Anna Paquin mindig is lelkesen védte a homoszexuális embertársainak jogait, és úgy érezte, itt az ideje, hogy elismerje, hogy ő bizony biszexuális.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Paquin a lányokat is szereti
2010. április 02. 13:05
Tökmindegy hogy biszexuális amíg a párja mellett boldog..Semmi kivetnivaló nincs ebben.
2010. április 02. 15:04
Kokemény. Szerintem ennek a legjobban Stephen Moyer örül:D
2010. április 02. 15:35
Mondjuk azt azért nem vágom, miért kellett ezt a nagyközönség elé tárni. Nem tudom miért kell mindenkinek nagy dobra verni a nemi identitást.
2010. április 02. 17:25
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Én sem értem a Meleg felvonulást...Ők azt mondják, hogy nem fogadjuk el őket.Nos ez is csak hozzáállás kérdése.Nekem semmi bajom a melegekkel...amíg engem békén hagynak, és nem próbál meg felszedni egy.Volt egy igen rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban...azóta sem változott meg a véleményem hisz egy rothadt alma miatt nem hajítom ki az egész kosarat...De a felvonulással is csak a már meglévő ellenszenvet erősítik meg az emberekben.A Heteroszexuálisok miért nem rendeznek felvonulást? Vagy azok akik mások mint a "normális" emberek...Mert nincs rá szükségük..Mindenki olyan amilyen.Ez biológia...ez genetikai dolog.Ez nem betegség ez nem mutáció, vagy mint a nátha,hogy elkapod ha rád tüsszent.Mi ezt tudjuk, elfogadjuk, tudomásul vesszük...De nem kell minden évben kihívó öltözékekben, kihívóan parádézva felvonulni az utcán, hogy : "huhú...ciaaaa...én meleg vagyóóók!!!" Nem érdekel senkit.Legyen! Az ő dolga, de ne reklámozza.Miért fontos neki, hogy mindenki tudja róla, hogy a kolbászt szereti a szalonna helyett hol ott a szalonna egészségesebb...
2010. április 03. 21:34
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
örülök, hogy közhírré tette
most egy álmatlan éjszakám sem lesz, hiszen tudom, hogy biszexuális.. 
most komolyan, ezt minek kell közhírré tenni neki? hát kit érdekel? majd ha összejön egy csajjal, akkor úgyis tudni fogjuk...
most komolyan, ezt minek kell közhírré tenni neki? hát kit érdekel? majd ha összejön egy csajjal, akkor úgyis tudni fogjuk...
2010. április 20. 11:32
jah, hameg csak úgy összejönne egy csajjal (a vőlegénye mellett), akkor meg az lenne baj, hogy nem "jelentette be"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: