A Legjobb Testű Celebekre szavaztak az amerikai Fitness Magazin olvasói.A képzeletbeli dobogóra Gwen Stefani,Megan Fox és Jessica Biel állhatott fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A világ legjobb testű sztárjait díjazták!
2010. március 17. 11:30
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megan Fox jó nő.
Tudom elfogult vagyok, de szerintem így van. Gwen hasa tényleg nagyon ott van, látszik, hogy sokat dolgozik rajta. Jessica Biel pedig szerintem megérdemli a legsportosabb címet. Kivételesen egyetértek az eredményekkel...
2010. március 19. 16:41
Egyik itt említett nőnek sem vagyok a rajongója nagyon,így nem is igazán izgat...Habár azt elismerem hogy Megan Fox tényleg szép.
2010. április 05. 09:53
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Az a tény hogy ezek a hölgyek havonta változnak...Mi ezt itthon nem tudjuk nyomon követni úgy mint a kint élők..Tehát Hogy konkrétan ki milyen testi állapotban volt a szavazást megelőző mondjuk 1 hónapban, és a szavazás időpontjában,pontosan nem tudjuk.Ezzel szemben ők ott kint igen.És ha azok az emberek így látták jónak, akkor lehet hogy így is van.Kérdés kik szavaztak,(milyen réteg) és mennyien...Szóval elég komplex ez a dolog.Az tény hogy a három jelölt közül,Én minden téren Jessica Biell mellett voksolnék.És nem értem hogy pl.Scarlett Johansont miért hagyták ki...pedig annak a nőnek van még szuper teste, Leelee Sobieski (remélem jól írtam le.)
2010. május 04. 15:42
|
Pusztai Tamásúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 30555 offline
|
Jenifer Lopezé a legszebb fenék!
2010. október 22. 12:16
Jessica Bielnek valóban nagyon csinos alakja van!!
2010. november 09. 16:44
Szerintem Hollywoodban a legcsinosabb Scarlett Johansson.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: