Lady Gaga egy gyilkost alakíthat Quentin Tarantino következő filmjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarantino Gagával dolgozna
2010. március 21. 12:34
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (nicybabyy @ 2010.03.21. 12:28)
Ez érdekes lesz... Már ha tényleg megcsinálják. Kíváncsi vagyok, hogy Gaga milyen ruhákat hordana benne. 
ha fog egyáltalán hordani valamit
2010. március 21. 14:04
Nekem nagyon tetszik a Telephone című szám klipje, és bár egy Tarantino filmet sem láttam, de sokat olvastam róluk, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből, már ha egyáltalán igazak a hírek.
2010. március 21. 14:22
Tarantinonak volt 2 jó filmje: Kill Bill 1-2, aztán ennyi. Nem értem miért van mindenki annyira oda érte...
2010. március 21. 14:32
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (heartless @ 2010.03.21. 14:22)
Tarantinonak volt 2 jó filmje: Kill Bill 1-2, aztán ennyi. Nem értem miért van mindenki annyira oda érte...
igen volt 2 jó filmje: a Sátánka - Pokoli poronty és az Alkonyattól pirkadatig 1. része...a Kill Bill-re pedig mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó film
2010. március 21. 16:53
Nem igazán láttam még tarantino filmeket,de erre kiváncsi vagyok.
2010. március 21. 16:57
Én csak a Becstelen Brigantykat láttam tőle, de nem tetszett, a Kill Bill-t meg se merem nézni. Sajátos stílusa van, ami nem tetszhet mindenkinek...
2010. március 21. 17:19
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tarantino 7 filmet rendezett eddig önállóan, abból 5 szerepel az imdb 250 legjobb filmje között, tehát nincs jó filmje, valóban...
Van filmművészet, vannak jó és rossz filmek, meg CGI-n nevelkedett tartalom nélküli látványfilmeket istenítő közönség.
Nyilván nem tetszhet mindenkinek egy Kill Bill, de csak azért, mert nyilván nem ismeri azokat a filmeket, melyekre utalások vannak egyes jelenetekben, beállításokban vagy akár egy felcsendülő zenében ez adja a velejét. De fogalmazhatnám csúnyábban is, nem elég érett, hogy eljusson hozzá a film sava borsa ...
Egyébként a következő filmje a Kill Bill 3. lesz, ezt adjátok össze
Gagát, ha tényleg benne lesz, remélem a menyasszony nem kegyelmez neki
Van filmművészet, vannak jó és rossz filmek, meg CGI-n nevelkedett tartalom nélküli látványfilmeket istenítő közönség.
Nyilván nem tetszhet mindenkinek egy Kill Bill, de csak azért, mert nyilván nem ismeri azokat a filmeket, melyekre utalások vannak egyes jelenetekben, beállításokban vagy akár egy felcsendülő zenében ez adja a velejét. De fogalmazhatnám csúnyábban is, nem elég érett, hogy eljusson hozzá a film sava borsa ...
2010. március 21. 17:26
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.03.21. 17:19)
Tarantino 7 filmet rendezett eddig önállóan, abból 5 szerepel az imdb 250 legjobb filmje között, tehát nincs jó filmje, valóban...

2010. március 21. 17:28
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.03.21. 17:19)

2010. március 21. 17:37
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
uhh csak ezt ne O.O max ha 2 percig lesz benne és kigyilkolják.. nem tudom elképzelni egy filmben xD
2010. március 21. 17:52
Idézet (Macaroth @ 2010.03.21. 14:32)
igen volt 2 jó filmje: a Sátánka - Pokoli poronty és az Alkonyattól pirkadatig 1. része...a Kill Bill-re pedig mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó film 
Légyszi baromságokat ne írj, ha más nem megy. Amiben producerkedett, vagy a forgatókönyvét írta, esetleg feltűnt benne, az nem a sajátja.
Sin Cityhez sincs sok köze.
Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown, Kill Bill (egynek veszem mert egynek készült és akkor is forgott), Halálbiztos, BB.
2010. március 21. 17:58
Idézet (QueenB @ 2010.03.21. 14:04)
Nekem nagyon tetszik a Telephone című szám klipje, és bár egy Tarantino filmet sem láttam, de sokat olvastam róluk, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből, már ha egyáltalán igazak a hírek. 
Akkor kezdhetnéd pl. a Ponyvaregénnyel, a Kutyaszorítóban túlságosan 'pasi-film'
Meg is vádolták az első kettő után, hogy női szerepeket nem tud írni, aztán mintegy kompenzációból megcsinálta a Jackie Brown-t, majd kiteljesedett a Kill Billben, és a Halálbiztosban ért véget. (Egyelőre
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: