Jóban Rosszban (2005-)
2012. április 14. 18:37
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Imádoom! Lehet, hogy nem a legigényesebb magyar sorozat, de akkor is, este ez kapcsolja legjobban ki az agyat.
- A Bodolai család szerencsétlenkedése.
- Pongrácz kusza szerelmi szálak
- Kardos mint nőcsábász
- Vera és Viktor csakúgy önmagukban
- A Bodolai család szerencsétlenkedése.
- Pongrácz kusza szerelmi szálak
- Kardos mint nőcsábász
- Vera és Viktor csakúgy önmagukban
2012. május 19. 18:37
|
|
Mosolygósvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.29. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 172214 offline
|
Szerintem most már jobb mint a Barátok közt.Én sokat nevetek a sorozaton.Bodolaiék mindent visznek.Bár hogy Tamás atyja még a túlvilágról is visszajönne..
2012. augusztus 26. 20:54
|
|
Andee McDannovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 138 Azonosító: 180561 offline
|
Én annak örülök nagyon, hogy Tamás atya (Száraz Dénes) visszatér a sorozatba.
2012. augusztus 27. 11:18
Idézet (Andee McDanno @ 2012.08.26. 20:54)
Én annak örülök nagyon, hogy Tamás atya (Száraz Dénes) visszatér a sorozatba.

én annak egyáltalán nem , mert már falra mászok Betti nyavalygástól
de konrád szerelmes lesz
2012. augusztus 28. 09:26
|
|
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline
|
Facen olvastam,hogy új főcím lesz..Zsófi énekeli elvileg,a háttérszereplőkkel..itt gondolom (Magdira,Karibá'ra) de szerintem ez egy nagy átverés.:$
2012. augusztus 30. 11:14
Idézet (Selena. @ 2012.08.28. 09:26)
Facen olvastam,hogy új főcím lesz..Zsófi énekeli elvileg,a háttérszereplőkkel..itt gondolom (Magdira,Karibá'ra) de szerintem ez egy nagy átverés.:$
hát zsófi inkább ne énekeljen benne..akkor inkább maradjon ez ami van
2012. augusztus 30. 14:05
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Áron most kajak meghalt???
Anyám, má nem igaz hogy a normális, szerethető embereket mindig kiírják
És most olvastam Konrádról is vmit, szerintem ő is meghal, bár konkrétan nem írta le csak célzott rá...de ha ő is meghal én nem nézem
2012. augusztus 30. 15:02
Idézet (Ria1997 @ 2012.08.30. 14:05)
Áron most kajak meghalt???
Anyám, má nem igaz hogy a normális, szerethető embereket mindig kiírják
És most olvastam Konrádról is vmit, szerintem ő is meghal, bár konkrétan nem írta le csak célzott rá...de ha ő is meghal én nem nézem 
áron ér minden nap szorítottam hogy ne hogy kiírják , bár elég egyértelmű volt, mivel az előzeteseket mindig olvastam/olvasom és hát eléggé érezhető volt
ki is akadtam rendesen
most meg agárdi is...tuti nem éli túl, eddig 4en haltak meg a 11-ből nem, v hát lehet h többen már nem tudom, de 11 embert írnak ki nem?
konrád kiírása meg végzetes lenne, persze tamás-t vissza rakják őt meg kiírják?
és ugye bandi nem lett fertőzött? bár őt nem írják ki az tuti
2012. augusztus 30. 15:59
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát énis reménykedtem hogy nem írják ki, nem értem miért kellett ezt..Na igen, Agárdi..én őt is nagyon birom, de szerintem nem hal meg..bár kitudja már, ez a Grande olyan kiszámíthatatlan dög :@ Bandi csak megjátszotta hogy elkapta, azért hogy bemehessen a kórházba Emilhez
Egyébként én annak nagyon örülök hogy Tamás visszajön, ez a minimum... Csak az a baj hogy kitudja h jön vissza :/
Egyébként én annak nagyon örülök hogy Tamás visszajön, ez a minimum... Csak az a baj hogy kitudja h jön vissza :/
2012. augusztus 30. 19:58
Idézet (Selena. @ 2012.08.28. 09:26)
Zsófi énekelhetné a főcímdalt Dénessel,mert mindkettőnek gyönyörű hangjuk van
2012. október 12. 18:19
Imádom a Jóban-rosszbant!
Azon kevés sorozatok közé tartozik, amelyben nem lehet előre tudni, hogy mi fog történni! Sokkal jobb, mint a többi sorozat.
Azon kevés sorozatok közé tartozik, amelyben nem lehet előre tudni, hogy mi fog történni! Sokkal jobb, mint a többi sorozat.
2012. október 15. 22:59
|
|
olivia15új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 08.08.26. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 70092 offline
|
Idézet (Ria1997 @ 2012.08.30. 15:59)
Hát énis reménykedtem hogy nem írják ki, nem értem miért kellett ezt..Na igen, Agárdi..én őt is nagyon birom, de szerintem nem hal meg..bár kitudja már, ez a Grande olyan kiszámíthatatlan dög :@ Bandi csak megjátszotta hogy elkapta, azért hogy bemehessen a kórházba Emilhez
van egy előzetes a tv2 oldalán amiben már benne van...nekem először úgy jött le,hogy szellem lesz,de már ötletem sincs
2012. október 16. 18:35
|
|
Ria1997dollophead |
|
Idézet (olivia15 @ 2012.10.15. 22:59)
van egy előzetes a tv2 oldalán amiben már benne van...nekem először úgy jött le,hogy szellem lesz,de már ötletem sincs

Énis láttam, Betty kérdezte mit akar tőle, ő meg azt válaszolta: beszélgetni..
Ezt egyszerűen nem tudom mire vélni, hiszen akkor szellemként tér vissza..de Dénes meg azt mondta h ő többet nem hagyja ott a sorozatot, szellem meg nem lehet az idők végezetéig xD
Más: Még azt is megfigyeltem h Betty és Gábor..no comment, nem elég Kardos ? :/
Mindenesetre kíváncsian várom november 2-át, de talán csalódás lesz a vége..Grandét ismerve
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: