Starity

Milyen munkát vállalnál el szívesen?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 28. 18:19 #1
- törölt felhasználó -    
Mi az a munka amit szívesen elvállalnál?Amiben benne szeretnél lenni? Valszeg itt mindenkinek a mi leszek ha nagy leszek jut az eszébeXD. Nade nem baj,várom a véleményeket.
2010. március 29. 15:55 #2
eventyr
eventyr
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 132
Csatolások: 8
Azonosító: 107368
Ez egy szép, nagy, komplex kérdés smileeee.gif
23 évesen sajnos azt a munkát vállalom, ami éppen van, ami nevetséges egy üzleti szakmával a kezemben, de mind1, ez jutott. Viszont szívesen dolgoznék rendezvényszervezőként, és fordító/tolmácsként, valamint egyre inkább érdekel a webszerkesztés, dizájnolás, csak ugye vagy idő, vagy energia vagy lehetőség, vagy pénz (képzésre) nincs rá.
Ha viszont végre be tudnám fejezni az egyetemet, ami eddig financiális nehézségek miatt nem sikerült, valószínűleg mezei közgazdász lennék. A nagy álom viszont az újságírás, de egyelőre eladói/pénztárosi perspektívák mellett álom is marad smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. március 29. 16:02 #3
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Van állásom és szeretem, de ettől függetlenül mondjuk...

Szívesen kipróbálnám milyen stewardessnek lenni. Utazgatni és mindig más városba és érdekes embereket megismerni. Ez úgy érdekelne smileeee.gif

Na meg a gyerekkoromtól megmaradt riporter/műsorvezető dolgot. Azt is szívesen csinálnám. smileeee.gif
2010. március 29. 16:08 #4
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
F1es pilóta állást vállalok! Kérem csak versenyképes csapatok keressenek! köszönöm! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. március 29. 20:44 #5
- törölt felhasználó -    
    Sétabot sétáltató
    Szomorúfűzfa vigasztaló
    Jegyszedő a szabadstrandon
    Érdekfeszítő
    Uszodában viztükörfeszitő

biggrin.gif

Idézet (eventyr @ 2010.03.29. 15:55)
...mezei közgazdász lennék.

Én az vagyok. Sok jó nem sült még ki belőle. dry.gif
2010. március 29. 21:08 #6
- törölt felhasználó -    
Spanyol helyesírási tanácsadó _nevet.gif

Ha már rámragadt áldásos múltamból... (Sikerült elérni, hogy ezért bezárjanak egy hivatalos fórumot... nemhogy megtanultak volna helyesen írni.) tongue.gif biggrin.gif
2010. március 30. 18:40 #7
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
Ez nagyon jó kérdés.. sokan kérdezik tőlem..
Az a gond, hogy igazából én szívem szerint semmi nem lennék és semmit sem vállalnék biggrin.gif (de nem csak lógatnám a lábam, mert azt persze nem lehet)
Azt stabilan tudom, hogy mi nem lennék: tanítónéni biggrin.gif az pedig a másik gond, hogy nálunk itt Tanárképző főiskola/egyetem van.
Amivel szívesen keresném a pénzt, az a tetoválás.. biztos hülyén hangzik, de semmi már nem lennék tetkóművészen kívűl rolleyes.gif
Szeretek rajzolni, Édesapámtól örököltem tehetséget is... festő is volt a családban... szóval biggrin.gif erről ennyit smileeee.gif
2010. június 18. 11:02 #8
- törölt felhasználó -    
Én Modell vagy Énekesnői munkát vállalnék el és színésznő munkát mert azok olyan jobbnak tetszenek
1 felhasználónak tetszik: MycySmiley
2010. június 18. 17:42 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amy4 @ 2010.03.30. 18:40)
Ez nagyon jó kérdés.. sokan kérdezik tőlem..
Az a gond, hogy igazából én szívem szerint semmi nem lennék és semmit sem vállalnék biggrin.gif  (de nem csak lógatnám a lábam, mert azt persze nem lehet)
Azt stabilan tudom, hogy mi nem lennék: tanítónéni biggrin.gif az pedig a másik gond, hogy nálunk itt Tanárképző főiskola/egyetem van. 
Amivel szívesen keresném a pénzt, az a tetoválás.. biztos hülyén hangzik, de semmi már nem lennék tetkóművészen kívűl  rolleyes.gif 
Szeretek rajzolni, Édesapámtól örököltem tehetséget is... festő is volt a családban... szóval biggrin.gif erről ennyit smileeee.gif

tetoválóművész-az tök jó smileeee.gif én is az lennék, ha tudnék rajzolni (ugyanis imádom a tetkókat) vagy divettervező lennék még szívesen (csak hát ahhoz is kell a rajztudás)
én egy időben óvónő akartam lenni, majd eladónő azután pedig masszőr (egyik sem lettem)
2010. június 18. 17:46 #10
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
jó kérdés, én nagyon hajlok a rendezői-produceri munkák felé, szívesen szerkesztenék műsorokat is, de emellett gondolkodtam azon, hogy rendőrként (helyszínelő/nyomozó) keressek pénzt rolleyes.gif
2010. június 18. 17:46 #11
- törölt felhasználó -    
Háát állatvédő vagy ehhez hasonló smileeee.gif esetleg természetfotós vagy régész
2010. június 18. 18:00 #12
- törölt felhasználó -    
hát igazából semmilyen munkát nem vállalnék el szivesen...de ha muszály akkor hivatásos kockuló cool.gif biggrin.gif
2010. június 18. 18:06 #13
DinAa
DinAa

StátuszAz a dolgunk, hogy megbékéljünk a múlttal és tanuljunk belőle.
Hozzászólás: 630
Csatolások: 13
Azonosító: 126246
Idézet (Pancsikakaoh @ 2010.06.18. 18:00)
hát igazából semmilyen munkát nem vállalnék el szivesen...de ha muszály akkor hivatásos kockuló cool.gif  biggrin.gif

jaaj az énish laugh.gif
2010. június 18. 18:18 #14
- törölt felhasználó -    
én szívesen lennék énekes, mivel azt hiszem van hozzá tehetségem..és a koreográfus szakmát is kipróbálnám biggrin.gif
2010. június 18. 18:20 #15
PuMiToO
PuMiToO
A Notórius Fórumozó

StátuszSzerelem a köbön ^^
Hozzászólás: 1807
Csatolások: 113
Azonosító: 27708
Engem nagyon sok minden érdekel/érdekelt az életem alatt. Viszont, ha most újrakezdhetném, akkor sminkes/fodrász vonalon indulnék el. Bármennyire is hangzik ez "meleg" választásnak, nem vagyok az smileeee.gif. Mindösszesen csak egy érdekes szakma mindkettő. Kell a kreativitás, szép emberekkel és állandó nyüzsgéssel van körülvéve az ember...Kell ennél több?

De álmodozni felesleges, az élet egy nagy wc csésze és én vagyok a wc kefe...
2010. június 18. 18:26 #16
DinAa
DinAa

StátuszAz a dolgunk, hogy megbékéljünk a múlttal és tanuljunk belőle.
Hozzászólás: 630
Csatolások: 13
Azonosító: 126246
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.18. 18:20)
Engem nagyon sok minden érdekel/érdekelt az életem alatt. Viszont, ha most újrakezdhetném, akkor sminkes/fodrász vonalon indulnék el. Bármennyire is hangzik ez "meleg" választásnak, nem vagyok az smileeee.gif. Mindösszesen csak egy érdekes szakma mindkettő. Kell a kreativitás, szép emberekkel és állandó nyüzsgéssel van körülvéve az ember...Kell ennél több?
De álmodozni felesleges, az élet egy nagy wc csésze és én vagyok a wc kefe...

szerintem sem kizárólag meleg szakma... én sok olyan férfi fodrászt ismerek aki nem meleg... és ez nem arrol árulkodik h vki meleg e vagy nem hanem arrol h van stilusa az embernek. amugy énish szivesen lennék ezek... a fodrász az illene ish hozzám........ laugh.gif
és ez a wc hasonlat... nagyon jó volt wink.gif
2010. június 18. 21:45 #17
- törölt felhasználó -    
:
http://img261.imagevenue.com/loc405/th_29924_Masha19021227_122_405lo.jpg
wub.gifwub.gifwub.gifwub.gifwub.gif
2010. július 05. 22:13 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sweet Dreams @ 2010.06.18. 11:02)
Én Modell vagy Énekesnői munkát vállalnék el és színésznő munkát mert azok olyan jobbnak tetszenek

Én is.Bár a modellkedést most kezdem.
Bármilyen munkát vállalok ami nem unalmas és kalandos vagy vicces.
2010. július 05. 22:15 #19
- törölt felhasználó -    
De szívesen lennék még divat tervező is. thumbsup.gif cool.gif
2010. július 06. 10:02 #20
- törölt felhasználó -    
Én hacker akarok lenni rohog.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!