Én ezzel a titulus-dologgal kapcsolatban írnék..
Szóval, az lenne jó, ha nem lenne titulus-RANG, szóval zöldfülű, vagy törzsvendég. Mert (előre kérek mindenkit, ezért ne legyek tiltva, mert semmi szabályt nem szegek meg, csak az igazat írom le, amit sokan nem vehetnek észre. Ez az igazság, semmi szabálysértés nincs benne!) sokan a rangjukból ítélik meg az embert - ne tagadd, bizony, így van!-,
pedig csak a hozzászólások száma különbözteti meg őket (mint interneten, a tulajdonságaik már más ügyek). És bizony egy sztármániást többre becsülnek, többet számít a véleménye, mint egy zöldfülűnek! Helyén való ez? Mert szerintem nem igazán.. És ez így van! A törzsvendégek és a sztármániások "nagyobbnak és jobbnak" hiszik magukat, mint egy zöldfülűt. Pedig, mint már mondtam, csak a hsz-eik száma között van különbség. Ezért nem tartom jó ötletnek a rangokat.
Persze, itt is, TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Szóval szerintem ahogy regisztrált valaki, már lehessen váltani a titulusát, ne legyen semmi zöldfülű/új tag, stb. , mert így lehet, hogy nem különböztetnék meg egymást rangszerűen. És mégegyszer kérem, ne tiltsatok le, mert nem sértettem szabályt. Csupán leírtam, amiről ti is tudjátok, hogy igaz

Köszönöm a figyelmet!
~~
És lenne még egy ötletem, méghozzá az, hogyha valaki regisztrál, azt mások is lássák/meg legyen jelenítve, ilyesmire gondolok:
Új tagok a starityn: ; vagy : Csatlakoztak (és időpontot írni, h mikor), és hasonlók, amit nem tartok rossz ötletnek.
Esetleg ha valaki valamit helytelenül írt volna le, ugye a legtöbben gyorsan gépelünk, észre se vesszük a piros aláhúzást, szóval valahogyan FELTŰNŐEN a szövegelő kis "izén" kívül fel lehetne tüntetve, ha valami nincs túl helyesen leírva, mert - tisztelet a kivételnek - sokakat frusztrálhat a dolog
Plusz, lehetne, hogy egymás mellé maximum 2 vagy 3 smileyt lehetne írni
És a floodolást megelőzően: Ha nem küldené el a hozzászólást, amíg valaki más tag nem írta az utolsó hsz-t egy adott helyen, és itt most legfőképpen a fórumra, és a topikokra gondolok. Remélem értitek, hogy értettem ezt

Persze a tartalmat megőrizné, és kiírná, miért nem küldi el... csak ez jó lenne a flood megelőzésére
Remélem segítettem vlamit az oldal jobbá fejlesztéséhez (nem mintha most nem lenne jó xdd.)
Üdv: Petra ^^