Idézet (Grace Benning @ 2012.06.16. 09:53)
Ez szerintem totális szőrszálhasogatás. Fél pillanattal tart csak tovább felismerni az adott tagot, nem többel. Azzal teljesen egyetértek, hogy a nickjét mindenki jól válogassa meg, és később ne nyafogjon miatta. De az avatar? Ugyan már! Meglátok egy jót és már rögtön az kell. Van, amikor nekem is hetente változik, van amikor meg hónapokig ugyanaz van. Ízlés és kedv kérdése. Nem jelent senkinek sem hátrányt semmilyen szempontból, én úgy gondolom. Azért van az a sok remek avatar, hogy használni lehessen őket.
Azzal viszont egyetértek, hogy egymás avatarjainak lenyúlása zavaró és nem szép dolog. Persze, ha csak nem az illető csinálta saját magának, hanem ő is letöltötte valahonna, akkor nincs joga panaszkodni, de akkor is kicsit pofátlanságnak tartom. Ha látja, hogy már valaki másnak az van, ne használja, és főleg ne nyúlja le. Válasszon magának másikat. Mint már az előbb is mondtam, jó sok avatar fellelhető már szerte a világhálón, nehogy már ne találjon magának mindenki egyedit.

Akkor szőrszálhasogató vagyok, nem baj. Engem zavar. Oda is írtam, hogy
egyéni szocproblémám. Nekem már mióta az eszemet tudom, ez az avatárom. (amiért amúgy hatalmas köszi jár Bessie-nek

) Láttam már én is sok jót, de ez is jó, ami van, mondhatni tökéletes. Már teljesen hozzám is nőtt. Folyton cserélgetni én nem látom értelmét, nálam a jól bevált dolgok szoktak működni.

Nem vagyok telhetetlen, nem akarom az összes jó avit, elég nekem egy is.
A fél-pillanat felismeréssel nem feltétlenül értek egyet. Volt egy tag, akivel futólag jót beszéltünk. A nevére egyáltalán nem emlékeztem, de az avijára igen, mert elég egyedi volt. Egyszer aztán találkoztam a képpel megint, megörültem. Rámentem a profilra és csalódás ért, mert ez a tag nem az a tag volt. És a mai napig nem emlékszem szegény nickjére, csak a képre.