Starity

Ötletdoboz

107 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 21. 20:37 #1461
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Ilyen topicra tényleg szükségünk van? blink.gif

Én is ismerek fura nevű színeket.biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: DreamerGirl
2011. június 21. 20:58 #1462
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.21. 20:37)
Ilyen topicra tényleg szükségünk van?  blink.gif 
Én is ismerek fura nevű színeket.biggrin.gif

Szerintem ezeket inkább a Modi topikba kéne jelezned, ott eldöntik szükség van e ezekre és ha nincs akkor törlik, itt viszont nem biztos, hogy észreveszik.
3 felhasználónak tetszik: Emily O., noni001, kriszti145
2011. június 21. 21:03 #1463
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Idézet (Gabor28 @ 2011.06.21. 20:58)
Szerintem ezeket inkább a Modi topikba kéne jelezned, ott eldöntik szükség van e ezekre és ha nincs akkor törlik, itt viszont nem biztos, hogy észreveszik.

Pontosan ezt akartam írni! Amúgy nem tudom miért nyitnak ilyen topikokat! Értelmük a nullát veri és végül is kit érdekel, hogy mit ettél vacsorára meg ilyenek. Egyszerűen nevetséges!
2011. június 22. 17:02 #1464
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Arra gondoltam (remélem ezt az ötletet előttem még senki nem vetette föl), hogy lehetne olyat csinálni a cikkek rovat mellet vagy azon belül, hogy "rövidhírek" és oda tényleg csak pár soros dolgokat lehetne írni. Például koncertdátumokat, albumok megejelenésének időpontjait, vagy egy úgy videoklip kiadasának pontos időpontját vagy csak annyi, hogy "XY-nal ez történt, ezen-meg-ezen a napon bővebben értesítünk titeket". Vagy amit akartok, csak hogy rövid legyen, de azért legyen hírértéke, esetleg ajánljon/reklámozzon valamit (itt pl. a koncertesre gondolok).

Szóval szerintem ez király lenne. smileeee.gif

[szerk.] Visszaolvastam a topicban, hogy nehogy repostoljak, és láttam leírva azt, ami már réges régen megfogalmazódott bennem, csak nem akartam kitiltatni magamat (manapság már fogalmam sincsen, hogy miért fognak kitiltani és miért nem). Szóval láttam, hogy írták, hogy Freeze nem nagyon foglalkozik ezzel a topiccal. Hát igen, én régebben gyakrabban írtam ide, de rájöttem, hogy semmi értelme, mert az én ötleteimből úgysem lesz semmi. De végül is úgy voltam vele, hogy mikor láttam, hogy frissült valami az oldalon, az biztos ennek a topicnak köszönhető. Hát rájöttem, hogy nem igazán, mivel ha tényleg számítana, hogy miket írunk ide, akkor az én ötletemet is minden valószínűséggel meg lehetett volna valósítani (csomó tetszikelést kaptam meg pozitív visszajelzést). Szóval ha azt vesszük a kommentem első fele értelmét veszítette. Ha meg amazt is vesszük, akkor amit most írok az is, mert ezt már leírták előttem. Szóval bocsi a felesleges komment miatt! Azért itthagyatom' hátha valaki felfigyel rá, és kikönyörgi a rövidhíreket.
beer.gif
11 felhasználónak tetszik: Twilight6, Rap4ever8, noni001, thunderbird, Miley-fan09, Erika120, Lindsay019, Emily O., DiscoDiva, reguss, janet7
2011. június 22. 20:05 #1465
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Ahogy előttem elmondták valószínűleg úgyse lesz belőle semmi, de az jutott eszembe, hogy jó lenne, ha a sztárok adatlapján megjelenne a filmes topik is. Mármint a Fórumtémáknál (Stúdióképek, Rendezvények, Magazinok, stb...) És akkor ott lennének azok a filmes/sorozatos témák is amihez csatolva vannak, végül is azokba a témákba is vannak képek...
14 felhasználónak tetszik: thunderbird, Miley-fan09, noni001, bestiak, kriszti145, duracell, szavy, Beba13, Josh_, Lindsay019, Boscorelli, Emily O., DiscoDiva, reguss
2011. június 23. 14:22 #1466
- törölt felhasználó -    
Én arra gondoltam a fórumhoz, hogy az olyan témák, ahova már egy (vagy két) éve nem írt senki az törlődjön. Ha addig nem kereste senki ez után sem fogja. A másik, hogy a különleges keresőben lehetne egy olyan, hogy "legújabb témák" (vagy valami ilyesmi) ahol azok a témák lennének, amiket mondjuk az elmúlt 24 órában nyitottak. Így könnyebben ki lehetne szűrni a felesleget, könnyebb lenne - ha kell - törölni, vagy jelezni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Emily O.
2011. június 23. 14:30 #1467
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Korábban már felvetettem, de most újra próbálkoznék, mivel azóta lett egy 'kedvenceim' fülecske a cikkeknél és innen már csak egy lépés a kérésem megvalósítása. Gondolom nem lesz belőle semmi, de reménykedek. Jó lenne, ha az újdonságok között csak a kedvenceinkről szóló cikkek jelennének meg. Ezzel a látogatottság nem változna, de a fórumozók elégedetlenkedése csökkenne, akit pedig érdekel a többi hír is az könnyen megtalálja a magazin részlegben. (Jó lenne, ha ez még a VV5 indulása előtt megvalósulna, mert bár bízom a kampányban mégis biztos vagyok benne, hogy rengeteg cikk születik majd.)
6 felhasználónak tetszik: liltoria, Miley-fan09, Emily O., kriszti145, DiscoDiva, reguss
2011. június 23. 16:27 #1468
- törölt felhasználó -    
nem lehetne azt is bevezetni,hogy a szerkesztő nélküli adatlapok topikból mostantól törlésre kerülnének a "vittem" hsz-ek? mellow.gif
semmi értelmüket nem látom,ha valaki felvette és másnak is kell,akkor azt úgyis észreveszi az illető rolleyes.gif
én körülbelül 1 ilyen hsz-t írhattam,már nem emlékszem,de megbántam,mert nagy h*lyeségnek tartom,már elnézést pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Emily O., Erika120
2011. június 23. 20:58 #1469
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.23. 16:27)
nem lehetne azt is bevezetni,hogy a szerkesztő nélküli adatlapok topikból mostantól törlésre kerülnének a "vittem" hsz-ek?  mellow.gif 
semmi értelmüket nem látom,ha valaki felvette és másnak is kell,akkor azt úgyis észreveszi az illető  rolleyes.gif 
én körülbelül 1 ilyen hsz-t írhattam,már nem emlékszem,de megbántam,mert nagy h*lyeségnek tartom,már elnézést pardon.gif

Szerintem egyáltalán nem hülyeség. Oké, hogy észreveszi, aki akarta volna, de ha az illető hozzászóló nem csak annyit ír, hogy "vittem", hanem azt is, hogy köszöni szépen, akkor szerintem ez teljesen rendben van. Hiszen had köszönje már meg az egyik kedvence lapját annak, aki lemondott róla. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Twilight6, dave095, kriszti145, Erika120, duracell, DiscoDiva, reguss, Ronetta001
2011. június 23. 21:38 #1470
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.23. 14:30)
Korábban már felvetettem, de most újra próbálkoznék, mivel azóta lett egy 'kedvenceim' fülecske a cikkeknél és innen már csak egy lépés a kérésem megvalósítása. Gondolom nem lesz belőle semmi, de reménykedek. Jó lenne, ha az újdonságok között csak a kedvenceinkről szóló cikkek jelennének meg. Ezzel a látogatottság nem változna, de a fórumozók elégedetlenkedése csökkenne, akit pedig érdekel a többi hír is az könnyen megtalálja a magazin részlegben. (Jó lenne, ha ez még a VV5 indulása előtt megvalósulna, mert bár bízom a kampányban mégis biztos vagyok benne, hogy rengeteg cikk születik majd.)

Én azért szívesen elolvasnám a sokkoló híreket azokról is, akiket utálok. Nem fogok bejelölni kétszáz sztárt, csak azért, mert olvasnék róluk. 110.gif
Szerintem sok ember van úgy, hogy az érdekes cikkek keltik fel a figyelmét (kedvenceken kívül). Amúgy meg, ha berobban valaki a köztudatba – és nem a Rebecca Black-féle szánalmakra gondolok, hanem új bandára, klipre, filmre, akkor sosem tudnám meg, hogy létezik. Szerintem jó ez így.
Ami a VV-kampányt illeti, felesleges, Freeze is megmondta. Erre van kereslet, és el kell fogadnunk.
5 felhasználónak tetszik: Emily O., Twilight6, kriszti145, DiscoDiva, janet7
2011. június 23. 21:58 #1471
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.23. 21:38)
Én azért szívesen elolvasnám a sokkoló híreket azokról is, akiket utálok. Nem fogok bejelölni kétszáz sztárt, csak azért, mert olvasnék róluk. 110.gif 
Szerintem sok ember van úgy, hogy az érdekes cikkek keltik fel a figyelmét (kedvenceken kívül). Amúgy meg, ha berobban valaki a köztudatba – és nem a Rebecca Black-féle szánalmakra gondolok, hanem új bandára, klipre, filmre, akkor sosem tudnám meg, hogy létezik. Szerintem jó ez így. 
Ami a VV-kampányt illeti, felesleges, Freeze is megmondta. Erre van kereslet, és el kell fogadnunk.

Nem feltétlenül azzal van a baj, hogy itt vannak. Legyenek. Ízlések és pofonok. Én személy szerint utálom mindet, mert egy senki mind, és az is marad mindegyik. De azért egy mértékhatárt igazán lehetne húzni a VV-vel kapcsolatban. Mert nekem senki ne mondja, hogy az, ha szandikáról egy nap 3 cikk is megjelenik egy órás különbséggel, az egy idő után nem lesz sok, és nem jogosan érezzük azt, hogy a képünkbe van tolva az egész.
10 felhasználónak tetszik: Emily O., Boscorelli, duracell, Twilight6, Grace Benning, kriszti145, Erika120, Lindsay019, DiscoDiva, janet7
2011. június 23. 22:13 #1472
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.06.23. 21:58)
Nem feltétlenül azzal van a baj, hogy itt vannak. Legyenek. Ízlések és pofonok. Én személy szerint utálom mindet, mert egy senki mind, és az is marad mindegyik. De azért egy mértékhatárt igazán lehetne húzni a VV-vel kapcsolatban. Mert nekem senki ne mondja, hogy az, ha szandikáról egy nap 3 cikk is megjelenik egy órás különbséggel, az egy idő után nem lesz sok, és nem jogosan érezzük azt, hogy a képünkbe van tolva az egész.

Ezeken mondjuk tényleg lehetne változtatni. A VV-szezon idején ne az legyen már, hogy naponta van egy (most teszem azt) Gigis, Szandis, Évás és Bécis - hanem vagy összefoglaló, vagy kettő kiesik. Aki annyira VV-zni akar, menjen az RTL Klubra. Abban egyetértek, hogy a főbb híreket meg kell osztani itt is, de most az, hogy Szandika bugyi nélkül ment vásárolni, kit érdekel? 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Emily O., Twilight6, kriszti145, Erika120, reguss
2011. június 23. 22:24 #1473
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.23. 22:13)
Ezeken mondjuk tényleg lehetne változtatni. A VV-szezon idején ne az legyen már, hogy naponta van egy (most teszem azt) Gigis, Szandis, Évás és Bécis - hanem vagy összefoglaló, vagy kettő kiesik. Aki annyira VV-zni akar, menjen az RTL Klubra. Abban egyetértek, hogy a főbb híreket meg kell osztani itt is, de most az, hogy Szandika bugyi nélkül ment vásárolni, kit érdekel?  110.gif

Hát azt az egyet, aki ír hozzá, az összes többi pedig 'egyetért' vagy smiley-val jelzi egyetértését. smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Christo, szavy, liltoria, Rap4ever8, duracell, Twilight6, kriszti145, Erika120, EszterLondon, Lindsay019
2011. június 23. 22:28 #1474
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.23. 21:38)

Igen, de írtam, hogy a magazinnál ebben az esetben ugyanúgy el lehetne olvasni a cikkeket, és főoldalon is lehetne látni csak épp a legfrissebb témák között nem jelenne meg minden cikk, csak azok, amik a kedvenceinkről szólnak. smileeee.gif Egyébként mindegy is, mert szinte biztos, hogy nem lesz megvalósítva.
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, kriszti145
2011. június 23. 22:37 #1475
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Amúgy engem is zavarnak a VV-s cikkek. Az oké, hogy xy kiesett, de, hogy arról írnak cikket, hogy kivel kavar a villába xy az már rontja az oldal színvonalát, valamint A STARITY NEM VALÓ VILÁG TÉMÁJÚ hanem más sztárokkal is foglalkozik ezért STARity. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Erika120
2011. június 23. 23:21 #1476
- törölt felhasználó -    
Nos, nekem lenne gy pár ötletem...

- Az írt hozzászólásainkat kitörölhetnénk, ha úgy adódik, hogy pl. véletlen lett elküldve, és véleményt változtattunk esetleg arról, amit leírtunk stb..
- Egy topik nyílhatna meg ott, ahova mi utoljára írtunk
- Lehetnének időpontonkénti apróbb design szerkesztések/váltások, persze nem valami nagy átalakításra gondoltom. Ehhez kapcsolódóan lehetne szavazás a kisebb design szerkesztésről
- Az előzőhöz is kapcs. : Lehetne egy szavazó részleg, ahol egyes dolgokról lehetne szavazni. Oldallal, designnal, vagy csak simán sztárokkal kapcsolatban, stb.
- A rejtett smiley-kat is lehetne látni
- Magukat a cikkeket lehetne lájkolni, vagy nemlájkolni
- Lehetne rendezni kisebb netesversenyeket - sztárokkal kapcs. pl. ki tudd többet róla? stb... - az oldalon, és az első néhány helyezet kaphatna bónuszpontokat, amik.. amik majd kitalálja valaki, hogy mikre lehetne beváltani/ egy év végén üsszeszámolni, és nem tudom.. valami jó biggrin.gif
- Esetleg egy helyen, ami nem nagy helyet foglal el, fel lehetne tüntetni a moderátorok nevét, ha privátban szeretne valaki segítségért fordulni hozzájuk, csak nem tudja, hogy ki modi, stb..
- Egy nap nem csak egyszer lehetne cikketírni egy sztárról, mert zavaró, hogyha sikeresen hozzájutottál egy témához, megírod a cikket, de nem bírod, mert erről a sztárról ma már írtak. Másnap korán kelsz, későn érsz haza/ későn kelsz, jönnél fel újra megírni, hátha most sikerül, erre lenyúlják a cikket..

Remélem adtam néhány jó ötletet biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Levente1991
2011. június 24. 08:11 #1477
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Debby.R @ 2011.06.23. 23:21)
- Az írt hozzászólásainkat kitörölhetnénk, ha úgy adódik, hogy pl. véletlen lett elküldve, és véleményt változtattunk esetleg arról, amit leírtunk stb..
- Lehetnének időpontonkénti apróbb design szerkesztések/váltások, persze nem valami nagy átalakításra gondoltom. Ehhez kapcsolódóan lehetne szavazás a kisebb design szerkesztésről
- Az előzőhöz is kapcs. : Lehetne egy szavazó részleg, ahol egyes dolgokról lehetne szavazni. Oldallal, designnal, vagy csak simán sztárokkal kapcsolatban, stb.
- Lehetne rendezni kisebb netesversenyeket - sztárokkal kapcs. pl. ki tudd többet róla? stb... - az oldalon, és az első néhány helyezet kaphatna bónuszpontokat, amik.. amik majd kitalálja valaki, hogy mikre lehetne beváltani/ egy év végén üsszeszámolni, és nem tudom.. valami jó biggrin.gif
- Esetleg egy helyen, ami nem nagy helyet foglal el, fel lehetne tüntetni a moderátorok nevét, ha privátban szeretne valaki segítségért fordulni hozzájuk, csak nem tudja, hogy ki modi, stb..
- Egy nap nem csak egyszer lehetne cikketírni egy sztárról, mert zavaró, hogyha sikeresen hozzájutottál egy témához, megírod a cikket, de nem bírod, mert erről a sztárról ma már írtak. Másnap korán kelsz, későn érsz haza/ későn kelsz, jönnél fel újra megírni, hátha most sikerül, erre lenyúlják a cikket..

Szerintem ez a szavazó részleg felesleges. A cikkeket meg lehet 'lájkolni'. Bónusz pont? blink.gif Ez a moderátoros dologgal se értek egyet. Azért egy rendes tag tudja a moderátorok nevét, ha meg nem, akkor a profilon úgyis ott van, hogy Csoport: Moderátor.
2011. június 24. 08:21 #1478
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Debby.R @ 2011.06.23. 23:21)

Személy szerint a kijelölteket gondolom megvalósíthatónak. A hangulatjeleket egy klikkel el lehetett érni a régi oldalon, ez nem lenne olyan rossz, ha visszakerülne. És mondjuk a Közösség részben lehetne egy rubrika a moderátorok/hírmoderátorok neveivel.
6 felhasználónak tetszik: Erika120, Levente1991, BuciPeca, duracell, Lindsay019, reguss
2011. június 24. 10:09 #1479
- törölt felhasználó -    
Idézet (Debby.R @ ~)
...

A rejtett smilyekat, a cikkek lájkolását, és a moderátorokkal kapcsolatos ötleteket támogatom biggrin.gif.
Nekem még egy kisebb ötletem lenne, ami végülis nem olyan zavaró, de talán jobb lenne így:
Ugye ha egy tag üzenőfalára akarunk írni, akkor mindig megjelenik az a kis üzenőablak ahová a szöveget írjuk. Akkor is, ha nem küldhetünk a felhasználónak üzenetet, mert mondjuk csak a barátai írhatnak neki. Arra gondoltam, hogy ilyenkor ne jelenjem meg az az üzenőablak, hanem egy szöveg, hogy mondjuk:
"Ennek a felhasználónak nem írhatsz az üzenőfalára."
vagy valami ilyesmi. És ugyanezt gondolnám a privát üzenetekhez is. Ez szerintem megvalósítható, nem a legfontosabb dolog, de szerintem jó lenne pardon.gif smileeee.gif.
1 felhasználónak tetszik: BuciPeca
2011. június 24. 10:30 #1480
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Erika120 @ 2011.06.24. 10:09)
A rejtett smilyekat, a cikkek lájkolását, és a moderátorokkal kapcsolatos ötleteket támogatom biggrin.gif.
Nekem még egy kisebb ötletem lenne, ami végülis nem olyan zavaró, de talán jobb lenne így:
Ugye ha egy tag üzenőfalára akarunk írni, akkor mindig megjelenik az a kis üzenőablak ahová a szöveget írjuk. Akkor is, ha nem küldhetünk a felhasználónak üzenetet, mert mondjuk csak a barátai írhatnak neki. Arra gondoltam, hogy ilyenkor ne jelenjem meg az az üzenőablak, hanem egy szöveg, hogy mondjuk:
"Ennek a felhasználónak nem írhatsz az üzenőfalára."
vagy valami ilyesmi. És ugyanezt gondolnám a privát üzenetekhez is. Ez szerintem megvalósítható, nem a legfontosabb dolog, de szerintem jó lenne pardon.gif smileeee.gif.

De a cikket így is lehet 'lájkolni' Példa De szerintem a cikkek 'lájkolása' felesleges, akinek tetszik a cikk az megírhatja kommentben, hogy jó cikk lett...

Ha egy tag letilt, akkor ezt írja ki, de szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is. Ha privát üzenetet írsz, és nem küldhetsz annak a felhasználónak üzenetet, akkor is ezt írja ki.
107 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!