Ez teljesen baromság, attól, hogy ő nem tudja tartani a száját, és minden intim titkát kifecsegi a rajongóknak, még más Twitterezhet!
Miley a Twitter ellen kampányol
2010. április 11. 10:29
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát miley már tényleg nem volt elég noormális a twitteren!amikor megláttam h kiírta azt h hány pattanása van...jaj...de attól h ő ilyen dilis,még a többi sztár nem olyan!jólvan h sokan kicsit többet vannak fent a kelleténél,mint Demi lovato és Joe Jonas(durva xD)de a többi sztár még nem twitter mániás!pff...
2010. május 29. 08:11
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Ha a családja twitterezik, akkor a családja ellen is kampányol??
:D Jó csak vicc.... de akkoris egy kicsit túlzás
2010. május 31. 16:00
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Pedig régen még hogy szerette a twittert....most már mást csinál helyette...
Jah egyébként meg simán elképzelem róla, hogy van twittere csak senki sem tudja, hogy ő az...
Jah egyébként meg simán elképzelem róla, hogy van twittere csak senki sem tudja, hogy ő az...
2010. június 13. 16:43
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Akinek van twittere, az sztem vállalja is h bárki láthassa, amit ír.
Miley törölte magát, az meg már nem az ő dolga h más mit csinál!
Miley törölte magát, az meg már nem az ő dolga h más mit csinál!
2010. július 18. 14:04
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
mennyen a fenébe.....és am nem a twitter táal ki sokat hanem azok a hírességek tálalnak ki sokat akik oda írnak...ennyi szerintetek nem?
2010. július 18. 14:08
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
nekm is van twitterem és ha ugy akarám h életem minden percéről és minden hülyeségröl akarnám h tudjanak akk egyszerüen leírnám...de mivel ezt te magad döntöd el ezért nem írom.....
2010. augusztus 12. 23:10
nembírom annyira Mileyt..de azért nemis utálom..de szerintem igaza van abban, hogy nincs ott az embernek magánélete, bár seholsincs.. mert az egy olyan hely lenne, vagy én azthallottam, hogy annak az a lényegem, hogy amit éppen gondol az ember, vagy éppen valamit megakar osztani azt ott megtudja, de a sztároknál már ez is kiszivárog..sajnos :S
2010. augusztus 12. 23:14
Igazából Miley annyira Twitter-függő lett...Most komolyan!Nem kell mindig írogatni a Twitterre. Jó,ő híres...De akkor is.
2010. augusztus 12. 23:22
én nem fogok leállni és remélem senki se a hírességek közül. ők döntöttek úgy h írnak oda és ennek a rajongók örülnek de ha nem akar írni nem ír ennyi! ne vonjon bele másokat nekem hiányoznának !
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: