Már egyre többen állítják, hogy barátnő ide, vagy oda, a sorozat két főszereplője közt több van, mint barátság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szerelem van a levegőben
2010. március 25. 19:05
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Aranyosak együtt. Néhány képen meg tényleg elég beszédes a testük... szerintem ha elkezdik forgatni a romantikus jeleneteket onnantól nem lesz már visszaút
2010. március 25. 22:34
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én is nagyon örülnék nekik, sztem nagyon helyesek együtt.
2010. március 26. 01:13
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Brittany20 @ 2010.03.25. 17:53)
Kevin Williamson ráadásul elárulta, hogy most következnek a sorozatban azok az epizódok amikor Damon rájön, hogy szerelmes Elenába
Kicsit spoiler
A hírről meg majd kiderül igaz e, én nem bánnám
2010. március 26. 11:53
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
de szegény Paul meg mindig csak lóg, mint valami kolonc.
ők ketten önfeledten mosolyognak meg ölelik egymást, aztán fél kilométerre ott van a harmadik főszereplő. komolyan, néha olyan, mintha ő csak valami asszisztens lenne
Nina meg Ian persze nagyon jól mutatnak egymás oldalán. (jobban, mint Paul és Nina
szvsz...)
Nina meg Ian persze nagyon jól mutatnak egymás oldalán. (jobban, mint Paul és Nina
2010. március 26. 12:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (LucafromHungary @ 2010.03.26. 11:53)
de szegény Paul meg mindig csak lóg, mint valami kolonc.
ők ketten önfeledten mosolyognak meg ölelik egymást, aztán fél kilométerre ott van a harmadik főszereplő. komolyan, néha olyan, mintha ő csak valami asszisztens lenne
szvsz...)
Paul nagyon ritkán mosolyog. Pedig olyan jól áll neki, és olyan aranyos olyankor. "162 candles" résznél nem tudtam nem észrevenni. Milyen jó Jasper lett volna belőle.
Off vége
Szerintem is jól mutat Nina és Ian. Jó lenne, ha összejönnének. Ian mostani csaja nem hozzávaló szvsz.
2010. március 26. 12:03
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.03.26. 12:01)
Paul nagyon ritkán mosolyog. Pedig olyan jól áll neki, és olyan aranyos olyankor. "162 candles" résznél nem tudtam nem észrevenni. Milyen jó Jasper lett volna belőle.
Off vége
Szerintem is jól mutat Nina és Ian. Jó lenne, ha összejönnének. Ian mostani csaja nem hozzávaló szvsz.
Off vége
az interjús videókon mindig vidám, de a szőnyeges felvonulásos képeken meg olyan, mint aki citromot nyalt
hát igen, Ian bnője elég hétköznapi lány. Nina meg fiatal is, szebb is... ki tudja, mi lesz!
2010. március 26. 17:36
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem nagyon édesek lennének együtt
2010. március 28. 10:25
Ódejólenne...*.*
bár ennyi alapján bármit állíthatnak...Iannak olyan nőcsábász feje van...xD Viszont van barátnője!!
(aki ráadásul nem is illik hozzá
)
bár ennyi alapján bármit állíthatnak...Iannak olyan nőcsábász feje van...xD Viszont van barátnője!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: