Muse
2010. június 29. 07:22
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Hu hát sok kedvenc van, inkább minden albumról mondanék egyet, úgy könnyebb választani
Sober, Feeling Good, The Small Print, Knights Of Cydonia, MK Ultra
És 15-én Sziget!
Te is leírhatnád, ha már megnyitottad a témát.
Sober, Feeling Good, The Small Print, Knights Of Cydonia, MK Ultra
És 15-én Sziget!
Idézet (Noah_97 @ 2010.03.17. 15:23)
Te szereted a Muse-t? Ha igen mi a kedvenc számod tőlük?
Te is leírhatnád, ha már megnyitottad a témát.
2010. július 03. 16:32
Imádom őket. Nekem még mindig az Uprising a csengőhangom
2010. július 05. 18:46
|
|
esztii0907visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 14 Azonosító: 123588 offline
|
nekem a kedvencem a Supermassive Black Hole és a Neutron Star Collision
2010. július 05. 19:44
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
supermassive black hole a best!!!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. július 06. 22:14
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Nekem a New Born, a Uprising, és a Hysteria a kedvencem.
Imádom Mattet! <3
1 felhasználónak tetszik:
Musegirl
2010. július 09. 14:55
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.06.29. 07:22)
Hu hát sok kedvenc van, inkább minden albumról mondanék egyet, úgy könnyebb választani
Minden albumról egyet? Én kettőt alig bírtam kiválasztani és még a nagy koncert számokat bele se raktam. Persze azokat is szeretem, csak a ritkán játszottak valahogy jobban a szívemhez nőttek.
Showbiz album: Showbiz, Sunburn
Origin of Symmetry: Citizen Erased, Darkshines
Absolution: The Small Print, Endlessly
Black Holes and Revelations: City of Delusion, Exo-Politics
The Resistance: United States of Eurasia, Unnatural Selection
Kár hogy sokan csak az "Alkonyatos" számaikat ismerik, pedig nem csak abból áll a Muse.
2010. július 15. 15:12
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Én sosem voltam egy nagy Muse rajongó, de nem rosszak. Viszont a Twilight óta mindenki imádja, és ez szerintem elég gáz, hogy csak emiatt ismerik. Emlékszem, amikor múltkor voltak Magyarországon, alig voltak a stadionban(sajnos én se mentem, pedig szívesen megnéztem volna őket), most meg mindenki menni akar :S
2010. július 19. 11:18
Idézet (Zs-anna @ 2010.07.15. 15:12)
Én sosem voltam egy nagy Muse rajongó, de nem rosszak. Viszont a Twilight óta mindenki imádja, és ez szerintem elég gáz, hogy csak emiatt ismerik. Emlékszem, amikor múltkor voltak Magyarországon, alig voltak a stadionban(sajnos én se mentem, pedig szívesen megnéztem volna őket), most meg mindenki menni akar :S
hát igen ez elég gáz ... amikor meghallottam hogy a twilight-ba muse van, akkor megörültem hogy van egy pozitívum. aztán végiggondoltam és rájöttem hogy ennek rossz vége lesz . . . ilyen divatbólszeretem emberek mindig is voltak és mindig is lesznek .. sajnos :
amúgymeg : time is running out, stockholm syndrome, hysteria, the small print, endlessly, starlight, supermassive blach hole, soldier's poem, invincible (nagyonszép), city of delusion, knights of cydoniaaa, plug in baby, megalomania......stb
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.