Starity

Ötletdoboz

107 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 13. 19:58 #1781
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nem tudom, hogy valaki felvetette-e már az ötletet, azért megírom.

Szerintem jó lenne, ha az oldalra a különböző sztárokhoz lehetne feltölteni dalszövegeket. Albumok szerint, illetve nyelvek szerint. Van ilyesmi topik a fórumon, de egy nagy katyvasz. Ha minden emberkénél lenne saját fül, ahol csak a hozzá tartozó szövegek lennének találhatóak, akkor mindenki egyszerűen meglelné azt, amit keres. A nyelvek alatt egyébként azt értem, hogy lenne ugye az eredeti nyelv, meg mondjuk magyar fordítás... Nem angol nyelvű szöveg esetében pedig lehetne gyűjteni angol fordításokat is az eredeti és a magyar mellett.
Sokan nem értik a szöveget, így hasznos lehetne... blush.gif
2012. május 13. 20:01 #1782
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.13. 19:58)
Nem tudom, hogy valaki felvetette-e már az ötletet, azért megírom.
Szerintem jó lenne, ha az oldalra a különböző sztárokhoz lehetne feltölteni dalszövegeket. Albumok szerint, illetve nyelvek szerint. Van ilyesmi topik a fórumon, de egy nagy katyvasz. Ha minden emberkénél lenne saját fül, ahol csak a hozzá tartozó szövegek lennének találhatóak, akkor mindenki egyszerűen meglelné azt, amit keres. A nyelvek alatt egyébként azt értem, hogy lenne ugye az eredeti nyelv, meg mondjuk magyar fordítás... Nem angol nyelvű szöveg esetében pedig lehetne gyűjteni angol fordításokat is az eredeti és a magyar mellett.
Sokan nem értik a szöveget, így hasznos lehetne... blush.gif

És jönnek majd a magyarul sem tudó picinyek, akik angolról szeretnének majd fordítani rohog.gif Már látom magam előtt mennyi plusz törlendő lenne rolleyes.gif Egyébként ilyen oldal van már, Lyricstranslate a neve smileeee.gif Hasznosnak hasznos, csak ugyebár tudni is kell használni laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Enaa
2012. május 13. 20:03 #1783
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2012.05.13. 20:01)
És jönnek majd a magyarul sem tudó picinyek, akik angolról szeretnének majd fordítani rohog.gif Már látom magam előtt mennyi plusz törlendő lenne rolleyes.gif  Egyébként ilyen oldal van már, Lyricstranslate a neve smileeee.gif Hasznosnak hasznos, csak ugyebár tudni is kell használni laugh.gif

Akkor ebben az esetben be lehetne linkelni ezt a site-ot, mint pl. a hivatlos oldalakat az adatlapokon. Adott híresség szövegeit egy kattintással elérhetnénk.
Amúgy erősen kétlem, hogy a picinyek annyi szöveget küldenének be... rolleyes.gif Esetleg lehetne azt csinálni, hogy csak bizonyos tagok jóváhagyásával lehetne csatolni, mint pl. a cikkeknél. rolleyes.gif Én vállalnám a spanyol-szekciót. rohog.gif

Meglestem ezt a Lyrictranslate oldalt. Chenoa fent sincs. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. május 13. 21:55 #1784
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.13. 20:03)
Akkor ebben az esetben be lehetne linkelni ezt a site-ot, mint pl. a hivatlos oldalakat az adatlapokon. Adott híresség szövegeit egy kattintással elérhetnénk.
Amúgy erősen kétlem, hogy a picinyek annyi szöveget küldenének be... rolleyes.gif Esetleg lehetne azt csinálni, hogy csak bizonyos tagok jóváhagyásával lehetne csatolni, mint pl. a cikkeknél. rolleyes.gif Én vállalnám a spanyol-szekciót. rohog.gif

Hát nem tudom, szerintem fölöslegesen adna pluszmunkát, de Freeze dönt, lehet 1 hónap múlva lesz ilyen rész is.

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.05.13. 20:03)

Meglestem ezt a Lyrictranslate oldalt. Chenoa fent sincs. mellow.gif

Nem tudom ő ki, de Medina meg az orosz kedvenceim fent vannak, szóval nekem tökéletes meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. május 30. 14:27 #1785
Emily O.
Emily O.
Osminator™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Lehet, hogy már felvetették előttem az ötletet, de azért leírnám én is: a sztároknál, témáknál, üzeneteknél ...stb. lehetne egy olyan rész, ahol kiválaszhatnám, hogy mondjuk a 17. oldalra szeretnék ugrani. Mert a jelenlegi helyzetben van úgy 4-5-ösével tudom csak a lapokat "átugrálni", ha mondjuk a 76. -re szeretnék kilyukadni.
3 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Lizania, Sally Sparrow
2012. május 30. 16:50 #1786
- törölt felhasználó -    
A linknél beírod azt a számot, ahányadik oldalra akarsz ugrani, pl:
http://starity.hu/forum/topik/147362-otletdoboz/oldal/90/ - a 90 helyére beírod pl a 76. oldalt, és máris ott vagy biggrin.gif

Idézet (Emily O. @ 2012.05.30. 14:27)
Lehet, hogy már felvetették előttem az ötletet, de azért leírnám én is: a sztároknál, témáknál, üzeneteknél ...stb. lehetne egy olyan rész, ahol kiválaszhatnám, hogy mondjuk a 17. oldalra szeretnék ugrani. Mert a jelenlegi helyzetben van úgy 4-5-ösével tudom csak a lapokat "átugrálni", ha mondjuk a 76. -re szeretnék kilyukadni.
7 felhasználónak tetszik: Lizania, Bessie, Enaa, Adel007, Emily O., Pöttömke, An_d_a
2012. június 05. 15:39 #1787
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2012.05.13. 21:55)
Hát nem tudom, szerintem fölöslegesen adna pluszmunkát, de Freeze dönt, lehet 1 hónap múlva lesz ilyen rész is.

Szerintem lusták lennének a kölykök fordítgani, de hát mindegy. Csak ha már sztárportál, akkor nagyon is profilba illő lenne a dalszövegek elérése is, egyetlen helyről. (akár több nyelven) Szerintem az a Staritynek sem ártana, ha innen egy adatlapról egy vagy két kattintással elérhető lenne sok, adott hírességhez tartozó adat. (...és akkor megint eszembe jut, hogy pl. még mindig nincsen színházi és írói fül a bióban, pedig nagyon is szükség lenne rá)

Idézet (Cynthia @ 2012.05.13. 21:55)
Nem tudom ő ki, de Medina meg az orosz kedvenceim fent vannak, szóval nekem tökéletes meghajolo.gif

Hát ez az. XY-nak tökéletes, de a másik meg hoppon van maradva. Ezért lenne jó, ha nem is mindenkinek, de a többségnek adott lenne a lehetőség... rolleyes.gif
2012. június 06. 08:23 #1788
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.05. 15:39)
Szerintem lusták lennének a kölykök fordítgani, de hát mindegy. Csak ha már sztárportál, akkor nagyon is profilba illő lenne a dalszövegek elérése is, egyetlen helyről. (akár több nyelven) Szerintem az a Staritynek sem ártana, ha innen egy adatlapról egy vagy két kattintással elérhető lenne sok, adott hírességhez tartozó adat. (...és akkor megint eszembe jut, hogy pl. még mindig nincsen színházi és írói fül a bióban, pedig nagyon is szükség lenne rá)
Hát ez az. XY-nak tökéletes, de a másik meg hoppon van maradva. Ezért lenne jó, ha nem is mindenkinek, de a többségnek adott lenne a lehetőség... rolleyes.gif

Szerintem színházira semmi szükség. Beírjuk a filmográfiába és kész. Írói azonban tényleg kellene, most én is azon gondolkodok, hogy oldjam meg Meg Cabot-nál ezt, mert ha beírom a műveit a biográfiába, akkor az széthúzza az egészet...
2012. június 06. 11:19 #1789
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lizania @ 2012.06.06. 08:23)
Szerintem színházira semmi szükség. Beírjuk a filmográfiába és kész. Írói azonban tényleg kellene, most én is azon gondolkodok, hogy oldjam meg Meg Cabot-nál ezt, mert ha beírom a műveit a biográfiába, akkor az széthúzza az egészet...

Miért is nincs..? Vannak színészek, akik nagyon aktívak a színpadon is. Brutális mennyiségű információt zsúfolni a filmekhez meg abszolút hülyeség. Ráadásul amúgy is teljesen két különböző műfaj...
Az adatlappályázatoknál ott van, hogy tényleg csak lényeges dolgok legyenek benne (a pályázati életrajzban). Ezt nagyban megkönnyítené (meg úgy általában is), ha az ilyen jellegű információk külön fülre felvihetők lennének.
Az általam szerkesztett lapok között van akítv színházi emberke is és már nekem állnak keresztbe a szemeim a sok adattól. Sőt, olyan is van, aki ír, játszik, műsort vezet és énekel is. Na akkor most ott is zsúfoljak össze mindent..?
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Pöttömke, CandUs
2012. június 06. 11:24 #1790
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.06. 11:19)
Miért is nincs..? Vannak színészek, akik nagyon aktívak a színpadon is. Brutális mennyiségű információt zsúfolni a filmekhez meg abszolút hülyeség. Ráadásul amúgy is teljesen két különböző műfaj...
Az adatlappályázatoknál ott van, hogy tényleg csak lényeges dolgok legyenek benne (a pályázati életrajzban). Ezt nagyban megkönnyítené (meg úgy általában is), ha az ilyen jellegű információk külön fülre felvihetők lennének.
Az általam szerkesztett lapok között van akítv színházi emberke is és már nekem állnak keresztbe a szemeim a sok adattól. Sőt, olyan is van, aki ír, játszik, műsort vezet és énekel is. Na akkor most ott is zsúfoljak össze mindent..?

Ennyi erővel már nyissunk új fült a műsorvezetői munkáknak is nem? A filmográfia szerintem arra való, hogy minden színészettel kapcsolatos dolgot oda beírjunk. Lucero lapjánál is mindent belezsúfoltam, pedig nála voltak reklámok és műsorvezetői dolgok is, nem csak színházi szerepek.
2012. június 06. 11:27 #1791
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lizania @ 2012.06.06. 11:24)
Ennyi erővel már nyissunk új fült a műsorvezetői munkáknak is nem? A filmográfia szerintem arra való, hogy minden színészettel kapcsolatos dolgot oda beírjunk. Lucero lapjánál is mindent belezsúfoltam, pedig nála voltak reklámok és műsorvezetői dolgok is, nem csak színházi szerepek.

A műsorvezetéshez nyilván nem. De a színházi szerepeknek szerintem igenis kellene külön fül... (plusz írói munkásság)
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Thora_90, Pöttömke
2012. június 06. 19:15 #1792
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Az itt felvetett "fülek" témájában olyan ötletem lenne, hogy be lehetne x-szelni a sztáradatlap szerkesztésének során,hogy melyiküket szeretnénk hozzáadni, hiszen nyilvánvalóan egy író nem játszik színházi darabokban ezért az a fül kitöltetlenül maradna, úgy meg szerintem nem lenne ízléses a lap.
2012. június 06. 19:17 #1793
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Emily O. @ 2012.06.06. 19:15)
Az itt felvetett "fülek" témájában olyan ötletem lenne, hogy be lehetne x-szelni a sztáradatlap szerkesztésének során,hogy melyiküket szeretnénk hozzáadni, hiszen nyilvánvalóan egy író nem játszik színházi darabokban ezért az a fül kitöltetlenül maradna, úgy meg szerintem nem lenne ízléses a lap.

Amelyik fülön nincs információ, azt amúgy sem jeleníti meg. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Bessie, Lizania, Enaa, Rap4ever8, Pöttömke, riri17, duracell, CandUs
2012. június 08. 21:52 #1794
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy a legolvasottabb hírek helyén lehetnének olyan hírek, amikben összeállítások vannak. Hiszen azokat nem olvassák annyira gyakran, és nem a Disney-sztárokkal, meg az éppen felkapott hírességekkel lenne tele minden, és érdekesebb is.
4 felhasználónak tetszik: Lizania, SoShi Kameo, Emily O., CandUs
2012. június 09. 15:10 #1795
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! smileeee.gif
Nos, sokszor látom a topikokba, hogy vannak olyan felhasználók, akik nincsenek megelégedve a Nicknevükkel, és megváltoztatnák, de sajnos nem érhető el ilyen funkció. Talán lehetne úgy változtatni a felhasználónevet, mint Tumblr-ön vagy egyszer meglehetne változtatni és akkor mindenki megválaszthatná olyanra, mint amilyet szeretne. think.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, Thora_90
2012. június 09. 16:08 #1796
- törölt felhasználó -    
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 15:10)
Sziasztok! smileeee.gif 
Nos, sokszor látom a topikokba, hogy vannak olyan felhasználók, akik nincsenek megelégedve a Nicknevükkel, és megváltoztatnák, de sajnos nem érhető el ilyen funkció. Talán lehetne úgy változtatni a felhasználónevet, mint Tumblr-ön vagy egyszer meglehetne változtatni és akkor mindenki megválaszthatná olyanra, mint amilyet szeretne. think.gif

És akkor két hét múlva senki se tudná hogy ki-kicsoda. Szerintem felesleges ez a névváltoztatósdi, az életben se úgy cserélgeted a nevedet ahogy a bugyidat. pardon.gif
13 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Bessie, Kyra99, Rap4ever8, duracell, Tamás2.0, DiscoDiva, Lizania, pink_bunny, Grace Benning, Emily O., CandUs, An_d_a
2012. június 09. 16:38 #1797
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 15:10)
Sziasztok! smileeee.gif 

Ez a lehetőség regisztrációnál is adott volt. Olyat választottál, amilyet akartál, amilyen tetszett. Sokan ott b@szták el, hogy olyan névvel regisztráltak, hogy xy-fan, és időközbe már megváltozott a rajongásuk tárgya. De ez meg már egyéni probléma. Így jártak. Többször is megmondták már, hogy nem lesz névváltoztatás. Ha új név kell, akkor törlöd a profilodat, és visszajössz olyan névvel, amiután most áhítozol.
12 felhasználónak tetszik: Bessie, zsofeeh, Rap4ever8, Pöttömke, duracell, Tamás2.0, DiscoDiva, Lizania, pink_bunny, Grace Benning, Emily O., An_d_a
2012. június 09. 17:13 #1798
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2012.06.09. 16:38)
Ez a lehetőség regisztrációnál is adott volt. Olyat választottál, amilyet akartál, amilyen tetszett. Sokan ott b@szták el, hogy olyan névvel regisztráltak, hogy xy-fan, és időközbe már megváltozott a rajongásuk tárgya. De ez meg már egyéni probléma. Így jártak. Többször is megmondták már, hogy nem lesz névváltoztatás. Ha új név kell, akkor törlöd a profilodat, és visszajössz olyan névvel, amiután most áhítozol.

Jelenleg nekem nincs bajom a nevemmel (szerencsémre), csak sajnos egyre több felhasználóba botlok, akiknek valami problémájuk van a felhasználónevükkel. Nem feltétlenül az, hogy xy fan-ként regisztrálták magukat, sok esetben olyan is akad, akik valami egyszerűbbet akarnak. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Baylee
2012. június 09. 17:42 #1799
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.06.09. 17:13)
Jelenleg nekem nincs bajom a nevemmel (szerencsémre), csak sajnos egyre több felhasználóba botlok, akiknek valami problémájuk van a felhasználónevükkel. Nem feltétlenül az, hogy xy fan-ként regisztrálták magukat, sok esetben olyan is akad, akik valami egyszerűbbet akarnak. unsure.gif

Törölje a profilját és regisztráljon be újra. A dupla, tripla regisztrációt nem ajánlom, mert amikor észreveszik a moderátorok, annak következménye lesz.

Én inkább annak örülnék,ha a repost link konkrétan rámutatna az eredeti linkre. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Grace Benning
2012. június 09. 17:45 #1800
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Bessie @ 2012.06.09. 17:42)
Törölje a profilját és regisztráljon be újra. A dupla, tripla regisztrációt nem ajánlom, mert amikor észreveszik a moderátorok, annak következménye lesz. 
Én inkább annak örülnék,ha a repost link konkrétan rámutatna az eredeti linkre. biggrin.gif

De ez a módszer nem fekszik nekik, mert elveszik a sok összeoffolt és egyetértő hozzászólásuk. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: joe_r, Lizania, Grace Benning
107 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!