Starity

Ötletdoboz

107 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 28. 15:24 #1621
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
Idézet (Cynthia @ 2011.08.25. 19:51)
Én szivem szerint inkább azokat töröltetném, akiknek az IQ-szintje nem éri el az elviselhető szintet rolleyes.gif 
Egyébként meg a régi tagok nem sok vizet zavarnak, miért nem lehet elférni tőlük? blink.gif

Igen ez az. A sok zöldfülű új tagnak csak az a fontos, hogy meglegyen a kitüntetés, így nem foglalkoznak a színvonallal, csak írják az egyszavas hozzászólásokat, a rangvezető egyetértek szócskával és küldik a smileykat. blink.gif Ezzel mind elűzik a régi tagokat. dry.gif Én több 1 éve vagyok tag, mégis nincs még sztármániás titulusom, mert minek is? Láttam itt olyat aki 2 hónapja tag aztám már sztármániás. Mert imád floodolni. Elnézést, ha OFF volt, de ennek ki kellett jönnie. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Vy98, DisneyFans, An_d_a, Emily O., Erika120
2011. augusztus 28. 23:47 #1622
Vy98
Vy98
fuckup.

StátuszVy98 még nem állította be a státuszát,és nem is fogja
Hozzászólás: 726
Csatolások: 1112
Azonosító: 125911
Nekem annyi lenne az ötletem,hogy esetleg lehetne-e a véleményeknél is "szerkesztem" gomb,mint a hozzászólásoknál?Persze,lehetne újraírni,de szerintem praktikus lenne egy gomb rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, DisneyFans, Lindsay019, Lady Suzy, DreamerGirl, BaByGaGa, Erika120
2011. augusztus 29. 09:38 #1623
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.28. 15:24)
Igen ez az. A sok zöldfülű új tagnak csak az a fontos, hogy meglegyen a kitüntetés, így nem foglalkoznak a színvonallal, csak írják az egyszavas hozzászólásokat, a rangvezető egyetértek szócskával és küldik a smileykat. blink.gif  Ezzel mind elűzik a régi tagokat. dry.gif  Én több 1 éve vagyok tag, mégis nincs még sztármániás titulusom, mert minek is? Láttam itt olyat aki 2 hónapja tag aztám már sztármániás. Mert imád floodolni. Elnézést, ha OFF volt, de ennek ki kellett jönnie. beer.gif

Az ilyen egyszavas hozzászólásokat írogató új tagokat(vagy már törzsvendégeket?)kéne törölni az oldalról, nem a tapasztalt tagokat reklamalo.gif
Igazándiból egy kórhatár lenne jó, de én azért sajnálnám, mert akkor én sem járhatnák ide...
Idézet
Nekem annyi lenne az ötletem,hogy esetleg lehetne-e a véleményeknél is "szerkesztem" gomb,mint a hozzászólásoknál?Persze,lehetne újraírni,de szerintem praktikus lenne egy gomb

Ez is egy jó ötlet, mert én sokat szenvedtem már emiatt wink.gif
2011. augusztus 29. 11:25 #1624
- törölt felhasználó -    
Amúgy őszintén; mi értelme van a 'Nekem mindegy, ő tudja' című hozzászólásoknak? Ha neki mindegy, miért ír oda?
Már baromira idegesít, hogy a nemtudomhanyadik cikknél is ez fogad. Én nem értem, miért olyan nehéz akkor hosszabban kifejteni a véleményt, vagy nem írni oda...
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. augusztus 29. 11:48 #1625
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Lenne még egy ötletem:amikor a profilon van, hogy mi újság nála, ott az is megjelenhetne mondjuk, hogy XY-nak új adatlapja van thumbsup.gif
2011. augusztus 29. 16:53 #1626
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.29. 11:48)
Lenne még egy ötletem:amikor a profilon van, hogy mi újság nála, ott az is megjelenhetne mondjuk, hogy XY-nak új adatlapja van thumbsup.gif

Erre ott van az 'Új adatlapok' topik.
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Grace Benning, DreamerGirl
2011. augusztus 30. 14:49 #1627
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Illetve van még egy:azon a falon megjelenhetne az is, ha az illető új véleményt ír wink.gif
2011. augusztus 30. 16:23 #1628
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.30. 14:49)
Illetve van még egy:azon a falon megjelenhetne az is, ha az illető új véleményt ír wink.gif

Szerintem ez felesleges. Ha rámész a véleményekre, akkor ott úgyis látszik, hogy mikor írta a véleményt.
6 felhasználónak tetszik: BaByGaGa, UnhappyMeals, DreamerGirl, Emily O., thunderbird, Erika120
2011. augusztus 30. 16:35 #1629
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Szerintem, ha a szabályokat akarjak betartatni, akkor a főoldalon minden második hír róluk kell, hogy szóljon. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Emily O., Rap4ever8
2011. augusztus 31. 10:45 #1630
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.28. 15:24)
Igen ez az. A sok zöldfülű új tagnak csak az a fontos, hogy meglegyen a kitüntetés, így nem foglalkoznak a színvonallal, csak írják az egyszavas hozzászólásokat, a rangvezető egyetértek szócskával és küldik a smileykat. blink.gif  Ezzel mind elűzik a régi tagokat. dry.gif  Én több 1 éve vagyok tag, mégis nincs még sztármániás titulusom, mert minek is? Láttam itt olyat aki 2 hónapja tag aztám már sztármániás. Mert imád floodolni. Elnézést, ha OFF volt, de ennek ki kellett jönnie. beer.gif

én is így vagyok vele.az utóbbi időben mondjuk én eléggé sok időt töltöttem az oldalon,közel járok az ezer hozzászóláshoz,de szerintem ez nem baj.én nem smiley-val intézem el a véleménynyilvánítást,és viszonylag hosszabban szoktam írni.meg persze oda írok kommentet,ami érdekel és amiről van véleményem.
fórumozni is szeretek,de már kezd elmenni a kedvem a dologtól,amikor meglátom egy hosszabb cikknél,hogy ˝hú de hosszú˝ vagy egyszerűen ennyi a ˝véleménye˝: smileeee.gif
ez engem kezd idegesíteni,ugyanis szerintem nem attól lesz valaki ˝menő˝,hogy hányezer hozzászólása van,vagy éppen milyen a titulusa.
ui.:bocsi az OFF miatt.
2011. augusztus 31. 11:22 #1631
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Már kérdeztem a Kérdések Topic-ban is , de gondoltam ide is felvetem az ötletet smileeee.gif

A legtöbb problémát általában az okozza hogy sok képet teszünk fel egyszerre. Úgy tudom ezért szokott megszakadni néha a kapcsolat a képfeltöltéssel blush.gif
Azt nem lehetne csinálni hogy feltölt valaki képeket , de egy másik személy megtalálja Tagmentesen és felteszi. Lehet-e a moderátoroknak linkel hogy a feltett Tagos képeket kitöröljék? Mert így helyet is spórolhatnák és ha már eleve megvannak Tagmentesen akkor semmi szükség a Tagos verziókra smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. augusztus 31. 13:01 #1632
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.31. 11:22)

Azt nem lehetne csinálni hogy feltölt valaki képeket , de egy másik személy megtalálja Tagmentesen és felteszi. Lehet-e a moderátoroknak linkel hogy a feltett Tagos képeket kitöröljék? Mert így helyet is spórolhatnák és ha már eleve megvannak Tagmentesen akkor semmi szükség a Tagos verziókra  smileeee.gif [/b]

Alapvetően semmi akadálya nem lenne, hogy töröljük a tag-os képeket. Csakhogy, van itt egy kis probléma

Ezt pedig egy példán keresztül szemléltetném:

Tegyük fel, hogy én rettenetes unatkozásom közepette barangolok az interneten, és találok különböző fórumokon olyan képeket, amikről úgy gondolom, érdekelné az itteni tagokat, ismerőseimet. Csakhogy a képek mindenféle tag, vízjel, meg még ki tudja milyen szép dolgokkal ellátottak. Ennek ellenére én úgy döntök, hogy feltöltöm, és feltűntetem a forrást, meg azt, hogy tag-os képek.
Eltelik egy-két nap, és Te megtalálod ugyanezt a sort tag, vízjel, akármi nélkül. Megkeresed témát, és feltöltöd. Majd megkérsz egy moderátort, hogy törölje a tag-os képeket.

Nos, az igazi probléma éppen itt kezdődik, mert ezzel annak a tagnank a munkáját, ráfordított idejét nem értékelnénk, aki "csak" tag-os képet talált.
Erre egyetlen igazán hatékony megoldás az lenne, ha egyértelműen ki lenne jelentve, egyetlen kép sem tölthető fel, amin tag, vízjel található. Inkább várd meg, míg megjelenik ezek nélkül. De addig, míg az "elfér, maradhat, belefér" elgondolás mentén működik az oldal, ez nem történhet meg.
16 felhasználónak tetszik: Grace Benning, mikeyla, BaByGaGa, kriszti145, House Of Wax, Tamás2.0, Boscorelli, Emily O., evelin0623, thunderbird, Erika120, Bessie, DreamerGirl, Christo, Coco Selly, DisneyFans
2011. augusztus 31. 16:34 #1633
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (joe_r @ 2011.08.31. 13:01)
Alapvetően semmi akadálya nem lenne, hogy töröljük a tag-os képeket. Csakhogy, van itt egy kis probléma
Ezt pedig egy példán keresztül szemléltetném:
Tegyük fel, hogy én rettenetes unatkozásom közepette barangolok az interneten, és találok különböző fórumokon olyan képeket, amikről úgy gondolom, érdekelné az itteni tagokat, ismerőseimet. Csakhogy a képek mindenféle tag, vízjel, meg még ki tudja milyen szép dolgokkal ellátottak. Ennek ellenére én úgy döntök, hogy feltöltöm, és feltűntetem a forrást, meg azt, hogy tag-os képek.
Eltelik egy-két nap, és Te megtalálod ugyanezt a sort tag, vízjel, akármi nélkül. Megkeresed  témát, és feltöltöd. Majd megkérsz egy moderátort, hogy törölje a tag-os képeket.
Nos, az igazi probléma éppen itt kezdődik, mert ezzel annak a tagnank a munkáját, ráfordított idejét nem értékelnénk, aki "csak" tag-os képet talált.
Erre egyetlen igazán hatékony megoldás az lenne, ha egyértelműen ki lenne jelentve, egyetlen kép sem tölthető fel, amin tag, vízjel található. Inkább várd meg, míg megjelenik ezek nélkül. De addig, míg az "elfér, maradhat, belefér" elgondolás mentén működik az oldal, ez nem történhet meg.

Értelek meghajolo.gif
Köszönöm a választ smileeee.gif
2011. szeptember 01. 17:25 #1634
- törölt felhasználó -    
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.29. 09:38)

Igazándiból egy korhatár lenne jó, de én azért sajnálnám, mert akkor én sem járhatnék ide...

Már nem azért, de ez nem feltétlenül korhatártól függ. Századszorra megismételném, hogy tisztelet a kivételnek, de nem mindig korhoz kellene kötni a dolgokat, ugyanis mindenki más, szóval lehet, hogy - tegyük fel -, van egy 13 éves valaki, aki ide regisztrálhat, mert (mondjuk) 12 év a korhatár. Viszont ez a bizonyos ember igen csak "zöldfülű" módon viselkedik, és a hozzá hasonlóak körében elterjedt "bestseller kifejezés, avagy az "egyetértek" rövidke hozzászólás, és a floodolásokat" ő is igencsak sűrűn használja, és még sorolhatnék ezekhez hasonló dolgokat. De - tegyük fel -, hogy van egy 10 éves személy, aki igencsak szeretne regisztrálni, de a korhatár miatt nem tehetné meg, pedig igen megfelelően használná az oldalt, kultúrált, és nem csak a kitüntetésekre hajtana, hanem tényleg normális, de elméletben egy kiemelkedő tag lenne. Most gondolj bele, nem csak a kor számít. Mert lehet ilyen. És akkor a korhatár miatt.. szóval, értitek.. És szívesebben látnánk itt ilyen tagokat, mint az ez előtti megemlített képzeletbeli személyhez hasonlóakat. Remélem érthetően indokoltam. Szóval, ismétlem, nem tartom a legcsodálatosabb ötletnek a korhatárt.

És így a végére, hogy ne offoljak, Én is jönnék egy ötlettel. biggrin.gif
Nem igazán fontos, de nem is olyan rossz ötlet.
Szóval, sok írónak van adatlapja. Esetleg, lehetnének hozzájuk kapcsolódó könyvek, -amiket persze ők írtak-, és azokat a könyveket be lehetne jelölni kedvencnek. Tehát az adatlapjainkon a kedvenc könyveink is "felsorakozhatnának". smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: thunderbird, evelin0623, Emily O., Twilight6, An_d_a, Selenna, DreamerGirl
2011. szeptember 01. 17:32 #1635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.09.01. 17:25)

Szóval, sok írónak van adatlapja. Esetleg, lehetnének hozzájuk kapcsolódó könyvek, -amiket persze ők írtak-, és azokat a könyveket be lehetne jelölni kedvencnek. Tehát az adatlapjainkon a kedvenc könyveink is "felsorakozhatnának".  smileeee.gif

Jó ötlet, csak az a bökkenő, hogy nem nagyon lenne kihasználva ez a funkció. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Debby.R
2011. szeptember 01. 17:36 #1636
- törölt felhasználó -    
Idézet (thunderbird @ 2011.09.01. 17:32)
Jó ötlet, csak az a bökkenő, hogy nem nagyon lenne kihasználva ez a funkció. rohog.gif

Hát igen, 100 emberből kb. 20 az, aki itt starityn szeret olvasni o.O
2 felhasználónak tetszik: thunderbird, DreamerGirl
2011. szeptember 01. 17:37 #1637
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Idézet (Debby.R @ 2011.09.01. 17:25)
Már nem azért, de ez nem feltétlenül korhatártól függ. Századszorra megismételném, hogy tisztelet a kivételnek, de nem mindig korhoz kellene kötni a dolgokat, ugyanis mindenki más, szóval lehet, hogy - tegyük fel -, van egy 13 éves valaki, aki ide regisztrálhat, mert (mondjuk) 12 év a korhatár. Viszont ez a  bizonyos ember igen csak "zöldfülű" módon viselkedik, és a hozzá hasonlóak körében elterjedt "bestseller kifejezés, avagy az "egyetértek" rövidke hozzászólás, és a floodolásokat" ő is igencsak sűrűn használja, és még sorolhatnék ezekhez hasonló dolgokat. De - tegyük fel -, hogy van egy 10 éves személy, aki igencsak szeretne regisztrálni, de a korhatár miatt nem tehetné meg, pedig igen megfelelően használná az oldalt, kultúrált, és nem csak a kitüntetésekre hajtana, hanem tényleg normális, de elméletben egy kiemelkedő tag lenne. Most gondolj bele, nem csak a kor számít. Mert lehet ilyen. És akkor a korhatár miatt.. szóval, értitek.. És szívesebben látnánk itt ilyen tagokat, mint az ez előtti megemlített képzeletbeli személyhez hasonlóakat. Remélem érthetően indokoltam. Szóval, ismétlem, nem tartom a legcsodálatosabb ötletnek a korhatárt. 
És így a végére, hogy ne offoljak, Én is jönnék egy ötlettel.  biggrin.gif 
Nem igazán fontos, de nem is olyan rossz ötlet.
Szóval, sok írónak van adatlapja. Esetleg, lehetnének hozzájuk kapcsolódó könyvek, -amiket persze ők írtak-, és azokat a könyveket be lehetne jelölni kedvencnek. Tehát az adatlapjainkon a kedvenc könyveink is "felsorakozhatnának".  smileeee.gif

Én nem is ezt mondom. Egy 10-11 éves is lehet okos és nem floodoló. Például én nem tartom magam az egyszavasok közé. 11 évesen majdnem fél év alatt "csak" 3 kitüntetésem van (abból egyet 5 hónap alatt szereztem meg)! Nem hiszem, hogy ha annyira akarnám floodolásból, ne tudnám megcsinálni, hogy egy hónapon belül (vagy még hamarabb) meglegyen a nagydumás kék. De nekem ez nem fontos! Én nem azért regisztráltam, hogy gyűjtögessem a kitüntetéseket. Mindegy elhúzódott a példa biggrin.gif Na de így már mindenki értei és te is érted, hogy nem azért mondtam a kórhatáros dolgot wink.gif
Az ötletedre pedig:ezzel csak az lenne a baj, hogy a nagyokosok ki akarnák harcolni, hogy akkor albumra vagy sorozatra/filmre is lehessen szavazni.
1 felhasználónak tetszik: Debby.R
2011. szeptember 01. 17:39 #1638
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.09.01. 17:36)
Hát igen, 100 emberből kb. 20 az, aki itt starityn szeret olvasni o.O

Nem akarok borúlátó lenni, de szerintem sokat mondtál...
4 felhasználónak tetszik: evelin0623, Erika120, Debby.R, Lady Suzy
2011. szeptember 01. 18:10 #1639
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Idézet (thunderbird @ 2011.09.01. 17:39)
Nem akarok borúlátó lenni, de szerintem sokat mondtál...

rohog.gif Miből gondolod? Sok ismerősöm szeret olvasni wink.gif
2011. szeptember 01. 18:26 #1640
- törölt felhasználó -    
Szerintem teljesen felesleges lenne az oldalhoz korhatárt szabni. Tegyük fel, hogy a korhatár 10 év. Egy 9 éves regisztrálni szeretne, mert meglátta a nagy kedvencét. És hozzáteszem, hogy ez a személy mondjuk előszeretettel floodolna. Látja, hogy 10 év alatt nem lehet regisztrálni, beírja, hogy 11 éves. Nem lehet ellene mit tenni, mert nem tudjuk ellenőrizni, hogy valóban annyi idős-e.

Floodolásra lenne egy ötletem.
A fórum magazin részében legyen egy "minimum betűszám". Mint a véleményeknél. Mondjuk min. 20-25. És nem tudom megoldható-e, de a válaszok, vagyis az ilyenek:
Idézet (.)

Ne számítson bele a hozzászólásba. Azért kezdtem úgy, hogy a magazin részben, mert pl. a szóláncnál elég nehéz lenne mindig 25 betűs szavakkal válszolni. rohog.gif És továbbra is kitartanék amellett, hogy sokat segítene, hogyha 2 smiley-t lehetne max egymás mellé tenni. Szerintem ezt úgy kéne megoldani, hogy tehet az illető egymás után 20 db smiley-t, de az üzenetben csak 2 jelenne meg. (Mint pl. a pontoknál.)
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, DreamerGirl
107 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!