Starity

Ötletdoboz

107 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 31. 20:25 #1541
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Pacey @ 2011.07.23. 13:06)
Tök jó lenne,ha a sztárokat nem csak kedvencnek lehetne bejelölni,hanem "nem kedvencnek" is  biggrin.gif Úgy értem a kedvencnek jelölöm gomb mellett lehetne egy Nem szeretem gomb vagy valami ilyesmi  biggrin.gif Kicsit buta ötlet,de nem lenne rossz

Ezt azért te se gondoltad komolyan blink.gif
8 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Selenna, Cierdurus, Bessie, DiscoDiva, DreamerGirl, janet7, Arianaa
2011. július 31. 20:27 #1542
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (prézli @ 2011.07.31. 20:22)
Egy észrevétel: Nem lehet írni az üzenőfalamra, vagyis nem lehet az adatlapomon rákattintani az Írok az üzenőfalára, mert nincs alatta link! Jó lenne ezt mielőbb korrigálni.  cool.gif

Plusz: lehet, hogy a többi sem (Barátnak jelölöm, Üzenetet küldök, Szavazok rá) működik, csak ugye én csak az üzenőfalasat látom.
2011. augusztus 01. 12:51 #1543
prézli
prézli
Pókasszony

Idézet (prézli @ 2011.07.31. 20:27)
Plusz: lehet, hogy a többi sem (Barátnak jelölöm, Üzenetet küldök, Szavazok rá) működik, csak ugye én csak az üzenőfalasat látom.

Már nem aktuális cool.gif
2011. augusztus 11. 13:36 #1544
- törölt felhasználó -    
nem akarok zavarni smileeee.gif
nekem ez a titulus izé nem tetszik meg sztem semmi értelme esetleg azt nem lehetne kivenni az oldalból? smileeee.gif
2011. augusztus 11. 13:43 #1545
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Strawberry12 @ 2011.08.11. 13:36)
nekem ez a titulus izé nem tetszik meg sztem semmi értelme esetleg azt nem lehetne kivenni az oldalból? smileeee.gif

"Az a titulus izé" már évek óta az oldal része! Nem értem mi vele a gond? Ha nem tetszik, nem kell oda semmit se írni. rolleyes.gif
11 felhasználónak tetszik: Twilight6, Grace Benning, DreamerGirl, Rap4ever8, Lindsay019, UnhappyMeals, Trinda, Miley-fan09, DiscoDiva, janet7, Arianaa
2011. augusztus 11. 15:00 #1546
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Szeretném kérvényezni, hogy az "egyetértek" szó minősüljön trágárnak, és a fórum ne engedje elküldeni a hozzászólást, ha ez szerepel benne. _nevet.gif

Ki ért egyet velem? rohog.gif Elég idegesítő, hogy sokszor egy egész oldalon keresztül csak annyit lehet olvasni, hogy egyetértek xy-nal, ráadásul úgy, hogy még ezt a nem túl nehéz szót sem sikerül egyeseknek helyesen leírni. 110.gif
26 felhasználónak tetszik: Grace Benning, BaByGaGa, DreamerGirl, wannascream, BarcaFan, Bessie, saii, Rap4ever8, Lindsay019, Josh_, Domcicc, Twilight6, goldman, UnhappyMeals, duracell, dave095, joe_r, DisneyFan, Miley-fan09, Karina197, Gabor28, DiscoDiva, Holly Keller, Boscorelli, janet7, Chocolate Sunset
2011. augusztus 11. 15:55 #1547
- törölt felhasználó -    
Egyetétek szavyval.
3 felhasználónak tetszik: dave095, Boscorelli, janet7
2011. augusztus 11. 20:50 #1548
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (szavy @ 2011.08.11. 15:00)
Szeretném kérvényezni, hogy az "egyetértek" szó minősüljön trágárnak, és a fórum ne engedje elküldeni a hozzászólást, ha ez szerepel benne.  _nevet.gif 
Ki ért egyet velem?  rohog.gif  Elég idegesítő, hogy sokszor egy egész oldalon keresztül csak annyit lehet olvasni, hogy egyetértek xy-nal, ráadásul úgy, hogy még ezt a nem túl nehéz szót sem sikerül egyeseknek helyesen leírni.  110.gif

"egyetértek" _nevet.gif

Egyébként éppen azon gondolkodom, hogy az lenne a megoldás, ha egy hozzászólásban, mondjuk minimum 100 karakter lenne a legkevesebb.
A probléma esetleg képfeltöltésnél lenne. think.gif
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. augusztus 12. 07:46 #1549
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.08.11. 20:50)
"egyetértek" _nevet.gif 
Egyébként éppen azon gondolkodom, hogy az lenne a megoldás, ha egy hozzászólásban, mondjuk minimum 100 karakter lenne a legkevesebb. 
A probléma esetleg képfeltöltésnél lenne. think.gif

Ezt már javasoltam én is, de még azzal a kikötéssel, hogy a smiley-kat is korlátozni benne.
Bár én is sok helyre smiley-t teszek, mert nem írhatom le minden helyre, hogy milyen dögös. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, DreamerGirl, Trinda, Bessie, DiscoDiva, Emily O.
2011. augusztus 12. 10:19 #1550
- törölt felhasználó -    
Hülye kérés, tudom, de baromira örülnék, ha MJ -t legalább a róla írt cikkekben meg a címeiben nem Jackóznák, mert állandóan azért kell veszekedni, hogy ne hívják őt így, mivel így csúfolták, mondhatjuk úgy is, hogy ez már sértő smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, DisneyFan, janet7
2011. augusztus 12. 14:10 #1551
Trinda
Trinda
BFMV
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Azt az "egyetértek" szócskát ki kéne bővíteni szerintem. unsure.gif
Úgy értem,itt a példa: Egyetértek,mert szerintem sem kéne ezt tennie,gusztustalan dolog. tehát bővítsék ki a gondolatot.És az a 100 karakteres is jó ötlet,szerintem.De akkor ilyen számolósat is be kéne tenni,hogy hanyadik karakternél tart smileeee.gif de ez is egy picit hátrány,mert akkor (szerk)teleírhatják hülyeségekkel... blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. augusztus 12. 14:19 #1552
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Trinda @ 2011.08.12. 14:10)
Azt az "egyetértek" szócskát ki kéne bővíteni szerintem. unsure.gif 
Úgy értem,itt a példa: Egyetértek,mert szerintem sem kéne ezt tennie,gusztustalan dolog.  tehát bővítsék ki a gondolatot.És az a 100 karakteres is jó ötlet,szerintem.De akkor ilyen számolósat is be kéne tenni,hogy hanyadik karakternél tart smileeee.gif de ez is egy picit hátrány,mert akkor (szerk)teleírhatják hülyeségekkel... blink.gif

De aki képet tölt fel, az nem feltétlenül szeretne kisregény írni a képekhez. Az ilyenekkel meg kicseszés lenne a 100 karakter.
14 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell, Beba13, dave095, Tamás2.0, joe_r, UnhappyMeals, Twilight6, Miley-fan09, BaByGaGa, Gabor28, DiscoDiva, Boscorelli, janet7
2011. augusztus 13. 09:24 #1553
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Strawberry12 @ 2011.08.11. 13:36)

Ezt felejtsük is el gyorsan. Ahogy Bessie is írta, nem kötelező oda írni semmit.

Idézet (szavy @ 2011.08.12. 14:19)

De aki képet tölt fel, az nem feltétlenül szeretne kisregény írni a képekhez. Az ilyenekkel meg kicseszés lenne a 100 karakter.

Viszont elméletben megoldható, hogy csak a Társalgó szekcióban, tehát a Magazin, és a Kérelmek közötti témarészekre legyen érvényes, a képes résznél ne.
Csak ezt ugye valakinek (hm, vajon ki lehet az? unsure.gif think.gif ) meg kellene valósítania.

Mert jelen állás szerint annyit lehet tenni, hogy minden olyan hozzászólást törlünk, ami csak hangulatjelből, vagy ebből a ritka értelmes "egyetértek" hozzászólásból áll.
17 felhasználónak tetszik: DisneyFan, UnhappyMeals, Twilight6, Rap4ever8, Miley-fan09, Bessie, szavy, BaByGaGa, Karina197, Gabor28, Lindsay019, DiscoDiva, chrisBrown14, Emily O., Beba13, janet7, Arianaa
2011. augusztus 13. 14:29 #1554
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
a háttérképek feltöltésénél lehetne bővíteni a jelenleg elfogadott méreteket? Pár általános méreten kívül, sajnos nem enged más hátteret feltölteni.

Éppen ma szerettem volna feltölteni több 1200x800-as méretű képet, de nem tudtam.
9 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, UnhappyMeals, BaByGaGa, Grace Benning, Lindsay019, DiscoDiva, Emily O., Twilight6, Eszter655
2011. augusztus 13. 18:52 #1555
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Ha valaki nem tudja szerkeszteni x számú adatlapját, akkor csökkentsék a felvehető adatlapjai számát.
(Ha valaki nem tud mondjuk 30 adatlapot szerkeszteni, talán 5-10 adatlappal kevesebbel jobban boldogul.)

Fordítva szintén jó lenne. Vagyis ha valakinek rendesen megírt, folyamatosan frissített adatlapjai vannak, bővíteni lehetne kérésre a felvehető adatlapok számát.

Így a mennyiség helyett, a minőségen lenne a hangsúly.
10 felhasználónak tetszik: Grace Benning, szavy, UnhappyMeals, Thora_90, Lindsay019, DiscoDiva, Emily O., Twilight6, Beba13, DisneyFan
2011. augusztus 14. 12:21 #1556
- törölt felhasználó -    
Sztem lehetne olyan fórumrész is, ami olyan, mint a Férfi/Női sztárok képei, de oda mindenféle kép feltölthető lenne.
Nem tudom, más h van ezzel, de engem speciel zavar, h minden hülyeséget feltöltenek a fórumban, pl a Férfi sztárok képéhez, mikor az adott képen nők is szerepelnek, és azokat is beírják a kapcsolódó sztárokhoz.
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Twilight6
2011. augusztus 14. 18:34 #1557
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Idézet (prézli @ 2011.07.31. 20:25)
Ezt azért te se gondoltad komolyan  blink.gif

Szerintem meg nagyon is jó ötlet! mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: VanessaVani
2011. augusztus 14. 18:36 #1558
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Heló! happy.gif
Lenne egy kérdésem. Már annyit gondolkoztam rajta, hogy nem-e lehetne megoldani, hogy amikor értesítést kapunk, az értesítések száma megjelenjen a kis ember forma fölött. Úgy értem, hogy úgy, mint ahogy a boríték fölött kis lila számmal jelzi az üzenetek számát. Tehát, hogy meglehetne-e oldani, hogy ehez hasonlóan a kis ember ikon fölött is legyen kis szám? smileeee.gif
Nagyon szépen köszönöm. meghajolo.gif
Egy képet is mellékeltem, hogy mire gondoltam... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 14. 21:12 #1559
- törölt felhasználó -    
Idézet (cucika @ 2011.08.14. 18:36)
Heló! happy.gif
Lenne egy kérdésem. Már annyit gondolkoztam rajta, hogy nem-e lehetne megoldani, hogy amikor értesítést kapunk, az értesítések száma megjelenjen a kis ember forma fölött. Úgy értem, hogy úgy, mint ahogy a boríték fölött kis lila számmal jelzi az üzenetek számát. Tehát, hogy meglehetne-e oldani, hogy ehez hasonlóan a kis ember ikon fölött is legyen kis szám? smileeee.gif 
Nagyon szépen köszönöm. meghajolo.gif
Egy képet is mellékeltem, hogy mire gondoltam... smileeee.gif

Ezt nem értem. Mármint mi értelme? Így is odavan írva hány új értesítésed jött, most nem mindegy hogy alul vagy fölül van?
Engem meg nem csak az "egyetértek" szó zavar, hanem ha valami tragédia, vagy hasonló történik x-y sztárral, akkor mindenki ennyit ír "jaj szegény" meg "sajnálom". És ennyi. Tehát az a 100 karakter minimum, jól jönne. Esetleg ha nem lehetne ezeket csak pár részlegben alkalmazni, akkor a képfeltöltésnél lehetne a topik címét beírni, vagy találni más megoldást. Persze ez is csak egy vélemény.
Szerkesztés : A Smiley használatot pár részlegbe tiltani, vagy korlátozni lehetne. És így a 100 karakter nem csak abból állna.
9 felhasználónak tetszik: mikeyla, UnhappyMeals, Emily O., BaByGaGa, Grace Benning, Twilight6, Lindsay019, kriszti145, janet7
2011. augusztus 15. 15:55 #1560
- törölt felhasználó -    
Én ezzel a titulus-dologgal kapcsolatban írnék..

Szóval, az lenne jó, ha nem lenne titulus-RANG, szóval zöldfülű, vagy törzsvendég. Mert (előre kérek mindenkit, ezért ne legyek tiltva, mert semmi szabályt nem szegek meg, csak az igazat írom le, amit sokan nem vehetnek észre. Ez az igazság, semmi szabálysértés nincs benne!) sokan a rangjukból ítélik meg az embert - ne tagadd, bizony, így van!-, pedig csak a hozzászólások száma különbözteti meg őket (mint interneten, a tulajdonságaik már más ügyek). És bizony egy sztármániást többre becsülnek, többet számít a véleménye, mint egy zöldfülűnek! Helyén való ez? Mert szerintem nem igazán.. És ez így van! A törzsvendégek és a sztármániások "nagyobbnak és jobbnak" hiszik magukat, mint egy zöldfülűt. Pedig, mint már mondtam, csak a hsz-eik száma között van különbség. Ezért nem tartom jó ötletnek a rangokat.

Persze, itt is, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Szóval szerintem ahogy regisztrált valaki, már lehessen váltani a titulusát, ne legyen semmi zöldfülű/új tag, stb. , mert így lehet, hogy nem különböztetnék meg egymást rangszerűen. És mégegyszer kérem, ne tiltsatok le, mert nem sértettem szabályt. Csupán leírtam, amiről ti is tudjátok, hogy igaz wink.gif Köszönöm a figyelmet!

~~

És lenne még egy ötletem, méghozzá az, hogyha valaki regisztrál, azt mások is lássák/meg legyen jelenítve, ilyesmire gondolok:

Új tagok a starityn: ; vagy : Csatlakoztak (és időpontot írni, h mikor), és hasonlók, amit nem tartok rossz ötletnek.

Esetleg ha valaki valamit helytelenül írt volna le, ugye a legtöbben gyorsan gépelünk, észre se vesszük a piros aláhúzást, szóval valahogyan FELTŰNŐEN a szövegelő kis "izén" kívül fel lehetne tüntetve, ha valami nincs túl helyesen leírva, mert - tisztelet a kivételnek - sokakat frusztrálhat a dolog wink.gif

Plusz, lehetne, hogy egymás mellé maximum 2 vagy 3 smileyt lehetne írni biggrin.gif

És a floodolást megelőzően: Ha nem küldené el a hozzászólást, amíg valaki más tag nem írta az utolsó hsz-t egy adott helyen, és itt most legfőképpen a fórumra, és a topikokra gondolok. Remélem értitek, hogy értettem ezt smileeee.gif Persze a tartalmat megőrizné, és kiírná, miért nem küldi el... csak ez jó lenne a flood megelőzésére wink.gif

Remélem segítettem vlamit az oldal jobbá fejlesztéséhez (nem mintha most nem lenne jó xdd.) biggrin.gif

Üdv: Petra ^^
3 felhasználónak tetszik: mikeyla, Sellycica, DisneyFans
107 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!