Nekem egy volt.
Az óvoda aulájában voltam és láttam, hogy ott balettezik egy lány, aztán rájöttem, hogy Emma Watson és kértem tőle autogramot, szelfiztünk tableten (ami nincs is xd) és barátnők lettünk, jártunk forgatásokra..stb.
Legfurcsább álmaid, amiben sztár szerepelt!
2017. június 12. 22:12
2018. április 15. 15:11
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Irodalom órán ültem, ami hirtelen átváltott németre (vagy lehet, hogy németről váltott át irodalomra, nem tudom... de fura, mert amikor álmodtam, akkor még nem is tanultam németet).
Az órán 14-15 évesek voltak, de (!) rajtunk kívül még ott volt G-Dragon és Taeyang is, ott ültek mögöttem a padban.
Ez az álom elééég fura volt.
Az órán 14-15 évesek voltak, de (!) rajtunk kívül még ott volt G-Dragon és Taeyang is, ott ültek mögöttem a padban.
Ez az álom elééég fura volt.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2022. november 07. 12:49
Szerintem nem álmodtam még olyat, amiben egy sztár szerepelt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.