Kate Winslet, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Hilary Swank és Gwyneth Paltrow... egytől egyig az átok áldozatai lettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oscar - Átok
2010. március 23. 19:58
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hmm azért nem hiszem, hogy az oscarnak minden esetben köze lenne ehhez, de az tény, hogy történt velük szerencsétlenség. de azt nem hiszem, hogy minden esetben az oscartól függött volna... :S
2010. március 23. 20:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ha minden Oscart nyert nő szakított volna a párjával, nem is lenne senki párkapcsolatban az álomgyárban. Na jó, ez kicsit túlzás, de azért ilyet kitalálni! Méghogy Oscar átok! Végem. A sok munka miatt nem csoda, ha nincs idő a szerelmi életre a hírességeknek. Vagy ha van, az pár éjszakás...
2010. március 23. 21:09
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem ez hülyeség, na de ezt az okosok tudják... mellesleg nem lehet minden tökéletes. Ez az ő átkuk. Vagy hírnév, fényűzés és pénz, vagy férj. Szerintem... Úgy tűnik ezek együtt nem mennek.
2010. március 24. 12:33
|
|
sejenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 123350 offline
|
Nem az Oscar-ral van gond, hanem a munkával. A színészek éjjel-nappal dolgoznak, így nincs idejük a szerelmi életre. Mellesleg ma már nincs film csók nélkül. És ezeket a jeleneteket nem csak egyszer veszik föl.
2010. március 25. 14:24
Szerintem is hülyeség ez az átok..Puszta véletlen hogy utána történt,de eggyetértek sejen-el...a munka a probléma.
2010. május 11. 22:11
sajnálom Sandrát mert sztem jo szinésznő
és nem ezt érdemelte volna meg
egy kicsit kibirhatatlan és nagyok az elvrárásai
de akkor ssem ezt érdemelte volna
föleg nem 5 év házasság után.
és am ez az átok dolog sztem is hülyeség semmi köze a kettönek egymáshoz ez csak puszta véletlen vagy egy jo kifogás ennyi
semmi több.
és nem ezt érdemelte volna meg
egy kicsit kibirhatatlan és nagyok az elvrárásai
de akkor ssem ezt érdemelte volna
föleg nem 5 év házasság után.
és am ez az átok dolog sztem is hülyeség semmi köze a kettönek egymáshoz ez csak puszta véletlen vagy egy jo kifogás ennyi
semmi több.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: