Starity

Ötletdoboz

107 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 16. 23:37 #1821
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Cynthia @ 2012.06.16. 21:44)
Visszaolvastam, de szerintem Miley arra gondolt, hogy ha egy női részben lévő témát (amihez férfi sztár is van csatolva) a férfi sztár témáinál akar tematikusan megnézni, akkor nem mutatja. Ezzel én is találkoztam már, habár engem hidegen hagy a dolog, mert férfiakról készült képeket nemigen hozok. Bár mondjuk erre is van egy egyszerű opció: az adott női sztárnál is meg kell nézni beer.gif

Persze meg lehetne nézni az ellenkező nemnél is, de bevallom ezt én sem szoktam megtenni (kivéve, ha kevés téma van mindkettőjükről). Kinek van ideje és energiája átnézni esetenként 8-10 oldal után még az ellenkező nem esetleg ugyanennyi vagy több oldalon át tartó témáit? Nekem is hiányzik a régi rendszer, amikor megjelent minden csatolt sztár adatlapján nemtől függetlenül az adott topic, most pedig sajnos csak az összesítőben látható.
6 felhasználónak tetszik: Bessie, duracell, Boscorelli, Thora_90, Pöttömke, CandUs
2012. augusztus 20. 17:28 #1822
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Lehetne csinálni egy profilszépségversenyt. biggrin.gif
2012. augusztus 20. 19:49 #1823
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hustler @ 2012.08.20. 17:28)
Lehetne csinálni egy profilszépségversenyt. biggrin.gif

Felesleges lenne, mert mindenkinek más tetszik, és lennének viták, hogy xy profilja sokkal szebb, stb...Mire való ez a topic? pardon.gif
11 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lizania, Grace Benning, Darkness, Évike12, CandUs, An_d_a, MadHatter, rencsi95, dreamscometrue, LovelyBarbaraPalvin
2012. augusztus 28. 11:53 #1824
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
ötleteim:
-a hozzászólásokat korlátlan ideig lehetne szerkeszteni
-mivel itt szinte minden csak a One Directionről szól (sajnos), és sokaknak már elegük van belőle (köztük nekem is), akkor lehetne egy külön részleg a rajongóknak, hogy ne másokat bosszantsanak a hozzájuk kapcsolódó dolgokkal
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. augusztus 28. 12:01 #1825
- törölt felhasználó -    
Idézet (ABBAMania @ 2012.08.28. 11:53)
ötleteim:
-mivel itt szinte minden csak a One Directionről szól (sajnos), és sokaknak már elegük van belőle (köztük nekem is), akkor lehetne egy külön részleg a rajongóknak, hogy ne másokat bosszantsanak a hozzájuk kapcsolódó dolgokkal

Külön 1D-s részleg? Felesleges lenne, hiszen egy idő után úgyse lenne róluk napi 3 cikk, régen Selenával is így volt, aztán egyszer csak semmi se lett belőle...Inkább csak az olyan apropókat, minthogy például "Harry-nek barátnője van?" ezeket addig nem kéne elfogadni, ameddig nem biztosak az infók, ha meg kiderül, hogy hamis, akkor meg pláne felesleges. pardon.gif
8 felhasználónak tetszik: Lizania, Darkness, An_d_a, Pöttömke, rencsi95, MadHatter, dreamscometrue, LovelyBarbaraPalvin
2012. augusztus 28. 12:15 #1826
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
ötleteim:

A korlátlan idejű szerkesztés sok gonddal járna. Főleg a moderátorok számára. Fél órád van, jól gondold meg, mit írtál le. Lehetőleg még mielőtt elküldöd és kész. pardon.gif
A másik ötletedtől meg menten szívrohamot kapok! _nevet.gif Minek? Ez egy kis lázacska, lemúlik róluk. Ez volt Justin Bieberrel, Selena Gomezzel, Lady Gagával és a Vámpírnaplókkal is. Két év alatt ennyi láz söpört végig hullámban a fórumon. Pár hónap és vége, jön helyette más. Külön részleg nekik? Miért? Menjenek fanoldalakra hőzöngeni, azok azért vannak. wink.gif
7 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, An_d_a, Bessie, Pöttömke, duracell, TheHypooo75
2012. augusztus 28. 12:53 #1827
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.28. 12:15)
A korlátlan idejű szerkesztés sok gonddal járna. Főleg a moderátorok számára. Fél órád van, jól gondold meg, mit írtál le. Lehetőleg még mielőtt elküldöd és kész. pardon.gif
A másik ötletedtől meg menten szívrohamot kapok!  _nevet.gif Minek? Ez egy kis lázacska, lemúlik róluk. Ez volt Justin Bieberrel, Selena Gomezzel, Lady Gagával és a Vámpírnaplókkal is. Két év alatt ennyi láz söpört végig hullámban a fórumon. Pár hónap és vége, jön helyette más. Külön részleg nekik? Miért? Menjenek fanoldalakra hőzöngeni, azok azért vannak.  wink.gif

Szerintem mindenki ki tudja magát beszélni. A OD fanok, a Selenasok, Demisek, sport rajongók, stb... Mindennek van témaköre, topikja. Ha valaki meg túlzásba esik, azt tessék jelenteni a moderátorok topikjában, és mi majd intézkedünk. beer.gif

A hsz szerkesztésről Grace elmondott mindent, felesleges tovább folytatni. biggrin.gif

Ezek itt jól bevált módszerek évek óta. Nem tudom miért baj, ha a moderátorok végzik a dolgukat. Nem nagy dolog átnevezni valamit, vagy kitörölni egy oda nem illő képet. Aki meg nem tudja vállalni a véleményét, az tartsa meg magában. Szvsz.
Ugyanúgy maradnak a csillagok, vagy kitüntetések, és a titulusok.

Sokunk számára még mindig egy átfogó szabályzat hiányzik, amit mindenki láthat, és ne csak az íratlan szabályokra kelljen mindig figyelmeztetni az embereket.
Vannak itt egyéb hiányosságai az oldalnak, szerintem azzal kéne foglalkozni. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Darkness, Luckie, Grace Benning, Pöttömke, duracell
2012. augusztus 28. 13:04 #1828
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44

ötleteim:

Zárjuk is rövidre a dolgot:

Első felvetés: nem lenne túl sok értelme. A témákhoz írt hozzászólás előtt mindenkit ér valamilyen impulzus, ami arra készteti, hogy ő is kifejtse a véleményét. Csak az nem mindegy, hogy ezt milyen formában teszi.

Általánosságban a te korosztályod éppen a meggondolatlanságának köszönheti a konfliktusait, mert hajlamosak vagytok első felindulásból írni egy véleményt, de egy nappal később, amikor már ülepedet a dolog, akkor rájöttök, hiba volt indulatból reagálni.
A gond itt csak az, hogy az emberek az alapján ítélnek, amit látnak, hallanak, és amikor sületlenségeket olvasnak ettől a korosztálytól, akkor szépen be is skatulyáznak titeket, mondván éppen most van kamaszkorban, mindent jobban tud. Természetesen vannak - itt is - üdítő kivételek, akik a tisztelet a kivételnek kategóriát erősítik. De a többség megfelel az előbbi gondolatmenetnek. És ez nem sértés, hanem tény.

Pontosan ezért lenne jó, ha egy-egy hozzászólás nem reflexből, indulatból jönne, hanem tartalma, mondanivalója is lenne.

Második felvetés: tetszik, nem tetszik, a(z) One Direction egy vicc. Előrángattak, és összeraktak néhány "tinilányok kedvence" fiúkát, a managereik nagy összegekért masszírozzák az agyukba, hogy tehetségesek, pedig sokkal inkább csak irányíthatóak, megvezethetőek. Egy-két év múlva itt is felüti a fejét a széthúzás, a belső ellentét, és egy nap jön egy hír, miszerint az 1D szomorúan tudatja a rajongókkal, hogy a csapat feloszlik, blablabla...

Nem ez lenne az első, és nem is az utolsó a történelemben, ez csak egy lesz a sok közül, amikor a mostani rajongók is kiábrándulnak jelenlegi imádottaikból. Ahhoz előbb minőséget kellene produkálni, és legfőképpen egyedit, nem tucatot.
Éppen ezért nincs külön részleg senkinek. A Sztárok részben ott a(z) One Direction topik, használja mindenki azt, akit érdekel a téma.

Azt azért leszögezném, hogy nem probléma, ha ilyen ötlet , sőt, ha egyáltalán bármilyen ötlet felmerül. Csak vannak makacs tények, amik keresztbe tesznek az ötleteknek.
15 felhasználónak tetszik: Darkness, Grace Benning, Luckie, Icebreaker.gold, silenc, Lizania, Bessie, Pöttömke, Tamás2.0, Beba13, MadHatter, rencsi95, duracell, dreamscometrue, Emily O.
2012. augusztus 29. 16:53 #1829
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Szerintem jó ötlet lenne magazin (élet,film,zene) csoportban egy olyan rész ahol játékokról (PC) lenne szó.Ha már van életről,zenéről, filmről és divatról szerintem akkor erről is lehetne.
2012. augusztus 29. 22:31 #1830
Hallie
Hallie
visszatérő vendég

StátuszBajusz *-*
Hozzászólás: 157
Csatolások: 13
Azonosító: 180727
nem tudom, hogy meglehetne oldani, de milenne ha a profilszerkesztésnél lehetnének sablonok, vagy ilyesmi...
2012. augusztus 29. 22:53 #1831
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hallie @ 2012.08.29. 22:31)
nem tudom, hogy meglehetne oldani, de milenne ha a profilszerkesztésnél lehetnének sablonok, vagy ilyesmi...

Hogy érted ezt?
2012. augusztus 29. 23:03 #1832
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Hallie @ 2012.08.29. 22:31)

A profilszerkesztésben pont az a lényeg, hogy nem kell meghatározott sablonokból dolgoznod, hanem tényleg olyanra csinálod, amilyenre akarod. Teljesen egyedit tudsz készíteni magadnak, ami nem hasonlít senkiére sem. Valamiféle sablon persze van, hiszen változtathatod a nézetet, de szerintem ennyi elég. Így sokkal jobban tudod variálni a profilodat, mintha meghatározott számú sablonból választhatnál. Nem rossz alapból az ötlet, de szerintem így azért szabadabb a dolog. Szó szerint azt csinálsz a profiloddal, amit akarsz. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: rencsi95, Lizania, duracell, Darkness, Luckie, MadHatter, Emily O., LovelyBarbaraPalvin
2012. augusztus 30. 21:11 #1833
Hallie
Hallie
visszatérő vendég

StátuszBajusz *-*
Hozzászólás: 157
Csatolások: 13
Azonosító: 180727
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.29. 23:03)
A profilszerkesztésben pont az a lényeg, hogy nem kell meghatározott sablonokból dolgoznod, hanem tényleg olyanra csinálod, amilyenre akarod. Teljesen egyedit tudsz készíteni magadnak, ami nem hasonlít senkiére sem. Valamiféle sablon persze van, hiszen változtathatod a nézetet, de szerintem ennyi elég. Így sokkal jobban tudod variálni a profilodat, mintha meghatározott számú sablonból választhatnál. Nem rossz alapból az ötlet, de szerintem így azért szabadabb a dolog. Szó szerint azt csinálsz a profiloddal, amit akarsz. smileeee.gif

igazad van, akkor vegyétek úgy, minthogyha nem is mondtam volna semmit wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2012. szeptember 15. 17:22 #1834
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Jó lenne, ha a véleményeinkhez hasonlóan, a hozzászólásainkat is törölni tudnánk.
2012. szeptember 15. 17:24 #1835
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (MadHatter @ 2012.09.15. 17:22)
Jó lenne, ha a véleményeinkhez hasonlóan, a hozzászólásainkat is törölni tudnánk.

És az mire is lenne jó? Teljes kuszaság lenne az egész. Én inkább a szerkeszteni tudás határidejét emelném fel egy kicsit.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2012. szeptember 15. 18:43 #1836
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Lizania @ 2012.09.15. 17:24)
És az mire is lenne jó? Teljes kuszaság lenne az egész. Én inkább a szerkeszteni tudás határidejét emelném fel egy kicsit.

Én jobbat tudok: Legyen mindenki moderátor! dry.gif
Most komolyan, a tagok 95%-a pár szavas hozzászólást ír. Ha nem elég a 30 perc a szerkesztésre, akkor inkább gyűjtsenek bélyeget.
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Lizania, Boscorelli, joe_r, Luckie, duracell, idone
2012. szeptember 15. 18:48 #1837
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Tamás2.0 @ 2012.09.15. 18:43)
Én jobbat tudok: Legyen mindenki moderátor!  dry.gif 
Most komolyan, a tagok 95%-a pár szavas hozzászólást ír. Ha nem elég a 30 perc a szerkesztésre, akkor inkább gyűjtsenek bélyeget.

Valamelyest igazad van. De én nem azt mondtam, hogy mondjuk lehessen 1 hónapig szerkeszteni. Elég lenne mondjuk felemelni 1 órára. De amikor az embernek eszébe jut valami 45 perccel később (nálam rendszerint ilyenkor ugrik be még valami fontos), nem jó érzés offolgatni emiatt.
2012. szeptember 16. 07:10 #1838
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Lizania @ 2012.09.15. 18:48)
Valamelyest igazad van. De én nem azt mondtam, hogy mondjuk lehessen 1 hónapig szerkeszteni. Elég lenne mondjuk felemelni 1 órára. De amikor az embernek eszébe jut valami 45 perccel később (nálam rendszerint ilyenkor ugrik be még valami fontos), nem jó érzés offolgatni emiatt.

Ezt az ötletet már nem először vetik fel itt a fórumban és minden bizonnyal nem is utoljára, pedig már ezerszer el lett mondva. Miért nem elég fél óra? A fél óra bőven elég, főleg ha az ember a komment írása közben átgondolja, hogy mit is akar mondani. Pont az a gond, hogy sokan indulatba jönnek és gyorsan begépelik amit legelőször gondolnak és elküldik. Na, ebből lesz a baj! Maradjon a fél óra és mindenki számoljon el százig, mielőtt elküld egy hozzászólást. A vita is kevesebb lenne így, meg a hiba is. Mire rendesen átgondolja az ember a dolgokat, már le is nyugszik és rájön, hogy ő ezt az eszement b@romságot nem is akarja elküldeni. Tényleg ilyen piszok egyszerű. Persze ez nem vonatkozik a két szavas, smileys hozzászólás gyűjtőkre, de ők meg amúgy sem foglalkoznak ilyesmivel, hogy a kommentjeiket utólag szépítgessék, bővítgessék.
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania, pixie1013, Bessie
2012. szeptember 16. 09:19 #1839
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Grace Benning @ 2012.09.16. 07:10)
Ezt az ötletet már nem először vetik fel itt a fórumban és minden bizonnyal nem is utoljára, pedig már ezerszer el lett mondva. Miért nem elég fél óra? A fél óra bőven elég, főleg ha az ember a komment írása közben átgondolja, hogy mit is akar mondani. Pont az a gond, hogy sokan indulatba jönnek és gyorsan begépelik amit legelőször gondolnak és elküldik. Na, ebből lesz a baj! Maradjon a fél óra és mindenki számoljon el százig, mielőtt elküld egy hozzászólást. A vita is kevesebb lenne így, meg a hiba is. Mire rendesen átgondolja az ember a dolgokat, már le is nyugszik és rájön, hogy ő ezt az eszement b@romságot nem is akarja elküldeni. Tényleg ilyen piszok egyszerű. Persze ez nem vonatkozik a két szavas, smileys hozzászólás gyűjtőkre, de ők meg amúgy sem foglalkoznak ilyesmivel, hogy a kommentjeiket utólag szépítgessék, bővítgessék.

Én nem ilyesmi esetekre gondoltam. Hanem inkább a témaindításokra. Kifelejtett kép, rossz cím, vagy ilyesmik. 1 óra szerintem már bőven elég lenne, de ez a fél óra kevés.
2012. szeptember 16. 09:33 #1840
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Lizania @ 2012.09.15. 18:48)
... De amikor az embernek eszébe jut valami 45 perccel később (nálam rendszerint ilyenkor ugrik be még valami fontos), nem jó érzés offolgatni emiatt.

Idézet (Lizania @ 2012.09.16. 09:19)
Én nem ilyesmi esetekre gondoltam. Hanem inkább a témaindításokra. Kifelejtett kép, rossz cím, vagy ilyesmik. 1 óra szerintem már bőven elég lenne, de ez a fél óra kevés.

Ez a kettő nem ugyanaz.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Boscorelli, pixie1013
107 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!