Starity

Ötletdoboz

107 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 17. 01:22 #1581
- törölt felhasználó -    
Idézet (cucika @ 2011.08.16. 23:21)
Én meg annak nem látom az értelmét, amit te írtál! blink.gif 
Miért kéne regényt írnia annak aki sajnálja, ha egy sztárral baj történt? blink.gif  Vannak olyanok, akik ismerik azt a sztárt, de nem a kedvencük, mégis a részvétüket akarják nyilvánítani. Te ezzel szemben azt akarod, hogy aki sajnálja azt a sztárt, ak könyvet írjon arról amire gondolt. sleep.gif Szerintem az nagyon szép dolog, ha valaki pár szóban mondja meg, hogy szomorú ami történt... cray.gif
A másik meg, hogy a smiley korlátozásnak semmi haszna nincs. Most Pl. honnan tudod milyen hangnemben írom amit látsz, ha nincsenek hangulatjelek. Ezt el kell ismernek. Mivel nem röhöghetünk bele a web kaperába, vagy sírhatunk bele, hogy lássák, hogy miképp érzünk. Ezért vannak a smiley-k. laugh.gif

Nem is azt írta, hogy írjon regényt. Hanem azt, hogy használjuk ki e fondorlatos és színes anyanyelvünket, és ne legyünk már olyan analfabéták, s azért két-három mondatot tudjunk már összehozni egy topikhoz. Nem olyan nehéz az, hisz én is képes vagyok rá. Ha én képes vagyok erre, akkor azt mindenki meg tudja csinálni.XD Sokan nem tudják, amit joe_r is írt, hogy az adott tag hozzászólásaiból lazán ki tudod következtetni, hogy kb. milyen mentalitású lehet az illető. Én néha poénból elemzek úgy magamban írásokat. (túl sok Gyilkos elméket néztem XD) És hidd el, mindenkinek van egy bizonyos fogalmazási stílusa, amely alapján szinte le lehet írni az adott tagot. Hiába is internet. Az pedig marha sokat mond az illetőről, ha egy mondat leírása is problémát okoz. unsure.gif Mert te konkrétan azt támogatod, hogy igen is, legyenek szmájlis és egy szavas hozzászólások. Ami szerintem nonszensz, hiszen nehogy már annyira megerőltető legyen bepötyögni két mondatot. Mi lesz veletek gyerekek az érettségin? Hogy fogtok ti majd nagy esszét írni, ha így álltok hozzá? Alapból nem is tudnak sokan megfogalmazni két mondatot, mert a szókincse nulla. Ami abból következik, hogy a gyerek egy könyvet nem vett még a kezébe soha. Amikor én 10 éves voltam, nem volt olyanunk, hogy net. Volt egy Win95-ös Pentium 2-es gépünk, amin volt egy Dos alatt futó macis játék és heló. Én speckó állandóan olvastam kb. addig, amíg nem lett netünk. Talán ebből adódik az, hogy imádok írni. Nem csak véleményt, de regényt is csak úgy a saját szórakoztatásomból még a mai napig is. Az "Egyetértek" hozzászólásoktól én is a falat tudom kaparni. Én örülök annak, ha valaki egyetért velem, de szerintem arra van most már a Tetszik gomb. De persze sokan oldalakon keresztül leírták, hogy egyetértenek velem. Ez mind szép és jó, de valószínűleg a 20%-a olvasta el ténylegesen a hozzászólásomat, a maradék 80 pedig hozzászólást gyűjt. Itt a probléma. Ha nem fejt ki senki sem véleményt, akkor hogyan fórumozunk? Hogyan cserélünk eszmét és győzzük meg a másikat? Sehogy. Igen is, kellenek a hosszú hozzászólások, mert hihetetlen idegesítő, hogy a tagok nem tudnak leírni egy ép-kézláb mondatot 10-15 évesen. Én sem írtam regényeket 10 évesen, de 2-3 mondat normális megfogalmazása nem okozott számomra ekkora fejtörést. Az pedig, hogy milyen hangnemben szólnak a másikhoz írásban, az hidd el, nagyon is kivehető. Nem minden, de a legtöbb igen. Csak, mint ahogyan az írás és a fogalmazás fejlesztéséhez, olvasni kell. Persze emberek vagyunk, mindenkinek más a véleménye, hiszen ettől olyan szép a világ. De én egyáltalán nem értek veled egyet.
23 felhasználónak tetszik: Christo, Domcicc, Clairy, janet7, Twilight6, Debby.R, joe_r, UnhappyMeals, Beba13, Trinda, Boscorelli, Lindsay019, Tamás2.0, Bessie, Christinna, Coco Selly, Rap4ever8, DiscoDiva, thunderbird, An_d_a, elena21, dave095, CandUs
2011. augusztus 17. 01:37 #1582
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.17. 01:22)
Volt egy Win95-ös Pentium 2-es gépünk, amin volt egy Dos alatt futó macis játék és heló.

Sry az offért, de ezen besírtam _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: mikeyla, Holly Keller, Lindsay019, Bessie, Twilight6, DiscoDiva, thunderbird, dave095, CandUs
2011. augusztus 17. 17:25 #1583
Trinda
Trinda
BFMV
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Hella!
A >>szmájlik<< tőlem lehetnek,meg tényleg ez a 100 karakteres dolog is tök jó,csak a 100 karakternek van egy kis hibája:Lehet,hogy teleírják hülyeséggel...szóval szerintem még az 50 karakter is tök jó,máris mutatósabb ha valamit írunk.
A >>szmájlikról<< meg annyit,hogy legyenek,mert már nem tudunk nélküle élni(gondolok a mai fiatalságra,mert közéjük tartozok xD),de ezek ne számítsanak bele a megszabott karakterekbe.Bár ez rengeteg munka,sajnos...De döntsétek el,hogy milyen ötlet smileeee.gif
Köszönöm,hogy ezt leírhattam smileeee.gif
2011. augusztus 17. 17:34 #1584
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.08.17. 01:37)
Sry az offért, de ezen besírtam _nevet.gif

Nekem dínóbeli őskövületem volt anno.XD Nem volt olyan, hogy Win7 meg Firefox. Volt egy Dos-os játékom, oszt cső. Az a gép még megvan. Aztán 20 év múlva lehet, hogy milliókat adnak majd érte. Ki tudja.XD
2011. augusztus 17. 19:58 #1585
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.17. 01:22)
Mi lesz veletek gyerekek az érettségin? Hogy fogtok ti majd nagy esszét írni, ha így álltok hozzá? Alapból nem is tudnak sokan megfogalmazni két mondatot, mert a szókincse nulla. Ami abból következik, hogy a gyerek egy könyvet nem vett még a kezébe soha. Amikor én 10 éves voltam, nem volt olyanunk, hogy net. (...) Én speckó állandóan olvastam kb. addig, amíg nem lett netünk. Talán ebből adódik az, hogy imádok írni. [/b]

Egyetértek _nevet.gif rohog.gif
Egyébként az érettségin nem lesz velük semmi, mert mire a mostani kisiskolások (tehát a fórumozók sajnos nagyon nagy többsége) odajut, addigra eltörlik. Legalábbis ezt gondolom, meg mintha hallottam volna ilyesmit. Mert hát Magyarországon ez a legegyszerűbb dolog, de ebbe inkább nem mennék bele részletesen.

Örülök ennek a hozzászólásodnak, mert legalább nem érzem magam csodabogárnak, hogy mióta megtanultam olvasni, azóta folyamatosan olvasok könyveket, és nem azért mert ilyen meg olyan népszerű köteteket találtam néha, hanem mert leköt a dolog. Manapság egy kezemen meg tudnám, számolni, hogy hány olyan embert ismerek, aki nem a kötelezőeket nyálazza át részben és szevasz tavasz, plusz az aktuális sikerlistás könyvek hébe-hóba. Jó, ha kötelező olvasmány, azokat bizony én eddigi középiskolai pályafutásom alatt kihagytam, de nem nagyon lehet olyan órát találni a suliban, ahol nem éppen az egyik könyvemet olvasom sunyiban.

Írni én is szeretek, viszont még nem éreztem elég erőt ahhoz, hogy nekikezdjek saját ötletnek. Inkább csak a cikkek, vagy eszmecsere írott változatban. Viszont amire büszke vagyok, hogy tudok helyesen írni, hiszen a mai világban ez is csodaszámba megy sajnos...

OFF vége, a topikhoz annyi hozzáfűznivalóm van mint általában: komoly ráncfelvarrás kell ide, nem csak kátyúzás.
12 felhasználónak tetszik: joe_r, Holly Keller, Lindsay019, Grace Benning, Debby.R, Boscorelli, Bessie, Rap4ever8, DiscoDiva, thunderbird, An_d_a, CandUs
2011. augusztus 18. 19:10 #1586
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Lehetne egy méretet meghatározni a kis méretű képek alsó határának, mert kezdenek nagyon elfajulni a dolgok. Azt aláírom, hogy egyre több embernek van okostelefonja, ezáltal a telefonját ki is használja netezésre, DE nem kéne olyan méretű képeket feltenni, mint amekkora a telefon kijelzője! dry.gif
13 felhasználónak tetszik: Coco Selly, dave095, wannascream, Beba13, Boscorelli, Debby.R, Holly Keller, Rap4ever8, DiscoDiva, thunderbird, BaByGaGa, saii, CandUs
2011. augusztus 20. 00:12 #1587
- törölt felhasználó -    
nem tudtam,hogy ide írjam-e vagy a moderátorok topikjába,de inkább ezt választottam,mert ott már jó párszor nem kaptam választ

na nekem a videórészleggel van egy kis bajom... blush.gif
ott van,hogy Női sztárok képei,azon belül ugye a stúdiófotózás,stb stb... és ott van a videók rész
és akkor nem lehet törölni az ilyen témákat? mert csak 1 videó van benne,ráadásul a sztárhoz lehet feltölteni videókat,az direkt arra van
azért van a főcím,hogy Női sztárok képei - videók,hogy oda videóképek legyenek feltéve (HD screencaps képek)
valamint nekem még az ilyenekkel lenne 1 meg nem értett problémám,mert:
nem úgy volt idáig,hogy letöltő linkeket tilos feltenni az oldalra? mert én úgy tudtam think.gif lehet én vagyok h*lye,de amikor én betettem 1 letöltő linket valakinek,akkor törölték a hsz-em rolleyes.gif az előbbi linkben pedig letöltő linkek vannak
2011. augusztus 20. 01:21 #1588
Christo
Christo

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.20. 00:12)
nem tudtam,hogy ide írjam-e vagy a moderátorok topikjába,de inkább ezt választottam,mert ott már jó párszor nem kaptam választ
na nekem a videórészleggel van egy kis bajom... blush.gif 
ott van,hogy Női sztárok képei,azon belül ugye a stúdiófotózás,stb stb... és ott van a videók rész
és akkor nem lehet törölni az ilyen témákat? mert csak 1 videó van benne,ráadásul a sztárhoz lehet feltölteni videókat,az direkt arra van
azért van a főcím,hogy Női sztárok képei - videók,hogy oda videóképek legyenek feltéve (HD screencaps képek)
valamint nekem még az ilyenekkel lenne 1 meg nem értett problémám,mert:
nem úgy volt idáig,hogy letöltő linkeket tilos feltenni az oldalra? mert én úgy tudtam think.gif lehet én vagyok h*lye,de amikor én betettem 1 letöltő linket valakinek,akkor törölték a hsz-em  rolleyes.gif az előbbi linkben pedig letöltő linkek vannak

Beágyazott youtubos témának valóban nincs értelme, töröljük is őket. Ha mégis vannak, csak azért, mert még nem vettük észre.

Viszont a letöltő linkes zenei videók mégsem ugyanazok, mint ha egy filmet, vagy zenei albumot akarsz belinkelni. Az ilyenekre nem nagyon ugranak, hiszen a Youtubra is ők maguk teszik fel. Ha kijönnek HD minőségben, nem sok helyen lehet megtalálni őket. Ezért hasznos, ha megosztjuk az ilyen vidiket. Legalábbis én így látom, de lehet, tévedek.
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, thunderbird, Lady Suzy
2011. augusztus 20. 01:23 #1589
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.08.20. 01:21)
Beágyazott youtubos témának valóban nincs értelme, töröljük is őket. Ha mégis vannak, csak azért, mert még nem vettük észre. 
Viszont a letöltő linkes zenei videók mégsem ugyanazok, mint ha egy filmet, vagy zenei albumot akarsz belinkelni. Az ilyenekre nem nagyon ugranak, hiszen a Youtubra is ők maguk teszik fel. Ha kijönnek HD minőségben, nem sok helyen lehet megtalálni őket. Ezért hasznos, ha megosztjuk az ilyen vidiket. Legalábbis én így látom, de lehet, tévedek.

szóval amit elsőnek linkeltem,amiben csak 1 youtube videó van,az törölve lesz?
mert látom már törölve lett az amit linkeltem,onnan gondolom smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2011. augusztus 20. 02:12 #1590
Christo
Christo

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.20. 01:23)
szóval amit elsőnek linkeltem,amiben csak 1 youtube videó van,az törölve lesz?
mert látom már törölve lett az amit linkeltem,onnan gondolom  smileeee.gif

yes.gif Nálam az ilyenek mindig is a kukába vándoroltak.
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, joe_r, Boscorelli
2011. augusztus 20. 10:44 #1591
- törölt felhasználó -    
Szerintem még jó lenne, ha meg lehetne jelölni topikokat kedvencnek, hogy ne keresgetni kelljen, mert így sokkal egyszerűbb lenne megtalálni, és/vagy odajutni, de még azért is jól jöhet, mert sokan szoktak "Boldog Szülinapot!", "Boldog Névnapot!", és ehhez hasonló témákat nyitni.(És)Akkor (pl.) felköszöntött elmentheti kedvencként, ha értitek mire gondolok. smileeee.gif

És még hozzáfűzni valóm lenne a közelmúltban is írt ötletemhez, hogy azon az oldalon nyíljon ki a topik, ha rákattintasz, ahova utoljára írtál.Nos, látom ez nem került megvalósításra, erre választ sem kaptam, szóval nem tudom, hogy most "mi van." Szóval, ha ezt nem is lehetne megvalósítani, legalább a page "számlálóján" meg lehetne jelölve valahogy, hogy oda írtál utoljára. wink.gif

~~~

Idézet
Ami szerintem nonszensz, hiszen nehogy már annyira megerőltető legyen bepötyögni két mondatot. Mi lesz veletek gyerekek az érettségin? Hogy fogtok ti majd nagy esszét írni, ha így álltok hozzá? Alapból nem is tudnak sokan megfogalmazni két mondatot, mert a szókincse nulla. Ami abból következik, hogy a gyerek egy könyvet nem vett még a kezébe soha.

Igen, mint mások is előttem, "egyetértek" rohog.gif
Én sem értek sokakat, pedig szerintem az olvasás igen is jó dolog, már nem is azért, hogy fejlesszük a szókincsünket, de ha már beleolvadtál a lényegbe, beleéled magad, vagy csak szimplán annyira tetszik egy könyv, hogy le se tudod tenni. (És még sorolhatnám...)Velem is előfordult már ilyen, és nagyon is jó élmény könyvet olvasni. wink.gif Szóval egyeseket nem értek o_O De mindegy...

~~~

Amúgy meg Én is jó ötletnek gondolom, de szerintem úgy kéne, hogy arra is nyomna egy moderátor egy tetsziket, ha egyáltalán elolvasta volna. És amikor meg is lett csinálva, egy másik modi szintén klikkelne egy tetsziket... Nem mondom, hogy egyszerűbb, de az ember kicsit "jobban érzi magát" ha moderátor is olvasta az ötletét, és legalább valamilyen módon visszajelez smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. augusztus 20. 13:25 #1592
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Hiába olvassa el akár 100 moderátor az itt levő ötleteket, nem rajtuk múlik a megvalósítás. Éppen ezért írtam, hogy felesleges már ez a topik, mert Freeze hónapok óta nem nézett be ide. Ötleteket meg írhatunk, de ezzel maximum csak a hozzászólásaink számát fogjuk növelni. biggrin.gif az eredmény=0
13 felhasználónak tetszik: kriszti145, Boscorelli, mikeyla, Christo, Debby.R, DiscoDiva, Beba13, Lindsay019, Twilight6, Lady Suzy, An_d_a, Rap4ever8, CandUs
2011. augusztus 20. 23:38 #1593
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Bessie: igen, ismerős a helyzet, én is írtam már be ide nagyon sok ötletet, amivel hasznosabbá lehetne tenni a fórumot, meg szerintem nagyon sokan, de ezek közül egyikből sem valósult meg semmi eddig, vagy én nem vettem észre.

Szerintem jó ötlet lenni bezárni a regisztrációt egy hónapra, és akkor akkor legalább sok tizenévesnek elmenne a kedve a floodolástól, spammeléstől, úgyis vagyunk már nagyon sokan, vagy meghívásos alapúra csinálni a rendszert.
7 felhasználónak tetszik: thunderbird, Debby.R, UnhappyMeals, An_d_a, Rap4ever8, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 20. 23:44 #1594
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.20. 23:38)
Bessie: igen, ismerős a helyzet, én is írtam már be ide nagyon sok ötletet, amivel hasznosabbá lehetne tenni a fórumot, meg szerintem nagyon sokan, de ezek közül egyikből sem valósult meg semmi eddig, vagy én nem vettem észre.
Szerintem jó ötlet lenni bezárni a regisztrációt egy hónapra, és akkor akkor legalább sok tizenévesnek elmenne a kedve a floodolástól, spammeléstől, úgyis vagyunk már nagyon sokan, vagy meghívásos alapúra csinálni a rendszert.

Ez mind szép és jó, támogatnám is, de Freeze nem fogja megcsinálni, mert drasztikus forgalomcsökkenés lenne számára. Mondjuk ez így meg drasztikus színvonalcsökkenés, de hát ez lényegtelen pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: Boscorelli, thunderbird, Debby.R, Rap4ever8, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 20. 23:47 #1595
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Inkább legyen színvonalasabb a fórum, mintsem forgalmasabb.
De hát a mai világban a mennyiség számít, nem a minőség... sad.gif
8 felhasználónak tetszik: thunderbird, Debby.R, Boscorelli, Rap4ever8, BaByGaGa, dave095, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 21. 10:00 #1596
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.08.20. 10:44)
Szerintem még jó lenne, ha meg lehetne jelölni topikokat kedvencnek, hogy ne keresgetni kelljen, mert így sokkal egyszerűbb lenne megtalálni, és/vagy odajutni, de még azért is jól jöhet, mert sokan szoktak "Boldog Szülinapot!", "Boldog Névnapot!", és ehhez hasonló témákat nyitni.(És)Akkor (pl.) felköszöntött elmentheti kedvencként, ha értitek mire gondolok.  smileeee.gif

Ezt már én is felvetettem úgy fél évvel ezelőtt kétszer is, de sajnos az ötlet nem valósult meg, mint ahogy semmi más sem.
2 felhasználónak tetszik: Debby.R, DiscoDiva
2011. augusztus 21. 11:13 #1597
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2011.08.21. 10:00)
Ezt már én is felvetettem úgy fél évvel ezelőtt kétszer is, de sajnos az ötlet nem valósult meg, mint ahogy semmi más sem.

Hát igen... *sajnos* tényleg nem kerül megvalósításra sok minden. Az a baj, hogy ez ellen nem tudunk tenni, és el kell fogadnunk. Pedig Én is olvastam néhány jó ötletet, de akármilyen színvonalnövelők is, nem valószínű, hogy bármelyik is meg lesz valósítva a közeljövőben. Mi egyenlőre csak várni tudunk, és meglátjuk mi lesz.. ;(
2011. augusztus 21. 12:50 #1598
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
sziasztok smileeee.gif
először írok ide,elég régóta keresgettem valami ilyesféle topicot,ahol meg lehet osztani másokkal a saját ötleted.
nos,szerintem valahogy korlátozni kéne a regisztrálók számát,mert mostanában annyi 10-12 éves regisztrált be ide és ontja magából az ˝okosságokat˝(tisztelet a kivételnek),hogy azt öröm nézni.már nagyon böki a csőrömet,hogy nem lehet normálisan leírni a véleményemet anélkül,hogy utána az elvetemült fanatikusok ne ugranának nekem.ha legalább értelmesen vitáznánk,akkor még azt mondom,de úgy,hogy az illető lehülyéz és elküld a fenébe,miközben fiatalabb nálam,na az már nem tetszik. dry.gif
lehet,hogy hülye ötlet,és semmi értelme sincs,de ahogy elnézegettem mások hozzászólásait a fórumon,szerintem ez a dolog nemcsak engem idegesít...
2011. augusztus 22. 11:12 #1599
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha tudnánk szavazni a hozzászólásokra és/vagy a képekre. Ez viszont annyiban lenne más, hogy lehetne pozitív illetve negatív szavazatot gyűjteni, de csakis úgy, hogy megindokoljuk az okot (röviden). Vagyis hogy miért kapott pozitív illetve negatív szavazatot.

Ez a hozzászólásunkban látszódna, és ott lehetne szavazni. Ikon lehetne többféle. Sima + vagy - jel, egy felfelé vagy lefelé mutató kéz, esetleg a Starity smiley-jai közül valami (mondjuk egy vigyorgó/ meghajolójel vagy a csodaszép bocifej/reklamáló smiley.
Mondjuk mehetne jobb oldalra a csatlakozás, képfeltöltés, hozzászólások száma alá. biggrin.gif

Így talán jobban látszódna az emberek hozzáállása képek és hozzászólások terén. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, chrisBrown14, CandUs
2011. augusztus 23. 13:56 #1600
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy nem most írom ide először, de már egyre jobban bosszantanak az egyszavas hozzászólások. reklamalo.gif Rendkívül kiakasztó, hogy 10-11 évesek nem tudnak értelmes mondatokat írni, csak egymást ismételgetik. reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: mikeyla, DiscoDiva, itsLena, CandUs
107 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!