A fél Twittervilág még mindig nem tudta megemészteni, hogy Miley Cyrus letörölte profilját az oldalról, főleg, mert a sztár mindig csak annyival indokolta meg szörnyű tettét, hogy „a Twitter rossz”. Miley most végre bővebb magyarázatot is adott a dologra, és ezt már talán a gyászoló rajongók is elfogadják majd!
Kiderült, mi volt az, ami végleg betett Miley Twitteren töltött napjainak: miután a sztár nyíltan megírta, hogy támogatja a meleg házasságot, hiszen az ő szemében csak a szerelem a fontos, rengeteg rosszindulatú üzenetet kapott, amit már nem tudott elviselni!
"Ez az oka annak, hogy letöröltem magam a Twitterről, az, hogy elmondtam ott, hogy hiszek a meleg házasságban, mert szerintem mindenkinek megvan a joga arra, hogy szeressen, és olyan durva üzeneteket kaptam ezért, azt írták, hogy rossz ember vagyok…"
Megértjük, hogy nem volt könnyű naponta több tonnányi utálkozást olvasni, de mondjuk furcsa, hogy Miley még nem szokott hozzá a dologhoz, főleg, hogy már kiskora óta hasonló elbánásban részesül…
"Amiket írnak rólam az nem pont olyan, mint a sulis terror, de néha mégis úgy érzem, hogy visszamentem a suliba. Ilyenkor megpróbálok arra gondolni, hogy tényleg nem vagyok egy átlagos személy, szóval nincs mire panaszkodnom. Megpróbálok a pozitív dolgokra gondolni az életemben. A munkára koncentrálok, na meg arra, hogy jövő héten Londonban, Párizsban vagy Olaszországban leszek…"
Miley a melegek miatt törölte Twitterjét?
2010. március 21. 18:37
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet (Winyocska @ 2010.03.21. 18:32)
tényleg nem vagyok egy átlagos személy...
egy újabb értelmes hozzászólás a la Májli...
2010. március 24. 09:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Vagy rendesen lefordítani a szöveget, esetleg nem kiragadni egy-egy mondatot, megcsavarni a mondanivalóját...
Egyszerűen azt mondhatta vagy legalábbis arra utalhatott, hogy hírességként ez is hozzátartozik az életéhez. De megértem, hogy semmi kedve nem volt ezt az gyűlölködés áradatot elviselni.
De azért megpróbálhatná újra, hátha most egy kis idő elteltével elfelejtették már azok az idióták.
Egyszerűen azt mondhatta vagy legalábbis arra utalhatott, hogy hírességként ez is hozzátartozik az életéhez. De megértem, hogy semmi kedve nem volt ezt az gyűlölködés áradatot elviselni.
De azért megpróbálhatná újra, hátha most egy kis idő elteltével elfelejtették már azok az idióták.
2010. április 05. 13:57
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Végül is mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, és azt másoknak el is kell(lene) fogadni. Gondolom, nem lehetett neki valami kellemes érzés, amikor sértő üzeneteket kapott, de azért nem kéne orbba-szájba mondania : "hogy a Twitter rossz dolog"!
Attól, hogy az ő örömét elveszik, nem kell másét is.
2010. április 05. 14:03
|
|
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline
|
Idézet (Lucy-chan @ 2010.04.05. 13:57)
Végül is mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, és azt másoknak el is kell(lene) fogadni. Gondolom, nem lehetett neki valami kellemes érzés, amikor sértő üzeneteket kapott, de azért nem kéne orbba-szájba mondania : "hogy a Twitter rossz dolog"!
Szerintem ez így van joguk van az embereknek a sztárokról is véleményt mondani! De ezen ne csodálkozzunk hisz még ezen az oldalon sem írhatsz rosszat egy sztárra mert mindenki föl van háborodva pedig ő nem is látja!Hát akkor a Twitteren ott mindent lát! Jó,hogy le törli magát nem tetszik neki ha negatív véleményeket kap.Bele kéne törődnie a sztároknak és a RAJONGÓIKNAK is hogy nem mindenki szeretheti őket!
2010. április 05. 14:30
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.05. 14:03)
Szerintem ez így van joguk van az embereknek a sztárokról is véleményt mondani! De ezen ne csodálkozzunk hisz még ezen az oldalon sem írhatsz rosszat egy sztárra mert mindenki föl van háborodva pedig ő nem is látja!Hát akkor a Twitteren ott mindent lát! Jó,hogy le törli magát nem tetszik neki ha negatív véleményeket kap.Bele kéne törődnie a sztároknak és a RAJONGÓIKNAK is hogy nem mindenki szeretheti őket!
Egyébként sokszor nem azzal van a baj, hogy leírja valaki a véleményét, hanem azzal ahogy leírja...
2010. április 05. 14:33
|
|
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline
|
Idézet (ventura @ 2010.04.05. 14:30)
Egyébként sokszor nem azzal van a baj, hogy leírja valaki a véleményét, hanem azzal ahogy leírja... 
Hát igen ebben van valami!Mondjuk ha én nem szeretek egy hírességet én is elég durva véleményt írok rá!Pedig tudom hogy nem kéne!De egy hírességnek el kell viselnie a legdurvább kritikákat hisz tudhatta már az elején is ,hogy nem minden csak pompa és csillogás!
2010. április 05. 14:43
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Dius 18 @ 2010.04.05. 14:33)
Hát igen ebben van valami!Mondjuk ha én nem szeretek egy hírességet én is elég durva véleményt írok rá!Pedig tudom hogy nem kéne!
Én csak azt nem értem hogy minek olyan sztárhoz írni bármit is akit nem szeretsz? Én szerintem még egy negatív hozzászólásom nincs itt. Ez olyan, mint ha nem szeretsz egy embert nem mész oda és mondasz rá mindent hanem elkerülöd és nem foglalkozol vele aztán kész. Nem értem mi értelme olyan emberhez véleményt írni akit nem szeretsz. És most nem konkrétan neked szántam csak úgy általánosságba.
2010. április 05. 14:48
Hát tényleg nem lehet kellemes folyamatosan sértő üzeneteket kapni,de az mondjuk nem fér a fejembe hogy miért vette rá a barátját is hogy letörölje magát..neki mi köze van hozzá?Na mindegy..Mindenesetre szerintem ha eléggé felkészült lesz arra hogy elviselje az ilyesmit,akkor regisztráljon fel újra,de addig ne.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: