Nem jött be a Last Song
2010. április 02. 14:51
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Hát nem tudom...azért én kíváncsi vagyok a filmre, de lehet az éneklés jobban áll neki.
2010. április 03. 11:33
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
nekem tetszik a last song tortenete!
2010. április 03. 19:18
|
|
Alex12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.15. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 93177 offline
|
Én a Hannah Montana filmet már láttam, és a sorozatot is folyamatosan nézem, viszont ezt az új filmjét, még nem volt alkalmam megnézni. De szerintem jó lehet ez is, mert nekem a HM film is nagyon bejött. Miley-nak a hangja is nagyon jó és színészkedni si tud! ésmivel tényleg nagyon sok ember szereti Miley-t, így szeritem semmit nem fog változtatni a kritikusok véleménye. (legalábbis nem sokat)
2010. április 05. 19:22
jajjj ezek am olyan barmok!:@
nem tom mi a fene bajuk van
nekem meg nagyon is tetszik a the last song
és a hannah montana a fil meg a sorozat is tetszik
hülye kritikusok szánalom
nem tom mi a fene bajuk van
nekem meg nagyon is tetszik a the last song
és a hannah montana a fil meg a sorozat is tetszik
hülye kritikusok szánalom
2010. április 05. 19:35
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
A Hannah Montana sorozat tök jó, de a film az nem tetszik. Nekem túl unalmas. De lehet, hogy a The Last Song jó lesz. Nem tudom még nem láttam. Lehet, hogy megnézem.
2010. április 08. 11:42
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
Még is csak jól teljesítettek a miley rajongók, mert Amerikában a negyedik helyen áll a The Last Song. Ilyen filmeket előzött meg hogy a 7. Exférj Újratöltve
5. Alice Csodaországban
5. Alice Csodaországban
2010. április 08. 13:23
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Idézet (marti27 @ 2010.04.08. 11:42)
Még is csak jól teljesítettek a miley rajongók, mert Amerikában a negyedik helyen áll a The Last Song. Ilyen filmeket előzött meg hogy a 7. Exférj Újratöltve
5. Alice Csodaországban
5. Alice Csodaországban
Azt kell megfigyelni, hogy mindenki azt várta, hogy aki HM fan az majd tódul a moziba, mert Miley a főszereplő.
Lássuk a tényeket: Hannah Montana tavaly 1hét alatt 44millió, Last Song 1hét alatt 29millió, úgy hogy ráadásul most ünnep volt, ergo pont emiatt is indították a filmet. Szóval ennyit ér Miley neve, ha nincs összekapcsolva Hannah Montanaval. Ezek tények!
2010. április 08. 13:32
|
|
Hailey^^visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.31. Hozzászólás: 336 Csatolások: 43 Azonosító: 106671 offline
|
Arra tényleg lehetett számítani, hogy Miley miatt sokan meg fogják nézni a filmet. Én kíváncsi vagyok rá, nem is miatta, sokkal inkább a történet miatt, bár az előzetes jó lett
A könyvet nemrég olvastam, nagyon tetszett, Nicholas Sparks remek író
Szóval én várom, hogy láthassam a filmet. Miley eddig nekem csak énekesnőként bizonyított, színésznőként még annyira nem, úgyhogy kíváncsi vagyok, itt hogy játszott.
A kritikusok pedig azért kritikusok, hogy leírják a véleményüket, nem hinném, hogy ezért szánalmasak lennének
Szóval én várom, hogy láthassam a filmet. Miley eddig nekem csak énekesnőként bizonyított, színésznőként még annyira nem, úgyhogy kíváncsi vagyok, itt hogy játszott.
A kritikusok pedig azért kritikusok, hogy leírják a véleményüket, nem hinném, hogy ezért szánalmasak lennének
2010. április 08. 13:38
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Alice CSodaországban március 1.jén mutatták be, még szép, hogy április elején nem hoz annyit, durva lett volna, ha így is leverte volna a Last Song-t, de ha már Alice, akkor ez a film március 1.hetében 147milliót hozott, szóval, ha lehet, akkor almát az almával hasonlítsuk össze a jövőben! Amúgy Alice 5 hét alatt hozott 312millió-t...
2010. április 08. 14:01
Hát elég béna film lett de lehet,hogy később még sikeresebb lesz mert például Jennifer Aniston is így kezdte most meg vílág hírű színésznő!!!!!!Lehet,hogy Miley-nak is bejön.
2010. április 11. 10:21
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Hát nem értem miért bántják!Szerintem azért annyira nem pocsék!:)legalábbis amennyit én láttam belőle,az nem volt rossz!de szerintem a rajongókat nem fogja érdekelni a kritikusok véleménye,és sokan fogják megnézni a filmet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: