Legjobb, legrosszabb reklámok
2010. március 20. 20:51
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Itt össze lehet gyűjteni a legjobb és legrosszabb reklámokat. Igazából csak azért indítom ezt a témát, mert az angol tételemhez kellene egy jó reklámot elemeznem, de egy jó se jut eszembe. A legrosszabb már megvan. A Vodafonos reklámot tartom a legrosszabb reklámnak, mert szerintem borzasztó idegesítő, amikor azt kell hallgatni, hogy "én szeretlek jobban, nem én még annál is jobban, akkor én 10x annyira stb..." A jó reklámhoz várom az ötleteket.
2010. március 20. 23:06
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.03.20. 20:51)
Itt össze lehet gyűjteni a legjobb és legrosszabb reklámokat. Igazából csak azért indítom ezt a témát, mert az angol tételemhez kellene egy jó reklámot elemeznem, de egy jó se jut eszembe. A legrosszabb már megvan. A Vodafonos reklámot tartom a legrosszabb reklámnak, mert szerintem borzasztó idegesítő, amikor azt kell hallgatni, hogy "én szeretlek jobban, nem én még annál is jobban, akkor én 10x annyira stb..." A jó reklámhoz várom az ötleteket. 
Nekem pl. nagyon tetszik ez a Vodafonos reklám
De szerintem ami nagyon jó még az a Raiffaisen Bank legújabb reklámja. Vagy nagyon tetszett régebben a "papám lement kenyérért", ez nem tudom minek a reklámja volt, de ha jól rémlik akkor valami Danett pudingé.
2010. március 20. 23:40
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
nekem a kedvenceim a Heinekenes reklámok. Azokat mindig nagyon eltalálják.
de a mosóporos reklámoktól, illetve a hüvelygombástól hülyét kapok
de a mosóporos reklámoktól, illetve a hüvelygombástól hülyét kapok
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2010. március 20. 23:53
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Útáltam az 'Apa kezdődik!'-es reklámot. Amikor azt meghallottam, majdnem megfejeltem a képernyőt. A maig napi irritál
És melyikek tetszenek... hm..
Az Auchan reklámjai
Amiben a macska, és a hörcsögök vannak. Igaz, a média tanárom mindig mondja: "Amiben kisbaba, kisgyerek vagy állatok vannak, azok a reklámok mindig sikeresek lesznek."
A Heinekenes reklámok nekem is bejönnek
Meg úgy a legtöbb alkoholé is
És melyikek tetszenek... hm..
A Heinekenes reklámok nekem is bejönnek
2010. március 21. 07:54
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Két kedvencem van:
Djuice reklám: http://www.youtube.com/watch?v=5eCRDLRdkLM
T-online "csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó"
: http://www.youtube.com/watch?v=xWqahXA9cu4
Djuice reklám: http://www.youtube.com/watch?v=5eCRDLRdkLM
T-online "csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó"
2010. március 21. 13:14
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Nálam a legrosszabbak első helyén a Maxi King-es reklám áll, de szívesen kidobnám a tévém az ablakon, a Tudd meg mooooost reklámok, és a Kinder Pingui-s alatt is
A legjobban pedig ezeket a reklámokat szerettem mindig:
Sziget 2009, kiscsillagcsücsörikisgádzsi
Heineken reklám
' Ferike, fejezzed mááán' be!
Szintén Heineken reklám, az egyik kedvenc számommal
A legjobban pedig ezeket a reklámokat szerettem mindig:
Sziget 2009, kiscsillagcsücsörikisgádzsi
Heineken reklám
' Ferike, fejezzed mááán' be!
Szintén Heineken reklám, az egyik kedvenc számommal
2010. március 21. 13:20
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Nekem most a T-mobile-os reklám tetszik,ez: http://www.youtube.com/watch?v=qAAncmx3DyY nagyon tetszik az énekes hangja,rá is kerestem,hátha megvan egészben a szám,de sajnos nincsen.Egy szlovák,Gladiátor nevű együttes száma és csak ennyi fordítottak le belőle.
A lényeg,hogy nagyon tetszik
2010. március 21. 13:36
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
alap,hogy ez: http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
és szégyen vagy nem,amikor anyám megkérdezte,hogy én melyiknél sikítanék nagyon elgondolkodtam,aki ismer tudja,hogy ruha mániás vagyok,de az a sok heineken...
fúú ettől a számtól a hideg ráz,annyira jó
és szégyen vagy nem,amikor anyám megkérdezte,hogy én melyiknél sikítanék nagyon elgondolkodtam,aki ismer tudja,hogy ruha mániás vagyok,de az a sok heineken...
Idézet (viraag @ 2010.03.21. 13:20)
Nekem most a T-mobile-os reklám tetszik,ez: http://www.youtube.com/watch?v=qAAncmx3DyY nagyon tetszik az énekes hangja,rá is kerestem,hátha megvan egészben a szám,de sajnos nincsen.Egy szlovák,Gladiátor nevű együttes száma és csak ennyi fordítottak le belőle.
A lényeg,hogy nagyon tetszik 
fúú ettől a számtól a hideg ráz,annyira jó
2010. március 22. 01:51
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.03.20. 20:55)
A legjobb Freddie Mercury (T-Home meg Online meg nem tudom mi) Tavaszi szele 
nekem meg pont attól van herótom...
nekem egyébként a Nike reklámjai tetszenek a legjobban, sajnos a magyar csatornák nem nagyon szokták őket játszani... pl. amiben táncikálnak, (Sofia Boutella), meg amit a 2010-es olimpiára csináltak.
na meg EEEEEEEEEEEZ, a legjobb!!!!
2010. március 23. 20:24
Sziget reklám valakinek rémlik?
Anya leviszem a szemetet! 1 hét múlva jövök!
Anya leviszem a szemetet! 1 hét múlva jövök!
2010. március 23. 20:40
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
A vodafone-os reklám, főleg a zenéje miatt nagyon bejön, de a leghülyébb reklámok szerintem, amikor a nőci lehadarja:
1. kép: Tönkrement a mosógép.
2. kép: 5 nap múlva tud csak kijönni a szerelő?
3. kép: Hála Istennek, hogy itt van.
Hát öcsééém... Na meg a másik. Mikor egy csapat gyerek kínlódik a bőrönddel meg ezzel-azzal, és a szöveg: A gyerekek számára a felnőttek világa olykor túl nagy és ijesztő. Szerencse, hogy van amit pont az ő méretükre találtak ki. Kinder csoki... ÚÚÚRISTEN!!!!!! melyik gyökér az, amelyik ezt kitalálta??? A gyereknek épp a csoki az szerintem, amiből a legnagyobb se ijesztőőő... wáááá
(Bocs a szövegek miatt, nem szó szerint vannak.)
Na meg a mosóporos reklámok, mikor a csajszi az új fehér ruhájában áll neki csokis süteményt sütni, aztán szidja a jó Istent, amiért csokis lett... gyökéér. meg is érdemli.
Na meg amikor a gyerekek direkt összekenik a pólót, és az anyjuk... "Ezt, hogy fogom kimosni?" Anyáád. H.lye kölök. Akkor mesztelenül jársz ezentúl! Jó játék összekenni a ruhádat???
Istenem...
1. kép: Tönkrement a mosógép.
2. kép: 5 nap múlva tud csak kijönni a szerelő?
3. kép: Hála Istennek, hogy itt van.
Hát öcsééém... Na meg a másik. Mikor egy csapat gyerek kínlódik a bőrönddel meg ezzel-azzal, és a szöveg: A gyerekek számára a felnőttek világa olykor túl nagy és ijesztő. Szerencse, hogy van amit pont az ő méretükre találtak ki. Kinder csoki... ÚÚÚRISTEN!!!!!! melyik gyökér az, amelyik ezt kitalálta??? A gyereknek épp a csoki az szerintem, amiből a legnagyobb se ijesztőőő... wáááá
(Bocs a szövegek miatt, nem szó szerint vannak.)
Na meg a mosóporos reklámok, mikor a csajszi az új fehér ruhájában áll neki csokis süteményt sütni, aztán szidja a jó Istent, amiért csokis lett... gyökéér. meg is érdemli.
Na meg amikor a gyerekek direkt összekenik a pólót, és az anyjuk... "Ezt, hogy fogom kimosni?" Anyáád. H.lye kölök. Akkor mesztelenül jársz ezentúl! Jó játék összekenni a ruhádat???
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.