Starity

RSS feed a sztárokhoz

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. március 27. 20:42 #1
Gabal
Gabal
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 42
Csatolások: 0
Azonosító: 4462
Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni az új oldalhoz, a HQP is szinte már egyedülálló volt a neten, de az új oldal már igazán profi lett.

Az új oldallal kapcsolatos az a remek feature, hogy minden sztárhoz van RSS feed kapcsolva. A feed funkció hasznosságát mindegyik külföldi, sztárokkal kapcsolatos oldal is felismerte, hisz szinte nincs is olyan oldal, aminek ne lenne már RSS szolgáltatása, ami nagyon praktikussá teszi a hírek gyors nyomonkövetését - amellett persze, hogy a starity persze a No1 all over the net. rolleyes.gif Az olyan RSS integráláshoz való oldalak mint pl. a netvibes, google reader de akár a böngészőkbe épített news readerek is könnyűvé teszik sok oldal párhuzamos és gyors átböngészését. A netvibes-on pl. 5 sztárokkal kapcsolatos híroldal átböngészése kb. 10 másodpercbe telik.

Ha a sztárokhoz rendelt RSS oldal (pl. http://starity.hu/sztarok/peta-wilson/rss/) valóban tartalmazna feedeket (pl. a sztárokhoz kapcsolt újonnan nyitott vagy új post-tal bővült topicokat, híreket), akkor azonnal lehetne értesülni a kedvenc sztárokkal kapcsolatos új fejleményekről. Gyorsabban juthatnának a userek információhoz, mintha bejelentkeznének és egyesével végigkattintgatnák a kedvenc usereiket, hogy melyikkel kapcsolatban, milyen új információ jelent meg az oldalon. Így nem kéne folyamatosan nyilvántartani, hogy mikor léptünk be utoljára és felnézni, hogy milyen újdonságok lehetnek, hanem automatikus érkeznének a readerekbe a friss falatok. smileeee.gif

Megoldható lenne, hogy működőképessé váljon az RSS feed feature?

Köszi,
Gabal
2010. március 27. 20:47 #2
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Kár volt fél oldalban magyarázni, hogy miért jó, hisz nem véletlenül van ott a sztároknál ez az ikon. biggrin.gif

Egyelőre nem jutottam el idáig a fejlesztésben, de hamarosan ez is működni fog.
2010. március 27. 21:22 #3
Gabal
Gabal
új tag
Idézet (Freeze @ 2010.03.27. 20:47)

Egyelőre nem jutottam el idáig a fejlesztésben, de hamarosan ez is működni fog.

Bocsánat az aktív szómenésért, csak "ha én egyszer kinyitom a számat..." smileeee.gif Azért írtam csak olyat sokat, hátha valaki nem tudja mire is való, akkor a pár sorral gyorstalpaljuk az illetőt, had lássa, miről is marad le.

Hálás köszi a hipergyors válaszért, akkor türelmesen, tárt karokkal várjuk, hogy az RSS megprütyköltessék smileeee.gif

Köszi mégegyszer és további sok sikert az oldalhoz!
2010. március 27. 21:28 #4
Freeze
Freeze
Idézet (Gabal @ 2010.03.27. 21:22)
Bocsánat az aktív szómenésért, csak "ha én egyszer kinyitom a számat..." smileeee.gif Azért írtam csak olyat sokat, hátha valaki nem tudja mire is való, akkor a pár sorral gyorstalpaljuk az illetőt, had lássa, miről is marad le.
Hálás köszi a hipergyors válaszért, akkor türelmesen, tárt karokkal várjuk, hogy az RSS megprütyköltessék smileeee.gif
Köszi mégegyszer és további sok sikert az oldalhoz!

meghajolo.gif
2010. május 01. 22:01 #5
Gabal
Gabal
új tag
Bárcsak minden kérésem így lenne valóság... thumbsup.gif Mond, lottó 5-öst nem vállalsz? laugh.gif

Hatalmas thanks a gyors megoldásért! beer.gif
... ami pl. netvibes-szal kombinálva világrengető egy élményt hozott.
2010. május 02. 00:37 #6
Freeze
Freeze
Idézet (Gabal @ 2010.05.01. 22:01)
Bárcsak minden kérésem így lenne valóság...  thumbsup.gif Mond, lottó 5-öst nem vállalsz?  laugh.gif 
Hatalmas thanks a gyors megoldásért!  beer.gif 
... ami pl. netvibes-szal kombinálva világrengető egy élményt hozott.

meghajolo.gif
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!