A Disney sztárja úgy döntött, hogy a zenélés helyett a filmezést választja. A kritikusok szerint rosszul döntött, hiszen első filmje borzalmasra sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem jött be a Last Song
2010. április 01. 17:00
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Én is osztom a véleményeiteket, azaz hogy várható volt, de mivel Miley (sajnos) elég nagy rajongói bázissal rendelkezik, akik mindent elnéznek neki, így szerintem anyagilag biztos nem lesz bukás a film. Miley-t nem tudom, hogy mennyire hatják meg a kritikák, szerintem sehogy... inkább énekelne.
2010. április 01. 17:11
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Jaj, ne is énekeljen. Annyira orrhangja van
Ne csináljon semmit! Amúgy is irritál a csaj. A Disney teletömte a zsebeit pénzzel, egy életen át megél abból, amit keresett.
2010. április 01. 17:12
Hát,én sejtettem hogy ebből a színészkedésből bukás lesz..nem jó színésznek.
2010. április 01. 17:19
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ez semmit nem jelent, szar filmeket is istenítettek már (Twilight...), míg jókat is a sárba tiportak 1-2 ember miatt (Jersey Girl például). Én megvárom, amíg jó minőségben meg tudom nézni, utána ítélkezek.
Szerintem jó volt a HM filmben, ami egy egész szórakoztató darab volt, kellemes délutáni kikapcsolódás.
De ha nektek örömet okoz látatlanban fikázni, csak tessék...
Szerintem jó volt a HM filmben, ami egy egész szórakoztató darab volt, kellemes délutáni kikapcsolódás.
2010. április 01. 17:50
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.04.01. 17:19)
neked meg az okoz örömet,hogy a Twilight-ot minden egyes topicban szidod,nem lehetne túllépni rajta?
a témához kapcsolódva:Miley 1-2 számát szeretem,a sorozatát nem ismerem,de majd lehet ebbe a filmbe belenézek,viszont nincsenek nagy elvárásaim,mert az tényleg igaz,hogy aki "sztár" lett az már rögtön mindenhez ért,legalábbis ő úgy gondolja
2010. április 01. 17:57
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Miley szerintem nagyon jó énekesnő, a számai nagyon tetszenek és hangja pedig egyedi. A Hannah Montana sorozatot nem láttam még én sem, viszont a movie-ja nem igazán jött be :S Láttam már koncertfelvételeket is róla, és ott sem mozog még annyira jól. De sztem az a baj egyelőre vele, hogy még tul fiatal kis idétlen fruska
De remélehtőleg majd kinövi.
2010. április 01. 18:41
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát a grimasz a HM-ba jól jön, de amíg nem láttam - nem is fogom, szerintem... - nem szídom a filmet
2010. április 01. 19:30
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Oltás! Már a Hannah Montana sorozatnál se ájultam el a színészi tehetségétől, de ezek szerint nem vagyok vele egyedül! Amúgy pedig Amerikában, ha a New York Times elkönyvel valakit szörnyűnek, akkor az illető lehuzhatja magát a wc-n. Ők ott a legfőbb kritikusok, mindenki hozzájuk igazodik!
2010. április 01. 20:52
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD legszebb öröm a káröröm :DDDDDDD
2010. április 02. 11:45
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
Ez nagyon gááz ....mármint wárni lehetett hogy nem lesz nagy durranás,csak azért van felkapwa,mert miley a főszereplő
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: