Starity

Legfurcsább álmaid, amiben sztár szerepelt!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 02. 12:55 #61
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Még amikor bele voltam zúgva Kellan Lutz-ba, akkor álmodtam azt, hogy megyünk Ashley Greene-vel és Jackson Rathbonenal egy terepjáróban az úton, itt nálunk, és mink Kellannel hátul ültünk, én meg simogattam a kezét...brrr..
2010. augusztus 02. 12:57 #62
- törölt felhasználó -    
ott állt a buszon Pete Wentz és Ashley Simpson a gyerekükkel, én meg szóltam a barátnőmnek, hogy menjünk oda aláírást kérni, de őt nem érdekelte.. én felálltam, de aztán nem mertem odamenni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Zsüdi
2010. augusztus 02. 13:03 #63
- törölt felhasználó -    
Egy temetőben voltam, és féltem mert szellemek járkáltak, aztán találkoztam egy lánnyal aki egy gyereket tolt egy biciklin. Odamentem hozzá, és együtt kifutottunk onnan. Mikor kiszabadultunk találtam egy papírt amin Selena Gomez képe volt és mikor ránéztem arra a lányra eszembe jutott, hogy az ő. (egész addig nem ismertem fel, pedig, ha látnám biztos egyszerre tudnám, hogy ő az.) Azt mondta, hogy anyukája évekkel ezelőtt elment valahova azért ment be a temetőbe. Mindenhova együtt mentünk utána, és legjobb barátnők lettünk...
2 felhasználónak tetszik: álmodozó, NiceandCute
2010. augusztus 07. 11:59 #64
Ági5
Ági5

StátuszNever let them see that they get to you
Hozzászólás: 503
Csatolások: 39
Azonosító: 131303
Én 4-szor is álmodtam Adammel.
1.Valahogy Győrbe keveredett,mi meg anyával épp jöttünk ki a boltból és egyszer csak odajött hozzám,hogy du.1 -kor lenne-e kedvem megmutatni neki a várost.Én nehezen kinyögtem egy "Yes"-t.Odaértünk a Sport.u.-ba és elnyaltunk egy fagyit. blush.gif
Marha vicces volt a fagyi,mert egy kis marcipánból készült Adam babát raktak rá!XDÉs amikor folytatódott volna akkor ébredtem fel.
2.Éppen nyaraltunk Almádiban.És én voltam Adam húga és sétáltunk a strandon.És tök édi volt,mert mindent megengedett! blush.gif
3.Valamilyen faluban voltam és láttam egy Adam koncert plakátot.Elmentem.Nagyon jó volt.
4.A tv-ben láttam,hogy valamikor Adam koncert lesz Pesten.Anyával elmentünk.Mikor vége volt odamentem autogrammot kérni,de nem csak tőle hanem Tommy-tól is.Aztán megkérdezte,hogy hol lakok,én mondtam,hogy messze.Aztán megkérdezte,hogy mégis hol van az a "messze".Én mondtam,hogy Győr.Erre felajánlotta,hogy hazavisz minket a limuzinjával.Az egész utat végigbeszélgettük.Mielőtt kiszálltunk kaptam tőle egy dedikált CD-t.

Nagyon élveztem őket,de hamar véget értek! blush.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: csianon29, NiceandCute
2010. augusztus 09. 08:51 #65
- törölt felhasználó -    
1.Nick Jonas.A tescoban voltam _nevet.gif Tescoban de nem tudom miért na mind1...És ott sírt,hofy senki nem szereti őt mindenki elkerülte csak én mentem oda hozzá és amikor elkezdtem vele beszélgetni.:
-Ébresztő suli-anyukám dry.gif
Aztán Jusztin Biberrel kosaraztam és hasbadobott én meg leköptem tongue.gif
Meg Britneyt láttam álmomba azthiszem ő volt a nővérem XD de erre nem emlékszem
Ja és elmentem egy Miley koncertre és MAGYAR NÉPDALOKAT ÉNEKELT unsure.gif olyan szomorú voltam amikor felkeltem,hogy nem egy megakoncertet álmodtam...de ez van az álmokatnem lehet irányítani rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsüdi, tya04
2010. augusztus 09. 22:28 #66
BritneyVivi
BritneyVivi
ARTPOP

StátuszI live for the applause..
Hozzászólás: 4187
Csatolások: 2102
Azonosító: 113062
Tavaly nyáron azt álmodtam,hogy Britney Spears koncerten voltam smileeee.gif
És a koncert után Britney sok szép dolgot adott nekem heart.gif
És készítettünk Britney közös képeket =)
Olyan jóó volt *.*
2 felhasználónak tetszik: Pepsi8, NiceandCute
2010. augusztus 19. 12:31 #67
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
A mult etszaka almodtam a BigBang-el wub.gif wub.gif szeretnem ujraalmodni laugh.gif
2010. augusztus 19. 12:33 #68
Dommeee_Chan
Dommeee_Chan
visszatérő vendég

Státusz♥100%-osan Cole Sprouse és Nina Dobrev mániám wan♥
Hozzászólás: 421
Csatolások: 72
Azonosító: 124083
Nina Dobrev megkért h játszam el egy filmben a hugát és utána egy csomó pénzt kerestem.xD biggrin.gif
2010. augusztus 22. 10:15 #69
Nesquik
Nesquik

Státuszprincess
Hozzászólás: 576
Csatolások: 10896
Azonosító: 66298
Pont tegnap álmodtam a Gleevel x) Az volt, hogy beléptem a Glee Clubba, és egyből bedobtak a mélyvízbe, mert új dalt tanultunk, asszem a Family Portrait volt Pinktől. Tök jól sikerült, tök büszke voltam magamra, milyen ügyes vagyok meg minden, és még Rachellel (Lea Michell) is tök összehaverkodtam. Utána leültünk, beszélgettünk, és akkor vettem észre, hogy a sarokban ott ül Neil Patrick Herris ohmy.gif Gondolkodtam hogy odamenjek-e hozzá, végül rávettem magam, odamentem és mondtam neki hogy tök jó munkát végzett a Rentben, mert hogy tök jó lett, láttam a neten videókat, meg megkérdeztem, hogy hogy halad a How I Met Your Mother forgatása. Furcsa mód magyarul beszéltünk, még meg is jegyeztem, hogy milyen jól tud magyarul. Aztán még volt valami egy színházteremben, de arra már nem emlékszem :B Érdekes volt, az egyszer biztos...
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2010. augusztus 27. 13:01 #70
Denali
Denali
detective
Hozzászólás: 6318
Csatolások: 5685
Azonosító: 31534
A múltkor azt álmodtam, hogy Enya a barátom volt és nagyon jó barátok voltunk.
2010. augusztus 27. 13:44 #71
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Sziget után kb egy hétig Jared Letoval álmodtam. Már nem nagyon emlékszem, hogy mik voltak, de volt koncert is + minden hülyeség. Mindig csak ő szerepelt az álmaimban, a banda többi tagja nem. sad.gif
Kedvenc, de már egy idő után kezdtem egy jó kis rémálom után vágyódni. blush.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2010. augusztus 28. 16:02 #72
Boroo
Boroo
Falat ™

StátuszHoney, this is not a wonderland. you're drunk.
Hozzászólás: 910
Csatolások: 14
Azonosító: 125871
én 2-szer álmodtam Sterlig Knight-al:
1. egy táborban voltam balcsin. a parton sétáltam ő meg odajött... blush.gif nagyon kedves volt meg minden de aztán nyomulós lett és azon kezdtem el agyalni h hogyan tudok tőle legalább egy időre megszabadulni... tongue.gif
2. egy panelban voltam a 2.on és kinéztem az ablakon. lent Sterling veszekedett Demivel meg aki még a Sonny-ban van...aztán meg mikor el akartak indulni ő felintegetett blush.gif
1 felhasználónak tetszik: NiceandCute
2010. augusztus 29. 22:43 #73
álmodozó
álmodozó
visszatérő vendég

Státusz=)
Hozzászólás: 409
Csatolások: 11
Azonosító: 129391
Én egyszer azt álmodtam hogy Pink a legjobb barátnőm, mindig együtt lógtunk, együtt jártuk discoba (pedig még csak 11 voltam), és kaptam tőle egy VIP jegyet az egyik koncertjére... xD
pedig nem is ő a best...
xxD cool.gif
1 felhasználónak tetszik: NiceandCute
2010. szeptember 10. 19:59 #74
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
huuhh. Nekem is volt már egypár..
volt Pitonos a HP.ből.
meg volt Cobra11
meg stb..
tongue.gif
2010. szeptember 10. 21:50 #75
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Álmodtam már sok sztárral, de a legfurcsább álmom mégsem egy sztárral volt, hanem egy ISTENNEL, nevezetesen Poszeidónnal álmodtam a nyaraláson _nevet.gif
(Tudom, hogy nem sztár, de mellette voltak sztárok, mert valami sorozatban szerepeltünk biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: EszterLondon, NiceandCute
2010. szeptember 10. 22:05 #76
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Egyszer azt álmodtam hogy Jensen a férjem 110.gif wub.gif De jó is volt heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofeeh
2010. szeptember 10. 22:07 #77
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Egyszer azt almodtam, hogy Demi Lovatoval talalkoztam Londonban es legjobb baratnok lettunk meg minden. Vicces volt. biggrin.gif
2010. szeptember 10. 22:08 #78
- törölt felhasználó -    
Nemrég azt álmodtam, hogy a suli ebédlőbe vagyok, veszem ki a levest, és megpillantom Ian Somerhaldert *-* Csak ott állt az ebédlő közepén, én meg néztem-néztem, aztán a szlovákos tanítónénink nyakába öntöttem a levest rohog.gif De Ian kedves volt, hozott nekem még egy levest, és együtt ettük meg heart.gif

Álmodtam még olyat is, hogy Iannel egy filmben szerepelünk... Horror-filmben ahol az eltitkolt szeretőjét játszom rohog.gif De az álmomban még a "régi" Lost-os fílingje volt (barna haj, sötöbö)... Aztán a végén összejöttünk blush.gif

Múltkor azt álmodtam, hogy felkértek, hogy játsszam el a Vámpírnaplókba Elena húgát, persze elvállaltam, aztán volt egy olyan jelenet, olyan volt amikor Damon meg Vicki táncolnak, na, ilyen jelenet volt nekem is, Kesha Take it Offjára táncoltunk biggrin.gif

Aztán volt egy olyan, mikor Izzie húga voltam a Grace Klinikába biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: liltoria
2010. szeptember 10. 22:13 #79
lábujjka
lábujjka
új tag

StátuszAdommy.♥Jeffree Star..♥||a mosoly egy görbe vonal,ami egyenesbe hoz mindent.
Hozzászólás: 86
Csatolások: 0
Azonosító: 130109
nem is olyan régen,azt álmodtam,hogy Adam Lambert( wub.gif )-el egy klippet forgadtunk,nem tudom mihez,kinek,csak adam egyáltalán nem ugy nézett ki,mint a valooságban,és kövér volt,meg kopasz..XDmeg azt is álmodtam,hogy a tavaji tantermünkben voltunk,adam-en egy ilyen kapucnis melegitö fölső volt,és ugy ültünk a padban,hogy egyik bnőm,vásáry andré( blink.gif )meg én..XD
szoval jo volt..biggrin.gif
2011. május 03. 20:11 #80
- törölt felhasználó -    
Hahaah egyszer azt álmodtam hogy Bieber repül egy erdő felett én meg csak ott röhögtem XD _nevet.gif
Meg egyszer volt olyan is hogy Gaga pucéran ment az utcán laugh.gif tongue.gif A többit meg inkább nem részletezném blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Wiwix, NiceandCute, Heetella
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!