Ke$ha tovább fikázza Britney-t
2010. március 20. 18:48
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Keshaval tartok!
2010. március 20. 19:36
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
sztem 1általán nem baj h Britney nem élőben énekel...mert így van ha nem tudna énekelni akk nem lenne sztár(már jó sok éve)és Ke$hara pedig nem vagyok biztos h pár év múlva is emlékezni fogunk...
2010. március 20. 19:36
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
sztem 1általán nem baj h Britney nem élőben énekel...mert így van ha nem tudna énekelni akk nem lenne sztár(már jó sok éve)és Ke$hara pedig nem vagyok biztos h pár év múlva is emlékezni fogunk...
2010. március 20. 19:41
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (nono @ 2010.03.20. 19:35)
nem 10 évig, hanem 10 év múlva
Múlva? Úgy nem lenne értelme, mert Britney pont 10 éve van bent a zeneiparban, szóval arra akar utalni. De kíváncsiságból beírtam fordítóba, és ott alatt van
2010. március 21. 16:34
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Nem értem, hogy, hogy jön ehhez Ke$ha, hisz még egy teljes éve sincs a szakmában :S és az egy dolog, hogy Britnek elég sok botránya volt/van, de ebből tanulni kell és senki sem garantálja, hogy Ke$ha nem fog ilyesfajta hibákba beleesni. Én a helyében nem bírálnám ilyen elhamarkodottan, mert ki tudja, hogy még mit hoz a jövő :S
Arról nem is beszélve, hogy lesz-e majd akkora szerencséje, hogy egyszer valaki azt kérdezhesse, hogy: 10 éve Ke$ha... Ke$ha, kicsoda? :S
Arról nem is beszélve, hogy lesz-e majd akkora szerencséje, hogy egyszer valaki azt kérdezhesse, hogy: 10 éve Ke$ha... Ke$ha, kicsoda? :S
2010. március 21. 19:32
|
jázminúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 123188 offline
|
én WhiteAngel-lel tartok de azért annyit mondanék hogy kesha egy fokkal obb ja meg egy kérdés aki ismeri barbee-t az szereti? aki szereti az írja meg aki nem az csak azt írja hogy miért nem? oké? és ne írjatok róla sértőt köszi üdv Dr.Szöszi Barbee
2010. március 21. 22:18
Szánalmas... Nagyon szeretem a Tik Tok-ot, de szerintem Kesha úgy néz ki, mintha Taylor Swift csúnyácska nővére lenne, a hangja is átlagos, a Blah Blah című száma, amit most nyomnak, kb ugyanolyan, mint a Tik Tok csak gyengébb. Nem hinném, hogy a zenéje miatt sokra viszi, max a botrányai miatt. Egyébként is utálom az összes ilyet, aki másokat leszól, meg ilyen lázadó csajos imidzsel nyomja.
2010. március 23. 18:12
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
En szerintem Ke$ha megvan bolondulva azert ez szanalmas dolog h egy vilaghirusztart csak ugy megalazni.
2010. március 30. 09:10
szánalmas a kiscsaj, a "zenéje" műanyag, csak azért pattog hogy észrevegye valaki.
2010. április 02. 15:28
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Kesha számai nem rosszak, de tényleg csak azért szól be mindenkinek, hogy kitörjön, és ne egy második Lady GaGa-ként emlegessék.
A két számával nem kéne pattognia, főleg, hogy a rendes hangját szinte nem is lehet benne hallani. Annyi számítógépes hajlítgatással bárki lehet jó énekes.
A két számával nem kéne pattognia, főleg, hogy a rendes hangját szinte nem is lehet benne hallani. Annyi számítógépes hajlítgatással bárki lehet jó énekes.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: