Idézet (Courtneyy @ 2011.06.24. 14:15)
Mi az, hogy
lenyúl egy cikket? Alapból, ha az illető írja meg, már nem tudja lenyúlni..
Ha X ír egy cikket Kispistáról, és két perccel később Y is ugyanarról, és ha X-é kerül ki, akkor nem nyúlta le. Mindig a legtartalmasabbat, legértelmesebbet válasszuk ki, amin nem kell sokat javítani, és össze van rakva.
Egyébként lehet egy nap többet is beküldeni, ha nem csatolod a sztárt. Pár napja nagyjából tíz cikkel voltunk megáldva, ami arról szólt, hogy Selena új dala így meg úgy. Ez nem a gyorsaságon múlik. Írjátok meg minél igényesebben, és ne összecsapva.

Ezt nem szó szerint értettem. Arra gondoltam, hogy amit valaki fárdsággal megírt egy cikket, de - mivel csatolja a sztárt(!!!)- kiírja, hogy erről a sztárról már ma írtak, és ezért nem tudja beküldeni, ezért vár másnapra, hogy hátha sikerül, és feljönne, megint csak megcsinálni, de látja, hogy a cikk már hamarabb meg lett írva. Szóval amíg ő nem volt itt, és az alkalmat várta, akkor már valaki más megírta, amivel ő szenvedett az előző nap. Persze nem az hibája, aki írta, mert ő sem tudhatta, hogy ki mit csinált. De ez a személynek elég rosszul tud esni!
A moderátoros dologgal kapcsolatban: Úgyértem, ezt is, ha valaki például még új.
És még egy új ötlet: Lehetne egy topik, vagy részleg, vagy valami, ami felvilágosít egyes dolgokról új tagokat az oldallal kapcsolatban. Például mik azok a külsős, vagy JJs képek, vagy hogyan lehet őket felismerni, miért nem lehet őket feltenni ide, vagy hogy a kis felbontásúakkal kapcsolatban, és minden ilyen hasonló dologban, ugyanis sokan nem tudnak ilyeneket, vagy bizonytalanok a témában. Lehetne a kódok használatáról, a rejtett smileykról az oldalon.