Milyen munkát vállalnál el szívesen?
2010. március 28. 18:19
Mi az a munka amit szívesen elvállalnál?Amiben benne szeretnél lenni? Valszeg itt mindenkinek a mi leszek ha nagy leszek jut az eszébeXD. Nade nem baj,várom a véleményeket.
2010. március 29. 15:55
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
Ez egy szép, nagy, komplex kérdés
23 évesen sajnos azt a munkát vállalom, ami éppen van, ami nevetséges egy üzleti szakmával a kezemben, de mind1, ez jutott. Viszont szívesen dolgoznék rendezvényszervezőként, és fordító/tolmácsként, valamint egyre inkább érdekel a webszerkesztés, dizájnolás, csak ugye vagy idő, vagy energia vagy lehetőség, vagy pénz (képzésre) nincs rá.
Ha viszont végre be tudnám fejezni az egyetemet, ami eddig financiális nehézségek miatt nem sikerült, valószínűleg mezei közgazdász lennék. A nagy álom viszont az újságírás, de egyelőre eladói/pénztárosi perspektívák mellett álom is marad
23 évesen sajnos azt a munkát vállalom, ami éppen van, ami nevetséges egy üzleti szakmával a kezemben, de mind1, ez jutott. Viszont szívesen dolgoznék rendezvényszervezőként, és fordító/tolmácsként, valamint egyre inkább érdekel a webszerkesztés, dizájnolás, csak ugye vagy idő, vagy energia vagy lehetőség, vagy pénz (képzésre) nincs rá.
Ha viszont végre be tudnám fejezni az egyetemet, ami eddig financiális nehézségek miatt nem sikerült, valószínűleg mezei közgazdász lennék. A nagy álom viszont az újságírás, de egyelőre eladói/pénztárosi perspektívák mellett álom is marad
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. március 29. 16:02
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Van állásom és szeretem, de ettől függetlenül mondjuk...
Szívesen kipróbálnám milyen stewardessnek lenni. Utazgatni és mindig más városba és érdekes embereket megismerni. Ez úgy érdekelne
Na meg a gyerekkoromtól megmaradt riporter/műsorvezető dolgot. Azt is szívesen csinálnám.
Szívesen kipróbálnám milyen stewardessnek lenni. Utazgatni és mindig más városba és érdekes embereket megismerni. Ez úgy érdekelne
Na meg a gyerekkoromtól megmaradt riporter/műsorvezető dolgot. Azt is szívesen csinálnám.
2010. március 29. 20:44
- Sétabot sétáltató
Szomorúfűzfa vigasztaló
Jegyszedő a szabadstrandon
Érdekfeszítő
Uszodában viztükörfeszitő
Idézet (eventyr @ 2010.03.29. 15:55)
...mezei közgazdász lennék.
Én az vagyok. Sok jó nem sült még ki belőle.
2010. március 29. 21:08
Spanyol helyesírási tanácsadó
Ha már rámragadt áldásos múltamból... (Sikerült elérni, hogy ezért bezárjanak egy hivatalos fórumot... nemhogy megtanultak volna helyesen írni.)
Ha már rámragadt áldásos múltamból... (Sikerült elérni, hogy ezért bezárjanak egy hivatalos fórumot... nemhogy megtanultak volna helyesen írni.)
2010. március 30. 18:40
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Ez nagyon jó kérdés.. sokan kérdezik tőlem..
Az a gond, hogy igazából én szívem szerint semmi nem lennék és semmit sem vállalnék
(de nem csak lógatnám a lábam, mert azt persze nem lehet)
Azt stabilan tudom, hogy mi nem lennék: tanítónéni
az pedig a másik gond, hogy nálunk itt Tanárképző főiskola/egyetem van.
Amivel szívesen keresném a pénzt, az a tetoválás.. biztos hülyén hangzik, de semmi már nem lennék tetkóművészen kívűl
Szeretek rajzolni, Édesapámtól örököltem tehetséget is... festő is volt a családban... szóval
erről ennyit
Az a gond, hogy igazából én szívem szerint semmi nem lennék és semmit sem vállalnék
Amivel szívesen keresném a pénzt, az a tetoválás.. biztos hülyén hangzik, de semmi már nem lennék tetkóművészen kívűl
Szeretek rajzolni, Édesapámtól örököltem tehetséget is... festő is volt a családban... szóval
2010. június 18. 11:02
Én Modell vagy Énekesnői munkát vállalnék el és színésznő munkát mert azok olyan jobbnak tetszenek
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2010. június 18. 17:42
Idézet (Amy4 @ 2010.03.30. 18:40)
Ez nagyon jó kérdés.. sokan kérdezik tőlem..
(de nem csak lógatnám a lábam, mert azt persze nem lehet)
az pedig a másik gond, hogy nálunk itt Tanárképző főiskola/egyetem van.
erről ennyit 
tetoválóművész-az tök jó
én egy időben óvónő akartam lenni, majd eladónő azután pedig masszőr (egyik sem lettem)
2010. június 18. 17:46
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
jó kérdés, én nagyon hajlok a rendezői-produceri munkák felé, szívesen szerkesztenék műsorokat is, de emellett gondolkodtam azon, hogy rendőrként (helyszínelő/nyomozó) keressek pénzt
2010. június 18. 17:46
Háát állatvédő vagy ehhez hasonló
esetleg természetfotós vagy régész
2010. június 18. 18:00
hát igazából semmilyen munkát nem vállalnék el szivesen...de ha muszály akkor hivatásos kockuló
2010. június 18. 18:18
én szívesen lennék énekes, mivel azt hiszem van hozzá tehetségem..és a koreográfus szakmát is kipróbálnám
2010. június 18. 18:20
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Engem nagyon sok minden érdekel/érdekelt az életem alatt. Viszont, ha most újrakezdhetném, akkor sminkes/fodrász vonalon indulnék el. Bármennyire is hangzik ez "meleg" választásnak, nem vagyok az
. Mindösszesen csak egy érdekes szakma mindkettő. Kell a kreativitás, szép emberekkel és állandó nyüzsgéssel van körülvéve az ember...Kell ennél több?
De álmodozni felesleges, az élet egy nagy wc csésze és én vagyok a wc kefe...
2010. június 18. 18:26
|
|
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline
|
Idézet (PuMiToO @ 2010.06.18. 18:20)
Engem nagyon sok minden érdekel/érdekelt az életem alatt. Viszont, ha most újrakezdhetném, akkor sminkes/fodrász vonalon indulnék el. Bármennyire is hangzik ez "meleg" választásnak, nem vagyok az
. Mindösszesen csak egy érdekes szakma mindkettő. Kell a kreativitás, szép emberekkel és állandó nyüzsgéssel van körülvéve az ember...Kell ennél több?
szerintem sem kizárólag meleg szakma... én sok olyan férfi fodrászt ismerek aki nem meleg... és ez nem arrol árulkodik h vki meleg e vagy nem hanem arrol h van stilusa az embernek. amugy énish szivesen lennék ezek... a fodrász az illene ish hozzám........
és ez a wc hasonlat... nagyon jó volt
2010. július 05. 22:13
Idézet (Sweet Dreams @ 2010.06.18. 11:02)
Én Modell vagy Énekesnői munkát vállalnék el és színésznő munkát mert azok olyan jobbnak tetszenek
Én is.Bár a modellkedést most kezdem.
Bármilyen munkát vállalok ami nem unalmas és kalandos vagy vicces.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.