Idézet (House Of Wax @ 2011.08.31. 11:22)
Azt nem lehetne csinálni hogy feltölt valaki képeket , de egy másik személy megtalálja Tagmentesen és felteszi. Lehet-e a moderátoroknak linkel hogy a feltett Tagos képeket kitöröljék? Mert így helyet is spórolhatnák és ha már eleve megvannak Tagmentesen akkor semmi szükség a Tagos verziókra

[/b]
Alapvetően semmi akadálya nem lenne, hogy töröljük a tag-os képeket. Csakhogy, van itt egy kis probléma
Ezt pedig egy példán keresztül szemléltetném:
Tegyük fel, hogy
én rettenetes unatkozásom közepette barangolok az interneten, és találok különböző fórumokon olyan képeket, amikről úgy gondolom, érdekelné az itteni tagokat, ismerőseimet. Csakhogy a képek mindenféle tag, vízjel, meg még ki tudja milyen szép dolgokkal ellátottak. Ennek ellenére én úgy döntök, hogy feltöltöm, és feltűntetem a forrást, meg azt, hogy tag-os képek.
Eltelik egy-két nap, és
Te megtalálod ugyanezt a sort tag, vízjel, akármi nélkül. Megkeresed témát, és feltöltöd. Majd megkérsz egy moderátort, hogy törölje a tag-os képeket.
Nos, az igazi probléma éppen itt kezdődik, mert ezzel annak a tagnank a munkáját, ráfordított idejét nem értékelnénk, aki "csak" tag-os képet talált.
Erre egyetlen igazán hatékony megoldás az lenne, ha egyértelműen ki lenne jelentve, egyetlen kép sem tölthető fel, amin tag, vízjel található. Inkább várd meg, míg megjelenik ezek nélkül. De addig, míg az "elfér, maradhat, belefér" elgondolás mentén működik az oldal, ez nem történhet meg.