Elképzelhető, hogy 2 év légióskodás után újra haza pályán láthatjuk Tápai Szabinát
A teljes cikkhez kattints ide!
Tápai Szabina hazatérhet
2010. március 15. 21:35
2010. március 15. 21:43
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A franciáknál sem tartozik a legjobbak közé, nem tudom, itthon feljavulna-e. Több éve még én is úgy gondoltam, sokra viheti, de az EHF-kupa elhódítása óta alaposan visszaesett, részben a sérülései miatt.
Nem tudom, hogy a Békéscsabának pont egy ilyen rizikót jelentő játékosra van-e szüksége.
Nem tudom, hogy a Békéscsabának pont egy ilyen rizikót jelentő játékosra van-e szüksége.
2010. március 15. 21:45
Én szívesebben látnám újra Fehérváron. Más kérdés, hogy ott viszont a szurkolók meg pont ellenkezőleg. (legalábbis egy részük szerint Ő miatta nem ment jól a csapatnak anno)
2010. március 15. 21:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Szerintem azóta sem mentek túl fényesen a dolgok, mióta ő nincs ott, szóval ezt butaságnak tartom. Az új edző sem muzsikál túl jól. Tilinger viszont nagyon jól játszik, érdekes lenne látni, hogy a nagy sztár visszajön cserének mögé.
2010. március 15. 21:52
Idézet (Necros @ 2010.03.15. 21:49)
Szerintem azóta sem mentek túl fényesen a dolgok, mióta ő nincs ott, szóval ezt butaságnak tartom. Az új edző sem muzsikál túl jól. Tilinger viszont nagyon jól játszik, érdekes lenne látni, hogy a nagy sztár visszajön cserének mögé. 
Pontosan. Amióta elment még lejjebb csúszott a csapat. Tehát egy darabig Szabi miatt voltak ott a szponzorok, akiknek a pénzéből viszonylag sikeres csapatot tudtak fent tartani. De mióta elment, azóta csúsznak le a lejtőn. Aminek köszönhetően valószínűleg idén már csak az alsóház lesz meg
2010. március 15. 21:57
|
|
|
Ha a Loki nyer az utolsó két meccsén és a Fehérvár megnyeri a Veszprém elleni találkozót, akkor meglesz a középső ház.
Ahogy említetted a szponzorokat, igazad van, miattuk lehet, jó ötlet lenne visszavinni Fehérvárra Szabinát. Kérdés, ő vissza akarna-e ebbe a helyzetbe jönni.
Ahogy említetted a szponzorokat, igazad van, miattuk lehet, jó ötlet lenne visszavinni Fehérvárra Szabinát. Kérdés, ő vissza akarna-e ebbe a helyzetbe jönni.
2010. július 17. 23:13
|
|
NinaDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 5 Azonosító: 131431 offline
|
Végre !
2012. február 14. 18:40
|
|
Waníliáspuding.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169261 offline
|
Végre visszatért,erre vártam.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: