Marvel stúdió újabb szuperhősről szeretne filmet forgatni. Több híresség neve szóba került a film kapcsán,ám végleges döntés még nem született meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ki lesz Amerika kapitánya?
2010. március 23. 17:03
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Cris Evans szeirntem tök szuper lenne. Persze Kellan-t is értékelném a főszerepben.
Női főszereplőnek Kellan mellé viszont Keirát nem tudnám elképzelni. Chris mellé annál inkább. Viszont mostanában Emily Bluntot is nagyon szeressem.
Kíváncsi leszek!
Női főszereplőnek Kellan mellé viszont Keirát nem tudnám elképzelni. Chris mellé annál inkább. Viszont mostanában Emily Bluntot is nagyon szeressem.
Kíváncsi leszek!
2010. március 23. 17:23
|
|
Velanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 100 Azonosító: 79340 offline
|
huhuhh, szinte az összes fiatal férfi színész neve felvetődött a lehetséges választottként (pl: Jensen Ackles, John Krasinski stb..)
De én most olvastam a már bejelentett hírt hogy Chris kapta meg a főszerepet.
Remélem ez is olyan jóra sikeredik majd mint a pl Vasember!
De én most olvastam a már bejelentett hírt hogy Chris kapta meg a főszerepet.
Remélem ez is olyan jóra sikeredik majd mint a pl Vasember!
2010. március 23. 18:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Épp most olvastam Kellan egyik fansite-ján, hogy nem fog benne játszani, és Chris-t választották főszereeplőnek. Sebaj, annak is örülök. Imádtam a fantasztikus négyesben.
2010. március 23. 20:01
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
jajj kár, azért kellant megnéztem volna
persze chris sem rossz
amúgy hölgyek közül keira és emily imdb-n fent van:
http://www.imdb.com/title/tt0458339/
(rumored)
http://www.imdb.com/title/tt0458339/
(rumored)
2010. március 23. 21:05
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Chris szerintem tökéletes lenne... DICAPRIO???? Amerika kapitánynak??? Bírom az ürgét, de megmarad örökte Jack Dawsonként... Will Smith? Nem is tudom. Szerintem Chris okés lenne.
2010. március 24. 08:33
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Chris Evans, Sam Worthingthon és Kellan Lutz jó választás lennének, én legszívesebben SW-t látnám a szerepben, de lassan minden akció/szuperhős szerepet ő kap, szóval majd meglátjuk.
Will Smith a bőrszíne miatt szerintem nem illene a karakterhez, bár minden egyéb téren biztos nagyszerű lenne. Alexander Skarsgard szintén kiváló lenne, de valahogy nem tudom őt elképzelni Amerika Kapitányként.
A többi jelölt meg egy vicc. Leo jelölése például nem tudom, kinek a fejében fordult meg, abszolút alkalmatlan a szerepre, de ismételten nem a színészi tudás miatt.
2010. március 24. 20:59
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Bár még a hivatalos bejelentés várat magára, minden forrás úgy értesült róla, hogy Chris Evans kapta meg Amerika Kapitány szerepét a legújabb Marvel-képregény adaptációjában.
Ahogy azt az elmúlt napok pletykái hallatán sejteni lehetett, a "döntős" trióból végül Chris Evans kapta meg a lehetőséget, hogy Captain America bőrébe bújjon. (Channing Tatum és Sebastian Stan volt a végső két vetélytárs.) Evans lesz az, aki a The First Avenger: Captain America című Joe Johnston-filmben Steve Rogers karakterének bőrébe bújhat. Evans szerződése három Captain America-filmre szól, melyek közül az első 2011. július 22-én kerül a mozikba, valamint benne lesz a The Avengers-moziban is Vasember, Thor és Hulk oldalán. (Sőt, cameo-szerepben további Marvel-filmekben is felbukkanhat.)
Érdekesség, hogy Chris Evans már korábban is szerepelt a Marvel-univerzumban játszódó filmben, a Fantasztikus Négyes első és második részében ő volt Johnny Storm, vagyis Fáklya. A Captain America-mozival kapcsolatos további hír, hogy a film rosszfiúját, Red Skull-t, Hugo Weaving alakíthatja.
ezt találtam nem rég
Ahogy azt az elmúlt napok pletykái hallatán sejteni lehetett, a "döntős" trióból végül Chris Evans kapta meg a lehetőséget, hogy Captain America bőrébe bújjon. (Channing Tatum és Sebastian Stan volt a végső két vetélytárs.) Evans lesz az, aki a The First Avenger: Captain America című Joe Johnston-filmben Steve Rogers karakterének bőrébe bújhat. Evans szerződése három Captain America-filmre szól, melyek közül az első 2011. július 22-én kerül a mozikba, valamint benne lesz a The Avengers-moziban is Vasember, Thor és Hulk oldalán. (Sőt, cameo-szerepben további Marvel-filmekben is felbukkanhat.)
Érdekesség, hogy Chris Evans már korábban is szerepelt a Marvel-univerzumban játszódó filmben, a Fantasztikus Négyes első és második részében ő volt Johnny Storm, vagyis Fáklya. A Captain America-mozival kapcsolatos további hír, hogy a film rosszfiúját, Red Skull-t, Hugo Weaving alakíthatja.
ezt találtam nem rég
2010. március 24. 21:02
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2010.03.24. 20:59)
Bár még a hivatalos bejelentés várat magára, minden forrás úgy értesült róla, hogy Chris Evans kapta meg Amerika Kapitány szerepét a legújabb Marvel-képregény adaptációjában.
ezt találtam nem rég
ezt találtam nem rég
Szegény Hugo szinte mindig rosszfiút játszik...
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

1 felhasználónak tetszik: