Peugeot 206
Legjobb, legrosszabb reklámok
2010. október 13. 19:16
Nekem ez a tökéletes reklám. A hideg ráz, olyan jó, és a szám is nagyon tetszik, ami alatta megy. És ez a pasi... egy főnyeremény...
Ha egy ilyen egy pár év múlva szembejönne velem az utcán, én nem tudom, mit csinálnék.
Nem tudja valaki, hogy mi a címe annak a számnak fentebb említett reklámban? Köszi előre is.
És amiket utálok, az nagyon sok van. Azok a kajás reklámok, amikben a csirke a zacskóban sül meg, azok irritálnak, de nagyon. "De én úgy mondom, hogy OMLÓSZ!" Hogy mennél a...
Meg mikor a nőci megjelenik gyönyörű ruhában, és kérdezik, hogy "de szép, biztos új". Erre: "Persze, mert XY-nal mossa!" És előkap a táskából egy hordozható Pervoll öblítős üveget. Hú de jó, hogy mindig kéznél van, igazán életszerű, nemde?
Nem tudja valaki, hogy mi a címe annak a számnak fentebb említett reklámban? Köszi előre is.
És amiket utálok, az nagyon sok van. Azok a kajás reklámok, amikben a csirke a zacskóban sül meg, azok irritálnak, de nagyon. "De én úgy mondom, hogy OMLÓSZ!" Hogy mennél a...
Meg mikor a nőci megjelenik gyönyörű ruhában, és kérdezik, hogy "de szép, biztos új". Erre: "Persze, mert XY-nal mossa!" És előkap a táskából egy hordozható Pervoll öblítős üveget. Hú de jó, hogy mindig kéznél van, igazán életszerű, nemde?
1 felhasználónak tetszik:
agivagyok
2012. január 02. 11:59
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Csak azt írnám, ami szerintem a legrosszabb:
-Maggi, ami "omlóSZ"
-Tomi család, amiben benne van a "Belló kutyus"
-Ádám család, avagy a Jar reklám
-Medve sajt, avagy "az én macimnak is nagyra kell nőnie"
-Van az a sampon reklám, amiben leugranak a szikláról és egy marhára hangos zene megy benne
-Danette Roppants reklám
-Régen volt a "Köszönjük, Emese!" most meg a "valora valto kolcson" Dalbir
-Unicredit reklám
Nagyjából ennyi.
-Maggi, ami "omlóSZ"
-Tomi család, amiben benne van a "Belló kutyus"
-Ádám család, avagy a Jar reklám
-Medve sajt, avagy "az én macimnak is nagyra kell nőnie"
-Van az a sampon reklám, amiben leugranak a szikláról és egy marhára hangos zene megy benne
-Danette Roppants reklám
-Régen volt a "Köszönjük, Emese!" most meg a "valora valto kolcson" Dalbir
-Unicredit reklám
Nagyjából ennyi.
Corby
2012. február 15. 19:34
Idézet (Corby @ 2012.02.15. 19:31)
ez valami borzalom
Ja, ne is mondd, ettől a hasonlattól a falnak megyek
2012. február 15. 19:36
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Mostanában kezdték játszani azt a reklámot, amiben van egy pasi, és különböző helyekre mászkál, és megy vele a WC is vagy mi.
Valami prostamul uno reklám vagy mi. Szerintem egyszerűen szörnyű.
Meg a lábgombás reklámok.
(főleg általában akkor megy, amikor kajálok.
)
2012. február 15. 19:39
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (viraag @ 2010.03.21. 13:20)
Nekem most a T-mobile-os reklám tetszik,ez: http://www.youtube.com/watch?v=qAAncmx3DyY nagyon tetszik az énekes hangja,rá is kerestem,hátha megvan egészben a szám,de sajnos nincsen.Egy szlovák,Gladiátor nevű együttes száma és csak ennyi fordítottak le belőle.
A lényeg,hogy nagyon tetszik 
jaj én teljesen el is feljtettem ezt a reklámot pedig szerintem nagyon jó ez a szám annak idején nagyon tetszett a legrosszabb szerintem még a nem is tudom melyik banknak a reklámja volt de ez vot az összesnek a vége hogy:"Köszönjük Emese! na az elején még oké nyomi de vicces valamenynire de amikor egy nap már 20-dszorra láttam kezdett az agyamra menni.
2012. február 23. 16:51
SNSD CF Goobne Chicken
Lehet, hogy nem a legjobb, de nagyon vicces
Lehet, hogy nem a legjobb, de nagyon vicces
2012. március 03. 11:09
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Én is már megbolondulok a mosóporos reklámoktól. Állandóan csak azt tudják mutogatni, hogy a gyerekek össze-vissza kenik szegény fölsőt undorítóbbnál undorítóbb dolgokkal, és hogy aztán beteszik a nőcik a mosógépbe a fölsőt, aztán hozzáadják ugye reklámozott mosóport, és a végeredmény: Jaj milyen szép tiszta fehér lett.
Unalmas!
Még igazából nem tudom melyik a kedvencem!
Még igazából nem tudom melyik a kedvencem!
2012. március 10. 11:23
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A legjobb szerintem a DigiTV reklámja (Rudolf Péter, alapp
), a legrosszabbat meg nem tudnám megmondani, olyan sok van
2012. március 19. 09:40
LEGROSSZABBAK:
-Kinder tapsikolós (falat kaparom tőle)
-Mi újság Ádám család? (ki nem sz@rja le mi újság náluk)
-Budapest Bank Dalbir (Emesénél legalább értettük h mit mond)
-Pedigre Denta Stix (persze majd protkot rakatok a kutyának mert nem eszik ilyet)
-Upc-s reklám Hoertst Fuchsal (kínzás)
LEGJOBB:
http://reklamfilmek.com/video.php?video=1174&firm=41
Hol a mami? (kis aranyos)
-Kinder tapsikolós (falat kaparom tőle)
-Mi újság Ádám család? (ki nem sz@rja le mi újság náluk)
-Budapest Bank Dalbir (Emesénél legalább értettük h mit mond)
-Pedigre Denta Stix (persze majd protkot rakatok a kutyának mert nem eszik ilyet)
-Upc-s reklám Hoertst Fuchsal (kínzás)
LEGJOBB:
http://reklamfilmek.com/video.php?video=1174&firm=41
Hol a mami? (kis aranyos)
Corby
2012. március 23. 19:05
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ettől/ezektől az Aldi reklámoktól voltam rosszul. Szerencsére már eltűntek, szerintem visszaküldték a palit Németországba, mert így csak csökkent a bevétel.
2012. március 26. 12:34
+legrosszabbak:
- Szulák Andi (egyed te azt a förtelmes joghurtot)
- kiskakasos (egy nőnek hogy lehet ilyen hangja, valami borzasztó)
- Szulák Andi (egyed te azt a förtelmes joghurtot)
- kiskakasos (egy nőnek hogy lehet ilyen hangja, valami borzasztó)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.