Idézet (Erika120 @ 2011.09.01. 18:26)
Szerintem teljesen felesleges lenne az oldalhoz korhatárt szabni. Tegyük fel, hogy a korhatár 10 év. Egy 9 éves regisztrálni szeretne, mert meglátta a nagy kedvencét. És hozzáteszem, hogy ez a személy mondjuk előszeretettel floodolna. Látja, hogy 10 év alatt nem lehet regisztrálni, beírja, hogy 11 éves. Nem lehet ellene mit tenni, mert nem tudjuk ellenőrizni, hogy valóban annyi idős-e.
Floodolásra lenne egy ötletem.
A fórum magazin részében legyen egy "minimum betűszám". Mint a véleményeknél. Mondjuk min. 20-25. És nem tudom megoldható-e, de a válaszok, vagyis az ilyenek:
Ne számítson bele a hozzászólásba. Azért kezdtem úgy, hogy a magazin részben, mert pl. a szóláncnál elég nehéz lenne mindig 25 betűs szavakkal válszolni.
És továbbra is kitartanék amellett, hogy sokat segítene, hogyha 2 smiley-t lehetne max egymás mellé tenni. Szerintem ezt úgy kéne megoldani, hogy tehet az illető egymás után 20 db smiley-t, de az üzenetben csak 2 jelenne meg. (Mint pl. a pontoknál.)
Floodolásra lenne egy ötletem.
A fórum magazin részében legyen egy "minimum betűszám". Mint a véleményeknél. Mondjuk min. 20-25. És nem tudom megoldható-e, de a válaszok, vagyis az ilyenek:
Idézet (. @ ~)
Ne számítson bele a hozzászólásba. Azért kezdtem úgy, hogy a magazin részben, mert pl. a szóláncnál elég nehéz lenne mindig 25 betűs szavakkal válszolni.
Tudod az az érdekes, hogy ha én 2 szóval akarok válasszolni, mert egyszerűen nem tudok semmit többet, akkor mindig kiírja, hogy "Ennél kicsit többet írj". Akkor ez most, hogy van?

0 felhasználónak tetszik: