Starity

Ötletdoboz

107 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 25. 15:24 #1681
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Idézet (WhiteAngel @ 2011.09.25. 11:29)
Őszintén szólva szerintem az a baj ezzel hogy ebből hatalmas viták alakulhatnának ki és sokan arra használnák inkább hogy egymást szídják mintsem hogy normális véleményt mondjanak.Hamár a sztároknál sem képesek sokan normális vagy értelmes véleményt írni,lehet a tagoknál sem lenne másképp.A moderátorok pedig nem győznék ezeket törölni.Pedig azthiszem ígyis sok dolguk van. unsure.gif

Akkor úgy kéne,hogy akiről írták a véleményt az törölhetné az üzenetet,ha túl sértő,mint ahogyan az üzenőfalán is.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Thora_90
2011. szeptember 25. 16:11 #1682
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.25. 13:15)
Én arra gondoltam, hogy a Női sztárok képei és a Férfi sztárok képei mintájára lehetne Vegyes topic is.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.

Ezzel csak az a baj, hogy a moderátoroknak rengeteg dolguk lenne, elvégre át kéne pakolni az eddigi "vegyes képeket" az új kategóriába rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus
2011. szeptember 25. 16:24 #1683
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Én arra gondoltam, hogy a Női sztárok képei és a Férfi sztárok képei mintájára lehetne Vegyes topic is.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.

Szerintem bőven elég lenne, ha mindkét nem adatlapján látszódnának a képek és nem csak az összesítettben. Elég zavaró, hogy a vegyes képeknél csak az egyik nem adatlapjáról elérhetők a képek, így elég nagy a repost esélye, mert bőven elég az egyiküknél végignézni az összes témát. Arra már nem szoktam időt szánni, hogy mindenkinél ellenőrizzem. Ha ez helyreállna végre akkor nem lenne szükség vegyes részlegre.
7 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus, Lindsay019, kriszti145, Bessie, evelin0623, An_d_a
2011. szeptember 25. 16:49 #1684
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.24. 21:45)

Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Elnézést kérek, ha már előttem írták. pardon.gif

Idézet (Clairy @ 2011.09.24. 22:43)

Én mondjuk a 15-öt javasolnám... (Ez mondhatni "egyéni" érdek mert pl ismerek olyan bandát - Super Junior - akinek 13 tagja van, van is róluk rengeteg HQ képem, de nem tudom eldönteni, hogy kiket ne jelöljek be ezért nem töltöttem eddig fel...)

Az egésszel csak az a baj, azt nem veszitek figyelembe, hogy a Magazinban egészen máshogy vannak tájolva a lapok, mint a Fórumban. Ha a Magazint nézitek, akkor akár 20 adatlapot is csatolhatsz, mert függőlegesen, a cikk mellett elfér. Viszont ha a Fórum -> Magazin útvonalat követed, akkor ott vízszintesen vannak, és csak 5 lap fér el úgy, hogy ne nagyítóval kelljen nézni, milyen lapok vannak csatolva.
Emellett sokkal ésszerűbb lenne, ha a Fórumban ugyan hozzá tudnál csatolni egy nyitó hozzászólásban akár 15 embert is, ha egy banda ennyi tagból áll, de amikor elküldöd, akkor összevonódna a banda profilja alá minden név.
Csak az egésznek a megvalósítása szinte lehetetlen, mert mi van akkor, ha a képeken csak a banda fele van ott valamiért? Akkor már nem beszélhetünk arról, hogy mindenki ott volt, ezért szükséges az adatlapjának a szerepeltetése.

Idézet (Courtneyy @ 2011.09.25. 09:55)

Én konkrétan annak örülnék, ha a Magazinban szereplő cikkek címeinek változása esetén a Fórumban található Magazin részlegen belül is változnának a címek. Kár, hogy nincsenek összefüggésben, és kár ilyenekkel a moderátorokat zaklatni. Vagy hozzáférés kellene a hírszerkesztőknek – hiszen leginkább Freeze változtat az eredeti címeken, vagy hibásan kerülnek ki, és a fórumos címekben benne maradnak a hibák javítás után is –, vagy pedig összekapcsolni őket valahogy, hogy a módosítások ott is látszódjanak  rolleyes.gif

Még egyszerűbb lenne, hogy ha a Hírszerkesztők valamiért belenyúlnak a cikkbe, akkor annak módosítása esetén erről a Moderátorok kapjanak egy egyszerű értesítést. És így csak össze kellene vetni a Magazint, és a Fórumot, az egész nem tartana tovább, mondjuk 3 percnél.

Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)

Sziasztok!
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?  unsure.gif 
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni  smileeee.gif 
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is  blush.gif

Aki valakiről véleményt akar mondani, használja az üzenő falat, vagy a privát üzenet lehetőségét. ha még egy külön ilyen fül lenne a profilban, akkor a megszállott gyűjtögetők mást sem csinálnának, mint azért írogatnának boldog-boldogtalannak, hogy ő már írt róla sok szép dolgot, és örülne, ha visszakapná. És abban az esetben, ha a címzett erre azt válaszolná, hogy nem fog írni semmit, mert nem kérte, hogy bárki is írjon róla bármit, akkor megkezdődne a veszekedés, a sértegetés, az adok-kapok. És ez még csak meg sem állna ott, hogy xy sértegeti yz-t, ebbe garantáltan bekapcsolódnának mind a két oldal barátai, és menne az észosztás. A moderátorok meg még több időt tölthetnének azzal, hogy kitalálják, kinek, milyen büntetést adjanak, ha szükséges, ki kezdte az egészet.

Idézet (adry1415 @ 2011.09.25. 11:42)

Nem tudom,hogy leírták-e már,de nekem az jutott eszembe,hogy lehessen nick nevet változtatni.Mondjuk egy évben egyszer,ha kell,csak hogy ne legyen mindenkinek mindennap már neve.Rengetegen-beleértve engem is,nevet szeretnének változtatni,de ez csak úgy megy ha letörlöd a profilod...Akinek viszont van mit veszítenie,-gondolok itt a sztáradatlapokra,a témákra,a HSZ-ekre és a képekre-azoknak cinkes lehet ez az opció...Ezért szerintem érdemes lenne egy ilyen...Mint említettem,egy megadott ideig.Mondjuk egy évben egyszer változatatna nevet az illető,bár ha elérte már azt a nevet,ami tetszik neki,és örömmel használja,nem hiszem,hogy többször kéne. smileeee.gif

Persze, meg mondjuk meg a lottó ötös nyerőszámait előre, legyen mindenki Moderátor, legyen világbéke, és örök élet. Az önmagában agyrém lenne, hogy ma még valakit Teszt Eleknek hívnak, van 30 adatlapja, ~3500 hozzászólása, 100 barátja, és egyik napról a másikra megváltoztatja a nevét Minta Bélára. A barátai azt fogják találgatni, hogy hová tűnt Elek, mit keres a barátai között egy Béla, miért vannak nála Elek adatlapjai? Hát hogyne.
Ne kelljen már ezt is külön elmagyarázni, hogy ha valahová regisztrálok, akkor olyan nevet választok, amit nem fogok megváltoztatni fél éven belül, csak mert amikor regisztráltam, még rajongója voltam egy sztárnak, de azóta meggyűlöltem őket. Mint mindennek az életben, itt is vannak ennek bizonyos következményei. Ha mindenképpen új nevet szeretnél, akkor létrehozol egy új profilt, és azzal kezdesz mindent elölről. De ilyenkor számoljon mindenki azzal, hogy szó szerint mindent a nulláról kell kezdenie. Ér ez annyit, mint a régi nevet használni továbbra is?

Sehol nem szeretik, és nem is nagyon szokták átírni a neveket, csak azért, mert az adott tagnak most éppen ilyen kedve van. Az még belefér, hogy ha valaki úgy regisztrált, hogy van valamilyen szám a nevében, és annak az eltűntetését kéri, de már ez is olyan, hogy minimális esetben történt csak meg 2004 óta.

Úgy egyébként mi olyan bonyolult abban, hogy ha egy képsorozaton vegyesen vannak női, és férfi sztárok is, akkor abba a szekcióba töltöm, amelyik nem képviselői többen vannak a képeken. Pl. van egy 50 képes sor, amin kétharmad az arány a nőknek, és egyharmad az aránya a férfiaknak, akkor a képeket a Női sztárok képei közé töltöm, és vagy a topikba írom bele a keresőnek a neveket, vagy ha éppen öten, vagy annál kevesebben vannak, akkor mindenkit hozzácsatolok. Alapvető dolgokba ne kössünk már bele, mert az garantálható, hogy egy Vegyes nevű szekció rövid távon belül egyenlővé válna a Gumiszoba – Társalgó – Kérelmek – Csajos dolgok – Sztárok részleggel, akkora kavarodás lenne ott, hogy még élünk, nem rakjuk rendbe.
12 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Thora_90, Domcicc, num1Kolosszus, kriszti145, Tamás2.0, evelin0623, Bessie, Boscorelli, dave095, Enaa, An_d_a
2011. szeptember 27. 16:26 #1685
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Nekem lenne egy olyan ötletem, hogy a Tagkereső menüjében ugye be lehet állítani,hogy lányt/fiút .. keressen és oda lehetne egy olyan menü, hogy csoport, mert, aki esetleg új és akar egy moderátorral beszélni,de még nem tudja, hogy ki moderátor, vagy esetleg szeretné tudni, hogy hány emberre számíthat.. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, KathPierce.
2011. szeptember 27. 16:34 #1686
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Idézet (Emily O. @ 2011.09.27. 16:26)
Nekem lenne egy olyan ötletem, hogy a Tagkereső menüjében ugye be lehet állítani,hogy lányt/fiút ..  keressen és oda lehetne egy olyan menü, hogy csoport, mert, aki esetleg új és akar egy moderátorral beszélni,de még nem tudja, hogy ki moderátor, vagy esetleg szeretné tudni, hogy hány emberre számíthat.. pardon.gif

Ilyesmire már gondoltam én is. biggrin.gif
2011. szeptember 27. 16:38 #1687
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Hát igen. Jó lenne megkülönböztetni valahogy a moderátorokat.
De sok minden jó lenne. A kint lévő szabályzat tartalmazhatna több infót. Jó, tudom, azok a fő szabályok, de annyi szabály vagy tudnivaló lenne még, amit jó lenne egy helyen látni. Így nem kellene mindig rászólni a frissen beregisztráltakra, hogy mit csinálnak rosszul. Honnan is tudnák, ha semmi sincs leírva? Vagy ha le is van, azt nem találják. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, evelin0623, Lindsay019, duracell, Emily O., An_d_a, dreamscometrue
2011. szeptember 28. 16:48 #1688
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Tudom, hogy úgysem fog megvalósulni, de azért leírom. Én nagyon örülnék egy idézetek fülecskének a sztáradatlapokon.
4 felhasználónak tetszik: evelin0623, thunderbird, Emily O., duracell
2011. szeptember 28. 17:46 #1689
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.28. 16:48)
Tudom, hogy úgysem fog megvalósulni, de azért leírom. Én nagyon örülnék egy idézetek fülecskének a sztáradatlapokon.

Vagy egy egyéb tudnivalók fülecskének, amibe lehetne írni akár idézeteket a sztárról, vagy egyéb érdekességet, ami mondjuk nem éppen az életrajzba való. blush.gif
7 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, thunderbird, Emily O., duracell, DiscoDiva, BaByGaGa, Kyra99
2011. október 07. 16:04 #1690
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.25. 12:12)
Arra gondoltam még, hogy nem lehetne azt megoldani, hogy az Üzenőfalon is megjelenjenek a hangulatjelek (és ne csak a "kódjaik")?

Félig egyetértek, de nem szeretnék az üzenőfalamon olyat látni hogy 'szavaztam + 10 mosolygós jel', és társaik.
5 felhasználónak tetszik: szavy, Eszter655, kriszti145, Grace Benning, An_d_a
2011. október 07. 16:20 #1691
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (DiscoDiva @ 2011.10.07. 16:04)
Félig egyetértek, de nem szeretnék az üzenőfalamon olyat látni hogy 'szavaztam + 10 mosolygós jel', és társaik.

Szerintem örülnél, ha csak 10 szmájlit kapnál az üzenőfaladra egy ilyen helyett:

http://s3d3.turboimagehost.com/t1/9347895_love.jpg

_nevet.gif _nevet.gif
17 felhasználónak tetszik: Boscorelli, DiscoDiva, Miley-fan09, evelin0623, dave095, kriszti145, Lindsay019, UnhappyMeals, Bessie, num1Kolosszus, Piros0817, Domcicc, pink_bunny, Emily O., An_d_a, Kyra99, dreamscometrue
2011. október 07. 16:26 #1692
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emily O. @ 2011.09.27. 16:26)
Nekem lenne egy olyan ötletem, hogy a Tagkereső menüjében ugye be lehet állítani,hogy lányt/fiút ..  keressen és oda lehetne egy olyan menü, hogy csoport, mert, aki esetleg új és akar egy moderátorral beszélni,de még nem tudja, hogy ki moderátor, vagy esetleg szeretné tudni, hogy hány emberre számíthat.. pardon.gif

Nem lehetetlen megoldás, ilyen volt a HQP-n, ott a modok zöld színnel voltak jelölve, a HQ Godok pirossal, a HQ Specek meg kékkel, Freeze meg ilyen barnás volt biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: dave095, Bessie, Lindsay019, Piros0817, Emily O., Kyra99
2011. október 09. 19:22 #1693
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nekem az a javaslatom, h az összes kitűntetés legyen eltörölve!
Hiszen itt a legtöbben már csak arra hajtanak, h meglegyen a csillagjuk, gyűjtik a hszeket, meg minden baromságot feltesznek,
értelmetlen topicokat nyitnak, amiket ugyan a moderátorok törölnek, de a kitűntetésnél ez nem látszik!
Ti mit szóltok ehhez?
6 felhasználónak tetszik: evelin0623, Holly Keller, AmyVie, num1Kolosszus, KathPierce., Fonzie
2011. október 09. 19:55 #1694
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.09. 19:22)
Sziasztok!
Hiszen itt a legtöbben már csak arra hajtanak, h meglegyen a csillagjuk, gyűjtik a hszeket, meg minden baromságot feltesznek, 
értelmetlen topicokat nyitnak, amiket ugyan a moderátorok törölnek, de a kitűntetésnél ez nem látszik!
Ti mit szóltok ehhez?

Teljesen egyetértek vele, de még hadd élvezzem egy kicsit ki, hogy megszereztem az első pirosomat smileeee.gif Jól esett, de nem ezért szerkesztettem, eddig sem.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. október 09. 19:58 #1695
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.09. 19:22)
Sziasztok!
Ti mit szóltok ehhez?

Szívem szerint nem csak a csillagok eltörlését indítványoznám, hanem a titulusét és egyáltalán a hozzászólás számlálásáét. Semmivel nincs többre az ember, hogy tudja mégis hány pontja van. 10 friss regisztrálóból 10 szinte csak ezekre hajt. Őszintén? Akinek csak ez a fontos, az ő maga sem lehet valami nagy ész.
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus, evelin0623, AmyVie
2011. október 09. 20:25 #1696
- törölt felhasználó -    
Igen, pont ezért írtam, h az ÖSSZES kitűntetést. Ebbe minden beletartozik: a témanyitás után kapott csillag, a hsz-számlálás, a képfeltöltés, minden, amiért meg lehet kapni a kitűntetéseket.
Sztem am is fölösleges. Motivációnak szép és jó, de rengetegen nem arra használják sajnos, amire kéne.

Idézet (Holly Keller @ 2011.10.09. 19:58)
Szívem szerint nem csak a csillagok eltörlését indítványoznám, hanem a titulusét és egyáltalán a hozzászólás számlálásáét. Semmivel nincs többre az ember, hogy tudja mégis hány pontja van. 10 friss regisztrálóból 10 szinte csak ezekre hajt. Őszintén? Akinek csak ez a fontos, az ő maga sem lehet valami nagy ész.
2011. október 09. 20:41 #1697
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Lehet, hogy számotokra meglepő, de rengeteg idő és munka fekszik abban, hogy Valaki eljut egy piros csillagig. Ez egyfajta elismerés a fórumozó felé, hogy értékelik az oldalon végzett munkáját.
16 felhasználónak tetszik: Eszter655, Boscorelli, kriszti145, Lindsay019, bestiak, evelin0623, joe_r, dave095, Bessie, ophely88, Grace Benning, Domcicc, DiscoDiva, pink_bunny, Emily O., An_d_a
2011. október 09. 20:43 #1698
- törölt felhasználó -    
Tudom én azt nagyon jól, h rengeteg munkával jár, h eljusson odáig az ember, de van, aki ezt elismerés nélkül is szívesen csinálná!

Idézet (Tamás2.0 @ 2011.10.09. 20:41)
Lehet, hogy számotokra meglepő, de rengeteg idő és munka fekszik abban, hogy Valaki eljut egy piros csillagig. Ez egyfajta elismerés a fórumozó felé, hogy értékelik az oldalon végzett munkáját.
2011. október 09. 20:55 #1699
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.10.09. 20:41)

Engem konkrétan motivál a dolog, persze tudom, hogy nem jelent semmit. Most, hogy kiemelt tag lettem (ezúton is köszönöm mindenkinek), még inkább érdekelt vagyok abban, hogy minél több képet töltsek fel, és járuljak hozzá az oldal színvonalához. Ez is amolyan motivációs dolog. Persze az más kérdés, hogy másokat az hajt, hogy villogjanak a jelvényeikkel, de szerintem ez a változtatás elhagyható. Titulus pedig régen is volt, így szerintem nincs értelme elvenni.
12 felhasználónak tetszik: Boscorelli, joe_r, Lindsay019, evelin0623, dave095, Rap4ever8, Piros0817, Grace Benning, DiscoDiva, pink_bunny, Emily O., An_d_a
2011. október 09. 21:00 #1700
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.10.09. 20:55)
Engem konkrétan motivál a dolog, persze tudom, hogy nem jelent semmit. Most, hogy kiemelt tag lettem (ezúton is köszönöm mindenkinek), még inkább érdekelt vagyok abban, hogy minél több képet töltsek fel, és járuljak hozzá az oldal színvonalához. Ez is amolyan motivációs dolog. Persze az más kérdés, hogy másokat az hajt, hogy villogjanak a jelvényeikkel, de szerintem ez a változtatás elhagyható. Titulus pedig régen is volt, így szerintem nincs értelme elvenni.

Egyetértek azzal amit leírtál.
Egyfelől remek motiváció a tagnak, a másik pedig az, hogy miért kellene elvenni?! Eddig sem dőlt össze ezek miatt a fórum, ezután sem fog. Akinek nem tetszik, az ne nézze se a titulust, se a hsz-ek és képek számát szvsz. Egyébként meg akik floodolnak, vagy nagyon látványosan más csillagra mennek, előbb vagy utóbb, de kivágjuk őket mint macskát sz_rni. Ergó 1-2 ovis miatt nem hiszem hogy a régebbi és/vagy az érettebb tagokat kellene "büntetni". Inkább IQ teszt kellene cool.gif
11 felhasználónak tetszik: Boscorelli, joe_r, Lindsay019, bestiak, evelin0623, Bessie, Piros0817, Grace Benning, DiscoDiva, Emily O., An_d_a
107 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!