. Imádom azt a nőt. Nemtököl, odaszól, odaver, mindent ami kell.  biggrin.gif 
Hogy hasonlatot mondjak, nekem Néróval olyanok, mint Julia meg a Barbie, szurkolok nekik, hogy ne csessze el semmi a szerelmüket.  biggrin.gif 
nevet2.gif Ez nagyon nagy.  biggrin.gif  Frappánsan megfogalmaztad.  _nevet.gif

Lehet, hogy ő akarja majd jó útra téríteni. unsure.gif Az amúgy tetszik, hogy Jax még most sem hagyta abba az írást, ahogy az apja sem tette. De pont az jutott eszembe, ha még élne Opie rendet tenne hamar Jax agya körül. biggrin.gif jaj, de hiányzik. sad.gif

Hehe, azon én is jót nevettem. Játszotta a kemény csávót, hogy nem fogadja el az ajánlatot, de mikor meglátta a nagy darab csávókat, már szól is az őrnek, hogy telefonáljon. _nevet.gif Várom már nagyon azt a beszélgetést, ami benne volt az évad előzetesben. biggrin.gif Őszintén szólva nekem halvány lila sejtésem sincs arról, hogy mi lesz a srácokkal, de az irókat nem féltem. Hoznak még meglepiket. biggrin.gif

Gemma nekem is az egyik legnagyobb kedvencem. Rögtön Jax után. De ha belegondolok, ő a legtökösebb az egész csapatban. _nevet.gif Szerintem is nagyon jók Nero-val, de nagyon meglepődnék, ha Clay nem tenne nekik keresztbe. Nem olyan fából faragták.

Akinek a sorsa kérdéses az Juice. Pedig aranyos és jó srác. unsure.gif Tig meg hát Tig. De annyira imádom azt a fazont. Nincs még olyan, mint ő. rohog.gif
2013. szeptember 14. 00:38 #166
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2013.09.13. 22:19)
Az amúgy tetszik, hogy Jax még most sem hagyta abba az írást, ahogy az apja sem tette.

Jax amikor ír, az nagyon jó rész. Tetszenek a szövegek, amit közben mond. A mostani részben is ugye a 'kit vigyek magammal az úton' eszmefuttatás. Tudjuk mire gondol és milyen helyzetben és azt is, hogy az átlag ember élete nem ilyen, de sokszor magadra tudsz vonatkoztatni bizonyos bölcsességeket belőle.

Csoda, hogy Clay még nem nyírta ki Nerot, így is vetett már rá pár féltékeny pillantást. biggrin.gif Azért az írók összekaphatnák kicsit a csapatot. Nosztalgiából belenéztem első évados részekbe, milyen felemelő volt, amikor elrepesztettek a motorral, közösen megoldani egy ügyet. Most annyi titok, alku van, nagyon kell sasolni le ne maradj valamiről. Ahogy egyre jobban belemásztunk a sztoriba, nem sok vidámság jut már egy-egy részre.

Juice-t jól lerendezte Chibs, aztán milyen lelkesen ápolta. rohog.gif Tiget nagyon sajnálom, ki ne emlékezne még az őrült, perverz Tigre, kérjük vissza. biggrin.gif
Egyébként ez a rész így nem ér, nehogy Clay megússza, legalább verjék pépesre. Nem mondom, hogy nyírják ki, de ha Opienak mennie kellett, akkor nehogy nekem csak úgy kisétáljon a börtönből, mert agyvérzést kapok. mellow.gif

+ Sutter képe Twitterről:
https://pbs.twimg.com/media/BUASAvGCcAACJ3h.jpg
2013. szeptember 21. 20:27 #167
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hát ezen a részen is csak pislogtam. Csak meghalt szegény kissrác. ohmy.gif Ottoból most nem láttunk sokat, de ezt a Lee-t egyre jobban kezdem kedvelni. hiába akarja teljesen kicsinálni a Sonst, de olyan,a kár egy véreb. biggrin.gif Azt hiszem eddig ő a legveszélyesebb (ex)zsaru, akikkel a klubnak dolga volt.
Na mikor kijött Tara éss felült Jax motorjára, azt hittem dobok egy hátast. Nem sokat beszéltek, de az mindent elmondott. ohmy.gif meghajolo.gif (na igen, ezt hívják színészetnek rohog.gif )
Mi volt még? Juice-szal ölették meg a csajszit. Rendesen sajnáltam Juice-t, hogy csak igy került vissza. Na és mit mondott válasznak Jax, hogy hogy néz ki Juice? (Valami olyasmi hogy baráti szeretetet kapott, vagy mi... think.gif )Padlóztam akkor is. Aztán ott volt mikor egyedül maradt Tara és Gemma. Eskü azt hittem, hogy Tara is beveri Gemma képét az asztalba. rohog.gif Viszont Tara megint terhes lenne? wtf.gif
Mi is volt még? Ja Gemma és Clay találkozása. Á, az az öreg nagyon tud ám, de Gemma most is kőkemény volt. Utána hogy beszólt már Lee-nek. _nevet.gif Szakadtam.
2013. szeptember 21. 23:36 #168
Josh_
Josh_
Én is meglepődtem, azt hittem a kissrác él. sad.gif Sajnálom az anyját is. Oké drogos volt, de elég rosszul ért véget az élete. Ráadásul Jax Neronak is hazudott, mert ugye nem a drog ölte meg. Milyen hidegvérrel tudnak eltenni valakit láb alól. Kész vége, menjünk haza, hosszú volt ez a nap is. rohog.gif Kivéve Juicet és Nerot, ő elhullajtott pár könnycseppet. Amikor ástak és szólt néhány szólt, legalább elbúcsúzott a maga módján.

Clay kitűnő volt ebben a részben. Az a duma Gemmának, majdnem megsajnálta az ember, de csak majdnem. biggrin.gif Lee jól keveri a kártyákat, tud uralkodni magán (még), ez az igaz erénye. Bár a következő előzetes alapján, Jax eligazítja kicsit hol a helye. rohog.gif Lee jó megoldás lehetne amúgy, hogy Clayt eltüntessék, mert amennyire tudja védeni bent, meg is ölethetné. Találnia kellene valamilyen ütőkártyát, amivel meggyőzné Lee-t, hogy ne őket büntesse Otto tette miatt. Bár ez nem fog bekövetkezni, de kicsit szenvedhetne Clay. Egyébként June Stahl volt a kedvencem, ahogy Opie fejbe lövi, felejthetetlen. biggrin.gif

Tara mit művel omg.gif, inkább beletörődne a sorsába. Hogy is van? Terhes, de készül a börtönre, Wendyt akarja gyámnak és válni akar? Idióta. Ennyire naív tényleg nem lehet. Először jó, azt mondta az ember, hogy harcol a lelkiismeretével, ott vannak a gyerekek stb.. Megszokhatta volna már, ez nem Disneyland. biggrin.gif Ha akar maradjon, ha sok neki húzzon el. Egyébként kell a sorozatba, érthető is mi a célja a készítőknek ezzel, csak felindulásból írom. A mádámról még nem is tud, akivel Jax összemelegedett, amíg börtönben volt. Megint ki lesz bukva. rohog.gif

A jelenetek, amiket említettél: Jax-Tara motor, Gemma-Tara kínos beszélgetése, illetve Juice szenvedése, nagyon jól összerakták. Jó nagyon a csapat, mindenki megéri a pénzét. cool.gif
2013. szeptember 22. 19:23 #169
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Látszik, hogy készülnek már a fináléra, de az hol van még? ohmy.gif Részről részre egyre lejjebb süllyed szinte mindenki. Na jó, Gemma és Clay nem, mert ők amúgy is tudták keverni a lapokat. biggrin.gif

Én még nem láttam előzetes, nem is nagyon merek már. Legyen meglepi a jövő héten. Viszont ha Jax helyre rakja Lee-t, annak örülök. thumbsup.gif De kétlem, hogy ettől ő beijedne.

Hát azért Stahl is megérdemelte amit kapott. De az a jelenet hatalmas volt. Illetve ami utána jött. Istenem, mennyit nevettem rajta. rohog.gif Régi szép idők.

Amúgy annyira tudtam, hogy az írek nem fognak belemenni, hogy a SAMCRO többet ne szállítson fegyvert.
2013. szeptember 23. 00:57 #170
- törölt felhasználó -    
Amikor az a szerencsétlen Lee-ről is kiderült, hogy pszichopata... a tükör előtt őrjöngött meztelenül... végre megint egy eszement. Nagyon hálás szerep. Még a végén Emmy-t kap érte jövőre. smileeee.gif De Stahl ügynök volt a kedvencem. Egyszerűen nem lehet felülmúlni azt a nőt és a színészi alakítás is zseniális volt. Sajnálom, hogy kinyírták. sad.gif
Idézet (Bessie @ 2013.09.21. 20:27)
Hát ezen a részen is csak pislogtam. Csak meghalt szegény kissrác. ohmy.gif Ottoból most nem láttunk sokat, de ezt a Lee-t egyre jobban kezdem kedvelni. hiába akarja teljesen kicsinálni a Sonst, de olyan,a kár egy véreb. biggrin.gif Azt hiszem eddig ő a legveszélyesebb (ex)zsaru, akikkel a klubnak dolga volt. 
Na mikor kijött Tara éss felült Jax motorjára, azt hittem dobok egy hátast. Nem sokat beszéltek, de az mindent elmondott. ohmy.gif  meghajolo.gif (na igen, ezt hívják színészetnek rohog.gif )
Mi volt még? Juice-szal ölették meg a csajszit. Rendesen sajnáltam Juice-t, hogy csak igy került vissza. Na és mit mondott válasznak Jax, hogy hogy néz ki Juice? (Valami olyasmi hogy baráti szeretetet kapott, vagy mi... think.gif )Padlóztam akkor is. Aztán ott volt mikor egyedül maradt Tara és Gemma. Eskü azt hittem, hogy Tara is beveri Gemma képét az asztalba. rohog.gif Viszont Tara megint terhes lenne? wtf.gif 
Mi is volt még? Ja Gemma és Clay találkozása. Á, az az öreg nagyon tud ám, de Gemma most is kőkemény volt. Utána hogy beszólt már Lee-nek. _nevet.gif Szakadtam.
2 felhasználónak tetszik: Josh_, Bessie
2013. szeptember 24. 22:14 #171
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (nyck @ 2013.09.23. 00:57)
Amikor az a szerencsétlen Lee-ről is kiderült, hogy pszichopata... a tükör előtt őrjöngött meztelenül... végre megint egy eszement. Nagyon hálás szerep. Még a végén Emmy-t kap érte jövőre. smileeee.gif De Stahl ügynök volt a kedvencem. Egyszerűen nem lehet felülmúlni azt a nőt és a színészi alakítás is zseniális volt. Sajnálom, hogy kinyírták.  sad.gif

Ebben a sorozatban ki normális? biggrin.gif Talán csak a gyerekek. rohog.gif Hű, vajon mi lesz ma? biggrin.gif
2013. szeptember 27. 14:40 #172
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Le vagyok maradva egy résszel, mert csak a 2. részt néztem meg.
Kövezzetek meg de ezt most kifejezetten untam. Nem tudom, valahogy nem tudok most senkiért izgulni... Tara annyira antipatikus lett, sose volt kedvencem, de most. Pont nem érdekel mi lesz vele.
Amúgy ez lehet csak elfogultság, de mikor volt Tara és Gemma közös jelenete csak arra tudtam gondolni hogy van köztük vagy 20 év korkülönbség és mégis Katey Sagal mennyivel jobban néz ki?
Valahogy a clay szál is csak egyhelybe mozgott, vagy nem tudom.
Sejtem, hogy ez egy ilyen átvezető "sz@rfelgyüjtő" epizód volt, de nem tudom. Lehet nem voltam hangulatba vagy mi rohog.gif
2013. szeptember 27. 15:15 #173
Josh_
Josh_
Idézet (Gabor28 @ 2013.09.27. 14:40)
Amúgy ez lehet csak elfogultság, de mikor volt Tara és Gemma közös jelenete csak arra tudtam gondolni hogy van köztük vagy 20 év korkülönbség és mégis Katey Sagal mennyivel jobban néz ki?

Akkor én is elfogultnak számítok. biggrin.gif
Sokkal inkább rabul tudja ejteni az embert, mint Maggie Siff. Dögösebb, annak ellenére is, hogy 59 éves. Mondanám, hogy csak a szerep, de láttam a sorozathoz kapcsolódó videókban privát emberként és a véleményem változatlan. Van fent egy videó Sutter youtube oldalán, azt hiszem valamelyik "wtf sutter" rész, amiben ül a kanapén és köt, de neki még az is jól áll. smokin.gif
2 felhasználónak tetszik: Gabor28, Bessie
2013. szeptember 27. 18:45 #174
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Idézet (Josh_ @ 2013.09.27. 15:15)
Akkor én is elfogultnak számítok.  biggrin.gif 
Sokkal inkább rabul tudja ejteni az embert, mint Maggie Siff. Dögösebb, annak ellenére is, hogy 59 éves. Mondanám, hogy csak a szerep, de láttam a sorozathoz kapcsolódó videókban privát emberként és a véleményem változatlan. Van fent egy videó Sutter youtube oldalán, azt hiszem valamelyik "wtf sutter" rész, amiben ül a kanapén és köt, de neki még az is jól áll.  smokin.gif

Akkor nem csak én gondolom így. biggrin.gif
De az az igazság, hogy így 59 évesen jobban néz ki mint valaha.

Én örülnék ha Tarát bevágnák a dutyiba, de van egy olyan érzésem, hogy megússza.
Meg most akkor Clay elvileg feldobta az egész bandát nem? Azért kíváncsi vagyok ebből hogy jönnek ki.
Meg mintha Nero és Jax között, most megindítottak volna egy szakadékot ezzel, hogy megölték a drogos nőt.
A hétvégén megpróbálom behozni magam a 3. résszel.
2013. szeptember 29. 10:17 #175
Josh_
Josh_
Idézet (Gabor28 @ 2013.09.27. 18:45)
Meg mintha Nero és Jax között, most megindítottak volna egy szakadékot ezzel, hogy megölték a drogos nőt.

Én is így látom. Evvel az akcióval megtört valami Neroban. Kezd kiütközni, neki sok az üzlet + ami vele jár + Gemma és a családi kavarások. Az csak hab a tortán, hogy Jax-ben sem bízhat, pont azért amit említettél. Ha tippelnem kellene, szerintem megfog romlani a viszony közöttük és Gemma válaszút elé kerül, kinek az oldalára áll. Most azt mondanám Nero, de Gemma annyi mindenen keresztül ment és foggal-körömmel harcolt a családért, nem vagyok biztos magamban 100%-ig.

Megnéztem a 3. részt, ami eszembe jut... inkább kifehérítem. Igaz eddig nem tettük, de csak ketten elmélkedtünk. Jobb a békesség. biggrin.gif

Annyira tudtam, hogy Clay nem fog mondani semmit. Tetszett a bátorsága, hogy végül nem hunyászkodott meg a magáncelláért, de jól behúzták a csőbe: nem csak a feketék, a fehéreket is magára haragította. Meg fogják ölni, hallhattuk ugye. Életben fog maradni, az a kérdés hogyan. Tekintve, hogy nem sok barátja maradt bent.

Ebben a részben Jax volt nekem a "rossz" Tig miatt. pardon.gif A végén, amikor megjelentek a feketék, olyan sajnálatot éreztem vagy nem tudom hogy írjam. Ez lesz neki a mélypont, ha kezelésbe veszik. sad.gif

Lee jól belecsapott a lecsóba. Először a nő, aztán a bandatagok, végül a mocsok a hajszállal és a ruhadarabbal. Nem szép, de mekkora jelenet volt, amikor a sört a fogakkal akarta kinyitni. Á, nézni is rossz volt, de így utólag hatalmas jelenete Lee-nek. biggrin.gif Most már jelvényt is kapott, még jobb. Ha beviszik Nero-t, Gemma kiborul, és azt várom innentől még jobban eldurvul a helyzet.

Wendy a kis ártatlan, na ő is mire készülhet? blink.gif Jó trükk volt az alapozóval (vagy amit odakent a nyakára biggrin.gif).
Tara nem sok vizet zavart, viszont annyira sunyi feje volt amikor leadta a gyerekeket, tudható volt nem a kezéről van szó. Nem lepett meg, hogy terhes. Az az érzésem, hogy Colette még be fog kavarni Tara és Jax kapcsolatába, tekintve, hogy eléggé rámozdult Jax-re. Az a jelenet az öreggel fent az emeleten. Na azt nem kellett volna látni. fear.gif biggrin.gif
2013. október 01. 12:45 #176
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hát a múltheti rész kicsinált, ezért nem is irtam róla semmit. Annyi mindenen döbbentem hogy jaj. rohog.gif

Az öreget nagyon csipázom. Hogy beszólt már Jaxnek? _nevet.gif Aztán a sunyi fej, mikor Colette-el volt. _nevet.gif Ravasz, vén róka.

Toric nem normális, de épp ezért nagyon brutális minden téren. Iszonyat jó a karaktere. És veszélyes. Az a fogas fognyitós jelenet nem enyhén volt durva. ohmy.gif Na most ha ezekkel ezt megtette, a többiekkel mit fog? ohmy.gif

Tetszett Jax és Clay beszélgetése, főleg, mikor Jax odament az ablakhoz és az ablakon keresztül beszélt Torichoz. Ezek zúzni fognak az egész évadban. De durván. biggrin.gif

Na hát akkor azt hittem, hogy dobok egy hátast, mikor Jax megtudta, hogy Tara terhes, erre odamegy és azt mondja szeretlek? wtf.gif 110.gif

Na és Tig. Hát a szívem szakadt meg. sad.gif Jó, hazudott Jaxnek, meg a bandának, de őszintén: melyikük nem hazudott?

Én már félek a mai részt megnézni. blush.gif
2013. október 01. 22:00 #177
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
felőlem nyugodtan spoilerezhettek, engem nem zavar, nyugodtan írj normál betűkkel smileeee.gif
már ha miattam volt
2013. október 07. 13:22 #178
Josh_
Josh_
Idézet (Gabor28 @ 2013.10.01. 22:00)
felőlem nyugodtan spoilerezhettek, engem nem zavar, nyugodtan írj normál betűkkel smileeee.gif 
már ha miattam volt

Igen, rád gondoltam elsősorban, de akkor nem fehérítek.

A 4. rész nagyon durva. Erre a fordulatra nem számítottam. blink.gif
Hirtelen nem is tudok értelmeset írni, még emésztem a látottakat. biggrin.gif
2013. október 08. 12:11 #179
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2013.10.07. 13:22)
Igen, rád gondoltam elsősorban, de akkor nem fehérítek. 
A 4. rész nagyon durva. Erre a fordulatra nem számítottam.  blink.gif 
Hirtelen nem is tudok értelmeset írni, még emésztem a látottakat.  biggrin.gif

Dettó. biggrin.gif Ez ... huh. Annyira Sons-os. Mondom, én rendesen félek mi lesz itt az évad végére. rohog.gif
2013. október 12. 11:20 #180
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Fú, ez durva volt, főleg a vége! ohmy.gif Itt háború lesz, attól tartok. De azért haladjunk sorjában. biggrin.gif Volt néhány jelenet,a mi nagyon tetszett. Első: Jax és Nero beszélgetése a kocsiban. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy miért is kedvelem annyira Nero-t. biggrin.gif Másik: Jax és Chibs beszélgetései. meghajolo.gif Imádom mindkettőt, és Chibs valahogy olyan apa figuraféle Jaxnek, és tetszik, hogy megmondja neki a magáét. (Ha már Opie nem tudja sad.gif ) Tetszett az is, mikor rákérdezett, hogy bízol bennem? Bízol bármelyikünkben? smileeee.gif Aztán szépen beszólt, hogy ez nem egyszemélyes társaság.
Clay a börtönben viszont meglepett. Nem hittem volna, hogy ezek után kiáll Jax mellett, persze lehet, hogy van még a tarsolyában ez-az. biggrin.gif Mégis, meglepő volt, meg kell mondanom.
Tara: egy ideje azon gondolkodom, hogy a legvégén Tara fogja lebuktatni az egész Sonst. _nevet.gif Na jó, ott van Wendy is, de értitek. Rendőrök jöttek-mentek, de ha végül kiderülne, hogy ők buktatják le majd a srácokat, hát az durva lesz. ohmy.gif
Viszont az a robbanás. ooo.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!