Szerintem meglehetne csinálni,hogy mindenkinek az adatlapján ellenne egy ilyen helyezve,ami írná,hogy jelenleg online,vagy offline!
Ötletdoboz
2011. szeptember 18. 19:58
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Sziasztok!Ugye a Fórumon a bejegyzések íróiról látunk egy-két dolgot,illetve azt,hogy most fent van-e a honlapon,vagy nem.A lap alján is találhatunk egy ilyen részt,ahol ki vannak írva az online felhasználók.Ide nem tudom,hogy mindenkit kiír-e!?
Szerintem meglehetne csinálni,hogy mindenkinek az adatlapján ellenne egy ilyen helyezve,ami írná,hogy jelenleg online,vagy offline!
2011. szeptember 18. 20:03
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.18. 19:58)
Sziasztok!Ugye a Fórumon a bejegyzések íróiról látunk egy-két dolgot,illetve azt,hogy most fent van-e a honlapon,vagy nem.A lap alján is találhatunk egy ilyen részt,ahol ki vannak írva az online felhasználók.Ide nem tudom,hogy mindenkit kiír-e!?
Ha rámész a fórumon az egyik hozzászólására, ott látod mellette, hogy offline (szürkén van írva, hogy offline) ha meg online van akkor meg zölden van oda írva, hogy online.
Szóval szerintem ez felesleges.
2011. szeptember 18. 20:05
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.09.18. 20:03)
Ha rámész a fórumon az egyik hozzászólására, ott látod mellette, hogy offline (szürkén van írva, hogy offline) ha meg online van akkor meg zölden van oda írva, hogy online.
Tudom,hogy megtudom nézni az Üzenetei menüben,hogy mikor és hova mit írt,de mikor oda megyek,ott is keresgélek és gondoltam így egyszerűbb.
2011. szeptember 18. 20:07
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Sokkal időigényesebb szerintem minden egyes embernek - aki érdekel, hogy aktív-e vagy sem - kikeresni az üzeneteiből, hogy online vagy offline. Ez én vagyok speciel, de facen eléggé megszoktam, hogy zöld bogyó van a fent levő embereknél, és még régebben, itt is sokszor kerestem megszokásból. Szerintem annyira nem rossz ötlet, én például örülnék neki
2011. szeptember 18. 21:54
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.18. 19:58)
Mindenkit kiír, legalábbis azokat, akik regisztrált tagok. Plusz, ha rámész az illető adatlapjára, máris tudod, mikor volt utoljára aktív. Én mindig illetőre keresek rá, általában csak az érdekel, vagy hogy most épp mennyien vannak
2011. szeptember 19. 12:47
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.18. 21:54)
Mindenkit kiír, legalábbis azokat, akik regisztrált tagok. Plusz, ha rámész az illető adatlapjára, máris tudod, mikor volt utoljára aktív. Én mindig illetőre keresek rá, általában csak az érdekel, vagy hogy most épp mennyien vannak 
Engem is, de ott van mindenki profilján, hogy mikor járt itt utoljára. Nyilván ha két perce volt aktív. Ha öt órája akkor nem
2011. szeptember 24. 21:45
Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Elnézést kérek, ha már előttem írták.
2011. szeptember 24. 21:47
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.24. 21:45)
Én annak örülnék felettébb, ha egy topikhoz nem csak 5 sztáradatlapot lehetne csatolni. Mert mi van, ha pl. egy banda 6 tagú?
Javaslom a 10-es limitet
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
dave095,
thunderbird,
Emily O.,
num1Kolosszus,
Eszter655,
Lindsay019,
Pandus
2011. szeptember 24. 22:43
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.24. 21:47)
Javaslom a 10-es limitet 
Én mondjuk a 15-öt javasolnám... (Ez mondhatni "egyéni" érdek mert pl ismerek olyan bandát - Super Junior - akinek 13 tagja van, van is róluk rengeteg HQ képem, de nem tudom eldönteni, hogy kiket ne jelöljek be ezért nem töltöttem eddig fel...)
2011. szeptember 25. 09:55
Én konkrétan annak örülnék, ha a Magazinban szereplő cikkek címeinek változása esetén a Fórumban található Magazin részlegen belül is változnának a címek. Kár, hogy nincsenek összefüggésben, és kár ilyenekkel a moderátorokat zaklatni. Vagy hozzáférés kellene a hírszerkesztőknek – hiszen leginkább Freeze változtat az eredeti címeken, vagy hibásan kerülnek ki, és a fórumos címekben benne maradnak a hibák javítás után is –, vagy pedig összekapcsolni őket valahogy, hogy a módosítások ott is látszódjanak
2011. szeptember 25. 11:27
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Sziasztok!
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni
Mert lehet sztárokról vélemény mondani és szerintem akkor lehetne a tagokról is
Olyan ötletem lenne , hogy nem lehetne-e minden tag profiljához csatolni egy olyan menüt amiben a másik tagok vélemény mondhatnak az adott fórumtagról ?
Mert nálam volt már ilyen hogy nyitottak nekem Topic-ot , természetesen az nem maradhatott , hiszen minden tagról nem lehet külön-külön Topic-ban vélemény mondani és ezért gondoltam arra hogy a profil oldalon viszont lehetne ilyet létrehozni
2011. szeptember 25. 11:29
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)
Sziasztok!
Őszintén szólva szerintem az a baj ezzel hogy ebből hatalmas viták alakulhatnának ki és sokan arra használnák inkább hogy egymást szídják mintsem hogy normális véleményt mondjanak.Hamár a sztároknál sem képesek sokan normális vagy értelmes véleményt írni,lehet a tagoknál sem lenne másképp.A moderátorok pedig nem győznék ezeket törölni.Pedig azthiszem ígyis sok dolguk van.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Twilight6,
num1Kolosszus,
Thora_90,
Eszter655,
Lindsay019,
Pandus,
DiscoDiva
2011. szeptember 25. 11:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.09.25. 11:29)
Őszintén szólva szerintem az a baj ezzel hogy ebből hatalmas viták alakulhatnának ki és sokan arra használnák inkább hogy egymást szídják mintsem hogy normális véleményt mondjanak.Hamár a sztároknál sem képesek sokan normális vagy értelmes véleményt írni,lehet a tagoknál sem lenne másképp. 
Igen , erre én is gondoltam , és tény hogy ha csak szitkozódás lenne akkor több feladatuk lenne a moderátoroknak
De véleményem szerint azért vannak itt még normális tagok , még ha kevés számban is
2011. szeptember 25. 11:32
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:31)
Igen , erre én is gondoltam , és tény hogy ha csak szitkozódás lenne akkor több feladatuk lenne a moderátoroknak
De véleményem szerint azért vannak itt még normális tagok , még ha kevés számban is
Nekik talán célszerű lenne , de természetesen ez csak egy ötlet
Szerintem se rossz ötlet csak sajnos kétlem hogy mindenki arra használná amire kéne.
2011. szeptember 25. 11:42
Nem tudom,hogy leírták-e már,de nekem az jutott eszembe,hogy lehessen nick nevet változtatni.Mondjuk egy évben egyszer,ha kell,csak hogy ne legyen mindenkinek mindennap már neve.Rengetegen-beleértve engem is,nevet szeretnének változtatni,de ez csak úgy megy ha letörlöd a profilod...Akinek viszont van mit veszítenie,-gondolok itt a sztáradatlapokra,a témákra,a HSZ-ekre és a képekre-azoknak cinkes lehet ez az opció...Ezért szerintem érdemes lenne egy ilyen...Mint említettem,egy megadott ideig.Mondjuk egy évben egyszer változatatna nevet az illető,bár ha elérte már azt a nevet,ami tetszik neki,és örömmel használja,nem hiszem,hogy többször kéne.
2011. szeptember 25. 11:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.25. 11:27)
Sziasztok!
Az ötlet nem rossz, de szerintem nem sok értelme lenne. Az üzifalon minden tag elmondhatja a véleményét, ha szükségesnek érzi. Ha erre lenne egy újabb felület a profilokon akkor az megint csak problémákat szülne. Első sorban a sértődések miatt lehetne gond belőle, mert egész biztos sokan lenének, akik kulturáltan nem tudnak véleményt formálni. Másrészt ott van példának a szavazósdni, ami elveszítette eredeti célját és csak azért szavaznak, hogy visszakapják a szavazatot. A véleményírásnál sem tartom kizártnak, hogy ez megismétlődik. Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy sokan csak azért írnának pozitív véleményt, hogy arra kérjék a tagokat, hogy pozitívan értékeljék őket viszonzásul.
2011. szeptember 25. 13:04
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.25. 12:12)
Arra gondoltam még, hogy nem lehetne azt megoldani, hogy az Üzenőfalon is megjelenjenek a hangulatjelek (és ne csak a "kódjaik")?
Ez nem lenne rossz, olyan monotonnak hangzik nélküle minden írás.
2011. szeptember 25. 13:15
Én arra gondoltam, hogy a Női sztárok képei és a Férfi sztárok képei mintájára lehetne Vegyes topic is.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.
Erre azért gondoltam, mert sok olyan fotósorozat, újságcikk van, amiben a sztárok vegyesen vannak, és ha lenne ilyen fórumrész, akkor nem lennének a férfiak a női részlegben, és fordítva. Már amennyiben ez megoldható.
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. szeptember 25. 15:20
|
|
Ev Brycrazymofo |
|
Sziasztok!
Régen asszem volt olyan Starity-n,hogy Bolhapiac,a sztárok adatlapján és akkor oda fellehetett tölteni eladó cuccokat,amiknek köze volt ahhoz a sztárhoz akinek az adatlapján éppen van.Például egy arcképpel ellátott bögre.
Most már nem látom ezt,de szerintem lehetne,hogy egy ilyen Bolhapiac,csak nem minden sztár adatlapján,hanem egy,ahova az összes sztárról lehetenének eladó poszterek,stb!^^
Régen asszem volt olyan Starity-n,hogy Bolhapiac,a sztárok adatlapján és akkor oda fellehetett tölteni eladó cuccokat,amiknek köze volt ahhoz a sztárhoz akinek az adatlapján éppen van.Például egy arcképpel ellátott bögre.
Most már nem látom ezt,de szerintem lehetne,hogy egy ilyen Bolhapiac,csak nem minden sztár adatlapján,hanem egy,ahova az összes sztárról lehetenének eladó poszterek,stb!^^
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.