Starity

Ötletdoboz

107 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 15. 16:18 #1561
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Debby.R @ 2011.08.15. 15:55)

Én ezzel a titulus-dologgal kapcsolatban írnék..
Szóval, az lenne jó, ha nem lenne titulus-RANG, szóval zöldfülű, vagy törzsvendég. Mert (előre kérek mindenkit, ezért ne legyek tiltva, mert semmi szabályt nem szegek meg, csak az igazat írom le, amit sokan nem vehetnek észre. Ez az igazság, semmi szabálysértés nincs benne!) sokan a rangjukból ítélik meg az embert - ne tagadd, bizony, így van!-, pedig csak a hozzászólások száma különbözteti meg őket (mint interneten, a tulajdonságaik már más ügyek). És bizony egy sztármániást többre becsülnek, többet számít a véleménye, mint egy zöldfülűnek! Helyén való ez? Mert szerintem nem igazán.. És ez így van! A törzsvendégek és a sztármániások "nagyobbnak és jobbnak"  hiszik magukat, mint egy zöldfülűt. Pedig, mint már mondtam, csak a hsz-eik száma között van különbség. Ezért nem tartom jó ötletnek a rangokat.

Tényleg a titulus a legfontosabb probléma ezen az oldalon?
Eleve, már nincs zöldfülű, hanem új tag, szóval nem értem.

Egyébként a Visszabeszélő tele van olyan topikokkal, amik arra hivatottak, hogy segítsék az újonnan regisztráló tagokat a könnyebb eligazodásban. De amikor az illető minden segítséget a személyét ért támadásnak vesz, akkor már ne is haragudj, de talán jogos lenne zöldfülűnek, de méginkább szemtelennek titulálni.

Az, hogy a titulus x hozzászólás után megváltoztatható, az nem jelent semmit. Ha pedig az új regisztrálók ebből indulnak ki, akkor már régen rossz. Sokkal inkább azt kellene figyelembe vennie az új tagoknak, hogy az, akinek sok esetben a minimális tiszteletet sem adja meg, mennyi idős, és menyni ideje regisztrált ide.
Ugyanis könnynen találni olyan tagot, aki pár hónapja regisztrált, és már most 6-7000 hozzászólása van, és olyat is, aki hét éve tag, de nincs összesen 2000 hozzászólása sem, de tudja hogy mit lehet, és mit nem.
Szóval titulusból kiindulni minimum felelőtlen döntés.

És már nem azért, hogy ellenkezzek, de egy 12 éves gyerek ne kezdjen el kioktatni egy 30 éves tagot olyan dolgokról, amiről csak hiszi, hogy van fogalma, pedig a valóság ettől rettenetesen távol van. Tehát, szerény véleményem szerint előbb a fejekben kellene rendet tenni, és nem látszat dolgokból megítélni valakit.

Még valami. Hat évig senkit nem zavart a titulus, de most bezzeg zajongtok itt, hogy így sértő, meg úgy sértő. Mindent meg is tettetek annak érdekében, hogy ez így legyen. Akadjatok már le erről a titulus problémáról.
19 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bessie, Domcicc, Holly Keller, Lindsay019, Boscorelli, Grace Benning, DisneyFans, Rihannna, kriszti145, Josh_, janet7, saii, DiscoDiva, heyitsamyMT, CandUs, LadyAlexa, Enaa, Starlover5000
2011. augusztus 15. 19:13 #1562
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Szóval, az lenne jó, ha nem lenne titulus-RANG, szóval zöldfülű, vagy törzsvendég. Mert (előre kérek mindenkit, ezért ne legyek tiltva, mert semmi szabályt nem szegek meg, csak az igazat írom le, amit sokan nem vehetnek észre. Ez az igazság, semmi szabálysértés nincs benne!) sokan a rangjukból ítélik meg az embert - ne tagadd, bizony, így van!-, pedig csak a hozzászólások száma különbözteti meg őket (mint interneten, a tulajdonságaik már más ügyek). És bizony egy sztármániást többre becsülnek, többet számít a véleménye, mint egy zöldfülűnek! Helyén való ez? Mert szerintem nem igazán.. És ez így van! A törzsvendégek és a sztármániások "nagyobbnak és jobbnak"  hiszik magukat, mint egy zöldfülűt. Pedig, mint már mondtam, csak a hsz-eik száma között van különbség. Ezért nem tartom jó ötletnek a rangokat.

Én speciel nézek egy életkort, majd azt, hogy mikor csatlakozott, s az alapján döntöm el, hogy kistölcsér™-e az illető. cool.gif
14 felhasználónak tetszik: joe_r, Bessie, Domcicc, Lindsay019, Boscorelli, Grace Benning, Debby.R, UnhappyMeals, kriszti145, Trinda, saii, DiscoDiva, CandUs, Enaa
2011. augusztus 15. 19:55 #1563
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Még most sem értem miért kell a tituluson lovagolni? Nem zavar az senkit. (Ezek szerint pár emberkét mégis. rolleyes.gif ) Ennyi erővel felesleges a titulus melletti rész is, ahova mindenfélét lehet irkálni. (státusz)

Megítélni senkit sem titulus alapján fognak, hanem hozzászólás alapján. Az, hogy valaki új tag, az nem jelent semmit. Ugyanis sokan már regisztrálás után pár nappal elérhetik a törzsvendég státuszt, csupán azzal, hogy egy csomó hozzászólást írnak (rosszabb esetben csak szmájlikat).

Ha valaki új, olyan szempontból van hátrányban, hogy nem ismeri a szabályokat. Egész eddigi itt létem alatt egy olyan alkalomról tudok beszámolni, amikor egy törzsvendég segíteni akart egy új tagnak, az pedig finoman szólva lehordta a sárga földig, és elég "szép" hangnemben elküldte melegebb helyre. Megmondom őszintén, ez nálam is kiverte a biztosítékot. DE nem süllyedtem le a szintére, inkább elmagyaráztam a dolgokat.

Nem azért vagyunk itt, hogy egymás torkának essünk, hanem azért, hogy mindenki tegye azt, ami itt a legjobban tetszik. Legyen az képfeltöltés, hírek olvasása, vagy barátkozás.

Egyébként ezt az ötlet dobozt is feleslegesnek találom már. Rég elvesztette már azt a célt, amit szolgált ezidáig.
14 felhasználónak tetszik: joe_r, Domcicc, Lindsay019, Grace Benning, Debby.R, UnhappyMeals, DisneyFans, Rihannna, kriszti145, janet7, DiscoDiva, CandUs, Enaa, Starlover5000
2011. augusztus 15. 20:33 #1564
- törölt felhasználó -    
Persze, itt is, TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Szóval szerintem ahogy regisztrált valaki, már lehessen váltani a titulusát, ne legyen semmi zöldfülű/új tag, stb. , mert így lehet, hogy nem különböztetnék meg egymást rangszerűen. És mégegyszer kérem, ne tiltsatok le, mert nem sértettem szabályt. Csupán leírtam, amiről ti is tudjátok, hogy igaz wink.gif Köszönöm a figyelmet!

Abban valóban igazad van, hogy sokan csak a titulusra mennek. Ez tény és való, hiszen rengeteg olyan tagot tudnék mondani, aki a titulus érdekében szánalmasabbnál szánalmasabb módon gyűjtögette magának a hozzászólásokat. Én speckó nagyon sokáig nem is fórumoztam, csak be voltam regisztrálva. Ráadásul tán ezzel a nickkel is, csak 2011 után váltam az oldal aktív tagjává. Mint mindenki, és szerintem te is, elfelejtitek, hogy ez egy HQ kép fórum volt. Itt anno a képek minősége és felbontása volt a lényeg, nem is a hozzászólások. Tulajdonképpen azóta szaporodtak el az "értelmes hozzászólások" mióta megvan a Magazin és a Gumiszoba rovat. A hozzászólás gyűjtőket anno a HQP-n szerintem lazán kitették volna, nem úgy, mint itt. unsure.gif Mint mindenki, tehát én is magamból indulok ki, de persze figyelembe veszem azt is, hogy nem olyan, mint én. Amikor én eldöntöttem, hogy szeretnék fórumozni, akkor tulajdonképpen az eszmecsere hajtott, valamint az, hogy imádok (főleg írásban) véleményt alkotni, hiszen olyan színesen tudja az ember magát kifejezni, főleg a mi anyanyelvünkön. Nekem úgy kb. fél évembe telt összeszedni az 1000 hozzászólást, de persze érdemes visszanézegetni, hogy milyen tartalmas és hosszú kommentekre adtam a fejemet, mindazok ellenére, hogy nem voltam abban biztos abban, hogy valaki el is olvassa őket. Hála a jó Istennek akad itt azért jó néhány ember, akivel lehet vitatkozni (nem veszekedni!) és eszmét cserélni, valamint meggyőzni a másikat. Bár ez ritka, nagyon, de nagyon ritka. És az abszolút nem igaz, hogy a hozzászólások különböztetik meg a tagokat. Legalábbis nálam, biztos, hogy nem. Kit érdekel, ha csak 10 hozzászólása van, de egy tök értelmes ember? Nem egy olyan aktív tagot tudnék mondani, akiknek az agyunk helyén mosogatólé van, valamint több ezer hozzászólásaik vannak. Olyan tagok, akik népszerűnek számítanak a fórumon, de én rosszul vagyok a megnyilvánulásaiktól. A hozzászólások zömét az off topikokban és a gumiszobás témákban szedik össze. Anno csatlakozni akartam egy dumatopikhoz, egy ideig figyelemmel is kísértem a témát, de aztán rájöttem, hogy hülyeség az egész. Ha annyira beszélgetni akarok, akkor ott van az MSN. Semmi értelmét nem látom annak, hogy még én is terheljem a szervert mindenféle értelmetlen megnyilvánulásokkal. Hogyha valakivel annyira szimpatizálok, akkor dumálok vele levélben. Szerintem nem kell ahhoz duma topik. Meg nálam a társalgás nem abból áll, hogy szia, mizu, hogy vagy. Nekem több kell egy beszélgetéshez. És őszintén? Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel töltöttem el a napomat. Igaz, nem vagyok én mesterlövészpuskával rohangáló bérgyilkos, de akkor is. Engem zavarna az, ha a világ szemeláttára tárnám ki magamat és az életemet. Sokan pedig ezt csinálják. Idejönnek chatelgetni (eszmecsere nulla, képfeltöltés nulla), összesed 6000 hozzászólást és olyan szinten degradálja le a tagokat, hogy én csak nézek, mint maci a málnásban. unsure.gif Egyes tagok olyan stílust megengednek maguknak, hogy rögvest szájba verném. És a poén az, hogy hozzám is szóltak már úgy, mintha a csicskájuk lennék, és ez nem az új tagokra, hanem a több ezer hozzászólásokkal rendelkezőkre vonatkozik. Hihetetlenül el tud szaladni a ló a gyerekekkel néha. Sőt, amikor meg írok neki egy privátot, hogy vegye takarékra magát, akkor meg sokszor még én vagyok a beképzelt és a hibás. unsure.gif Sosem értettem, hogy miért gondolja valaki magát felsőbb rangúnak, csak mert van több ezer hozzászólása. Nekem mostanában úgy az új tagokkal nincs is problémám, mert vannak köztük normálisak, de vannak olyanok is, akik csak hozzászólásokat gyűjtenek. Ettől függetlenül a titulusos emberek nagyon nagy p*rasztok tudnak lenni, még akkor is, ha egy új tag normális velük. Nos, itt érkeztünk el ahhoz, hogy miért is akar mindenki titulust. Pont ezért. Anno a fórumozásom kezdetekor az én hozzászólásaimat is letojták, lehetett az akármilyen hosszú, bár engem nem izgatott az, hogy most letojnak-e vagy sem. Sosem a hozzászólás gyűjtés érdekelt, de úgy voltam vele, ha van titulus, akkor használom, ha nincsen, akkor nincs. Aki pedig a rangja alapján különbözteti meg a többi tagot, őszintén szólva, azt csak sajnálni tudom, mert az szerintem minden, de nem értelmes. Talán meg kéne nézni, hogy az illető hány éves, és, hogy mióta is tagja talán a fórumnak. Akinek ennyi esze nincsen, az meg sem érdemli, hogy foglalkozzon vele az ember. És speciel csak az értelmes hozzászólásokra szoktam reagálni. Mindegy, hogy most az illetőnek hány hozzászólása van. Valóban a probléma megoldására ez lehet megoldás, de akkor meg azt fogják nézni, hogy kinek hány hozzászólása van. Ha a titulust be kell tiltani, gyerekek, akkor ott tényleg nagyon nagy gondok vannak. Én mondjuk szeretem a titulusomat, mert kifejezi a hangulatomat és a lelkivilágomat, bár igaz, ugyanezt a státuszba is lehetne írni. El kell fogadni, hogy ennyire lecsúszott a fórum. Ha a régi tagok nem lennének (pl. szavy, dave095 vagy Boscorelli), akkor ezt a fórumot már rég ellepték volna a tagolt, vízjeles, kicsi, kiguglizott képek. Már alig találok olyan képeket, amik nagyok lennének és ne lenne rajta hatalmas tag. Már ez az egész fórum teljesen más, mint amilyen volt anno.
22 felhasználónak tetszik: AmyVie, Tamás2.0, joe_r, Gabor28, Bessie, BaByGaGa, Beba13, Domcicc, Boscorelli, Debby.R, wannascream, UnhappyMeals, Rihannna, kriszti145, funny18, janet7, saii, DiscoDiva, CandUs, LadyAlexa, Enaa, LovelyBarbaraPalvin
2011. augusztus 16. 10:50 #1565
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.08.15. 16:18)
Tényleg a titulus a legfontosabb probléma ezen az oldalon?
Eleve, már nincs zöldfülű, hanem új tag, szóval nem értem.
Egyébként a Visszabeszélő tele van olyan topikokkal, amik arra hivatottak, hogy segítsék az újonnan regisztráló tagokat a könnyebb eligazodásban. De amikor az illető minden segítséget a személyét ért támadásnak vesz, akkor már ne is haragudj, de talán jogos lenne zöldfülűnek, de méginkább szemtelennek titulálni.
Az, hogy a titulus x hozzászólás után megváltoztatható, az nem jelent semmit. Ha pedig az új regisztrálók ebből indulnak ki, akkor már régen rossz. Sokkal inkább azt kellene figyelembe vennie az új tagoknak, hogy az, akinek sok esetben a minimális tiszteletet sem adja meg, mennyi idős, és menyni ideje regisztrált ide.
Ugyanis könnynen találni olyan tagot, aki pár hónapja regisztrált, és már most 6-7000 hozzászólása van, és olyat is, aki hét éve tag, de nincs összesen 2000 hozzászólása sem, de tudja hogy mit lehet, és mit nem.
Szóval titulusból kiindulni minimum felelőtlen döntés.
És már nem azért, hogy ellenkezzek, de egy 12 éves gyerek ne kezdjen el kioktatni egy 30 éves tagot olyan dolgokról, amiről csak hiszi, hogy van fogalma, pedig a valóság ettől rettenetesen távol van. Tehát, szerény véleményem szerint előbb a fejekben kellene rendet tenni, és nem látszat dolgokból megítélni valakit.
Még valami. Hat évig senkit nem zavart a titulus, de most bezzeg zajongtok itt, hogy így sértő, meg úgy sértő. Mindent meg is tettetek annak érdekében, hogy ez így legyen. Akadjatok már le erről a titulus problémáról.

Nos, igen.. oda is írtam, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!, ami szerintem igazán érthető volt, de be kell látni, van néhány ilyen tag wink.gif

És a válasz másik feléről: Hát igen.. ez is nagy probléma.. tudod, nem szeretnék se vitázni, se beléd kötni, de ez az egyik ok.. most nem konkrétan rád vagy rám gondolok, de honnan tudja valaki, így internetről amíg jobban meg nem ismeri, hogy milyen a természete valakinek, vagy milyen érett gondolkodású (és hasonlók)? Mert -itt most megint nem rád és rám gondolok-, sok olyan esettel "találkoztam", hogy egy kisgyerek sokkal érettebb, mint egy felnőtt, vagy egy a gyereknél bármennyivel idősebb személynél.

És ha rám gondoltál, akkor, igen, bevallom, kissé megbántottál, ugyanis nem ismersz engem, nem tudod milyen vagyok, vagy milyen a természetem. Gondolom biztos egy "leszarom a sulit, 3-as tanuló vagyok, menőzök szerteszét" szerűnek képzelhettél el. Hát akkor kicsit nagyon mellényúlhattál.. kérlek ne ítélkezz, amíg nem ismersz wink.gif Erről ennyit, nem szeretnék se vitát, se semmit..
1 felhasználónak tetszik: mikeyla
2011. augusztus 16. 11:10 #1566
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.08.16. 10:50)
Nos, igen.. oda is írtam, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!, ami szerintem igazán érthető volt, de be kell látni, van néhány ilyen tag wink.gif
És a válasz másik feléről: Hát igen.. ez is nagy probléma.. tudod, nem szeretnék se vitázni, se beléd kötni, de ez az egyik ok.. most nem konkrétan rád vagy rám gondolok, de honnan tudja valaki, így internetről amíg jobban meg nem ismeri, hogy milyen a természete valakinek, vagy milyen érett gondolkodású (és hasonlók)? Mert -itt most megint nem rád és rám gondolok-, sok olyan esettel "találkoztam", hogy egy kisgyerek sokkal érettebb, mint  egy felnőtt, vagy egy a gyereknél bármennyivel idősebb személynél.

Ettől függetlenül a tisztelet ugyanúgy kijár egy idősebb személynek, legyen az bármilyen. Nem feltétlenül azért, mert érettebben gondolkodik, hanem mert így illik.
6 felhasználónak tetszik: joe_r, kriszti145, Lindsay019, Debby.R, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 16. 11:29 #1567
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.16. 11:10)
Ettől függetlenül a tisztelet ugyanúgy kijár egy idősebb személynek, legyen az bármilyen. Nem feltétlenül azért, mert érettebben gondolkodik, hanem mert így illik.

Ezzel viszont teljesen egyetértek, nem is erről beszéltem wink.gif
2 felhasználónak tetszik: joe_r, CandUs
2011. augusztus 16. 11:35 #1568
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.08.15. 19:55)

Nem azért vagyunk itt, hogy egymás torkának essünk, hanem azért, hogy mindenki tegye azt, ami itt a legjobban tetszik. Legyen az képfeltöltés, hírek olvasása, vagy barátkozás. 

Hát igen, ez meg a másik... sajnos az egész weboldal elvesztette azt a hangulatát, aminek kéne lennie, ugyanis sokak idejönnek, és ahelyett hogy az oldal eredeti céljával foglalkoznak, nekiállnak belekötni másba, vitákat szőni, és csak az értelmetlennél is értelmetlenebb topikokat megnyitni, sokszor nem is jó helyre, a titulusaikat "fejleszteni" stb. És ezek az emberek miatt vesztette el az oldal azt a jó kis eredeti hangulatot, amiről az előbb beszéltem.(És ezek nem feltétlenül "11 éves kisgyerekek".) De sajnos ez van...
2011. augusztus 16. 11:52 #1569
wannascream
wannascream
-
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443

És a válasz másik feléről: Hát igen.. ez is nagy probléma.. tudod, nem szeretnék se vitázni, se beléd kötni, de ez az egyik ok.. most nem konkrétan rád vagy rám gondolok, de honnan tudja valaki, így internetről amíg jobban meg nem ismeri, hogy milyen a természete valakinek, vagy milyen érett gondolkodású (és hasonlók)? Mert -itt most megint nem rád és rám gondolok-, sok olyan esettel "találkoztam", hogy egy kisgyerek sokkal érettebb, mint  egy felnőtt, vagy egy a gyereknél bármennyivel idősebb személynél.

Egyértelműen a hozzászólásodból. Nem akarok megsérteni senkit sem, viszont nem túl nehéz felismerni a különbséget egy 12 éves fangirl/hozzászólásgyűjtő és egy idősebb, érettebb tag kommentje között...
10 felhasználónak tetszik: Boscorelli, UnhappyMeals, joe_r, Holly Keller, Rihannna, kriszti145, Lindsay019, Debby.R, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 16. 12:59 #1570
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44

Én nagyon is jól értettem, hogy mit írtál, éppen ezért nem egyes szám második személyben, hanem többes számban írtam az egész hozzászólásomat.

Egészen nyugodtan vitázhatsz velem, mert ha igazad van, úgyis elismerem. De mint ahogy írtam, és páran még kitértek rá, nem egy titulus határozza meg azt, hogy ki az értékes tag egy oldalon, és ki nem.

Tételezzük fel, hogy még soha nem voltam tagja egyetlen hasonló oldalnak sem, de most csatlakozni szeretnék egyhez, és a kereső a starity-t is felajánlotta, mint lehetőség. Kattintok, és megnézem az oldalt, ha tetszik, regisztrálok, és nekifogok a beilleszkedésnek...

Azoknak, akik még nem ebbe a bulvárszeméttel, pletykákkal, és mindenféle csinált/önjelölt sztárokkal teli világba születtek, az első dolga az lesz, hogy megismeri a szabályokat, mit lehet, mit nem. Figyel, és ha kell, segítséget kér, amit ha megkap, márpedig nagyon sokan szívesen segítenek, akkor megköszöni, és nem kezd el nagyképűsködni.
Ezzel szemben, - és itt jön kiemelten tisztelet a kivételnek - akik elhiszik azt a töménytelen baromságot, amit a offline/online média minden elérhető szinten megpróbál lenyomni a torkán, mikor olyan "emberekért" rajonganak akik két értelmes mondatot nem tudnak kinyögni, és csak azzal kerülnek a címlapra, ha megint csináltak valami marhaságot, mikor két ugyanolyan jelentéktelen senki közül az egyiket istenítik, a másikat földbe döngölik, na akkor ott már igazán nagy a probléma. Mert köröm szakadtukig meg fogják védeni azt, aki egyrészt érdemtelen arra, hogy beszéljenek róla, másrészt mert tényleg elhiszi, hogy a világ csak fekete, és fehér, de legalábbis az imádott sztár annyira tökéletes, hogy ő nem hibázhat, ő a követendő példa.

Az már önmagában is nevetséges, mikor felvetődik az a kérdés, hogy kinek ki a példaképe. Mert olyan válaszokat olvasok, hogy azon nem lehet mást tenni, mint hangosan röhögni. Olyan emberekért rajonganak, akik csak sodródnak a média árhullámával, és tízből kilenc pillanatok alatt el is tűnik, míg egy még próbál kapálózni, de csak elnyújtja azt, amit ő is tud, nevezetesen hamarosan a kutyát sem fogja érdekelni, hogy mi van vele.

És ha rám gondoltál, akkor, igen, bevallom, kissé megbántottál, ugyanis nem ismersz engem, nem tudod milyen vagyok, vagy milyen a természetem. Gondolom biztos egy "leszarom a sulit, 3-as tanuló vagyok, menőzök szerteszét" szerűnek képzelhettél el. Hát akkor kicsit nagyon mellényúlhattál.. kérlek ne ítélkezz, amíg nem ismersz wink.gif Erről ennyit, nem szeretnék se vitát, se semmit..

Még egyszer megismétlem, nem rád gondoltam, és abban is tévedsz, hogy nem lehet megismerni valakit a válaszaiból, és a profiljából. Dehogynem. Sőt nagyon is. Nem kell sok, de ha csak az alap adatok ki vannak töltve, a fogalmazásból, a tartalomból már lehet következtetni. Utána elég megfigyelni, hogy az illető hol a legaktívabb a fórumon. Továbbá azt, hogy ezek a hozzászólások tartalmilag milyenek. Ha a hozzászólások egy-két szóból, vagy csak hangulatjelekből állnak, akkor az már sokat elmond. Amikor egy Magazinba írt cikkhez oldalakon keresztül semmitmondó, értéktelen hozzászólások születnek, az egyértelműen azért történik, hogy gyűljön a hozzászólás. De az nem vélemény, hogy egyetértek, gratula, hajrá, szánalmas, stb., stb.

Nem mellesleg nem szokásom ítélkezni, nincsenek prekoncepcióim senkiről. Ha személy szerint nekem valakivel bajom van, akkor azt csak és kizárólag vele fogom megbeszélni, privát üzenet formájában. Nem keresem meg az első topikot, amibe írt, és nem kezdek el személyeskedni, kioktatni, lenézni, hogy ő nem rajong azért a sztárért, akiért én igen, hanem priviben leírom neki a véleményemet úgy, hogy még csak véletlenül se legyen sértő. Mert nem ledegradálni akarom, és nem is elvenni a kedvét attól, hogy továbbra is ennek az oldalnak a tagja maradjon, hanem mondandómmal segíteni, hogy később ne úgy reagáljon, mint akit vérig sértettek azzal, hogy ellenvéleményt fogalmaztak meg a kedvencéről.
Meg sem tudom mondani, hogy mennyi embernek küldtem már privit, akár azért, hogy segítsek, akár azért, hogy egy picit visszarántsam a földre, mert túllőtt a célon, de azt szerintem mindegyikük meg tudja erősíteni, hogy minden alkalommal tisztelettel viseltettem irányába.

És még valami, így a végére. Az egész titulusos dolgot egyetlen perc alatt meg lehetne oldani. Nevezetesen csak annyit kellene csinálni, hogy a Társalgó szekciót egy kicsit áttervezni, és utána megváltoztatni a szabályokat. Pl.: a Sztárok, és a Zene rész simán összevonható lenne, mert sok átfedés van a kettő között. Ugyanígy a Csajos dolgok, és a Társalgó is. A Kérelmek pedig áthelyezhető lenne a Visszabeszélőbe.
Így nézne ki a Társalgó szekció: Magazin; Filmek, sorozatok; Sztárok; Technika; Sport; Társalgó; Gumiszoba
Na, most ezek után a Gumiszoba teljes egészében letiltani a hozzászólások számolását, majd egy sima, visszamenőleges újraszámoltatással eszméletlen mennyiségű embernek eltűnne a titulusa. Ha pedig ezek után, továbbra is a hozzászólásgyűjtés jegyében kezdene off-olni, vagy flood-olni, akkor első körben kap egy privit, hogy hagyja abba, másodszorra kap egy ideiglenes kitiltást 10 napra, harmadik alkalommal ugyanezt 30 napra, és ha ezek után sem képes viselkedni, akkor véglegesen megy a banamákra. Brutális megoldás lenne? Mindenképpen. Szükségszerű lenne? A jelenlegi állás szerint igen. Megállítható lenne a színvonal csökkenése? Határozottan. Mert egy idő után nem az értelmetlen hozzászólásgyűjtés lenne a cél, hanem megbecsült taggá válni, és az idősebb tagok sem hagynák el olyan ütemben az oldalt, mint most, arra hivatkozva, hogy nincs szükségük ovira.
21 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Grace Benning, Boscorelli, Rihannna, Domcicc, UnhappyMeals, Clairy, szavy, Debby.R, Beba13, Bessie, Tamás2.0, Lindsay019, Christo, Josh_, janet7, saii, DiscoDiva, LittleVampire, CandUs, Enaa
2011. augusztus 16. 16:14 #1571
- törölt felhasználó -    
Idézet
Egészen nyugodtan vitázhatsz velem, mert ha igazad van, úgyis elismerem. De mint ahogy írtam, és páran még kitértek rá, nem egy titulus határozza meg azt, hogy ki az értékes tag egy oldalon, és ki nem.

Hát igen, Én éppen azért nem vitáznék veled, mert nem vagyok olyan, mint sok más korombeli ember, hanem megadom a tiszteletet.

Idézet
Még egyszer megismétlem, nem rád gondoltam, és abban is tévedsz, hogy nem lehet megismerni valakit a válaszaiból, és a profiljából.

Igen, igazad van, és éppen ezért, szerintem nem olyasmi a fogalmazásom, hogy olyannak tartsanak, amilyennek néhány válaszból leszűrhettem wink.gif
2011. augusztus 16. 16:16 #1572
- törölt felhasználó -    
Idézet (wannascream @ 2011.08.16. 11:52)
Egyértelműen a hozzászólásodból. Nem akarok megsérteni senkit sem, viszont nem túl nehéz felismerni a különbséget egy 12 éves fangirl/hozzászólásgyűjtő és egy idősebb, érettebb tag kommentje között...

Igen, ezt Én is tudom, és éppen ezért, szerintem nem olyanok a hozzászólásaim, hogy ilyen "fangirl/hozzászólásgyűjtő"-nek gondoljatok wink.gif
2011. augusztus 16. 17:26 #1573
- törölt felhasználó -    
Jönnék még néhány ötlettel biggrin.gif

Jó lenne, ha meg lenne valahogy jelölve az a topik, amibe írtam, illetve ha ott is nyílna ki, ha rákattintok, ahova utoljára írtam.

Tudom, hogy vannak már hasonlók, de szerintem egybe kéne foglalni, szóval lehetne vagy a fórumban, vagy azon kívül egy GYIK rész, persze ez nem elengedhetetlen dolog, csak felvetettem, mert szerintem nem rossz ötlet.

És ami szintén nem létfontosságú, de nem lenne olyan rossz ötlet, hogyha a tagok képeit lehetne kommentálni, szóval hozzá lehetne szólni.

Esetleg a hozzászólásokat a "válaszolok" helyett lehetne kommentelni, persze a kommentek külön lennének. De így legalább több hely lehetne például egy topikban.

Üdv: Petra
2011. augusztus 16. 17:30 #1574
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.08.16. 17:26)

És ami szintén nem létfontosságú, de nem lenne olyan rossz ötlet, hogyha a tagok képeit lehetne kommentálni, szóval hozzá lehetne szólni.

Szerintem ennek nem sok értelme van,ez itt nem facebook és társai hogy még a tagok képeit is véleményezni kelljen,az oldal lényege nem ez lenne eredetileg.Erre van is amúgy egy külön topik ahol minden tag feltehet magáról képet amihez aztán szabadon hozzá lehet szólni,szerintem elég az.(Ez a topik itt van)
8 felhasználónak tetszik: Bessie, joe_r, Lindsay019, janet7, Debby.R, saii, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 16. 17:32 #1575
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Sziasztok! beer.gif
Nekem is van egy ötletem.
Mivel egy-egy sztárnál annyi téma szokott lenni, hogy van mikor egy órát is igénybe vesz, hogy megtaláljam a keresett képeket, arra gondoltam, hogy a fórumtémáknál minden téma előtt lehetne egy kis ablak amiben megjelenik egy kép a témából, így szerintem akkor is gyorsabban/könnyebben meglehetne találni a keresett képeket, ha nem tudjuk az időpontot, a helyszínt stb, mivel belelátunk magába a témába. smileeee.gif
15 felhasználónak tetszik: Twilight6, wannascream, Beba13, Sellycica, Lindsay019, Miley-fan09, DisneyFan, Lady Suzy, DisneyFans, Christo, Debby.R, Trinda, DiscoDiva, itsLena, CandUs
2011. augusztus 16. 18:20 #1576
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nekem is van egy ötletem! biggrin.gif Ez a topik nyugodtan mehetne az archivált topikok közé!!!

Hiába vannak itt jó ötletek, jó pár hónapja semmi sem kerül megvalósításra, de még válaszra sem. Ha újra aktuális lesz, maximum a moderátorok aktiválják.
5 felhasználónak tetszik: mikeyla, wannascream, Twilight6, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 16. 18:23 #1577
- törölt felhasználó -    

Üdv: Petra

Így is elegen zaklatnak a szavaztam dolgokkal. dry.gif
9 felhasználónak tetszik: mikeyla, Lindsay019, wannascream, Lady Suzy, janet7, Twilight6, DiscoDiva, CandUs, Enaa
2011. augusztus 16. 19:29 #1578
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (mikeyla @ 2011.08.16. 17:32)
Sziasztok! beer.gif 
Nekem is van egy ötletem. 
Mivel egy-egy sztárnál annyi téma szokott lenni, hogy van mikor egy órát is igénybe vesz, hogy megtaláljam a keresett képeket, arra gondoltam, hogy a fórumtémáknál minden téma előtt lehetne egy kis ablak amiben megjelenik egy kép a témából, így szerintem akkor is gyorsabban/könnyebben meglehetne találni a keresett képeket, ha nem tudjuk az időpontot, a helyszínt stb, mivel belelátunk magába a témába.  smileeee.gif

Hasonlót írt már egyszer RoseAnn is, ha jól emlékszem. smileeee.gif Meg azt hiszem írtam én is, hogy anno HQP-n volt egy "Képek megtekintése" (vagy valami hasonló) nevű gomb a téma címe mellett, és ha valaki rákattolt, akkor kiadta a képeket, minden komment nélkül. Szerintem az is megoldás lenne, mert sokkal egyszerűbb volt megtalálni. smileeee.gif

De amúgy szerintem az is jó lenne, ha a kis felbontású képeknek is lenne egy külön "fül", mert így elég nehéz megtalálni őket, pedig már jópárat lehetne törölni, mert fent van HQ-ban. smileeee.gif

De ahogy Bessie is írta, ezek az ötletek sajnos szinte mind azok is maradnak. Maradjunk annyiban, hogy ez egy álmodozós topik. biggrin.gif

Idézet (wannascream @ 2011.08.16. 11:52)

Hát ez az.. jó három éve még én is mindenki agyára mehettem, ugyanis boldogítottam a népet az elvakult Lindsay-rajongásommal. Mondjuk én "már" 14 voltam, de legalább azóta megvilágosultam. pardon.gif Viszont amikor néha megtalálom ezeket a kommenteket és olvasgatom, csak lesek, mekkora fangirl voltam... rohog.gif Az a vicces, hogy a mai kötekedők sokkal durvábban űzik az ipart, mint anno én... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: mikeyla, CandUs
2011. augusztus 16. 19:53 #1579
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038

Mikor az ember háta mögött xy végigkérdez mindenkit, hogy nem-e tudja, hogy az a valaki hogy néz ki, mert egy harmadik személytől azt hallotta, hogy ilyen meg olyan. Amíg ez az értelmi szint a fórumon, addig ezt szerintem felejtse el mindenki.

Ezt most saját tapasztalatból írtam.
4 felhasználónak tetszik: joe_r, janet7, DiscoDiva, CandUs
2011. augusztus 16. 23:21 #1580
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Idézet (DiscoDiva @ 2011.08.14. 21:12)
Ezt nem értem. Mármint mi értelme? Így is odavan írva hány új értesítésed jött, most nem mindegy hogy alul vagy fölül van?
Engem meg nem csak az "egyetértek" szó zavar, hanem ha valami tragédia, vagy hasonló történik x-y sztárral, akkor mindenki ennyit ír "jaj szegény" meg "sajnálom". És ennyi. Tehát az a 100 karakter minimum, jól jönne. Esetleg ha nem lehetne ezeket csak pár részlegben alkalmazni, akkor a képfeltöltésnél lehetne a topik címét beírni, vagy találni más megoldást. Persze ez is csak egy vélemény.
Szerkesztés : A Smiley használatot pár részlegbe tiltani, vagy korlátozni lehetne. És így a 100 karakter nem csak abból állna.

Én meg annak nem látom az értelmét, amit te írtál! blink.gif
Miért kéne regényt írnia annak aki sajnálja, ha egy sztárral baj történt? blink.gif Vannak olyanok, akik ismerik azt a sztárt, de nem a kedvencük, mégis a részvétüket akarják nyilvánítani. Te ezzel szemben azt akarod, hogy aki sajnálja azt a sztárt, ak könyvet írjon arról amire gondolt. sleep.gif Szerintem az nagyon szép dolog, ha valaki pár szóban mondja meg, hogy szomorú ami történt... cray.gif
A másik meg, hogy a smiley korlátozásnak semmi haszna nincs. Most Pl. honnan tudod milyen hangnemben írom amit látsz, ha nincsenek hangulatjelek. Ezt el kell ismernek. Mivel nem röhöghetünk bele a web kaperába, vagy sírhatunk bele, hogy lássák, hogy miképp érzünk. Ezért vannak a smiley-k. laugh.gif
107 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!