Starity

Ötletdoboz

107 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 09. 17:53 #1801
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.06.09. 17:42)
A dupla, tripla regisztrációt nem ajánlom, mert amikor észreveszik a moderátorok, annak következménye lesz.

Sajnos dupla, tripla (sőt 1000x-es) regisztrációt pont 1-2 hónapja vettem észre, csak az összes profilját már lehetetlen törölni, mert már van vagy 300... Az ilyentől is már agybajt kapok, úgyhogy jó lenne valami olyat is beállítani, hogy ugyanazzal az e-mail címmel ne lehessen regisztrálni. unsure.gif
Törölje a profilját és regisztráljon be újra.

Az újraregisztrálással meg az a baj, hogy akkor az eddigi munka mind elvész. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. június 09. 18:11 #1802
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 17:53)
Sajnos dupla, tripla (sőt 1000x-es) regisztrációt pont 1-2 hónapja vettem észre, csak az összes profilját már lehetetlen törölni, mert már van vagy 300... Az ilyentől is már agybajt kapok, úgyhogy jó lenne valami olyat is beállítani, hogy ugyanazzal az e-mail címmel ne lehessen regisztrálni. unsure.gif 
Az újraregisztrálással meg az a baj, hogy akkor az eddigi munka mind elvész. sad.gif

Ugyanazzal az emaillel nem is lehet. De egy IP-ről lehetséges a többszörös regisztráció, viszont azt le is lehet ellenőrizni, ha nem ésszel csinálja az illető. biggrin.gif
2012. június 09. 18:24 #1803
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2012.06.09. 18:11)
Ugyanazzal az emaillel nem is lehet. De egy IP-ről lehetséges a többszörös regisztráció, viszont azt le is lehet ellenőrizni, ha nem ésszel csinálja az illető.  biggrin.gif

Magácska meg burkolt tippeket is ad rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: szavy, Bessie, Lizania, dave095, DiscoDiva, cintia8597, CandUs
2012. június 09. 18:35 #1804
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (szavy @ 2012.06.09. 17:45)
De ez a módszer nem fekszik nekik, mert elveszik a sok összeoffolt és egyetértő hozzászólásuk.  rohog.gif

Szerintem ilyenen nem paráznak. Pikk-pakk összegyűjti a kellő mennyiségű hsz-t, majd feltölti a "bélyegalbumát". dry.gif

Amúgy gratulálok a 600e csatoláshoz! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: szavy, CandUs
2012. június 09. 20:53 #1805
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 15:10)

Sziasztok! smileeee.gif 
Nos, sokszor látom a topikokba, hogy vannak olyan felhasználók, akik nincsenek megelégedve a Nicknevükkel, és megváltoztatnák, de sajnos nem érhető el ilyen funkció. Talán lehetne úgy változtatni a felhasználónevet, mint Tumblr-ön vagy egyszer meglehetne változtatni és akkor mindenki megválaszthatná olyanra, mint amilyet szeretne. think.gif

Lassan egy évvel ezelőtt leírtam itt, hogy ilyen opción kár is gondolkodni, nem lesz.

Ajánlott olvasmány!
7 felhasználónak tetszik: Bessie, Thora_90, Lizania, Grace Benning, Enaa, CandUs, DiscoDiva
2012. június 12. 13:12 #1806
Emily O.
Emily O.
Osminator™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 17:53)

E-mail címet is lehet szép számban létrehozni. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. június 15. 17:34 #1807
- törölt felhasználó -    
Most láttam a receptajánlót, nagyon jó ötlet volt. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: dreamscometrue
2012. június 15. 19:48 #1808
csillaglány
csillaglány
Hozzászólás: 1420
Csatolások: 37
Azonosító: 174497
szerintem sokkal könnyeb lenne a fórumot használni, ha úgy jelennének meg a hozzászólások, mint a cikkeknél. (a legújabb hozzászólás az első oldalon, a legrégebbi pedig a legutolsón)
2012. június 15. 19:59 #1809
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én inkább annak örülnék,ha a repost link konkrétan rámutatna az eredeti linkre. biggrin.gif

Ilyen van már, nem? Mire gondolsz pontosan?

Idézet (csillaglány @ 2012.06.15. 19:48)
szerintem sokkal könnyeb lenne a fórumot használni, ha úgy jelennének meg a hozzászólások, mint a cikkeknél. (a legújabb hozzászólás az első oldalon, a legrégebbi pedig a legutolsón)

Nem feltétlenül. Egyetlen kattintással a fórum túlsó oldalán tudsz teremni. smileeee.gif Bár az engem is bosszantani szokott, hogy néha ott nyílik meg a topik, ahol abbahagytam a böngészést, de legtöbbször sajnos visszaugrik a legelejére. reklamalo.gif
2012. június 15. 20:07 #1810
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2012.06.09. 16:08)
És akkor két hét múlva senki se tudná hogy ki-kicsoda. Szerintem felesleges ez a névváltoztatósdi, az életben se úgy cserélgeted a nevedet ahogy a bugyidat. pardon.gif

Korrekt a válasz, de megmondom őszintén, én már akkor totálisan megkavarodok, ha valaki az avatárját cseréli le. Megszokom, hogy XY-nál ez a kép van, aztán lesek, mint a lukinyúl a topikokban, hogy ezmegki, jaaa..! rohog.gif Vannak, akik pár naponta, hetente cserélgetik. Személy szerint engem roppantul idegesít, mert a kép az, ami egyből szembe ötlik, s nem a nicknév. pardon.gif A névcserével én sem értek egyet, de a sűrű képváltogatásokkal sem. De ez egyéni szocproblémám, hogy zavar... rolleyes.gif
Ja, és az is meg szokott keverni, hogy ugyanazt a képet egyszer csak valaki teljesen másnál látom, mer' lenyúlta, oszt' azt hiszem XY-ra, hogy ZZS, közben meg nem is... rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Rap4ever8, Black Hearth2, CandUs
2012. június 15. 20:28 #1811
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.15. 19:59)
Ilyen van már, nem? Mire gondolsz pontosan?

Nem teljesen működik. Legalábbis amikor legutóbb feltöltöttem, akkor még nem volt jó.
Egyébként jelzi, hogy a kép fel van töltve, csak az arra mutató link, a főoldalt hozza be. biggrin.gif

Ha már itt tartunk, engem meg az idegesít, hogy itt egyesek mennyire hülyének nézik az embert. Nem értem minek milliószor beregisztrálni? Így csak azt érik el, hogy bannolva legyenek.
Annak meg külön gratulálok, aki másnak adja ki magát! Ez egy szép tanúsítvány magáról (még magát sem meri vállalni) 110.gif
6 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Rap4ever8, Grace Benning, saii, DiscoDiva, CandUs
2012. június 16. 09:53 #1812
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.15. 20:07)
Korrekt a válasz, de megmondom őszintén, én már akkor totálisan megkavarodok, ha valaki az avatárját cseréli le. Megszokom, hogy XY-nál ez a kép van, aztán lesek, mint a lukinyúl a topikokban, hogy ezmegki, jaaa..! rohog.gif Vannak, akik pár naponta, hetente cserélgetik. Személy szerint engem roppantul idegesít, mert a kép az, ami egyből szembe ötlik, s nem a nicknév. pardon.gif A névcserével én sem értek egyet, de a sűrű képváltogatásokkal sem. De ez egyéni szocproblémám, hogy zavar... rolleyes.gif
Ja, és az is meg szokott keverni, hogy ugyanazt a képet egyszer csak valaki teljesen másnál látom, mer' lenyúlta, oszt' azt hiszem XY-ra, hogy ZZS, közben meg nem is... rolleyes.gif

Ez szerintem totális szőrszálhasogatás. Fél pillanattal tart csak tovább felismerni az adott tagot, nem többel. Azzal teljesen egyetértek, hogy a nickjét mindenki jól válogassa meg, és később ne nyafogjon miatta. De az avatar? Ugyan már! Meglátok egy jót és már rögtön az kell. Van, amikor nekem is hetente változik, van amikor meg hónapokig ugyanaz van. Ízlés és kedv kérdése. Nem jelent senkinek sem hátrányt semmilyen szempontból, én úgy gondolom. Azért van az a sok remek avatar, hogy használni lehessen őket. pardon.gif
Azzal viszont egyetértek, hogy egymás avatarjainak lenyúlása zavaró és nem szép dolog. Persze, ha csak nem az illető csinálta saját magának, hanem ő is letöltötte valahonna, akkor nincs joga panaszkodni, de akkor is kicsit pofátlanságnak tartom. Ha látja, hogy már valaki másnak az van, ne használja, és főleg ne nyúlja le. Válasszon magának másikat. Mint már az előbb is mondtam, jó sok avatar fellelhető már szerte a világhálón, nehogy már ne találjon magának mindenki egyedit. mellow.gif
9 felhasználónak tetszik: saii, Lizania, Black Hearth2, Bessie, duracell, Vampiregirl1, pink_bunny, DiscoDiva, CandUs
2012. június 16. 10:04 #1813
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.16. 09:53)
Ez szerintem totális szőrszálhasogatás. Fél pillanattal tart csak tovább felismerni az adott tagot, nem többel. Azzal teljesen egyetértek, hogy a nickjét mindenki jól válogassa meg, és később ne nyafogjon miatta. De az avatar? Ugyan már! Meglátok egy jót és már rögtön az kell. Van, amikor nekem is hetente változik, van amikor meg hónapokig ugyanaz van. Ízlés és kedv kérdése. Nem jelent senkinek sem hátrányt semmilyen szempontból, én úgy gondolom. Azért van az a sok remek avatar, hogy használni lehessen őket. pardon.gif
Azzal viszont egyetértek, hogy egymás avatarjainak lenyúlása zavaró és nem szép dolog. Persze, ha csak nem az illető csinálta saját magának, hanem ő is letöltötte valahonna, akkor nincs joga panaszkodni, de akkor is kicsit pofátlanságnak tartom. Ha látja, hogy már valaki másnak az van, ne használja, és főleg ne nyúlja le. Válasszon magának másikat. Mint már az előbb is mondtam, jó sok avatar fellelhető már szerte a világhálón, nehogy már ne találjon magának mindenki egyedit.  mellow.gif

Ez sem mindig igaz. Én találkoztam már olyannal, aki megcsinálta az avatarját, látta másnál és kiderült, hogy a másik tag is saját magának csinálta meg. Csak ugyanaz a rész tetszett neki is. Ilyenkor nincs mit tenni. Ez amúgy tényleg zavaró tud lenni. Sokszor bekavarodom én is...
2012. június 16. 10:56 #1814
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2012.06.16. 09:53)
Azzal viszont egyetértek, hogy egymás avatarjainak lenyúlása zavaró és nem szép dolog. Persze, ha csak nem az illető csinálta saját magának, hanem ő is letöltötte valahonna, akkor nincs joga panaszkodni, de akkor is kicsit pofátlanságnak tartom. Ha látja, hogy már valaki másnak az van, ne használja, és főleg ne nyúlja le. Válasszon magának másikat. Mint már az előbb is mondtam, jó sok avatar fellelhető már szerte a világhálón, nehogy már ne találjon magának mindenki egyedit. mellow.gif

Akkor szőrszálhasogató vagyok, nem baj. Engem zavar. Oda is írtam, hogy egyéni szocproblémám. Nekem már mióta az eszemet tudom, ez az avatárom. (amiért amúgy hatalmas köszi jár Bessie-nek smileeee.gif ) Láttam már én is sok jót, de ez is jó, ami van, mondhatni tökéletes. Már teljesen hozzám is nőtt. Folyton cserélgetni én nem látom értelmét, nálam a jól bevált dolgok szoktak működni. rohog.gif Nem vagyok telhetetlen, nem akarom az összes jó avit, elég nekem egy is. rohog.gif
A fél-pillanat felismeréssel nem feltétlenül értek egyet. Volt egy tag, akivel futólag jót beszéltünk. A nevére egyáltalán nem emlékeztem, de az avijára igen, mert elég egyedi volt. Egyszer aztán találkoztam a képpel megint, megörültem. Rámentem a profilra és csalódás ért, mert ez a tag nem az a tag volt. És a mai napig nem emlékszem szegény nickjére, csak a képre. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Bessie, duracell, DiscoDiva, An_d_a
2012. június 16. 11:13 #1815
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.16. 10:56)
Akkor szőrszálhasogató vagyok, nem baj. Engem zavar. Oda is írtam, hogy egyéni szocproblémám. Nekem már mióta az eszemet tudom, ez az avatárom. (amiért amúgy hatalmas köszi jár Bessie-nek smileeee.gif ) Láttam már én is sok jót, de ez is jó, ami van, mondhatni tökéletes. Már teljesen hozzám is nőtt. Folyton cserélgetni én nem látom értelmét, nálam a jól bevált dolgok szoktak működni. rohog.gif Nem vagyok telhetetlen, nem akarom az összes jó avit, elég nekem egy is. rohog.gif
A fél-pillanat felismeréssel nem feltétlenül értek egyet. Volt egy tag, akivel futólag jót beszéltünk. A nevére egyáltalán nem emlékeztem, de az avijára igen, mert elég egyedi volt. Egyszer aztán találkoztam a képpel megint, megörültem. Rámentem a profilra és csalódás ért, mert ez a tag nem az a tag volt. És a mai napig nem emlékszem szegény nickjére, csak a képre. laugh.gif

Tudom, mióta csak ismerlek ez az avatarod, de enélkül is fel lehet téged ismerni. smileeee.gif De persze ezzel együtt vagy te Sally Sparrow, ez is tény. smileeee.gif Nem kötekedni akartam, csak elmondtam, hogy az én szemszögemből meg ez már szőrszálhasogatás, hiszen én meg imádok avatart cserélni. Van amikor Seanhoz van kedvem, van amikor Kithez, és hát Kit minden egyes avataron egyre cukibb. Nem tudok ellenállni egy-egy új készítménynek. blush.gif Egyedi esetek miatt meg szerintem nem volna fair esetlegesen ahhoz hasonló szabályt hozni, mint a nicknév változtatásnál. Főleg amíg annyi sürgetőbb probléma van az oldalon. Szóval csak ennyit akartam mondani, és nem többet, vagy mást. Sajnálom, ha támadásnak vetted. Bocsánat. sorry.gif
9 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie, duracell, Lizania, Vampiregirl1, pink_bunny, DiscoDiva, An_d_a, CandUs
2012. június 16. 11:23 #1816
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2012.06.16. 11:13)
Sajnálom, ha támadásnak vetted. Bocsánat. sorry.gif

Nem vettem annak, no problem! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. június 16. 11:25 #1817
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Hozzászólás: 1724
Csatolások: 115
Azonosító: 159342
Idézet (csillaglány @ 2012.06.15. 19:48)

Jó ötlet beer.gif
2012. június 16. 21:03 #1818
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem ártana,ha a vegyes témák mindenhol látszódnának.
Ezt úgy értem,ha egy rendezvényes témában férfiról és nőről is van kép és a női képeknél nyitjuk a témát,akkor ha rámegyünk a férfi lapjára és ott a rendezvények fülre,akkor ott nem látszik a téma,csak a nőnél,de ha a pasinál nyitjuk meg,akkor a nőnél nem látszik.
Én már nyitottam ez miatt repostot,mert a pasinál megnéztem és nem volt fent,de a nőnél nem néztem meg,mivel akkor még ez nem esett le nekem és azt hittem,hogy akkor nincs fent.
2012. június 16. 21:33 #1819
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.06.16. 21:03)
Szerintem nem ártana,ha a vegyes témák mindenhol látszódnának.
Ezt úgy értem,ha egy rendezvényes témában férfiról és nőről is van kép és a női képeknél nyitjuk a témát,akkor ha rámegyünk a férfi lapjára és ott a rendezvények fülre,akkor ott nem látszik a téma,csak a nőnél,de ha a pasinál nyitjuk meg,akkor a nőnél nem látszik.
Én már nyitottam ez miatt repostot,mert a pasinál megnéztem és nem volt fent,de a nőnél nem néztem meg,mivel akkor még ez nem esett le nekem és azt hittem,hogy akkor nincs fent.

Ezt már korábban felvetették, és joe válaszolt is rá.
2012. június 16. 21:44 #1820
- törölt felhasználó -    
Idézet (Boscorelli @ 2012.06.16. 21:33)
Ezt már korábban felvetették, és joe válaszolt is rá.

Visszaolvastam, de szerintem Miley arra gondolt, hogy ha egy női részben lévő témát (amihez férfi sztár is van csatolva) a férfi sztár témáinál akar tematikusan megnézni, akkor nem mutatja. Ezzel én is találkoztam már, habár engem hidegen hagy a dolog, mert férfiakról készült képeket nemigen hozok. Bár mondjuk erre is van egy egyszerű opció: az adott női sztárnál is meg kell nézni beer.gif
107 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!