Idézet (Miah008 @ 2011.08.23. 13:56)
Tudom, hogy nem most írom ide először, de már egyre jobban bosszantanak az egyszavas hozzászólások.
Rendkívül kiakasztó, hogy 10-11 évesek nem tudnak értelmes mondatokat írni, csak egymást ismételgetik. 
Igen, ez engem is idegesít. Főleg ha 10 "Egyetértek" követi egymást. De feltalálják magukat, mert ha túl rövid a hozzászólás, akkor mögé tesznek 10 smileyt.
Szerintem lehetne valami olyan, hogy nem lehet mondjuk 2-3 smileynál többet rakni egymás után. Mondjuk aki akarja ezt is ki tudja játszani, de ez talán kicsit csökkentené a floodokat. Csak persze nem tudom, hogy ez lehetséges-e.
És lenne még egy ötletem:
Arra gondoltam, hogy miután egy tag regisztrál, a rendszer küldene neki egy levelet. Sok oldalon van ilyen szerintem jót tenne. Ez ne olyan kilométeres szöveg legyen, mert azt úgyse olvassa el. Csak valami olyasmi, hogy "köszöntünk az oldalon, stb.", "Szabályok röviden: ..", "Fórum, közösség"... És mindezek röviden, tehát csak annyi, hogy ne írj pár szavas vagy csak smileyból álló hozzászólást, vagyis nem floodolj! A fórumon meg lehetne nyitni egy topikot, ami mindig megjelenik, és ahova nem lehet hozzászólni, csak a szabályok vannak, szintén röviden. A levélról pedig akár egy link is vezethetne ebbe a topikba. Szerintem ez kivitelezhető, és nagyon hasznos lenne. Az új tagok, szerintem úgyis beleolvasnak, ha nem túl hosszú a szöveg. De ha nem is mindenki olvasná el, talán csökkennének a szabálytalanságok.

3 felhasználónak tetszik:
vagy ezt: