Tim Burton-nek nagyon megtetszett a 3 dimenziós filmezési technika, ezért egy új produkción gondolkodik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új 3D film Burton-től?
2010. március 20. 11:00
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
haha ezt mindenképp megnézném, bár nem vagyok valami nagy Adams Family fan
de ha Tim Burton akkor minden <3
az Alice-hoz meg még annyit, hogy sose csíptem a történetet, kiskoromban nem is értettem, hogy akkor most miről is szól pontosan, de ez a Tim Burton-os szerintem ezerszer jobb
xD
az Alice-hoz meg még annyit, hogy sose csíptem a történetet, kiskoromban nem is értettem, hogy akkor most miről is szól pontosan, de ez a Tim Burton-os szerintem ezerszer jobb
2010. március 20. 16:36
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
igen, az Alice csodaországban-ja nekem is a kedvencem, pedig magáért a sztoriért annyira nem rajongtam elötte... mellesleg én még régebben azt olvastam, hogy a csipkerózsikát akarja demona szerepéből... remélem mindegyiket sikerül megvalósítani, így örülhetnek a Tim Burton fanok
2010. december 06. 18:37
Imádom az Adams Family-t, Burtonról már nem is beszélve.
Már alig várom a filmet!
Már alig várom a filmet!
2010. december 06. 18:40
Ha ez tényleg így van, én nem tudom mit csinálok. Eddig miért nem csinálta meg? Ez neki való, muszáj megcsinálnia, és naná, hogy 3D-ben
Tim Burton
Remélem hogy Johnny Deppel és Helena Bonham Carterrel akar forgatni mert ők nagyon jók együtt
Remélem hogy Johnny Deppel és Helena Bonham Carterrel akar forgatni mert ők nagyon jók együtt
2010. december 31. 15:20
Adams family*.*...jaj de szerettem és most 3D-s változatban is megnézhetem majd*.*...SZERETLEG BURTON BÁCSI~<3
2011. augusztus 19. 19:56
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Adams Family.. igen. gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt 
mindenképpen szeretnék egy 3d filmet látni belőle
mindenképpen szeretnék egy 3d filmet látni belőle
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: