Starity

Ötletdoboz

107 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 18:55 #1501
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tamás2.0 @ 2011.07.11. 18:50)
Az oldalon található "celebek" fele azt sem tudja, mit jelent ez a szó!  dry.gif

Szerencsére olyanokat nem jelölök a kedvenceim közé. Szánalmas, hogy a felhasználók többsége az ilyen semmittevőkért van oda. 10 év múlva a mostani 10 évesek, majd indulnak a Való világ 1513. részében.
8 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, duracell, Thora_90, Lindsay019, Levente1991, DreamerGirl, Lady Suzy, DiscoDiva
2011. július 13. 13:45 #1502
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Nekem lenn egy ötletem! wink.gif
Lehet, hogy előttem már felvetették ezt az ötletet de hátha nem.

Ugye ha valaki fel akar regisztrálni a starity-re, csak az e-mai cím kell meg egy jelszó. Persze ugye még meg kell azt adni, hogy fiú vagy lány vagy-e és a felhasználónevedet.
Manapság olyan sok kódtörőről hallunk. Nekem is van egy-két barátom aki percek alatt feltudja törni akárkinek akármilyen fiókját. Csak az e-mail cím kell hozzá, azt pedig bárhol megtalálhatja.
És feltöri és már le is törölt az oldalról.

Ötlet: :

Szerintem amikor valaki felszeretne regisztrálni akkor mondjuk lenne 3 kérdés. Persze nem olyanok amit a profilján is meglehet találni, hanem pl:
Anyukádat, hogy hívják.
Mi a neve az iskoládnak/munkahelyednek stb.

És így szerintem meg lehetne előzni a feltöréseket! wink.gif
Köszönöm, hogy végigolvastátok!
Üdv: olsenfan..
10 felhasználónak tetszik: Twilight6, Riri,Avrilfan, Esment, Christo, kriszti145, thunderbird, UnhappyMeals, Lady Suzy, anna21, Karina197
2011. július 15. 13:20 #1503
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.13. 13:45)
Nekem lenn egy ötletem!  wink.gif 
Ugye ha valaki fel akar regisztrálni a starity-re, csak az e-mai cím kell meg egy jelszó. Persze ugye még meg kell azt adni, hogy fiú vagy lány vagy-e és a felhasználónevedet. 
Manapság olyan sok kódtörőről hallunk. Nekem is van egy-két barátom aki percek alatt feltudja törni akárkinek akármilyen fiókját. Csak az e-mail cím kell hozzá, azt pedig bárhol megtalálhatja. 
Szerintem amikor valaki felszeretne regisztrálni akkor mondjuk lenne 3 kérdés. Persze nem olyanok amit a profilján is meglehet találni, hanem pl: 
Anyukádat, hogy hívják.
És így szerintem meg lehetne előzni a feltöréseket!  wink.gif 

Szerintem van egyszerűbb mód: Nem kell megadni az Email címet pardon.gif
2011. július 15. 16:46 #1504
olsenfan..
olsenfan..
Idézet (DiscoDiva @ 2011.07.15. 13:20)
Szerintem van egyszerűbb mód: Nem kell megadni az Email címet pardon.gif

Akárhonnan letudják venni! Pár perc alatt! Nem tudod, hogy ezek mit tudnak. wink.gif
Mondom az én barátom tud ilyet. 2 perc alatt feltörte a facebook-omat, úgy, hogy meg se adtam az e-mail címemet. pardon.gif
2011. július 15. 20:26 #1505
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.15. 16:46)
Akárhonnan letudják venni! Pár perc alatt! Nem tudod, hogy ezek mit tudnak. wink.gif
Mondom az én barátom tud ilyet. 2 perc alatt feltörte a facebook-omat, úgy, hogy meg se adtam az e-mail címemet. pardon.gif

Én ezt sosem tudtam megérteni. Egyesek ennyire ráérnek, hogy egésznap más ide-oda szóló regisztrációját törik fel. De a nagy kérdés: ebbe mi örömüket lelik? mellow.gif
17 felhasználónak tetszik: Coco Selly, kriszti145, duracell, Lindsay019, Bessie, Twilight6, goldman, Beba13, Alexiss, DreamerGirl, audrey, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva, Norbiii_, Karina197, janet7
2011. július 16. 13:39 #1506
olsenfan..
olsenfan..
Idézet (szavy @ 2011.07.15. 20:26)
Én ezt sosem tudtam megérteni. Egyesek ennyire ráérnek, hogy egésznap más ide-oda szóló regisztrációját törik fel. De a nagy kérdés: ebbe mi örömüket lelik?  mellow.gif

Ezt, most úgy kérdezed tőlem, mint ha én csinálnám. Nem tudom mi örömüket lelik benne. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sok ilyen ember van és ezért lenne, jó ez az ötlet amit felvetettem! wink.gif
2011. július 16. 13:59 #1507
szavy
szavy
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.16. 13:39)
Ezt, most úgy kérdezed tőlem, mint ha én csinálnám. Nem tudom mi örömüket lelik benne. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sok ilyen ember van és ezért lenne, jó ez az ötlet amit felvetettem!  wink.gif

Láttam már olyan profilt, amire ki volt írva, hogy ez az új neve, mert a régit feltörték. Nem is egyet, többet is. Nem csak itt, hanem májvipen meg itt ott. 1-2-ről még el is hiszem, hogy megeshet, de amikor már a huszadik ilyennel találkozok, azért felvetődik a kérdés, hogy ezek kivel akarják ezt beetetni? Ez olyan, minthogy a fórumozók felének USA, Kanada, Franciaország, Japán stb. van kiírva lakhelynek. De miért? Lehet, hogy 1-2 taggal ezt is meg lehet etetni, de van pár személy a fórumon (modik), akik úgyis látják, hogy nem igaz.
4 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019, kriszti145, DiscoDiva
2011. július 16. 13:59 #1508
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.13. 13:45)
Nekem lenn egy ötletem!  wink.gif 
Anyukádat, hogy hívják.
És így szerintem meg lehetne előzni a feltöréseket!  wink.gif 

A bankok hosszú, hosszú prímszámokat használnak kódnak, és azokat is sikerül feltörni. Ne hidd, hogy ilyen apró, 'kedvencsztárneveajelszavam' dolgokat nem sikerül feltörni. A jelszó manapság már szinte nyilvános. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: olsenfan.., duracell, DiscoDiva
2011. július 16. 14:01 #1509
olsenfan..
olsenfan..
Idézet (Miah008 @ 2011.07.16. 13:59)
A bankok hosszú, hosszú prímszámokat használnak kódnak, és azokat is sikerül feltörni. Ne hidd, hogy ilyen apró, 'kedvencsztárneveajelszavam' dolgokat nem sikerül feltörni. A jelszó manapság már szinte nyilvános.  smileeee.gif

Jó ez csak egy ötlet volt! wink.gif unsure.gif
2011. július 16. 18:29 #1510
- törölt felhasználó -    
Az lenne a legjobb, ha a Magazin részlegben még jobban korlátozva lenne a hsz-ek hosszúsága...
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, UnhappyMeals
2011. július 16. 18:39 #1511
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.07.16. 13:59)
Ez olyan, minthogy a fórumozók felének USA, Kanada, Franciaország, Japán stb. van kiírva lakhelynek. De miért? Lehet, hogy 1-2 taggal ezt is meg lehet etetni, de van pár személy a fórumon (modik), akik úgyis látják, hogy nem igaz.

Az hagyján hogy az van kiírva, mert vannak olyanok, akik szeretik az adott országot és csak azért teszik ki, viszont hiába mondja valaki azt, hogy a tengeren túl lakik, attól egyszerűbben is rá lehet jönni: például az időeltolódás, nyilván nem kel föl senki hajnalba azért, hogy a magyar idő szerinti délután fórumozzon, vagy mondok egy egyszerűbb indokot: vegyük például az amerikai kontinenst: millió meg egy jobb elfoglaltságot tudsz találni mint hogy több órát netezz, főleg a nagyvárosokban.
Amúgy érdekelne, hogy akik azt mondják, hogy az USA-ban laknak (és közben valahogy mégsem) az mire jó? Több lesz tőle az ember? Mert szerintem nem think.gif
14 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, Boscorelli, thunderbird, audrey, duracell, Lindsay019, olsenfan.., Bessie, mikeyla, kriszti145, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva, janet7
2011. július 16. 18:43 #1512
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.07.16. 18:39)
Az hagyján hogy az van kiírva, mert vannak olyanok, akik szeretik az adott országot és csak azért teszik ki, viszont hiába mondja valaki azt, hogy a tengeren túl lakik, attól egyszerűbben is rá lehet jönni: például az időeltolódás, nyilván nem kel föl senki hajnalba azért, hogy a magyar idő szerinti délután fórumozzon, vagy mondok egy egyszerűbb indokot: vegyük például az amerikai kontinenst: millió meg egy jobb elfoglaltságot tudsz találni mint hogy több órát netezz, főleg a nagyvárosokban.
Amúgy érdekelne, hogy akik azt mondják, hogy az USA-ban laknak (és közben valahogy mégsem) az mire jó? Több lesz tőle az ember? Mert szerintem nem think.gif

És ők a legrosszabb adatlapszerkesztők, miközben ott van az angol wiki. _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, thunderbird, Bessie, kriszti145, DiscoDiva
2011. július 16. 22:07 #1513
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Na igen, én is a Fülöp-szigetekről írok ám most, mert nincsen jobb dolgom. thumbsup.gif
De komolyan, találkoztam már olyannal is, aki azt mondta, hogy most Ausztráliában lakik, nála éppen éjjeli egy van, majd 10 perc után (gyanítom addigra elfelejtette az előző hazugságait) azt mondta, hogy az apukája kiáll a kocsival a garázsból, mert mennek a H2O-s (igen, tényleg a sorozatról van szó!) plázába. Mert éppen ott fog dedikálni Claire, Phoebe, meg Cariba. _nevet.gif Erre persze jött a kérdésem, hogy azt hogyan? Erre természetesen már nem érkezett válasz. rohog.gif
Szóval én is nagyon szeretem Franciaországot, de feleslegesnek tartom beírni lakhelynek, meg elhitetni mással is, hogy így van. pardon.gif
11 felhasználónak tetszik: olsenfan.., duracell, Bessie, Boscorelli, LittleVampire, mikeyla, kriszti145, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva, anna21
2011. július 17. 23:56 #1514
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Lindsay019 @ 2011.07.16. 22:07)
Na igen, én is a Fülöp-szigetekről írok ám most, mert nincsen jobb dolgom.  thumbsup.gif 
De komolyan, találkoztam már olyannal is, aki azt mondta, hogy most Ausztráliában lakik, nála éppen éjjeli egy van, majd 10 perc után (gyanítom addigra elfelejtette az előző hazugságait) azt mondta, hogy az apukája kiáll a kocsival a garázsból, mert mennek a H2O-s (igen, tényleg a sorozatról van szó!) plázába. Mert éppen ott fog dedikálni Claire, Phoebe, meg Cariba.  _nevet.gif Erre persze jött a kérdésem, hogy azt hogyan? Erre természetesen már nem érkezett válasz.  rohog.gif 
Szóval én is nagyon szeretem Franciaországot, de feleslegesnek tartom beírni lakhelynek, meg elhitetni mással is, hogy így van. pardon.gif

Háááát peersze. biggrin.gif Sztárnevet vesznek fel, külföldön laknak, és/vagy személyesen is ismerik az imádott sztárt.
Jelenleg én itt pötyögök, miközben Kellan az ágyamban vár. rohog.gif rohog.gif

Viccet félretéve ez is csak azt mutatja, hogy mennyire elégedetlen az illető az életével/szégyenli. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: duracell, kriszti145, Lindsay019, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva
2011. július 18. 01:08 #1515
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.07.17. 23:56)
Háááát peersze. biggrin.gif Sztárnevet vesznek fel, külföldön laknak, és/vagy személyesen is ismerik az imádott sztárt. 
Jelenleg én itt pötyögök, miközben Kellan az ágyamban vár. rohog.gif rohog.gif 
Viccet félretéve ez is csak azt mutatja, hogy mennyire elégedetlen az illető az életével/szégyenli. rolleyes.gif

No igen, személyesen ismeri, de nem kelt ezzel különösebb feltűnést, csak néha bepötyögi. Amikor nekem pl. válaszolt egy adott kedvencem Twitteren vagy youtube-on, EKKORA kancabetűkkel írtam ki facebookra x'D Mert az ilyen hír általában olyan szokatlan, mint kék disznót látni. Szeretem az ilyeneket. Legutóbb például egy tizenéves kislány írt egy cikket arról, hogy Florencia Bertottival beszélgetett, mert találkozott vele az utcán thumbsup.gif Persze tökéletesen beszélte a nyelvet is, meg minden.. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: LittleVampire, duracell, kriszti145, Lindsay019, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva
2011. július 18. 01:30 #1516
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Courtneyy @ 2011.07.18. 01:08)
No igen, személyesen ismeri, de nem kelt ezzel különösebb feltűnést, csak néha bepötyögi. Amikor nekem pl. válaszolt egy adott kedvencem Twitteren vagy youtube-on, EKKORA kancabetűkkel írtam ki facebookra x'D Mert az ilyen hír általában olyan szokatlan, mint kék disznót látni. Szeretem az ilyeneket. Legutóbb például egy tizenéves kislány írt egy cikket arról, hogy Florencia Bertottival beszélgetett, mert találkozott vele az utcán  thumbsup.gif Persze tökéletesen beszélte a nyelvet is, meg minden..  rohog.gif

Most bennem maradt egy kérdés. Ilyenkor mit ad meg forrásként? Mert gondolom erről a híres találkozásról nem írtak máshol cikket. Akkor mégis milyen forrásra hivatkozott? Saját forrásra? rohog.gif
2011. július 18. 06:05 #1517
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (thunderbird @ 2011.07.16. 18:29)
Az lenne a legjobb, ha a Magazin részlegben még jobban korlátozva lenne a hsz-ek hosszúsága...

Szerintem ennek sajnos semmi értelme... dry.gif Úgyis megoldják, hogy kiírják magukból a smájlijaikat.
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. július 18. 07:49 #1518
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.18. 01:30)
Most bennem maradt egy kérdés. Ilyenkor mit ad  meg forrásként? Mert gondolom erről a híres találkozásról nem írtak máshol cikket. Akkor mégis milyen forrásra hivatkozott? Saját forrásra?  rohog.gif

Bezony. Azt hiszem, "beszélgettem vele" volt írva. Vagy valami hasonló. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 18. 10:47 #1519
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.07.16. 22:07)
Na igen, én is a Fülöp-szigetekről írok ám most, mert nincsen jobb dolgom.  thumbsup.gif 
De komolyan, találkoztam már olyannal is, aki azt mondta, hogy most Ausztráliában lakik, nála éppen éjjeli egy van, majd 10 perc után (gyanítom addigra elfelejtette az előző hazugságait) azt mondta, hogy az apukája kiáll a kocsival a garázsból, mert mennek a H2O-s (igen, tényleg a sorozatról van szó!) plázába. Mert éppen ott fog dedikálni Claire, Phoebe, meg Cariba.  _nevet.gif Erre persze jött a kérdésem, hogy azt hogyan? Erre természetesen már nem érkezett válasz.  rohog.gif 

Nekem csak tiszteletből van kitéve Spanyolország, meg egyébként is ismertek, nálam minden akörül forog. Ezzel szemben soha nem mondtam senkinek, hogy ott lakom. Ha valakit érdekel, annak leírom, bár nem szeretem reklámozni a lakóhelyemet. Közösségi oldalakra sincs kitéve, nem azért, mert szégyellem, hanem, mert senkinek semmi köze hozzá.
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, UnhappyMeals, Lady Suzy, DiscoDiva
2011. július 18. 14:36 #1520
szavy
szavy
Idézet (Miah008 @ 2011.07.18. 10:47)
Nekem csak tiszteletből van kitéve Spanyolország, meg egyébként is ismertek, nálam minden akörül forog. Ezzel szemben soha nem mondtam senkinek, hogy ott lakom. Ha valakit érdekel, annak leírom, bár nem szeretem reklámozni a lakóhelyemet. Közösségi oldalakra sincs kitéve, nem azért, mert szégyellem, hanem, mert senkinek semmi köze hozzá.

Én ezt értem, hogy van egy ország amiért oda meg vissza vagytok. Nekem is van, függetlenül attól, hogy én az igazi lakhelyemet állítottam be. DE amikor már a bemutatkozásukba is leírják, hogy évek óta xy amerikai városban laknak... nekem ez sántít, már az elhihető mérték fölött vannak itt az ilyen tagok. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Beba13, duracell, Lindsay019, thunderbird, Lady Suzy, DiscoDiva, janet7
107 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!