Starity

Ötletdoboz

107 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 24. 10:36 #1481
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.24. 10:30)
De a cikket így is lehet 'lájkolni' Példa De szerintem a cikkek 'lájkolása' felesleges, akinek tetszik a cikk az megírhatja kommentben, hogy jó cikk lett...
Ha egy tag letilt, akkor ezt írja ki, de szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is. Ha privát üzenetet írsz, és nem küldhetsz annak a felhasználónak üzenetet, akkor is ezt írja ki.

Ez igaz, de csak azután írja ki, hogy elküldtem az üzenetet smileeee.gif.
2011. június 24. 13:43 #1482
- törölt felhasználó -    
ha muszáj vv5-ös lapoknak is lennie,akkor miért ne lehetne az,hogy csak a top 3-nak lesz?
már ez is könnyebbé tenné majd az ittlétet,mivel sokan utálják ezt a nem tudom mit dry.gif
de jobb lenne,ha nem is lennének nekik lapjuk,bár mint már mondták,sajnos erre van kereslet dry.gif
9 felhasználónak tetszik: DisneyFans, noni001, Erika120, Thora_90, thunderbird, UnhappyMeals, Pandus, Enaa, LovelyBarbaraPalvin
2011. június 24. 14:15 #1483
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ 2011.06.23. 23:21)

- Egy nap nem csak egyszer lehetne cikket írni egy sztárról, mert zavaró, hogyha sikeresen hozzájutottál egy témához, megírod a cikket, de nem bírod, mert erről a sztárról ma már írtak. Másnap korán kelsz, későn érsz haza/ későn kelsz, jönnél fel újra megírni, hátha most sikerül, erre lenyúlják a cikket.

Mi az, hogy lenyúl egy cikket? Alapból, ha az illető írja meg, már nem tudja lenyúlni.. 110.gif
Ha X ír egy cikket Kispistáról, és két perccel később Y is ugyanarról, és ha X-é kerül ki, akkor nem nyúlta le. Mindig a legtartalmasabbat, legértelmesebbet válasszuk ki, amin nem kell sokat javítani, és össze van rakva.
Egyébként lehet egy nap többet is beküldeni, ha nem csatolod a sztárt. Pár napja nagyjából tíz cikkel voltunk megáldva, ami arról szólt, hogy Selena új dala így meg úgy. Ez nem a gyorsaságon múlik. Írjátok meg minél igényesebben, és ne összecsapva. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Lady Suzy, Enaa
2011. június 24. 15:49 #1484
BuciPeca
BuciPeca
új tag

StátuszSummer Time ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 153763
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.24. 14:15)
Mi az, hogy lenyúl egy cikket? Alapból, ha az illető írja meg, már nem tudja lenyúlni..  110.gif 
Ha X ír egy cikket Kispistáról, és két perccel később Y is ugyanarról, és ha X-é kerül ki, akkor nem nyúlta le. Mindig a legtartalmasabbat, legértelmesebbet válasszuk ki, amin nem kell sokat javítani, és össze van rakva. 
Egyébként lehet egy nap többet is beküldeni, ha nem csatolod a sztárt. Pár napja nagyjából tíz cikkel voltunk megáldva, ami arról szólt, hogy Selena új dala így meg úgy. Ez nem a gyorsaságon múlik. Írjátok meg minél igényesebben, és ne összecsapva. wink.gif

Ezt nem szó szerint értettem. Arra gondoltam, hogy amit valaki fárdsággal megírt egy cikket, de - mivel csatolja a sztárt(!!!)- kiírja, hogy erről a sztárról már ma írtak, és ezért nem tudja beküldeni, ezért vár másnapra, hogy hátha sikerül, és feljönne, megint csak megcsinálni, de látja, hogy a cikk már hamarabb meg lett írva. Szóval amíg ő nem volt itt, és az alkalmat várta, akkor már valaki más megírta, amivel ő szenvedett az előző nap. Persze nem az hibája, aki írta, mert ő sem tudhatta, hogy ki mit csinált. De ez a személynek elég rosszul tud esni!

A moderátoros dologgal kapcsolatban: Úgyértem, ezt is, ha valaki például még új.

És még egy új ötlet: Lehetne egy topik, vagy részleg, vagy valami, ami felvilágosít egyes dolgokról új tagokat az oldallal kapcsolatban. Például mik azok a külsős, vagy JJs képek, vagy hogyan lehet őket felismerni, miért nem lehet őket feltenni ide, vagy hogy a kis felbontásúakkal kapcsolatban, és minden ilyen hasonló dologban, ugyanis sokan nem tudnak ilyeneket, vagy bizonytalanok a témában. Lehetne a kódok használatáról, a rejtett smileykról az oldalon. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. június 24. 15:58 #1485
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (BuciPeca @ 2011.06.24. 15:49)
Ezt nem szó szerint értettem. Arra gondoltam, hogy amit valaki fárdsággal megírt egy cikket, de - mivel csatolja a sztárt(!!!)- kiírja, hogy erről a sztárról már ma írtak, és ezért nem tudja beküldeni, ezért vár másnapra, hogy hátha sikerül, és feljönne, megint csak megcsinálni, de látja, hogy a cikk már hamarabb meg lett írva. Szóval amíg ő nem volt itt, és az alkalmat várta, akkor már valaki más megírta, amivel ő szenvedett az előző nap. Persze nem az hibája, aki írta, mert ő sem tudhatta, hogy ki mit csinált. De ez a személynek elég rosszul tud esni! 

A moderátoros dologgal kapcsolatban: Úgyértem, ezt is, ha valaki például még új.

És még egy új ötlet: Lehetne egy topik, vagy részleg, vagy valami, ami felvilágosít egyes dolgokról új tagokat az oldallal kapcsolatban. Például mik azok a külsős, vagy JJs képek, vagy hogyan lehet őket felismerni, miért nem lehet őket feltenni ide, vagy hogy a kis felbontásúakkal kapcsolatban, és minden ilyen hasonló dologban, ugyanis sokan nem tudnak ilyeneket, vagy bizonytalanok a témában. Lehetne a kódok használatáról, a rejtett smileykról az oldalon. wink.gif

Lehet, hogy hülyeség, de én ezt úgy értelmeztem, hogy te vagy Debby.R, mivel ő írt a cikkekel kapcsolatban. unsure.gif

A cikkehez akkor oda kell írni, hogy XY adatlapját csatolják. Az a topik szerintem felesleges, már van egy ilyesmi topik. De kétlem, hogy az új tagok elolvasták volna. mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, DiscoDiva, thunderbird, Lady Suzy, Enaa
2011. június 24. 16:12 #1486
- törölt felhasználó -    
Nagyon remélem - és nem csak én -, h NEM lesznek!
Az aláírásomban találsz egy linket, egy "petícióé". Csatlakozz, ha Te se akarsz VV5-ös adikat biggrin.gif
Tiszta szánalmas, h a nagyobb sztárok - pl Jack Nicolson - hátrébb vannak, VV Szandika meg benne van a legjobbak közt ohmy.gif
Ez már milyen?

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.24. 13:43)
ha muszáj vv5-ös lapoknak is lennie,akkor miért ne lehetne az,hogy csak a top 3-nak lesz?
már ez is könnyebbé tenné majd az ittlétet,mivel sokan utálják ezt a nem tudom mit  dry.gif 
de jobb lenne,ha nem is lennének nekik lapjuk,bár mint már mondták,sajnos erre van kereslet  dry.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, LaTasha
2011. június 29. 00:26 #1487
- törölt felhasználó -    
Régen mindig kiírta a képekhez, hogy hányan tekintették meg. Ez most eszembe jutott, hogy hiányzik biggrin.gif Mindig nézegettem unalmamban. Tudja valaki, miért tűnt el? rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Christo, katie993, thunderbird, duracell, Thora_90, Lady Suzy
2011. június 29. 08:58 #1488
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.29. 00:26)

Régen mindig kiírta a képekhez, hogy hányan tekintették meg. Ez most eszembe jutott, hogy hiányzik biggrin.gif Mindig nézegettem unalmamban. Tudja valaki, miért tűnt el?  rolleyes.gif

Nem tűnt el, csak nem került bele az új fórummotor funkciói közé. A HQP még az Invision Power Board (IPB) motort használta, a Starity-t viszont nem ez hajtja. Abban benne volt, ebben (egyelőre) nincs.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 05. 22:20 #1489
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ha valaki bármely módon új adatlapra tesz szert (csere, új adatlap, szerkesztő nélküli adatlap felvétele után), 1 évig meg kellene tartania az adatlapját. -> Talán felelősebb szerkesztőket kapnánk, nem notórius adatlap cserélgetőket, leadókat meghajolo.gif
10 felhasználónak tetszik: Clairy, Twilight6, chrisBrown14, Thora_90, Rap4ever8, thunderbird, DiscoDiva, Selena22, Lady Suzy, Enaa
2011. július 07. 16:13 #1490
- törölt felhasználó -    
Elég idegesítő, h sokan csak annyit írnak a cikkekhez, h: egyetértek! vagy Igazad van!
Ezért azt találtam ki, h megoldaható-e, h csak azután lehessen látni a cikkhez írt hozzászólásokat, ha már mindenki írt az adott cikkhez, azt is csak azután, h letelt az az idő, amíg a hozzászólást szerkeszteni lehet.
Azért is volt ez az ötletem, mert az a gyanúm, h sokan csak a hszeket olvasgatják, a cikkeket nem sad.gif
4 felhasználónak tetszik: MileyCyrus40, Twilight6, Pandus, Enaa
2011. július 07. 16:17 #1491
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.07. 16:13)
Elég idegesítő, h sokan csak annyit írnak a cikkekhez, h: egyetértek! vagy Igazad van!
Ezért azt találtam ki, h megoldaható-e, h csak azután lehessen látni a cikkhez írt hozzászólásokat, ha már mindenki írt az adott cikkhez, azt is csak azután, h letelt az az idő, amíg a hozzászólást szerkeszteni lehet.
Azért is volt ez az ötletem, mert az a gyanúm, h sokan csak a hszeket olvasgatják, a cikkeket nem sad.gif

Viszont akkor kiszúrnánk azokkal, akik értelmes választ adnak egy másik tag hozzászólására.
Engem is borzalmasan zavar, pláne a saját cikkeimnél, a legjobb megoldás még mindig a minimális karakterszám megemelése. Korábban 20-at írtam, de rájöttem, hogy az is hülyeség, még magasabbra kell emelni.

Idézet (Bessie @ 2011.07.05. 22:20)
Ha valaki bármely módon új adatlapra tesz szert (csere, új adatlap, szerkesztő nélküli adatlap felvétele után), 1 évig meg kellene tartania az adatlapját. -> Talán felelősebb szerkesztőket kapnánk, nem notórius adatlap cserélgetőket, leadókat meghajolo.gif

1 év azért sok, mert én gyakran csinálok olyat, hogy felveszek egy adatlapot, életrajzot írok neki, majd egy kis idő múlva rájövök, hogy már nem is szeretem annyira, ezért lemondok róla, mondanám, hogy elcserélem, de szerintem az utóbbi fél évben nem is nagyon cseréltem. Szóval szerintem a 6 hónap ideálisabb.
8 felhasználónak tetszik: thunderbird, duracell, DiscoDiva, kriszti145, Pandus, Beba13, Lady Suzy, Enaa
2011. július 07. 16:18 #1492
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Bessie @ 2011.07.05. 22:20)

Ez nagyszerű ötlet. Támogatom. Viszont az 1 hónapon belül ki kell töltenie dolog így is maradjon szerintem, mert máskülönben nem mindenki lesz eléggé motiválva, hogy mihamarabb kitöltse a lapot és egy évig ülne az üres lapon. Így talán végre szépen igényesen kitöltött lapok lennének, amik nem cserélnek hetente vagy akár naponta gazdát. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: thunderbird, DiscoDiva, kriszti145, Bessie, Lady Suzy
2011. július 07. 18:19 #1493
- törölt felhasználó -    
Igaz, nem ötlet de nekem elég rosszul funkciónál egyes helyeken az idő pl. üzenetnél, vagy amikor azt nézem meg mikor járt utoljára itt valaki.
Már száz féle óraműködést megnéztem és összehasonlítottam a starityével de egyik sem egyezett. Remélem nem vagyok egyedül, mert néha már kezd bosszantani. mellow.gif

A másik inkább ötlet szerűbb kérésem ,hogy lehessen mindegyik hangulatjelecskét egy kattintással beilleszteni a kommentekbe. Számomra ez nagyon fontos lenne. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Twilight6, Thora_90
2011. július 07. 18:28 #1494
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.07. 18:19)

A másik inkább ötlet szerűbb kérésem ,hogy lehessen mindegyik hangulatjelecskét egy kattintással beilleszteni a kommentekbe. Számomra ez nagyon fontos lenne. rohog.gif

Hogyne, hogy aztán még több, csak hangulatjelekből álló komment legyen. (Bocsi, ez tényleg nem ellened szól, mert az ötlet nem hülyeség, nekem is tetszik, de néha le kell mondanunk pár dologról.)
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, DiscoDiva, Erika120, Lady Suzy, janet7
2011. július 08. 15:57 #1495
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Már párszor biztos, hogy felvetettem, de nem lehetne végre pótolni a szerb zászlót az adatbázisban? Mert a zászló helyett csak annyi látszik, hogy yx nemzetosége. PÉLDA.
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, Twilight6, DiscoDiva, thunderbird, Lady Suzy
2011. július 10. 18:00 #1496
- törölt felhasználó -    
Nos, szerintem hasznos lenne, ha a profilokon megjelenne egy-egy kereső a Kedvenc sztárjai és a Véleményei résznél. Kedvenc sztároknál kiadná a sztárt / sztárokat (ha pl. csak keresztnevet írunk, ugyan úgy mint a fenti keresőnél) és, hogy hányadik az adott személynél. happy.gif
2011. július 10. 18:03 #1497
- törölt felhasználó -    
Idézet (Erika120 @ 2011.07.10. 18:00)
Nos, szerintem hasznos lenne, ha a profilokon megjelenne egy-egy kereső a Kedvenc sztárjai és a Véleményei résznél. Kedvenc sztároknál kiadná a sztárt / sztárokat (ha pl. csak keresztnevet írunk, ugyan úgy mint a fenti keresőnél) és, hogy hányadik az adott személynél. happy.gif

Nem kéne kereső, ha nem jelölnének be többszáz kedvencet. Könyörgöm, azért kedvenc, mert abból csak pár van. Az a pár, akikért ölni tudnál. Sokan már azért is bejelölnek valakit, mert jól néz ki. omg.gif
7 felhasználónak tetszik: Erika120, dave095, Rap4ever8, Grace Benning, Twilight6, DiscoDiva, Lady Suzy
2011. július 10. 19:29 #1498
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (thunderbird @ 2011.07.10. 18:03)
Nem kéne kereső, ha nem jelölnének be többszáz kedvencet. Könyörgöm, azért kedvenc, mert abból csak pár van. Az a pár, akikért ölni tudnál. Sokan már azért is bejelölnek valakit, mert jól néz ki. omg.gif

Én ezt egyáltalán nem így gondolom. Van, hogy nem rajongok valakiért annyira, hogy "ölni tudnék érte", hanem például egyszerűen csak tisztelem a munkásságát, és ezért jelölöm be. Vagy láttam egy filmben, de tetszett az alakítása, és igenis úgy gondolom, ott a helye. Attól, hogy az illető sztár valakinek a kedvence, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy "ölni tudna érte". Akkor mi értelme lenne az oldalnak, ha mindenkinek kb. 5 sztár lenne a kedvencei közt? Mert csak mondjuk ennyiért "tudna ölni". Plusz amúgyis változik az ember folyamatosan, így ezzel együtt az érdeklődési köre is. Nem fogom a gyerekkori példaképemet kiszedni a kedvenceim közül, csak mert ma már nem nézek meg tőle minden nap egy filmet. pardon.gif
Persze ne értsetek félre, nem mondom, hogy mindenkinek így kell gondolkodnia, de szerintem attól még nem kell elítélni azt, akinek több ember van bejelölve. Más a véleményünk, ez teljesen normális, hogy ki milyen kategóriának tartja azokat az embereket, akit kedvencnek jelöl. beer.gif
15 felhasználónak tetszik: Christo, duracell, Coco Selly, kriszti145, Twilight6, Thora_90, szavy, Rap4ever8, Pandus, dave095, itsQuinn, Erika120, DiscoDiva, Beba13, Lady Suzy
2011. július 10. 19:45 #1499
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.07.10. 19:29)
Én ezt egyáltalán nem így gondolom. Van, hogy nem rajongok valakiért annyira, hogy "ölni tudnék érte", hanem például egyszerűen csak tisztelem a munkásságát, és ezért jelölöm be. Vagy láttam egy filmben, de tetszett az alakítása, és igenis úgy gondolom, ott a helye. Attól, hogy az illető sztár valakinek a kedvence, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy "ölni tudna érte". Akkor mi értelme lenne az oldalnak, ha mindenkinek kb. 5 sztár lenne a kedvencei közt? Mert csak mondjuk ennyiért "tudna ölni". Plusz amúgyis változik az ember folyamatosan, így ezzel együtt az érdeklődési köre is. Nem fogom a gyerekkori példaképemet kiszedni a kedvenceim közül, csak mert ma már nem nézek meg tőle minden nap egy filmet. pardon.gif
Persze ne értsetek félre, nem mondom, hogy mindenkinek így kell gondolkodnia, de szerintem attól még nem kell elítélni azt, akinek több ember van bejelölve. Más a véleményünk, ez teljesen normális, hogy ki milyen kategóriának tartja azokat az embereket, akit kedvencnek jelöl.  beer.gif

Én is így vagyok ezzel, a focisták miatt nem is tudnék kevesebbet bejelölni 20-nál, ezen kívül pedig ott vannak a kedvenc énekeseim, színészeim, humoristáim, stb... smileeee.gif Mondjuk most csináltam egy kis szelektálást, mert már voltak olyanok, akiket hirtelen felindulásból jelöltem be, pedig azért nem vagyok annyira oda a munkásságukért.
7 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019, Twilight6, Thora_90, Erika120, DiscoDiva, Lady Suzy
2011. július 11. 18:50 #1500
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Miah008 @ 2011.07.10. 19:45)
munkásságukért

Az oldalon található "celebek" fele azt sem tudja, mit jelent ez a szó! dry.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, DiscoDiva
107 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!