Starity

Miley a melegek miatt törölte Twitterjét?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 21. 18:32 #1
Winyocska
Winyocska
visszatérő vendég

StátuszA düh egy olyan érzés, amit azok éreznek, akiknek számít valami.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 159
Csatolások: 35
Azonosító: 90191
A fél Twittervilág még mindig nem tudta megemészteni, hogy Miley Cyrus letörölte profilját az oldalról, főleg, mert a sztár mindig csak annyival indokolta meg szörnyű tettét, hogy „a Twitter rossz”. Miley most végre bővebb magyarázatot is adott a dologra, és ezt már talán a gyászoló rajongók is elfogadják majd!
Kiderült, mi volt az, ami végleg betett Miley Twitteren töltött napjainak: miután a sztár nyíltan megírta, hogy támogatja a meleg házasságot, hiszen az ő szemében csak a szerelem a fontos, rengeteg rosszindulatú üzenetet kapott, amit már nem tudott elviselni!

"Ez az oka annak, hogy letöröltem magam a Twitterről, az, hogy elmondtam ott, hogy hiszek a meleg házasságban, mert szerintem mindenkinek megvan a joga arra, hogy szeressen, és olyan durva üzeneteket kaptam ezért, azt írták, hogy rossz ember vagyok…"

Megértjük, hogy nem volt könnyű naponta több tonnányi utálkozást olvasni, de mondjuk furcsa, hogy Miley még nem szokott hozzá a dologhoz, főleg, hogy már kiskora óta hasonló elbánásban részesül…

"Amiket írnak rólam az nem pont olyan, mint a sulis terror, de néha mégis úgy érzem, hogy visszamentem a suliba. Ilyenkor megpróbálok arra gondolni, hogy tényleg nem vagyok egy átlagos személy, szóval nincs mire panaszkodnom. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni az életemben. A munkára koncentrálok, na meg arra, hogy jövő héten Londonban, Párizsban vagy Olaszországban leszek…"
2010. március 21. 18:37 #2
LucafromHungary
LucafromHungary
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
Idézet (Winyocska @ 2010.03.21. 18:32)
tényleg nem vagyok egy átlagos személy...

egy újabb értelmes hozzászólás a la Májli... dry.gif átlagon felüli és az átlagos rajongóival már nem is kell törődnie, ahogy egyszer mondta... valaki megtaníthatná neki, hogy hogyan kell értelmes dolgokat mondani egy nyilatkozatban...
2010. március 24. 09:20 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Vagy rendesen lefordítani a szöveget, esetleg nem kiragadni egy-egy mondatot, megcsavarni a mondanivalóját... dry.gif

Egyszerűen azt mondhatta vagy legalábbis arra utalhatott, hogy hírességként ez is hozzátartozik az életéhez. De megértem, hogy semmi kedve nem volt ezt az gyűlölködés áradatot elviselni.

De azért megpróbálhatná újra, hátha most egy kis idő elteltével elfelejtették már azok az idióták. smileeee.gif
2010. április 05. 13:57 #4
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Végül is mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, és azt másoknak el is kell(lene) fogadni. Gondolom, nem lehetett neki valami kellemes érzés, amikor sértő üzeneteket kapott, de azért nem kéne orbba-szájba mondania : "hogy a Twitter rossz dolog"!
Attól, hogy az ő örömét elveszik, nem kell másét is.
2010. április 05. 14:03 #5
Dius 18
Dius 18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 484
Csatolások: 242
Azonosító: 123162
Idézet (Lucy-chan @ 2010.04.05. 13:57)
Végül is mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, és azt másoknak el is kell(lene) fogadni. Gondolom, nem lehetett neki valami kellemes érzés, amikor sértő üzeneteket kapott, de azért nem kéne orbba-szájba mondania : "hogy a Twitter rossz dolog"!
Attól, hogy az ő örömét elveszik, nem kell másét is.

Szerintem ez így van joguk van az embereknek a sztárokról is véleményt mondani! De ezen ne csodálkozzunk hisz még ezen az oldalon sem írhatsz rosszat egy sztárra mert mindenki föl van háborodva pedig ő nem is látja!Hát akkor a Twitteren ott mindent lát! Jó,hogy le törli magát nem tetszik neki ha negatív véleményeket kap.Bele kéne törődnie a sztároknak és a RAJONGÓIKNAK is hogy nem mindenki szeretheti őket!
2010. április 05. 14:30 #6
ventura
ventura

Státuszoffline
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.05. 14:03)
Szerintem ez így van joguk van az embereknek a sztárokról is véleményt mondani! De ezen ne csodálkozzunk hisz még ezen az oldalon sem írhatsz rosszat egy sztárra mert mindenki föl van háborodva pedig ő nem is látja!Hát akkor a Twitteren ott mindent lát! Jó,hogy le törli magát nem tetszik neki ha negatív véleményeket kap.Bele kéne törődnie a sztároknak és a RAJONGÓIKNAK is hogy nem mindenki szeretheti őket!

Egyébként sokszor nem azzal van a baj, hogy leírja valaki a véleményét, hanem azzal ahogy leírja... wink.gif
2010. április 05. 14:33 #7
Dius 18
Dius 18
visszatérő vendég
Hozzászólás: 484
Csatolások: 242
Azonosító: 123162
Idézet (ventura @ 2010.04.05. 14:30)
Egyébként sokszor nem azzal van a baj, hogy leírja valaki a véleményét, hanem azzal ahogy leírja... wink.gif

Hát igen ebben van valami!Mondjuk ha én nem szeretek egy hírességet én is elég durva véleményt írok rá!Pedig tudom hogy nem kéne!De egy hírességnek el kell viselnie a legdurvább kritikákat hisz tudhatta már az elején is ,hogy nem minden csak pompa és csillogás!
2010. április 05. 14:43 #8
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.05. 14:33)
Hát igen ebben van valami!Mondjuk ha én nem szeretek egy hírességet én is elég durva véleményt írok rá!Pedig tudom hogy nem kéne!

Én csak azt nem értem hogy minek olyan sztárhoz írni bármit is akit nem szeretsz? Én szerintem még egy negatív hozzászólásom nincs itt. Ez olyan, mint ha nem szeretsz egy embert nem mész oda és mondasz rá mindent hanem elkerülöd és nem foglalkozol vele aztán kész. Nem értem mi értelme olyan emberhez véleményt írni akit nem szeretsz. És most nem konkrétan neked szántam csak úgy általánosságba.
2010. április 05. 14:48 #9
- törölt felhasználó -    
Hát tényleg nem lehet kellemes folyamatosan sértő üzeneteket kapni,de az mondjuk nem fér a fejembe hogy miért vette rá a barátját is hogy letörölje magát..neki mi köze van hozzá?Na mindegy..Mindenesetre szerintem ha eléggé felkészült lesz arra hogy elviselje az ilyesmit,akkor regisztráljon fel újra,de addig ne.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok