Idézet (cucika @ 2011.08.16. 23:21)
Én meg annak nem látom az értelmét, amit te írtál!
Miért kéne regényt írnia annak aki sajnálja, ha egy sztárral baj történt?
Vannak olyanok, akik ismerik azt a sztárt, de nem a kedvencük, mégis a részvétüket akarják nyilvánítani. Te ezzel szemben azt akarod, hogy aki sajnálja azt a sztárt, ak könyvet írjon arról amire gondolt.
Szerintem az nagyon szép dolog, ha valaki pár szóban mondja meg, hogy szomorú ami történt...
A másik meg, hogy a smiley korlátozásnak semmi haszna nincs. Most Pl. honnan tudod milyen hangnemben írom amit látsz, ha nincsenek hangulatjelek. Ezt el kell ismernek. Mivel nem röhöghetünk bele a web kaperába, vagy sírhatunk bele, hogy lássák, hogy miképp érzünk. Ezért vannak a smiley-k.
Miért kéne regényt írnia annak aki sajnálja, ha egy sztárral baj történt?
A másik meg, hogy a smiley korlátozásnak semmi haszna nincs. Most Pl. honnan tudod milyen hangnemben írom amit látsz, ha nincsenek hangulatjelek. Ezt el kell ismernek. Mivel nem röhöghetünk bele a web kaperába, vagy sírhatunk bele, hogy lássák, hogy miképp érzünk. Ezért vannak a smiley-k.
Nem is azt írta, hogy írjon regényt. Hanem azt, hogy használjuk ki e fondorlatos és színes anyanyelvünket, és ne legyünk már olyan analfabéták, s azért két-három mondatot tudjunk már összehozni egy topikhoz. Nem olyan nehéz az, hisz én is képes vagyok rá. Ha én képes vagyok erre, akkor azt mindenki meg tudja csinálni.XD Sokan nem tudják, amit joe_r is írt, hogy az adott tag hozzászólásaiból lazán ki tudod következtetni, hogy kb. milyen mentalitású lehet az illető. Én néha poénból elemzek úgy magamban írásokat. (túl sok Gyilkos elméket néztem XD) És hidd el, mindenkinek van egy bizonyos fogalmazási stílusa, amely alapján szinte le lehet írni az adott tagot. Hiába is internet. Az pedig marha sokat mond az illetőről, ha egy mondat leírása is problémát okoz.

23 felhasználónak tetszik: