Visszatér a Tokio Hotel!
2010. március 31. 17:26
|
|
király brigikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 117747 offline
|
Szerintem a Tokio Hotel visszza térése nagyon ki robbano..nagyon jo z ujj album.nekem nagyon teccik.
2010. március 31. 18:37
Szerintem is nagyon gázak kinézetre a fiúk-lányok, de szerintem igenis tudnak jó zenét csinálni! Nem értem azt a mérhetetlen utálatot, ami körbeveszi őket...
2010. április 05. 12:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Látom Rejtő Jenő itt járt. Nem különösebben érdekel, ha ezért elküld valaki pár hétre, hónapra pihenni, de azért fura, hogy mindig elrejtitek, ha valaki célozgat arra hogy a fórum színvonala már a béka seggét sem éri el, új fórum ide vagy oda!
Felfújom az úszógumimat és előszedem a bikinimet, nyaralásra készem állok! De az is csak titeket fog minősíteni, ha az őszinteséget úgy jutalmazzátok!
Felfújom az úszógumimat és előszedem a bikinimet, nyaralásra készem állok! De az is csak titeket fog minősíteni, ha az őszinteséget úgy jutalmazzátok!
2010. április 05. 19:40
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Fúj... Én ki nem állhatom őket. Amióta megláttam őket utálom mindegyiket.
2010. április 05. 19:47
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
ízlések és pofonok
miért nem lehet egyszerűen nem hallgatni, miért kell mérhetetlenül gyűlölni azért mert mások mint a többiek, Lady gaga is ilyen, mégsem utáljátok őt, nah csak ennyit akartam
2010. április 26. 14:39
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Idézet (Emcsi @ 2010.04.05. 19:47)
ízlések és pofonok
miért nem lehet egyszerűen nem hallgatni, miért kell mérhetetlenül gyűlölni azért mert mások mint a többiek, Lady gaga is ilyen, mégsem utáljátok őt, nah csak ennyit akartam 
Egyetértek
2010. május 03. 11:29
|
|
király brigikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 117747 offline
|
ennyi..ha nem tecik ne halgasd.!már én se vok nagy fan.de akor is ha nem szerted öket akkor.ne fikázd öket.ha meg szereted öket akkor ne is dicsérd öket mert meg vernek az ucán..xD
2010. szeptember 06. 23:02
huh...
miert kell annyit mocskolni es kritizalni oket?
tudom,most sokan azt gondoljatok,hogy konnyu nekem ilyent irni,mert szeretem oket,de most azt leszamitva,hogy imadom,miert kell mindig mindenki,na jo szinte mindenki ugy beszeljen roluk,mint valami leprasokrol?
tisztara nm ertem meg az ilyent...
mindig is fogom szeretni,es kiallok ertuk...
Emcsi,Ever es Kiraly Brigike...egyetertek veletek:D
miert kell annyit mocskolni es kritizalni oket?
tudom,most sokan azt gondoljatok,hogy konnyu nekem ilyent irni,mert szeretem oket,de most azt leszamitva,hogy imadom,miert kell mindig mindenki,na jo szinte mindenki ugy beszeljen roluk,mint valami leprasokrol?
tisztara nm ertem meg az ilyent...
mindig is fogom szeretni,es kiallok ertuk...
Emcsi,Ever es Kiraly Brigike...egyetertek veletek:D
2010. szeptember 06. 23:22
Idézet (EncixD @ 2010.09.06. 23:17)
jajj mennyi baj van egyesekkel
en ck annyit mondok hogy:akinek nem tetszik ne kritizalja oket ennyi az egessz;) tom

en ck annyit mondok hogy:akinek nem tetszik ne kritizalja oket ennyi az egessz;) tom
azert egy kicsit Enci,fog vissza magad,nincs baj veluk..
csak ki nem alhatjak oket..
ennyi:)
ezt szebben is meglehet mondani:D:D
2010. szeptember 06. 23:26
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2010.04.05. 19:49)
no lám már csak ez hiányzott...festett képű bohócok
Meghajlok előtted, te gondolatolvasó!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: