Néhány internetes szakmai oldal hetek óta arról beszél, hogy az Alkonyat producerei az Avatar technikai megoldásait, sőt Cameron stábjának jó néhány munkatársát is alkalmaznák a negyedik rész megalkotásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen szerint a 3D őrültség lenne
2010. március 26. 20:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát szerintem sem lenne valami értelmes, mivelhogy a többi sem az... meg amúgy a 3D-től még nem lesz jó a film..
2010. március 26. 20:36
Szerintem semmi értelme a 3D-nek! Eddig sem voltak azok, ezután miért legyenek? Nem nézném meg az 7szentség, azt hiszeik ettől nagyobb a nézetség????????
2010. március 26. 21:14
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@Bessie Nem tudom a Magazin rovatban olvastad-e, de én direkt végignéztem a 12 oldalnyi cikket, és egyikben sem találtam meg. - Amúgy én sem nézném 3D-ben.
2010. március 26. 21:35
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
a film már magában is elég félelmetes?? na ezzel vitatkoznék, pedig nekem nagyon tetszett mindegyik rész, sőt a 2. még jobban
Az viszont nagy-nagy hiba hogy nem lesz ágyjelenet még ha egy lájtosabb is de ez igy tök mesterkélt lesz. A Prison Breakben is ugy lett terhes Sarah h még csak csőkolózás se volt csak kb egy-egy puszi és jól el is rontotta az egészet. Kristennel az a baj, hogy mivel ő teljesen "érzelemmentes" e téren, ezért mondja h ő nem készült fel ilyen jellegű szerepre, sztem egyszerűen el se játszaná.
2010. március 27. 08:17
Hát nem tudom,mindenesetre én eggyetértek azzal hogy jobb lenne ha a twilight tartaná a maga stílusát...nem kell ide 3D
2010. március 29. 19:02
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Nem kell. Ha egy filmnek az előző részei anélkül is bejött, akkor minek?
Én nem szeretem annyira Kristen-t, de most igaza van.
Eddig is nagyon sok pénzt hozott és nem kell ehhez a 3D.
Én nem szeretem annyira Kristen-t, de most igaza van.
Eddig is nagyon sok pénzt hozott és nem kell ehhez a 3D.
2010. április 03. 02:12
|
|
vampiregirl7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 124058 offline
|
Baromság lenne!Így is nagy siker!=)Én imádom...
Túlzás lenne 3D-ben...Igaza van teljes mértékben...
2010. április 03. 13:45
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
3D?? Nemár...tiszta hülyeség... Oké, hogy az Avatar-nál nagyon bejött de azért nem kée túlzásba vinni a dolgokat.
2010. szeptember 06. 12:22
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
igeennn egyet értek kristennel...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: