Néhány internetes szakmai oldal hetek óta arról beszél, hogy az Alkonyat producerei az Avatar technikai megoldásait, sőt Cameron stábjának jó néhány munkatársát is alkalmaznák a negyedik rész megalkotásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen szerint a 3D őrültség lenne
2010. március 26. 20:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát szerintem sem lenne valami értelmes, mivelhogy a többi sem az... meg amúgy a 3D-től még nem lesz jó a film..
2010. március 26. 20:36
Szerintem semmi értelme a 3D-nek! Eddig sem voltak azok, ezután miért legyenek? Nem nézném meg az 7szentség, azt hiszeik ettől nagyobb a nézetség????????
2010. március 26. 21:14
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
@Bessie Nem tudom a Magazin rovatban olvastad-e, de én direkt végignéztem a 12 oldalnyi cikket, és egyikben sem találtam meg. - Amúgy én sem nézném 3D-ben.
2010. március 26. 21:35
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
a film már magában is elég félelmetes?? na ezzel vitatkoznék, pedig nekem nagyon tetszett mindegyik rész, sőt a 2. még jobban
Az viszont nagy-nagy hiba hogy nem lesz ágyjelenet még ha egy lájtosabb is de ez igy tök mesterkélt lesz. A Prison Breakben is ugy lett terhes Sarah h még csak csőkolózás se volt csak kb egy-egy puszi és jól el is rontotta az egészet. Kristennel az a baj, hogy mivel ő teljesen "érzelemmentes" e téren, ezért mondja h ő nem készült fel ilyen jellegű szerepre, sztem egyszerűen el se játszaná.
2010. március 27. 08:17
Hát nem tudom,mindenesetre én eggyetértek azzal hogy jobb lenne ha a twilight tartaná a maga stílusát...nem kell ide 3D
2010. március 29. 19:02
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Nem kell. Ha egy filmnek az előző részei anélkül is bejött, akkor minek?
Én nem szeretem annyira Kristen-t, de most igaza van.
Eddig is nagyon sok pénzt hozott és nem kell ehhez a 3D.
Én nem szeretem annyira Kristen-t, de most igaza van.
Eddig is nagyon sok pénzt hozott és nem kell ehhez a 3D.
2010. április 03. 02:12
|
|
vampiregirl7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 124058 offline
|
Baromság lenne!Így is nagy siker!=)Én imádom...
Túlzás lenne 3D-ben...Igaza van teljes mértékben...
2010. április 03. 13:45
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
3D?? Nemár...tiszta hülyeség... Oké, hogy az Avatar-nál nagyon bejött de azért nem kée túlzásba vinni a dolgokat.
2010. szeptember 06. 12:22
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
igeennn egyet értek kristennel...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: