Sons of Anarchy / Kemény motorosok (2008-2014)
2012. július 20. 00:00
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Gondoltam megosztom veletek a videót, mert itt még nem láttam fent, bár nektek biztosan sokkal többet mond, mint nekem. Őszintén, én még nem sok részt láttam belőle, a videóba is egyedül Ashley Tisdale miatt lestem bele.
2012. július 20. 00:54
háá lehet hogy Opie karaktere még több szerephez juthat!
én egyébként nem tartom elképzelhetetlennek hogy Tara mindennek végén Opie-nál fog kikötni!
kérdés hogy pl.ez az új szereplő akit Ashley Tisdale fog alakítani miféle funkciót fog betölteni Jax életében???
bármi előfordulhat Kurt Sutter biztos kitalál valami fordulatot ismét idáig mindegyik évadra ez volt a jellemző!
mindenesetre várom már nagyon!
én egyébként nem tartom elképzelhetetlennek hogy Tara mindennek végén Opie-nál fog kikötni!
kérdés hogy pl.ez az új szereplő akit Ashley Tisdale fog alakítani miféle funkciót fog betölteni Jax életében???
bármi előfordulhat Kurt Sutter biztos kitalál valami fordulatot ismét idáig mindegyik évadra ez volt a jellemző!
mindenesetre várom már nagyon!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. augusztus 08. 20:09
Idézet (Gabor28 @ 2012.08.08. 18:50)
De állat ez a plakát! És hogy Ron Perlman-t így kívülre rakták a körből, á nagyon komoly...
jaja nekem is tetszik nagyon!ez egy kicsit előrevetíti mi lesz Clay sorsa ebben az évadban!
nagyon kíváncsi leszek hogy miként folytatódik tovább a történet!
Bessie
2012. augusztus 09. 00:23
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.08. 20:09)
jaja nekem is tetszik nagyon!ez egy kicsit előrevetíti mi lesz Clay sorsa ebben az évadban!
Ja már én is baromira kíváncsi vagyok mit kezdenek vele, de nem hiszem, hogy könnyen ki rakják.
Egyébként én Katey Sagal miatt kezdtem nézni (amit nem bántam meg), de messze ő a kedvencem az egészbe hatalmas a nő és a karaktere is bejön. Ahogy végülis minden az ő kezébe fut össze.
2012. augusztus 09. 01:38
Idézet (Gabor28 @ 2012.08.09. 00:23)
Ja már én is baromira kíváncsi vagyok mit kezdenek vele, de nem hiszem, hogy könnyen ki rakják.
Egyébként én Katey Sagal miatt kezdtem nézni (amit nem bántam meg), de messze ő a kedvencem az egészbe hatalmas a nő és a karaktere is bejön. Ahogy végülis minden az ő kezébe fut össze.
jaja Sagal iszonyat ráérzett a karakterre nem véletlen hogy szinte minden évben jelölik ezért a szerepéért valami díjra!
2012. augusztus 10. 12:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tényleg ő a legjobb karakter. Hihetetlenül jól alakítja Gemma-t.
De én akkor is bírom Jax-et.
Látszik, hogy angol színész.
gonzales7
2012. augusztus 10. 14:13
Idézet (Bessie @ 2012.08.10. 12:22)
Tényleg ő a legjobb karakter. Hihetetlenül jól alakítja Gemma-t.
De én akkor is bírom Jax-et.
Látszik, hogy angol színész. 
én nem tudnék egy valakit kiemelni iszonyat jól megírt karakterekkel van tele tömve az egész sorozat!
de akiket nagyon bírok:Chibs, Tig, és Happy!
Bessie
2012. augusztus 10. 15:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.10. 14:13)
én nem tudnék egy valakit kiemelni iszonyat jól megírt karakterekkel van tele tömve az egész sorozat!
Na jó, az egész társaság úgy jó, ahogy van.
Azért milyen szövegek vannak már benne?
2012. augusztus 17. 22:43
új promó videók! vééégree!
2012. augusztus 18. 12:55
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Egyszerűen nem hiszem el, hogy csak most kezdtem el nézni!
Tegnap szedtem le az első évadot, a pilot-ot nemrég néztem meg... iszonyat nagy feelingű sori, már ennyiből látom na és remek karakterek, nagyon bejött
A Totál szívás (Breaking Bad) mellett ez lesz majd valószínűleg a kedvenc "kemény dráma" kategóriás sorozatom
Igaz, abból is még darálnom kell sokat, de nem baj!
Szép lassan behozom
Bessie
2012. augusztus 18. 15:36
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.18. 12:55)
Egyszerűen nem hiszem el, hogy csak most kezdtem el nézni!
Tegnap szedtem le az első évadot, a pilot-ot nemrég néztem meg... iszonyat nagy feelingű sori, már ennyiből látom na és remek karakterek, nagyon bejött
A Totál szívás (Breaking Bad) mellett ez lesz majd valószínűleg a kedvenc "kemény dráma" kategóriás sorozatom
Igaz, abból is még darálnom kell sokat, de nem baj!
Szép lassan behozom 
Ugye milyen jó sorozat? Én is nemrég fedeztem fel. Pedig ToTo már említette régen, hogy nagyon fain, de most fejeztem be az első évadot. Leszedtem a 2-ik évadot és már kíváncsi vagyok a folytatásra. De biztos vagyok benne, hogy annyira f@sza, mint az első évad.
na jó, remélem nem fognak idetalálni a gyerekek.
Az 5-ik évad előzeteséből nekem túl sok minden nem derült ki. Legalábbis remélem nem az lesz benne, hogy Jaxnek olyan durva balesete lesz.
SasukeMilo
2012. augusztus 18. 15:50
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.08.18. 15:36)
Ugye milyen jó sorozat? Én is nemrég fedeztem fel. Pedig ToTo már említette régen, hogy nagyon fain, de most fejeztem be az első évadot. Leszedtem a 2-ik évadot és már kíváncsi vagyok a folytatásra. De biztos vagyok benne, hogy annyira f@sza, mint az első évad.
Egyszerűen bedarált. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Az 5-ik évad előzeteséből nekem túl sok minden nem derült ki. Legalábbis remélem nem az lesz benne, hogy Jaxnek olyan durva balesete lesz.
A poszter mást sugall. De számomra még mindig a legjobb karakter Gemma és Tig. 
Hát igen, nem épp gyermekmese
2012. augusztus 18. 16:49
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.18. 15:50)
Hát igen, nem épp gyermekmese
xD Megmondom őszintén, így a pilotból csak két színész volt ismerős: Pearlman ugyebár és Katey Sagal (na vajon honnan?
), de a legszimpatikusabb talán Jax karaktere volt! Úgy érzem, lesz mit ledarálnom (bár így is nézek most még 3 sorozatot... enyhén túlvállaltam magam) 
Jaxet alakító színészt ismertem, még a Huligánok filmből. Az az egyik kedvencem (film).
SasukeMilo
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.