A botrányhősnő eladná esküvője és annak előkészületeinek illetve nászútjának közvetítési jogát, de a tévétársaságok nem vevők rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton lejárt lemez lett
2010. március 28. 01:02
|
|
Promisedland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.13. Hozzászólás: 781 Csatolások: 7387 Azonosító: 83519 offline
|
2010. március 28. 01:24
|
|
headhunter86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 31967 offline
|
Mikor volt felkapott?
Kár hogy már szarrá kereste magát eddig. Szóval neki már tök mind1. Sose értettem miért olyan nagy szám. Fulladjon bele a médiába.
2010. március 28. 08:47
Én sem értettem soha hogy mit esznek rajta.Őrülök hogy végre eltünik a képernyőröl-_-
2010. március 28. 12:55
eddig tartott a 15 perc hírnév , remélem a hasonló kaliberű "celebek" is gyorsan hasonló sorsra jutnak
2010. március 28. 13:00
Én imádom Parist!
És szerintem tök jó kép, miért lenne gusztustalan? Ti nem csináltok ilyet?
2010. március 28. 15:09
Hilton kisasszony már ország - világnak megmutatta mekkora egy... lepedőakrobata és teljesen véletlenül ki is került a felvétel. Egy nyelves puszin már meg se lepődünk hidd el!
2010. március 28. 15:26
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
Igaza van, ha lehet vele keresni akkor miért ne, és gondolom a menetrendszerűen 1 év múlva bekövetkező szakítást (sorozatos megcsalások miatt) követő válóper is hoz egy kicsit a konyhára és így tovább. Gyakorlatilag soha nem fog eltűnni a celebradarról maximum ha lezuhan a repülőgépe
(erről jut eszembe, a celebek vajon miért házasodnak meg mikor az ő világukban még annyi értelme sincs (a gyakori partnercsere lehetőségek miatt) mint az átlagembereknél?
utóbbira komolyan kíváncsi vagyok, mivel a társadalmi elvárás maximum a politikusok esetében nagy csak ezirányban és slussz passz...
(erről jut eszembe, a celebek vajon miért házasodnak meg mikor az ő világukban még annyi értelme sincs (a gyakori partnercsere lehetőségek miatt) mint az átlagembereknél?
utóbbira komolyan kíváncsi vagyok, mivel a társadalmi elvárás maximum a politikusok esetében nagy csak ezirányban és slussz passz...
2010. március 28. 15:31
LOL, az meg akkor elég gáz... mondjuk én örülök, hogy engem nem fotóznak közben azért!
2010. március 28. 17:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát szerintem az egyetlen valódi kérdés, hogy lesz-e esküvő? hány emberrel is tervezgette már? hmm.. ezt hívjuk uncountable-nak
2010. március 28. 17:47
ez igaz... én pont ezért nem fogok férjhez menni soha.
Úgyis szakít az ember előbb vagy utóbb, csak válni nehezebb.
2010. március 30. 18:26
na én már azokat az embereket sem értem akik úgy gondolták hogy egy esküvőről/esküvőből profitáló valóságshow-t lehetne csinálni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: