Starity

Ötletdoboz

107 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 23. 14:20 #1601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.23. 13:56)
Tudom, hogy nem most írom  ide először, de már egyre jobban bosszantanak az egyszavas hozzászólások.  reklamalo.gif Rendkívül kiakasztó, hogy 10-11 évesek nem tudnak értelmes mondatokat írni, csak egymást ismételgetik.  reklamalo.gif

Igen, ez engem is idegesít. Főleg ha 10 "Egyetértek" követi egymást. De feltalálják magukat, mert ha túl rövid a hozzászólás, akkor mögé tesznek 10 smileyt.
Szerintem lehetne valami olyan, hogy nem lehet mondjuk 2-3 smileynál többet rakni egymás után. Mondjuk aki akarja ezt is ki tudja játszani, de ez talán kicsit csökkentené a floodokat. Csak persze nem tudom, hogy ez lehetséges-e. pardon.gif
És lenne még egy ötletem:
Arra gondoltam, hogy miután egy tag regisztrál, a rendszer küldene neki egy levelet. Sok oldalon van ilyen szerintem jót tenne. Ez ne olyan kilométeres szöveg legyen, mert azt úgyse olvassa el. Csak valami olyasmi, hogy "köszöntünk az oldalon, stb.", "Szabályok röviden: ..", "Fórum, közösség"... És mindezek röviden, tehát csak annyi, hogy ne írj pár szavas vagy csak smileyból álló hozzászólást, vagyis nem floodolj! A fórumon meg lehetne nyitni egy topikot, ami mindig megjelenik, és ahova nem lehet hozzászólni, csak a szabályok vannak, szintén röviden. A levélról pedig akár egy link is vezethetne ebbe a topikba. Szerintem ez kivitelezhető, és nagyon hasznos lenne. Az új tagok, szerintem úgyis beleolvasnak, ha nem túl hosszú a szöveg. De ha nem is mindenki olvasná el, talán csökkennének a szabálytalanságok. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, Debby.R, CandUs
2011. augusztus 23. 16:22 #1602
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (Erika120 @ 2011.08.23. 14:20)
Igen, ez engem is idegesít. Főleg ha 10 "Egyetértek" követi egymást. De feltalálják magukat, mert ha túl rövid a hozzászólás, akkor mögé tesznek 10 smileyt.
Szerintem lehetne valami olyan, hogy nem lehet mondjuk 2-3 smileynál többet rakni egymás után. Mondjuk aki akarja ezt is ki tudja játszani, de ez talán kicsit csökkentené a floodokat. Csak persze nem tudom, hogy ez lehetséges-e. pardon.gif
Arra gondoltam, hogy miután egy tag regisztrál, a rendszer küldene neki egy levelet. Sok oldalon van ilyen szerintem jót tenne. Ez ne olyan kilométeres szöveg legyen, mert azt úgyse olvassa el. Csak valami olyasmi, hogy "köszöntünk az oldalon, stb.", "Szabályok röviden: ..", "Fórum, közösség"... És mindezek röviden, tehát csak annyi, hogy ne írj pár szavas vagy csak smileyból álló hozzászólást, vagyis nem floodolj! A fórumon meg lehetne nyitni egy topikot, ami mindig megjelenik, és ahova nem lehet hozzászólni, csak a szabályok vannak, szintén röviden. A levélról pedig akár egy link is vezethetne ebbe a topikba. Szerintem ez kivitelezhető, és nagyon hasznos lenne. Az új tagok, szerintem úgyis beleolvasnak, ha nem túl hosszú a szöveg. De ha nem is mindenki olvasná el, talán csökkennének a szabálytalanságok. smileeee.gif

Én a szabályokkal kapcsolatban arra gondoltam, hogy a Nyereményjáték|Címlap|Magazin|Sztárok stb. mellé lehetne még egy Szabályzat/szabályok rész is. Mivel ott elég feltűnő helyen lenne, lehet hogy több (új) tag olvasná el.
8 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Erika120, Debby.R, An_d_a, Dorinaa., BaByGaGa, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 23. 20:39 #1603
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Bessie @ 2011.08.22. 11:12)
Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha tudnánk szavazni a hozzászólásokra és/vagy a képekre. Ez viszont annyiban lenne más, hogy lehetne pozitív illetve negatív szavazatot gyűjteni, de csakis úgy, hogy megindokoljuk az okot (röviden). Vagyis hogy miért kapott pozitív illetve negatív szavazatot. 
Ez a hozzászólásunkban látszódna, és ott lehetne szavazni. Ikon lehetne többféle. Sima + vagy - jel, egy felfelé vagy lefelé mutató kéz, esetleg a Starity smiley-jai közül valami (mondjuk egy vigyorgó/ meghajolójel vagy a csodaszép bocifej/reklamáló smiley. 
Mondjuk mehetne jobb oldalra a csatlakozás, képfeltöltés, hozzászólások száma alá. biggrin.gif
Így talán jobban látszódna az emberek hozzáállása képek és hozzászólások terén. blush.gif

Látom, felétek is meleg van. biggrin.gif
Az igazat megvallva, amíg a Viva-(de)generáció ilyen mértékben jelen van a fórumon, nem látom értelmét semmilyen szavazósdinak. Mert kapunk egy hasonló rangsort, mint ami a Sztárok címszó alatt van. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, CandUs
2011. augusztus 23. 21:24 #1604
tironman
tironman
HQParadise.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Idézet (Cynthia @ 2011.08.20. 23:44)
Ez mind szép és jó, támogatnám is, de Freeze nem fogja megcsinálni, mert drasztikus forgalomcsökkenés lenne számára. Mondjuk ez így meg drasztikus színvonalcsökkenés, de hát ez lényegtelen pardon.gif

"The Business is Business"... smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Rap4ever8, Boscorelli, An_d_a, dave095, CandUs
2011. augusztus 24. 10:33 #1605
- törölt felhasználó -    
Erika120, annyi hozzáfűzni valóm van az első részhez, hogy tisztelet a kivételnek, hisz nem mindenki ilyen, sajnos viszont sokan igen. Azért próbáljátok meg nem "egy kalap alá venni" őket, vagyis nem ezzel megnevezni a korosztályokat, hisz ahány ember, annyi fajta wink.gif

Idézet (Erika120 @ 2011.08.23. 14:20)

Igen, ezt már Én is felvetettem. De igaza van mindenkinek, nem hisszük, hogy a közeljövőben megvalósításra kerülnek a tippek, még a legjobb ötletek sem, de reménykedjünk, hátha.

Idézet

Ez viszont egy remek ötlet! Én is támogatom. Mindegyik verzió hasznos, de talán a legjobb ötletnek a "nyereményjátékok, címlap, magazin, sztárok közé tenni", tehát lehetne egy ilyen részleg, ami nagyon hasznos lenne. Viszont úgy, hogy ne lehessen hozzászólni, kizárólag a szabályok és az ehhez hasonlók lennének megjelenítve. Az ehhez hasonlók alatt azt értettem, hogy pl. hogyon lehet felismerni a JJ-s képeket, miért nem lehet feltölteni, miért nem lehet külsős képet betenni, hogyan próbálják másképpen, vagy a kisfelbontású képekről, vagy hogy mire való ez meg ez a részleg (ami egyértelmű, de azért mégiscsak le kéne írni), és példákat írni , stb. És ez a részleg feltűnően lenne jelölve, hogy el is olvassák. Ezt már szintén Én is felvetettem, hisz remek ötlet lenne, könnyebb dolguk lenne a moderátoroknak, kevesebbet kéne kukázniuk.

És jönnék egy ötlettel:

Azzal, hogy sztárok szerint is lehessen rákeresni topikokra, hogy még könnyebb legyen megtalálni egyes fórum-témát.
2 felhasználónak tetszik: Erika120, An_d_a
2011. augusztus 24. 12:01 #1606
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Debby.R @ 2011.08.24. 10:33)

És jönnék egy ötlettel:
Azzal, hogy sztárok szerint is lehessen rákeresni topikokra, hogy még könnyebb legyen megtalálni egyes fórum-témát.

Én erre a fórum keresőjét használom. _nevet.gif Csak kiválasztom, hogy Sztárok, Fórum, Cikkek vagy Tagok és már keresi is nekem a fórum, amit oda beírtam. biggrin.gif
11 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Coco Selly, Boscorelli, Lindsay019, thunderbird, dave095, Lady Suzy, kriszti145, Erika120, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 24. 14:23 #1607
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.08.24. 12:01)
Én erre a fórum keresőjét használom.  _nevet.gif  Csak kiválasztom, hogy Sztárok, Fórum, Cikkek vagy Tagok és már keresi is nekem a fórum, amit oda beírtam.  biggrin.gif

Viszont nekem sokszor nem sikerül, például, ha a sztár teljes nevét beírom, vagy a teljes nevét pl. a photoshoot-nak, nem talál semmit. Ha csak kisebb részlet-szavakat, akkor pedig többszáz különféle témát ad ki, szóval ez így - legalábbis nekem - nem a legkényelmesebb megoldás wink.gif
2011. augusztus 24. 14:28 #1608
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.08.24. 14:23)
Viszont nekem sokszor nem sikerül, például, ha a sztár teljes nevét beírom, vagy a teljes nevét pl. a photoshoot-nak, nem talál semmit. Ha csak kisebb részlet-szavakat, akkor pedig többszáz különféle témát ad ki, szóval ez így - legalábbis nekem - nem a legkényelmesebb megoldás  wink.gif

Ha keresel egy adott sztárról egy képsorozatot (photoshootot), akkor lazán belemész az adatlapjába, rákattintasz arra, hogy Fórumtémák és Stúdióképek. Ott pedig ki tudod keresni azt, amire konkrétan szükséged van. Tudom, hogy szeretjük az egyszerű dolgokat, de ez már szerintem lustaság kérdése. Ha valami nagyon kell az embernek, akkor meg tudja keresni akár kereső nélkül is. Én mondjuk meg vagyok elégedve a mostani keresővel. Egyszerű és gyors.
8 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Rap4ever8, Thora_90, An_d_a, kriszti145, Debby.R, Erika120, CandUs
2011. augusztus 24. 18:31 #1609
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Debby.R @ 2011.08.24. 14:23)
Viszont nekem sokszor nem sikerül, például, ha a sztár teljes nevét beírom, vagy a teljes nevét pl. a photoshoot-nak, nem talál semmit. Ha csak kisebb részlet-szavakat, akkor pedig többszáz különféle témát ad ki, szóval ez így - legalábbis nekem - nem a legkényelmesebb megoldás  wink.gif

Ha csak részletet írsz be és sok találat van, akkor értelemszerűen azért, mert minden találat címében szerepel az a részlet, amire rákerestél. Ez már csak a szarrágás része, hogy a keresőbe is a hibát keresitek. Vannak lényegesebb dolgok is annál, minthogy megtaláljátok-e a kedvenc offolós, hozzászólásgyűjtő topikjaitokat. Rakjátok be a könyvjelzőkbe és akkor meglesz, amikor kell. rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Grace Benning, dave095, Dorinaa., Coco Selly, An_d_a, kriszti145, thunderbird, Erika120, CandUs
2011. augusztus 25. 18:02 #1610
Dorinaa.
Dorinaa.
visszatérő vendég

StátuszZayn Malik♥
Hozzászólás: 333
Csatolások: 5
Azonosító: 145302
Nekem támadt egy ötletem. Nagyon sok olyan tagot láttam akik már több mint 3-4 éve nem voltak fönn starityn szoval nekem az az ötletem hogy ha egy tag több mint 2 évig nem jön föl starityra akkor azt automatikusan törölni lehetne smileeee.gif
2011. augusztus 25. 18:04 #1611
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (Dorinaa. @ 2011.08.25. 18:02)
Nekem támadt egy ötletem. Nagyon sok olyan tagot láttam akik már több mint 3-4 éve nem voltak fönn starityn szoval nekem az az ötletem hogy ha egy tag több mint 2 évig nem jön föl starityra akkor azt automatikusan törölni lehetne  smileeee.gif

Ezt az ötletet már én is felvetettem, de azt mondták, hogy nem lehet. Elvileg volt már olyan, hogy valaki 2 évig nem jött fel az oldalra és egyik napról a másikra aktív fórumozó lett belőle, szóval... nem jó ötlet
5 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Lady Suzy, kriszti145, thunderbird, Erika120
2011. augusztus 25. 18:06 #1612
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Csak annyit szeretnék,h lehetne olyan a kommenteknél h törlés.
Ha már a véleményeknél van,miért ne?
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. augusztus 25. 18:08 #1613
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszter655 @ 2011.08.25. 18:06)
Csak annyit szeretnék,h lehetne olyan a kommenteknél h törlés.
Ha már a véleményeknél van,miért ne?

Ez azért nem jó ötlet mert akkor mindenki össze-vissza törölgetné a hsz-eit és teljes kavarodás lenne mindenhol.
9 felhasználónak tetszik: Dorinaa., UnhappyMeals, Grace Benning, Lady Suzy, An_d_a, kriszti145, Debby.R, Erika120, CandUs
2011. augusztus 25. 18:17 #1614
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nekem támadt egy ötletem. Nagyon sok olyan tagot láttam akik már több mint 3-4 éve nem voltak fönn starityn szoval nekem az az ötletem hogy ha egy tag több mint 2 évig nem jön föl starityra akkor azt automatikusan törölni lehetne  smileeee.gif

Csak azt nem értem miért akarjátok ennyire töröltetni a tagokat? blink.gif Sokadik vagy, aki ezt felveti, de semmi értelmét nem látom. Miért fáj az nektek, hogy van profiljuk. Egyébként meg sokat azok közül, akik távoztak elég sokat tettek le az asztalra. Miért kéne eltávolítani a profiljukat? Legalább látszik, hogy kinek köszönhetők a képek. Aztán ki tudja nem gondolják e meg magukat és térnek vissza.
20 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, Coco Selly, UnhappyMeals, Grace Benning, Clairy, funny18, Lady Suzy, Bessie, Beba13, Lindsay019, Mélodrame, An_d_a, kriszti145, thunderbird, dave095, goldman, Erika120, CandUs, nothingcanstopme
2011. augusztus 25. 19:51 #1615
- törölt felhasználó -    

Én szivem szerint inkább azokat töröltetném, akiknek az IQ-szintje nem éri el az elviselhető szintet rolleyes.gif

Egyébként meg a régi tagok nem sok vizet zavarnak, miért nem lehet elférni tőlük? blink.gif
24 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Boscorelli, UnhappyMeals, Bessie, Domcicc, dave095, szavy, Beba13, Holly Keller, Lindsay019, Grace Benning, goldman, Tamás2.0, An_d_a, kriszti145, chrisBrown14, Debby.R, thunderbird, joe_r, Thora_90, BaByGaGa, Erika120, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 26. 18:19 #1616
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Nekem az jutot eszembe, hogy ha egy sztárnál véleményt írunk, ne lehessen elküldeni, azokat a véleményeket, ahol az adott sztárt pocskondiázzák. Nem tudom, hogy, hogy lehetne megoldani a kivitelezését, de mindenesetre, kevesebb munka lenne a modiknak wink.gif
2011. augusztus 26. 20:42 #1617
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.08.23. 20:39)
Látom, felétek is meleg van.  biggrin.gif 
Az igazat megvallva, amíg a Viva-(de)generáció ilyen mértékben jelen van a fórumon, nem látom értelmét semmilyen szavazósdinak. Mert kapunk egy hasonló rangsort, mint ami a Sztárok címszó alatt van.  dry.gif
Az nemkifejezés. rohog.gif Plusz, még azzal is áld az ég, hogy sikerült most megfáznom, és lázas is vagyok. _nevet.gif
Egyébként nem ismerem a VIVA oldalát, de ezek szerint ott is valami ilyesmi van? Egy másik fórum adta eme ötletet. biggrin.gif

Idézet (evelin0623 @ 2011.08.26. 18:19)
Nekem az jutot eszembe, hogy ha egy sztárnál véleményt írunk, ne lehessen elküldeni, azokat a véleményeket, ahol az adott sztárt pocskondiázzák. Nem tudom, hogy, hogy lehetne megoldani a kivitelezését, de mindenesetre, kevesebb munka lenne a modiknak wink.gif

Vélemények között rengeteg különbség van. Szerintem nyugodtan írjanak az emberek negatív kritikát, csak normális hangnemben. Nem kocsmában vagyunk. Kulturáltan viselkedjünk kérem szépen. biggrin.gif

Plusz hoztam egy újabb "csodás" ötletet rohog.gif :
Be lehetne tenni egy kis szövegdobozkát mondjuk a főoldalra, amibe a moderátorok írnának fontos tudnivalókat. Pl.: szabályról, szabály változásról stb...
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Lindsay019, Grace Benning, BaByGaGa, Debby.R, Erika120, CandUs
2011. augusztus 27. 11:16 #1618
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet
Vélemények között rengeteg különbség van. Szerintem nyugodtan írjanak az emberek negatív kritikát, csak normális hangnemben. Nem kocsmában vagyunk. Kulturáltan viselkedjünk kérem szépen. 

Nekem nem is az szúrja a szememet, hogy negatív kritikákat írnak egyes sztárokról, de amikor már a hü**e, kö**ög, ku**a, di**nó és egyéb szavakat látom, az azért már eléggé szúrja a szemem!
Idézet

Plusz hoztam egy újabb "csodás" ötletet  : 
Be lehetne tenni egy kis szövegdobozkát mondjuk a főoldalra, amibe a moderátorok írnának fontos tudnivalókat. Pl.: szabályról, szabály változásról stb...

Ezeket a szabályokat, a tapasztaltabb tagok keni-vágják. Az új tagokat, meg nem érdeklik és figyelmen kívül hagyják a szabályok. Még akkor is ha a főoldalon van...
2011. augusztus 27. 20:15 #1619
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Bessie @ 2011.08.26. 20:42)
Az nemkifejezés. rohog.gif Plusz, még azzal is áld az ég, hogy sikerült most megfáznom, és lázas is vagyok. _nevet.gif 
Egyébként nem ismerem a VIVA oldalát, de ezek szerint ott is valami ilyesmi van? ...

A betegségre javaslom ezt:
http://i51.tinypic.com/ajql9e.gif vagy ezt: http://i56.tinypic.com/b9eude.gif

Amúgy én a Viva-tv-n szocializálódott generációra gondoltam.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, CandUs
2011. augusztus 28. 11:40 #1620
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.08.27. 20:15)
A betegségre javaslom ezt:
http://i51.tinypic.com/ajql9e.gif vagy ezt: http://i56.tinypic.com/b9eude.gif
Amúgy én a Viva-tv-n szocializálódott generációra gondoltam.

Uh, ne is mondd. Azok a zenék. rolleyes.gif A Flourt meg Biebert meghagyom a mai fiataloknak. rohog.gif

Idézet (evelin0623 @ 2011.08.27. 11:16)
Nekem nem is az szúrja a szememet, hogy negatív kritikákat írnak egyes sztárokról, de amikor már a hü**e, kö**ög, ku**a, di**nó és egyéb szavakat látom, az azért már eléggé szúrja a szemem!

Ezeket a szabályokat, a tapasztaltabb tagok keni-vágják. Az új tagokat, meg nem érdeklik és figyelmen kívül hagyják a szabályok. Még akkor is ha a főoldalon van...

Elfelejtik, hogy ez egy rajongói oldal, nem utálói. rohog.gif
De szerencsére az ilyen véleményeket könnyű moderálni egy egyszerű delete gombbal. biggrin.gif

A szabályokat még szép, hogy vágják a régiek. Ám én arra gondoltam, ha esetleg frissen hoznának egy szabályt, az kerülne ki. Vagy bármilyen közlemény.
De az az igazság, én már annak is örülnék,ha már jó lenne a képfeltöltés. biggrin.gif

Azért meg kell hogy mondjam, sosem gondoltam volna, hogy a Starity képfeltöltésével ennyi gond lesz.
5 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, BaByGaGa, Debby.R, Erika120, CandUs
107 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!