Starity

Ötletdoboz

107 oldal 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 18. 19:58 #1661
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Sziasztok!Ugye a Fórumon a bejegyzések íróiról látunk egy-két dolgot,illetve azt,hogy most fent van-e a honlapon,vagy nem.A lap alján is találhatunk egy ilyen részt,ahol ki vannak írva az online felhasználók.Ide nem tudom,hogy mindenkit kiír-e!?
Szerintem meglehetne csinálni,hogy mindenkinek az adatlapján ellenne egy ilyen helyezve,ami írná,hogy jelenleg online,vagy offline!biggrin.gif
2011. szeptember 18. 20:03 #1662
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.18. 19:58)
Sziasztok!Ugye a Fórumon a bejegyzések íróiról látunk egy-két dolgot,illetve azt,hogy most fent van-e a honlapon,vagy nem.A lap alján is találhatunk egy ilyen részt,ahol ki vannak írva az online felhasználók.Ide nem tudom,hogy mindenkit kiír-e!?
Szerintem meglehetne csinálni,hogy mindenkinek az adatlapján ellenne egy ilyen helyezve,ami írná,hogy jelenleg online,vagy offline!biggrin.gif

Ha rámész a fórumon az egyik hozzászólására, ott látod mellette, hogy offline (szürkén van írva, hogy offline) ha meg online van akkor meg zölden van oda írva, hogy online.
Szóval szerintem ez felesleges.
2011. szeptember 18. 20:05 #1663
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Idézet (olsenfan.. @ 2011.09.18. 20:03)
Ha rámész a fórumon az egyik hozzászólására, ott látod mellette, hogy offline (szürkén van írva, hogy offline) ha meg online van akkor meg zölden van oda írva, hogy online.
Szóval szerintem ez felesleges.

Tudom,hogy megtudom nézni az Üzenetei menüben,hogy mikor és hova mit írt,de mikor oda megyek,ott is keresgélek és gondoltam így egyszerűbb.
2011. szeptember 18. 20:07 #1664
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Sokkal időigényesebb szerintem minden egyes embernek - aki érdekel, hogy aktív-e vagy sem - kikeresni az üzeneteiből, hogy online vagy offline. Ez én vagyok speciel, de facen eléggé megszoktam, hogy zöld bogyó van a fent levő embereknél, és még régebben, itt is sokszor kerestem megszokásból. Szerintem annyira nem rossz ötlet, én például örülnék neki smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Ev Bry, Rihannna, Miley-fan09, KathPierce.
2011. szeptember 18. 21:54 #1665
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.18. 19:58)

Mindenkit kiír, legalábbis azokat, akik regisztrált tagok. Plusz, ha rámész az illető adatlapjára, máris tudod, mikor volt utoljára aktív. Én mindig illetőre keresek rá, általában csak az érdekel, vagy hogy most épp mennyien vannak biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Rihannna, Lindsay019, evelin0623, UnhappyMeals
2011. szeptember 19. 12:47 #1666
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.18. 21:54)
Mindenkit kiír, legalábbis azokat, akik regisztrált tagok. Plusz, ha rámész az illető adatlapjára, máris tudod, mikor volt utoljára aktív. Én mindig illetőre keresek rá, általában csak az érdekel, vagy hogy most épp mennyien vannak biggrin.gif

Engem is, de ott van mindenki profilján, hogy mikor járt itt utoljára. Nyilván ha két perce volt aktív. Ha öt órája akkor nem wink.gif
2011. szeptember 24. 21:45 #1667
- törölt felhasználó -    
Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Elnézést kérek, ha már előttem írták. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, thunderbird, Emily O., Thora_90, Pandus
2011. szeptember 24. 21:47 #1668
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.24. 21:45)
Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Elnézést kérek, ha már előttem írták. pardon.gif

Javaslom a 10-es limitet beer.gif
8 felhasználónak tetszik: kriszti145, dave095, thunderbird, Emily O., num1Kolosszus, Eszter655, Lindsay019, Pandus
2011. szeptember 24. 22:43 #1669
Clairy
Clairy
AsianGlampire™
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 136
Azonosító: 97193
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.24. 21:47)
Javaslom a 10-es limitet  beer.gif

Én mondjuk a 15-öt javasolnám... (Ez mondhatni "egyéni" érdek mert pl ismerek olyan bandát - Super Junior - akinek 13 tagja van, van is róluk rengeteg HQ képem, de nem tudom eldönteni, hogy kiket ne jelöljek be ezért nem töltöttem eddig fel...)
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Rap4ever8
2011. szeptember 25. 09:55 #1670
- törölt felhasználó -    
Én konkrétan annak örülnék, ha a Magazinban szereplő cikkek címeinek változása esetén a Fórumban található Magazin részlegen belül is változnának a címek. Kár, hogy nincsenek összefüggésben, és kár ilyenekkel a moderátorokat zaklatni. Vagy hozzáférés kellene a hírszerkesztőknek – hiszen leginkább Freeze változtat az eredeti címeken, vagy hibásan kerülnek ki, és a fórumos címekben benne maradnak a hibák javítás után is –, vagy pedig összekapcsolni őket valahogy, hogy a módosítások ott is látszódjanak rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus
2011. szeptember 25. 11:27 #1671
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sziasztok!

Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ? unsure.gif
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni smileeee.gif
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is blush.gif
6 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, num1Kolosszus, mikeyla, Eszter655, Lindsay019
2011. szeptember 25. 11:29 #1672
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)
Sziasztok!
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?  unsure.gif 
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni  smileeee.gif 
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is  blush.gif

Őszintén szólva szerintem az a baj ezzel hogy ebből hatalmas viták alakulhatnának ki és sokan arra használnák inkább hogy egymást szídják mintsem hogy normális véleményt mondjanak.Hamár a sztároknál sem képesek sokan normális vagy értelmes véleményt írni,lehet a tagoknál sem lenne másképp.A moderátorok pedig nem győznék ezeket törölni.Pedig azthiszem ígyis sok dolguk van. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Twilight6, num1Kolosszus, Thora_90, Eszter655, Lindsay019, Pandus, DiscoDiva
2011. szeptember 25. 11:31 #1673
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (WhiteAngel @ 2011.09.25. 11:29)
Őszintén szólva szerintem az a baj ezzel hogy ebből hatalmas viták alakulhatnának ki és sokan arra használnák inkább hogy egymást szídják mintsem hogy normális véleményt mondjanak.Hamár a sztároknál sem képesek sokan normális vagy értelmes véleményt írni,lehet a tagoknál sem lenne másképp. unsure.gif

Igen , erre én is gondoltam , és tény hogy ha csak szitkozódás lenne akkor több feladatuk lenne a moderátoroknak unsure.gif
De véleményem szerint azért vannak itt még normális tagok , még ha kevés számban is smileeee.gif Nekik talán célszerű lenne , de természetesen ez csak egy ötlet cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, num1Kolosszus, DiscoDiva
2011. szeptember 25. 11:32 #1674
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:31)
Igen , erre én is gondoltam , és tény hogy ha csak szitkozódás lenne akkor több feladatuk lenne a moderátoroknak  unsure.gif 
De véleményem szerint azért vannak itt még normális tagok , még ha kevés számban is  smileeee.gif Nekik talán célszerű lenne , de természetesen ez csak egy ötlet  cool.gif

Szerintem se rossz ötlet csak sajnos kétlem hogy mindenki arra használná amire kéne.
4 felhasználónak tetszik: Twilight6, House Of Wax, Pandus, DiscoDiva
2011. szeptember 25. 11:42 #1675
- törölt felhasználó -    
Nem tudom,hogy leírták-e már,de nekem az jutott eszembe,hogy lehessen nick nevet változtatni.Mondjuk egy évben egyszer,ha kell,csak hogy ne legyen mindenkinek mindennap már neve.Rengetegen-beleértve engem is,nevet szeretnének változtatni,de ez csak úgy megy ha letörlöd a profilod...Akinek viszont van mit veszítenie,-gondolok itt a sztáradatlapokra,a témákra,a HSZ-ekre és a képekre-azoknak cinkes lehet ez az opció...Ezért szerintem érdemes lenne egy ilyen...Mint említettem,egy megadott ideig.Mondjuk egy évben egyszer változatatna nevet az illető,bár ha elérte már azt a nevet,ami tetszik neki,és örömmel használja,nem hiszem,hogy többször kéne. smileeee.gif
2011. szeptember 25. 11:43 #1676
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)
Sziasztok!
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?  unsure.gif 
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni  smileeee.gif 
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is  blush.gif

Az ötlet nem rossz, de szerintem nem sok értelme lenne. Az üzifalon minden tag elmondhatja a véleményét, ha szükségesnek érzi. Ha erre lenne egy újabb felület a profilokon akkor az megint csak problémákat szülne. Első sorban a sértődések miatt lehetne gond belőle, mert egész biztos sokan lenének, akik kulturáltan nem tudnak véleményt formálni. Másrészt ott van példának a szavazósdni, ami elveszítette eredeti célját és csak azért szavaznak, hogy visszakapják a szavazatot. A véleményírásnál sem tartom kizártnak, hogy ez megismétlődik. Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy sokan csak azért írnának pozitív véleményt, hogy arra kérjék a tagokat, hogy pozitívan értékeljék őket viszonzásul.
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Boscorelli, num1Kolosszus, adry1415, Lindsay019, Pandus
2011. szeptember 25. 12:12 #1677
- törölt felhasználó -    
Arra gondoltam még, hogy nem lehetne azt megoldani, hogy az Üzenőfalon is megjelenjenek a hangulatjelek (és ne csak a "kódjaik")?
5 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Thora_90, Twilight6, adry1415, Lindsay019
2011. szeptember 25. 13:04 #1678
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.25. 12:12)
Arra gondoltam még, hogy nem lehetne azt megoldani, hogy az Üzenőfalon is megjelenjenek a hangulatjelek (és ne csak a "kódjaik")?

Ez nem lenne rossz, olyan monotonnak hangzik nélküle minden írás.
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus, adry1415
2011. szeptember 25. 13:15 #1679
- törölt felhasználó -    
Én arra gondoltam, hogy a Női sztárok képei és a Férfi sztárok képei mintájára lehetne Vegyes topic is.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2011. szeptember 25. 15:20 #1680
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Sziasztok!biggrin.gif

Régen asszem volt olyan Starity-n,hogy Bolhapiac,a sztárok adatlapján és akkor oda fellehetett tölteni eladó cuccokat,amiknek köze volt ahhoz a sztárhoz akinek az adatlapján éppen van.Például egy arcképpel ellátott bögre.
Most már nem látom ezt,de szerintem lehetne,hogy egy ilyen Bolhapiac,csak nem minden sztár adatlapján,hanem egy,ahova az összes sztárról lehetenének eladó poszterek,stb!^^
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
107 oldal 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!