Legfurcsább álmaid, amiben sztár szerepelt!
2010. augusztus 02. 12:55
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Még amikor bele voltam zúgva Kellan Lutz-ba, akkor álmodtam azt, hogy megyünk Ashley Greene-vel és Jackson Rathbonenal egy terepjáróban az úton, itt nálunk, és mink Kellannel hátul ültünk, én meg simogattam a kezét...brrr..
2010. augusztus 02. 13:03
Egy temetőben voltam, és féltem mert szellemek járkáltak, aztán találkoztam egy lánnyal aki egy gyereket tolt egy biciklin. Odamentem hozzá, és együtt kifutottunk onnan. Mikor kiszabadultunk találtam egy papírt amin Selena Gomez képe volt és mikor ránéztem arra a lányra eszembe jutott, hogy az ő. (egész addig nem ismertem fel, pedig, ha látnám biztos egyszerre tudnám, hogy ő az.) Azt mondta, hogy anyukája évekkel ezelőtt elment valahova azért ment be a temetőbe. Mindenhova együtt mentünk utána, és legjobb barátnők lettünk...
2010. augusztus 07. 11:59
|
|
Ági5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 503 Csatolások: 39 Azonosító: 131303 offline
|
Én 4-szor is álmodtam Adammel.
1.Valahogy Győrbe keveredett,mi meg anyával épp jöttünk ki a boltból és egyszer csak odajött hozzám,hogy du.1 -kor lenne-e kedvem megmutatni neki a várost.Én nehezen kinyögtem egy "Yes"-t.Odaértünk a Sport.u.-ba és elnyaltunk egy fagyit.
Marha vicces volt a fagyi,mert egy kis marcipánból készült Adam babát raktak rá!XDÉs amikor folytatódott volna akkor ébredtem fel.
2.Éppen nyaraltunk Almádiban.És én voltam Adam húga és sétáltunk a strandon.És tök édi volt,mert mindent megengedett!
3.Valamilyen faluban voltam és láttam egy Adam koncert plakátot.Elmentem.Nagyon jó volt.
4.A tv-ben láttam,hogy valamikor Adam koncert lesz Pesten.Anyával elmentünk.Mikor vége volt odamentem autogrammot kérni,de nem csak tőle hanem Tommy-tól is.Aztán megkérdezte,hogy hol lakok,én mondtam,hogy messze.Aztán megkérdezte,hogy mégis hol van az a "messze".Én mondtam,hogy Győr.Erre felajánlotta,hogy hazavisz minket a limuzinjával.Az egész utat végigbeszélgettük.Mielőtt kiszálltunk kaptam tőle egy dedikált CD-t.
Nagyon élveztem őket,de hamar véget értek!
1.Valahogy Győrbe keveredett,mi meg anyával épp jöttünk ki a boltból és egyszer csak odajött hozzám,hogy du.1 -kor lenne-e kedvem megmutatni neki a várost.Én nehezen kinyögtem egy "Yes"-t.Odaértünk a Sport.u.-ba és elnyaltunk egy fagyit.
Marha vicces volt a fagyi,mert egy kis marcipánból készült Adam babát raktak rá!XDÉs amikor folytatódott volna akkor ébredtem fel.
2.Éppen nyaraltunk Almádiban.És én voltam Adam húga és sétáltunk a strandon.És tök édi volt,mert mindent megengedett!
3.Valamilyen faluban voltam és láttam egy Adam koncert plakátot.Elmentem.Nagyon jó volt.
4.A tv-ben láttam,hogy valamikor Adam koncert lesz Pesten.Anyával elmentünk.Mikor vége volt odamentem autogrammot kérni,de nem csak tőle hanem Tommy-tól is.Aztán megkérdezte,hogy hol lakok,én mondtam,hogy messze.Aztán megkérdezte,hogy mégis hol van az a "messze".Én mondtam,hogy Győr.Erre felajánlotta,hogy hazavisz minket a limuzinjával.Az egész utat végigbeszélgettük.Mielőtt kiszálltunk kaptam tőle egy dedikált CD-t.
Nagyon élveztem őket,de hamar véget értek!
2010. augusztus 09. 08:51
1.Nick Jonas.A tescoban voltam
Tescoban de nem tudom miért na mind1...És ott sírt,hofy senki nem szereti őt mindenki elkerülte csak én mentem oda hozzá és amikor elkezdtem vele beszélgetni.:
-Ébresztő suli-anyukám
Aztán Jusztin Biberrel kosaraztam és hasbadobott én meg leköptem
Meg Britneyt láttam álmomba azthiszem ő volt a nővérem XD de erre nem emlékszem
Ja és elmentem egy Miley koncertre és MAGYAR NÉPDALOKAT ÉNEKELT
olyan szomorú voltam amikor felkeltem,hogy nem egy megakoncertet álmodtam...de ez van az álmokatnem lehet irányítani
-Ébresztő suli-anyukám
Aztán Jusztin Biberrel kosaraztam és hasbadobott én meg leköptem
Meg Britneyt láttam álmomba azthiszem ő volt a nővérem XD de erre nem emlékszem
Ja és elmentem egy Miley koncertre és MAGYAR NÉPDALOKAT ÉNEKELT
2010. augusztus 09. 22:28
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Tavaly nyáron azt álmodtam,hogy Britney Spears koncerten voltam
És a koncert után Britney sok szép dolgot adott nekem
És készítettünk Britney közös képeket =)
Olyan jóó volt *.*
És a koncert után Britney sok szép dolgot adott nekem
És készítettünk Britney közös képeket =)
Olyan jóó volt *.*
2010. augusztus 19. 12:33
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Nina Dobrev megkért h játszam el egy filmben a hugát és utána egy csomó pénzt kerestem.xD
2010. augusztus 22. 10:15
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
Pont tegnap álmodtam a Gleevel x) Az volt, hogy beléptem a Glee Clubba, és egyből bedobtak a mélyvízbe, mert új dalt tanultunk, asszem a Family Portrait volt Pinktől. Tök jól sikerült, tök büszke voltam magamra, milyen ügyes vagyok meg minden, és még Rachellel (Lea Michell) is tök összehaverkodtam. Utána leültünk, beszélgettünk, és akkor vettem észre, hogy a sarokban ott ül Neil Patrick Herris
Gondolkodtam hogy odamenjek-e hozzá, végül rávettem magam, odamentem és mondtam neki hogy tök jó munkát végzett a Rentben, mert hogy tök jó lett, láttam a neten videókat, meg megkérdeztem, hogy hogy halad a How I Met Your Mother forgatása. Furcsa mód magyarul beszéltünk, még meg is jegyeztem, hogy milyen jól tud magyarul. Aztán még volt valami egy színházteremben, de arra már nem emlékszem :B Érdekes volt, az egyszer biztos...
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. augusztus 27. 13:44
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Sziget után kb egy hétig Jared Letoval álmodtam. Már nem nagyon emlékszem, hogy mik voltak, de volt koncert is + minden hülyeség. Mindig csak ő szerepelt az álmaimban, a banda többi tagja nem.
Kedvenc, de már egy idő után kezdtem egy jó kis rémálom után vágyódni.
Kedvenc, de már egy idő után kezdtem egy jó kis rémálom után vágyódni.
tya04
2010. augusztus 28. 16:02
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
én 2-szer álmodtam Sterlig Knight-al:
1. egy táborban voltam balcsin. a parton sétáltam ő meg odajött...
nagyon kedves volt meg minden de aztán nyomulós lett és azon kezdtem el agyalni h hogyan tudok tőle legalább egy időre megszabadulni...
2. egy panelban voltam a 2.on és kinéztem az ablakon. lent Sterling veszekedett Demivel meg aki még a Sonny-ban van...aztán meg mikor el akartak indulni ő felintegetett
1. egy táborban voltam balcsin. a parton sétáltam ő meg odajött...
2. egy panelban voltam a 2.on és kinéztem az ablakon. lent Sterling veszekedett Demivel meg aki még a Sonny-ban van...aztán meg mikor el akartak indulni ő felintegetett
NiceandCute
2010. augusztus 29. 22:43
|
|
álmodozóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 409 Csatolások: 11 Azonosító: 129391 offline
|
Én egyszer azt álmodtam hogy Pink a legjobb barátnőm, mindig együtt lógtunk, együtt jártuk discoba (pedig még csak 11 voltam), és kaptam tőle egy VIP jegyet az egyik koncertjére... xD
pedig nem is ő a best...
xxD
pedig nem is ő a best...
xxD
NiceandCute
2010. szeptember 10. 21:50
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Álmodtam már sok sztárral, de a legfurcsább álmom mégsem egy sztárral volt, hanem egy ISTENNEL, nevezetesen Poszeidónnal álmodtam a nyaraláson
(Tudom, hogy nem sztár, de mellette voltak sztárok, mert valami sorozatban szerepeltünk
)
(Tudom, hogy nem sztár, de mellette voltak sztárok, mert valami sorozatban szerepeltünk
2010. szeptember 10. 22:07
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Egyszer azt almodtam, hogy Demi Lovatoval talalkoztam Londonban es legjobb baratnok lettunk meg minden. Vicces volt.
2010. szeptember 10. 22:08
Nemrég azt álmodtam, hogy a suli ebédlőbe vagyok, veszem ki a levest, és megpillantom Ian Somerhaldert *-* Csak ott állt az ebédlő közepén, én meg néztem-néztem, aztán a szlovákos tanítónénink nyakába öntöttem a levest
De Ian kedves volt, hozott nekem még egy levest, és együtt ettük meg
Álmodtam még olyat is, hogy Iannel egy filmben szerepelünk... Horror-filmben ahol az eltitkolt szeretőjét játszom
De az álmomban még a "régi" Lost-os fílingje volt (barna haj, sötöbö)... Aztán a végén összejöttünk
Múltkor azt álmodtam, hogy felkértek, hogy játsszam el a Vámpírnaplókba Elena húgát, persze elvállaltam, aztán volt egy olyan jelenet, olyan volt amikor Damon meg Vicki táncolnak, na, ilyen jelenet volt nekem is, Kesha Take it Offjára táncoltunk
Aztán volt egy olyan, mikor Izzie húga voltam a Grace Klinikába
Álmodtam még olyat is, hogy Iannel egy filmben szerepelünk... Horror-filmben ahol az eltitkolt szeretőjét játszom
Múltkor azt álmodtam, hogy felkértek, hogy játsszam el a Vámpírnaplókba Elena húgát, persze elvállaltam, aztán volt egy olyan jelenet, olyan volt amikor Damon meg Vicki táncolnak, na, ilyen jelenet volt nekem is, Kesha Take it Offjára táncoltunk
Aztán volt egy olyan, mikor Izzie húga voltam a Grace Klinikába
liltoria
2010. szeptember 10. 22:13
|
lábujjkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 130109 offline
|
nem is olyan régen,azt álmodtam,hogy Adam Lambert(
)-el egy klippet forgadtunk,nem tudom mihez,kinek,csak adam egyáltalán nem ugy nézett ki,mint a valooságban,és kövér volt,meg kopasz..XDmeg azt is álmodtam,hogy a tavaji tantermünkben voltunk,adam-en egy ilyen kapucnis melegitö fölső volt,és ugy ültünk a padban,hogy egyik bnőm,vásáry andré(
)meg én..XD
szoval jo volt..
szoval jo volt..
2011. május 03. 20:11
Hahaah egyszer azt álmodtam hogy Bieber repül egy erdő felett én meg csak ott röhögtem XD
Meg egyszer volt olyan is hogy Gaga pucéran ment az utcán
A többit meg inkább nem részletezném
Meg egyszer volt olyan is hogy Gaga pucéran ment az utcán
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.