Hol lehet új fórumtémát indítani, illetve abba képeket feltenni?
2010. március 20. 18:48
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (miax3 @ 2010.03.20. 14:08)
Most csináltam meg egy új sztár adatlapját, de nem találom a az "Új fórumtéma létrehozása" vagy ehhez hasonló menüt. 2 HQ képet tennék fel.
Ha a nőkhöz tennél fel képet, mondjuk a stúdió fotókhoz, akkor azt nyisd meg: http://starity.hu/forum/noi-sztarok/studio-fotozasok/uj/
Ha nem találod a sztárod nevét a kapcsolódó sztárok résznél, akkor valószínű, hogy még nem hagyták jóvá az adatlapot az adminok
Ha nem megy, írd meg üzenetben, és segítek
2010. március 28. 08:13
Tegnap elválalltam egy adatlapot, már megjlenik a profilomon hogy én szerkesztem, és tudom is szerkeszteni, csak nem tudok új fórumtémát indítani és képeket csatolni.
Megnyitom az adatlapot. Fórumtémák. Ott mondjuk rámegyek a "Rendezvények" fülre, de nincs semmi gomb ami azt engdné hogy feltöltsek vagy újat indítsak. Mit csinálok rosszul?
Megnyitom az adatlapot. Fórumtémák. Ott mondjuk rámegyek a "Rendezvények" fülre, de nincs semmi gomb ami azt engdné hogy feltöltsek vagy újat indítsak. Mit csinálok rosszul?
2010. április 03. 11:56
Eddig tudtam képet felrakni, most már nem . Miért van ez???????????????
2010. április 03. 11:58
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.04.03. 11:56)
Türelem,ha nem csináltál semmit másképp mint eddig akkor próbáld újra.
2010. április 03. 12:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Linnéa @ 2010.03.28. 08:13)
Tegnap elválalltam egy adatlapot, már megjlenik a profilomon hogy én szerkesztem, és tudom is szerkeszteni, csak nem tudok új fórumtémát indítani és képeket csatolni.

Először is ha az adatlapra rámész, az csak azt mutatja, hogy milyen témák vannak eddig feltöltve. Feltölteni, csak a fórumnál tudsz. Ott kiválasztod a megfelelő helyet (mondjuk női témák, rendezvény). Majd kapsz egy listát és jobb oldalt legfelül pedig megtalálod az új témák gombot
Remélem így jó lesz
2010. április 03. 12:07
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.04.03. 11:56)
Most se tudsz? Mert akkor Joe-R-nek vagy Freeze-nek kellene szólnod
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: