Már végigfutott a rajongók közt a hír. Rob tegnap megérkezett. Ferihegy 2B-n már közös képek is készültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson megérkezett Budapestre!
2010. március 28. 12:50
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
Kathleen ebben biztos lehetsz
jaj, de jó lenne, ha eltűnnének legalább 1 hétre Sopronból az Alkonyat-buzik ^^"
2010. március 28. 12:55
Ja hogy ezért volt már éjjel lezárva a fél város... Hú de nagy esemény, istenem... Ha velem szembejönne kb megijednék, hogy néz már ki a képen is már ne haragudjatok. Mint egy igénytelen csöves. :S
2010. március 28. 12:58
Idézet (Regina @ 2010.03.28. 12:55)
Ja hogy ezért volt már éjjel lezárva a fél város... Hú de nagy esemény, istenem... Ha velem szembejönne kb megijednék, hogy néz már ki a képen is már ne haragudjatok. Mint egy igénytelen csöves. :S
Egyetértek. Nem mondom én is teljesen be lennék zsongva ha például Johnny Depp jönne Budapestre, de könyörgöm Robert tényleg olyan igénytelen, ráadásul be is vallotta egy interjúban, és érte rajonganak?!
2010. március 28. 13:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.03.28. 12:58)
Egyetértek. Nem mondom én is teljesen be lennék zsongva ha például Johnny Depp jönne Budapestre, de könyörgöm Robert tényleg olyan igénytelen, ráadásul be is vallotta egy interjúban, és érte rajonganak?! 
Bizony érte. Engem mondjuk nem nagyon izgat, de mindenkinek meg van a maga kedvence.
2010. március 28. 13:11
Itt van?*-*...fene,és én nem voltam ott a repülőtérenXDD.Na mindegy.
2010. március 28. 14:13
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
na akkor kezdem összeszerelni a mesterlövész puskám
komolyabbra fordítva a szót...mikor Eddie Murphy jött kis hazánkba akkor nem volt ekkora felhajtás...most meg ide jött ez a patiszon-kölök és máris fél Budapestet lezárták...nem semmi mondhatom
komolyabbra fordítva a szót...mikor Eddie Murphy jött kis hazánkba akkor nem volt ekkora felhajtás...most meg ide jött ez a patiszon-kölök és máris fél Budapestet lezárták...nem semmi mondhatom
2010. március 28. 15:06
Még van esély gyerekek! Pont most láttam facebookon, egyik ismerősöm összefutott vele az egyik Burger Kingben és fotózkodott vele. Úgyhogy nyitott szemmel járjatok!
2010. március 28. 15:15
Oh, Rob és a Burger King... xD Nagyon nemszeretem őt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: