Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.24. 21:45)
Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Elnézést kérek, ha már előttem írták.
Idézet (Clairy @ 2011.09.24. 22:43)
Én mondjuk a 15-öt javasolnám... (Ez mondhatni "egyéni" érdek mert pl ismerek olyan bandát - Super Junior - akinek 13 tagja van, van is róluk rengeteg HQ képem, de nem tudom eldönteni, hogy kiket ne jelöljek be ezért nem töltöttem eddig fel...)
Az egésszel csak az a baj, azt nem veszitek figyelembe, hogy a Magazinban egészen máshogy vannak tájolva a lapok, mint a Fórumban. Ha a Magazint nézitek, akkor akár 20 adatlapot is csatolhatsz, mert függőlegesen, a cikk mellett elfér. Viszont ha a Fórum -> Magazin útvonalat követed, akkor ott vízszintesen vannak, és csak 5 lap fér el úgy, hogy ne nagyítóval kelljen nézni, milyen lapok vannak csatolva.
Emellett sokkal ésszerűbb lenne, ha a Fórumban ugyan hozzá tudnál csatolni egy nyitó hozzászólásban akár 15 embert is, ha egy banda ennyi tagból áll, de amikor elküldöd, akkor összevonódna a banda profilja alá minden név.
Csak az egésznek a megvalósítása szinte lehetetlen, mert mi van akkor, ha a képeken csak a banda fele van ott valamiért? Akkor már nem beszélhetünk arról, hogy mindenki ott volt, ezért szükséges az adatlapjának a szerepeltetése.
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.25. 09:55)
Én konkrétan annak örülnék, ha a Magazinban szereplő cikkek címeinek változása esetén a Fórumban található Magazin részlegen belül is változnának a címek. Kár, hogy nincsenek összefüggésben, és kár ilyenekkel a moderátorokat zaklatni. Vagy hozzáférés kellene a hírszerkesztőknek – hiszen leginkább Freeze változtat az eredeti címeken, vagy hibásan kerülnek ki, és a fórumos címekben benne maradnak a hibák javítás után is –, vagy pedig összekapcsolni őket valahogy, hogy a módosítások ott is látszódjanak
Még egyszerűbb lenne, hogy ha a Hírszerkesztők valamiért belenyúlnak a cikkbe, akkor annak módosítása esetén erről a Moderátorok kapjanak egy egyszerű értesítést. És így csak össze kellene vetni a Magazint, és a Fórumot, az egész nem tartana tovább, mondjuk 3 percnél.
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)
Sziasztok!
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is
Aki valakiről véleményt akar mondani, használja az üzenő falat, vagy a privát üzenet lehetőségét. ha még egy külön ilyen fül lenne a profilban, akkor a megszállott gyűjtögetők mást sem csinálnának, mint azért írogatnának boldog-boldogtalannak, hogy ő már írt róla sok szép dolgot, és örülne, ha visszakapná. És abban az esetben, ha a címzett erre azt válaszolná, hogy nem fog írni semmit, mert nem kérte, hogy bárki is írjon róla bármit, akkor megkezdődne a veszekedés, a sértegetés, az adok-kapok. És ez még csak meg sem állna ott, hogy xy sértegeti yz-t, ebbe garantáltan bekapcsolódnának mind a két oldal barátai, és menne az észosztás. A moderátorok meg még több időt tölthetnének azzal, hogy kitalálják, kinek, milyen büntetést adjanak, ha szükséges, ki kezdte az egészet.
Idézet (adry1415 @ 2011.09.25. 11:42)
Nem tudom,hogy leírták-e már,de nekem az jutott eszembe,hogy lehessen nick nevet változtatni.Mondjuk egy évben egyszer,ha kell,csak hogy ne legyen mindenkinek mindennap már neve.Rengetegen-beleértve engem is,nevet szeretnének változtatni,de ez csak úgy megy ha letörlöd a profilod...Akinek viszont van mit veszítenie,-gondolok itt a sztáradatlapokra,a témákra,a HSZ-ekre és a képekre-azoknak cinkes lehet ez az opció...Ezért szerintem érdemes lenne egy ilyen...Mint említettem,egy megadott ideig.Mondjuk egy évben egyszer változatatna nevet az illető,bár ha elérte már azt a nevet,ami tetszik neki,és örömmel használja,nem hiszem,hogy többször kéne.
Persze, meg mondjuk meg a lottó ötös nyerőszámait előre, legyen mindenki Moderátor, legyen világbéke, és örök élet. Az önmagában agyrém lenne, hogy ma még valakit Teszt Eleknek hívnak, van 30 adatlapja, ~3500 hozzászólása, 100 barátja, és egyik napról a másikra megváltoztatja a nevét Minta Bélára. A barátai azt fogják találgatni, hogy hová tűnt Elek, mit keres a barátai között egy Béla, miért vannak nála Elek adatlapjai? Hát hogyne.
Ne kelljen már ezt is külön elmagyarázni, hogy ha valahová regisztrálok, akkor olyan nevet választok, amit nem fogok megváltoztatni fél éven belül, csak mert amikor regisztráltam, még rajongója voltam egy sztárnak, de azóta meggyűlöltem őket. Mint mindennek az életben, itt is vannak ennek bizonyos következményei. Ha mindenképpen új nevet szeretnél, akkor létrehozol egy új profilt, és azzal kezdesz mindent elölről. De ilyenkor számoljon mindenki azzal, hogy szó szerint mindent a nulláról kell kezdenie. Ér ez annyit, mint a régi nevet használni továbbra is?
Sehol nem szeretik, és nem is nagyon szokták átírni a neveket, csak azért, mert az adott tagnak most éppen ilyen kedve van. Az még belefér, hogy ha valaki úgy regisztrált, hogy van valamilyen szám a nevében, és annak az eltűntetését kéri, de már ez is olyan, hogy minimális esetben történt csak meg 2004 óta.
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.25. 13:15)
Én arra gondoltam, hogy a Női sztárok képei és a Férfi sztárok képei mintájára lehetne Vegyes topic is.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.
Úgy egyébként mi olyan bonyolult abban, hogy ha egy képsorozaton vegyesen vannak női, és férfi sztárok is, akkor abba a szekcióba töltöm, amelyik nem képviselői többen vannak a képeken. Pl. van egy 50 képes sor, amin kétharmad az arány a nőknek, és egyharmad az aránya a férfiaknak, akkor a képeket a Női sztárok képei közé töltöm, és vagy a topikba írom bele a keresőnek a neveket, vagy ha éppen öten, vagy annál kevesebben vannak, akkor mindenkit hozzácsatolok. Alapvető dolgokba ne kössünk már bele, mert az garantálható, hogy egy Vegyes nevű szekció rövid távon belül egyenlővé válna a Gumiszoba – Társalgó – Kérelmek – Csajos dolgok – Sztárok részleggel, akkora kavarodás lenne ott, hogy még élünk, nem rakjuk rendbe.