A Robin Hoodhoz hasonlóan PG-13-as besorolással kerülhet mozikba a Titánok harca, melyben az Avatar főszereplője, bizonyos Sam Worthington kaszabolhat jobbra-balra Perzeusz szerepében.
Amerikában április másodikán, idehaza április 15-én mutatják be A titánok harca (Clash of the Titans) című feldolgozásfilmet. A korszellemnek megfelelően 3D-s mozikban is látható lesz Louis Leterrier (A szállító 2, Hulk 2) filmje, melyet itthon a mozik 97%-ban természetesen szinkronizálva nézhet meg a közönség.
A napokban érkezett meg az amerikai korhatár bizottság filmet besoroló határozata és eszerint viszonylag családbarát lett a végeredmény, PG-13-as korhatárt osztottak ki, ami azt jelenti, hogy 13 év alatt szülői kísérettel lehet megtekinteni. Az MPAA a korhatár meghatározásának indoklásában a fantáziaharcok erőszakosabb jeleneteit emelte ki (mivel nem igaziak a lények, így ez "enyhítő" körülmény volt), pár rémüldözésre okot adó képet, valamint egy rövid, ámde annál érzékibb részt.
Sikerült gyerekbarátra vágni a Titánok harcát
2010. március 19. 11:13
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Hm, akkor mindkettőből meg kell majd nézni az Unrated változatot is, ha kiadnak olyat.
A Die Hard 4 is úgy volt az igazi, hogy McClane káromkodhatott végre.
A trailer tényleg ütős, kiválóan összevágták, remélem, a film is király lesz.
A trailer tényleg ütős, kiválóan összevágták, remélem, a film is király lesz.
2010. július 27. 23:56
Tényleg ez nagyon jó trailer a zenéje pedig... fantasztikus
"epic"
Megnéztem a filmet, és bárki bármit mond, szerintem jól sikerült
(persze nem 3D-ben)
Megnéztem a filmet, és bárki bármit mond, szerintem jól sikerült
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: