Mindenki Tüncije nem kell senkinek!
2010. március 26. 16:35
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
húú én meg láttam tv-ben videót mellé, tök szánalom az egész.. basszus mindek megy oda, ahová nem hívták? O.O idióta nőszemély...
2010. május 14. 21:10
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Idióta. Sosem bírtam ezt a nőt, de számomra végkép bebizonyította, hogy nincs semmi, csak levegő a hatalmas buksijában. Néha igazán nézhetne tükörbe (már ha van neki) és rájöhetne, hogy nem körülötte kering a Föld. Amúgy is minek megy oda, ahova nem hívták? Mit gondolt, azzal, hogy "Én vagyok Kiszel Tünde" majd beengedik? Sőt épp eszű ember inkább kitiltja xD Egy csepp sajnálatot se tudok érezni iránta.
2010. május 14. 21:23
|
|
Alessandro11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 43 Csatolások: 4 Azonosító: 78940 offline
|
Végre kezdenek felébredni az emberek. A feltűnési viszketettségével együtt meg húzzon haza!
2010. május 14. 21:33
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Én sajnálom ezt a nyomorultat. Szivatták minden média megjelenésekor,elhitették vele hogy ő VALAKI, aztán unalmas lett és elzavarta a média szektor mint egy bohócot. Azért nem szép dolog ám egy szellemileg nem ép emberrel ilyent tenni. Csúnya rossz média.
2010. május 23. 21:57
Ez nem a csúnya rossz média, hanem a csúnya pénzéhes vénasszony, aki a médiában való szerepléseiből él. Ha nem lenne mindenhol, éhen halna szegény...
2010. június 04. 21:52
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Egy buta ostoba ripacs.Jézusom ez a nő akkora tuskó, hogy szinte már magától hasad!! De komolyan mit csinál? miből él? Egy adón sem lehet látni, hogy lenne műsora.Magazinokban nem lehet látni mint (uram bocsá..) "modellt",egy Magyar fimben nem láttam nem, hogy külföldiben mint megannyi honfi társát nőt vagy férfit tök mind1. A rádióban nem hallani....AKKOR MIBŐL ÉL?????? Vagy eladta bugyi gyűjteményét, vagy pedig a kislányáról évről évre kiadott naptárok hoznak neki annyit,hogy egyáltalán még él. Arról nem is beszélve,hogy hogy néz ki!! Bűn ronda, a teste undorító.Még jó hogy senki nem foglakozik vele!....JÉZUSÓÓÓM....! Megkérem a NASA-t hogy lőjék fel legközelebb valahová jó messzire!!!
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. február 24. 17:03
Reny72!
Biztos jó ötlet? A marslakók is visszadobnák sztem XD
Biztos jó ötlet? A marslakók is visszadobnák sztem XD
2011. május 06. 14:15
|
julianacziriakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 150553 offline
|
IGY VAN AKINEK NINCSOTT A HEJE NE MENJEN ODA
2013. szeptember 20. 20:20
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Hát igen, ilyen emberek léteznek, elég szomorú, hogy mindannyiunk vele szív egy levegőt..._.
Ki nem állhatom. Azt hiszi, hogy ő sz*rta a spanyol viaszt, pedig aztán csak annyit csinál, hogy oxigént alakít széndioxiddá. Amúgy tetszik a smiley a végén...
Jó cikk lett.
Ki nem állhatom. Azt hiszi, hogy ő sz*rta a spanyol viaszt, pedig aztán csak annyit csinál, hogy oxigént alakít széndioxiddá. Amúgy tetszik a smiley a végén...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.