Starity

Ötletdoboz

107 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 18. 14:53 #1401
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.18. 02:51)
Na persze ír egy sajnáltató üzenetet, utána meg a moderátoroknak legyen lelkiismeret furdalása?

Nekem aztán biztos nem. rohog.gif

Idézet (Courtneyy @ 2011.06.18. 11:55)
Úgy értem, jönnek az ilyen kommentárok, hogy "azért vannak, hogy megcsinálják."

Ez végül is igaz, csak talán nem erre kéne hajtani. Nem az a cél, hogy a modiknak minél több legyen a munka, az már régen rossz, ha valaki így gondolkodik. Úgyis fel lesz takarítva utána... Csak azzal együtt ki is alakul róla egy vélemény, hogy mennyire nem képes tisztelni a szabályokat, vagy akár a moderátorokat. A tagokról nem is beszélve.

Idézet (Bessie @ 2011.06.18. 14:07)
Csak arra használjuk már a Starity-t amire való, és ne arra, hogy egymás idegeire menjünk.

Jelenleg ez van fölényben. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, Boscorelli, DiscoDiva, duracell, Lindsay019
2011. június 18. 16:31 #1402
cápa
cápa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237
Az illetékesek és a szabályszegők figyelmébe! tongue.gif

A legújabb fejlesztés, időtálló markolat, 95% feletti hatékonyság, minimális visszarúgás, egyszerre akár két tag is bannolható.
Dead Space-ből hasonló energiagócokkal tovább fejleszthető.

http://i51.tinypic.com/jl4289.jpg
7 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, dave095, Bessie, Lindsay019, joe_r, duracell, thunderbird
2011. június 18. 20:44 #1403
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44

Látom volt a Téma az is, hogy akiket kitiltottak újra regisztráltak. (...)

Ilyen esetben annyit tehet mindenki, hogy jelzi akár a modtopikban, akár priviben mondjuk nekem, hogy úgy gondolja, xy már regisztrált korábban is, és most is csak azért tette, hogy egy másik tagot szidjon, stb.

De van pár tag akik eléggé idegesítenek. A helyesírást is ellenőrizni kéne (bár elég sok idő lenne). Mert utálom a V betű helyetti W betű használatát, vagy az ilyesmi helyesírási hibákat. (...)

Minden egyes tag, minden egyes hozzászólását képtelenség ellenőrizni. Illetve belejavítani is csak akkor szoktunk, ha olyan a tartalma a szövegnek, ami nem megengedett. Ez a w a v betű helyett csak arra jó, hogy az illető nevetségessé tegye magát. Ez nem menő, hanem szánalmas, de ezen kívül mást nem lehet tenni vele. A véleményeket már most is tudjátok jelezni, mint ahogy jelzitek is a modtopikban, és az értelmetlen, vagy felesleges véleményeket töröljük is. Ugyan ez igaz a cikkekre is

Én itt nem tudok semmit csinálni, az oldal szerkesztésébe beleszólási jogom nincs. Azzal könnyíthetek a moderátorok dolgán, hogy engedelmesen, és szépen betartom a szabályzatot. Ennyit tehetek, de ez is valami. Meg még van valami ami szúrja a csőröm. Van pár tag a Tiltólistámon. Szinte mind azért van ott, mert írt nekem egy "kedves" üzenetet, amiben megfogalmazta véleményét a kedvenc sztárjaimról. Már az is baj ha különbözik a stílusom, és nem követem a többi Justin rajongót vagy mi? Attól hogy nem szeretem például Justint, nem írtam egy rajongónk sem, hogy miért szereti. Sőt van pár ismerősöm aki imádja, még is a barátomnak mondhatja magát. 

Már miért ne tudnál? Már azzal is segítesz te is, illetve mindenki már is, hogy a modtopikba beírjátok a problémás topikokat, tagokat, hozzászólásokat, véleményeket, stb. A privikben írt kedves üzeneteket pedig ugyanúgy lehet intézni, mint a dupla/tripla regisztrációval rendelkezőeket. Első verzió szerint figyelmen kívül hagyod a privit, és letiltod az illetőt, vagy második opció szerint a modtopikba írod. Fakultatív program keretében jöhet megint csak nekem a privi, benne annak a tagnak a neve, aki a "kedves" üzenetet írta, illetve a privi szövege. Onnantól majd megnézheti magát az, aki nem bír magával.

Nekem ez a Starity egy valóra vált álom, mindennap itt vagyok. És nem szeretném, ha valami az utamba állna, hogy jól érezhessem magam, hisz ahhoz mindenkinek joga van. (...) 

A hirdetéseket törölni szoktuk, már ha észrevesszük természetesen. Az, hogy valakinek nem tetszik a moderátorok ténykedése, az egyéni szociális probléma. Ha nem tetszik valami, akkor el is lehet menni innen, hátha máshol máshogy vannak a dolgok. Ha viszont itt marad, akkor tartsa be a szabályokat, ellenkező esetben mi tartatjuk be, de annak garantáltan nem fog örülni. Lehet a moderátornak (már amelyiknek, ugyebár) privit írni, ha az kulturált hangvételű, akkor a válasz is az lesz, ha viszont kicsinyes, a moderátor személyét (személyét, és nem a munkáját, mert ilyen is volt már) kritizáló, akkor a válasz egy baráti, csak oda útra szóló jegy a banamákra.

Még a Cikkekkel kapcsolatosan: Van aki az érdekes cikk helyett, a képre összpontosít, és valójában ahhoz szól hozzá. (...)

A sportolókról szóló cikkek, illetve általánosságban minden cikk elbírálása a hírszerkesztők feladata. Tőlem egészen nyugodtan lehetnének sport témájú cikkek is, mert egyrészt a sportoló sem csak sporteseményeken van jelen, másrészt inkább hírértékű az adott sportesemény, mint az, hogy vv senki xy megbotlott a saját lábában, és elesett.
Az adatlapok pedig még mindig úgy működnek, hogy ha valaki szeretne egy lapot, akkor először méltóztasson már az aktuális szerkesztővel egyezkedni. Ha ez nem megoldható, akkor lehet jelezni a megfelelő helyen. Kiemelt tagok, és Moderátorok lapjai pedig azért esnek más elbírálás alá, mert nem a két szép szemük miatt kapták meg az ilyen, vagy olyan kiemelést a tagok közül.

No, az ilyen emberekre tényleg kellene valami IP-cím alapú tiltás. Persze vannak, akiknek nem állandó címük van, de még így is jobb lenne a helyzet. Az ilyen privátban kedvenceket szidó embereket meg alapból kirúgnám innen. Annyira szánalmasak, hogy ezzel vesztegetik az amúgy sem sokat érő idejüket. Privátba akkor szoktam írni, ha annyira tetszik valami az adatlapján,amire azt mondom, "hú, tízezer kilométeren belül ő az első", ilyenkor naná, hogy megemlítem neki, hogy mi tetszik a gondolkodásában. Egyébként meg nyomok egy szavazatot, és annyi. 
Meg a másik. Teleoffolják a falat azzal, hogy "szavaztam, szavaztam, szavaztam." Kit érdekel? Ha valakinek megtetszik az adatlapja, szavazok, és csendben maradok, mert ez nem arról szól, hogy "kérem vissza a szavazatot, te bunkó, mert majd' lerohadt a kezem, amikor nyomtam egy klikket." De sajna a tagok nagy része így fogja fel. 

A falat tudjátok szabályozni. Én is kapok rengeteg ilyen értesítést, és mikor elolvasom, látom, hogy annyi van a falon, "szia, szavaztam". Szép és jó dolog, de hidegen hagy. Sem barátokat nem gyűjtögetek, sem szavazatokat. IP alapú tiltás sem feltétlenül megvalósítható, de mint korábban írtam, lehet jelezni, ha az az érzésetek, hogy több profilja is van valakinek, és akkor majd mi megnézzük, hogy mi is a helyzet vele.

Egyébként én is így vagyok a tagok megítélésével. A régiekből lehet, hogy páran egy kicsit fennhordják az orrukat, de ilyenkor nem megsértődni kell, hanem beismerni, hogy megteheti, mert letett valamit, és nem is akármit. Mellesleg az új tagok közt is vannak olyanok, akik említésre méltóak, csak hát ez az eset fehér holló-szintű. Szokásom, hogy ismeretlen emberekről írok cikkeket - mint pl. anno Sarah Butler, akit a 11.000. helyről felhoztam a 2500.-ra. És örülök, amikor értelmes kommenteket látok a kedvenc cikkjeimnél, és nem kell legörgetnem több oldalt, mire túljutok az egyszavas kommenteken, vagy szmájlikon, és nem azt látom, hogy "nemtomkiez." A másik kedvenc, amikor gyűlölik az illetőt, és csak azért is odatojnak egy kedves kifejezést..

Nem gondolnám, hogy a régebbi tagok fennhordják az orrukat. Nagyon sokan segítenek, vagy legalábbis próbálnak segíteni az új tagoknak, hogy minél gyorsabban, és minél probléma mentesebben be tudjanak illeszkedni ide. Viszont a cikkekhez, vagy a sztárokhoz írt vélemények, hozzászólások már meglehetősen intelligenciafüggőek. Különösen a 10-14 éves korosztály az, aki akkor is ír, ha semmi mondani valója nincs. Pusztán csak azért, hogy ő is beálljon a sorba. Akik engem ismernek, azok például tudják, hogy ha én leírok egy véleményt, vagy hozzászólok valamihez, akkor azt nem azért teszem, hogy én is beálljak a sorba, mint hozzászóló, hanem mert van róla kialakult, egyéni véleményem, és rászánom az időt, hogy megfogalmazzam, és leírjam.

Ami a moderátorok dolgát illeti, egyenesen imádom, amikor a "kistagok" beszólnak abba, hogy mit csináljanak és mit ne. Úgy értem, jönnek az ilyen kommentárok, hogy "azért vannak, hogy megcsinálják." Már megint azt tudom mondani, hogy kevesen vagyunk, akárkit meg nem lehet felvenni. Most is olyan pangás van hírek terén, mert két napja a szüleimnél vagyok, és este érek haza, akkor el sem tudom képzelni, hogy megy ez a moderátoroknál. És akkor jönnek a reklamációk, hogy ez se került ki, meg az sem. Most is több mint negyven cikk van bent, és az eszem megáll, hogy mindenki pattog, hogy nem került ki a cikkje, közben meg nem tesz semmit az oldalért. Elkezdtem írni egy kis jegyzetet a legalapvetőbb hibákkal, amit még épeszű ember is felfog, aki több mint egy hete van az oldalon (pl. az életrajz NEM hír, az istenit.) Majd valahová kitetetem. Minden kis mocskot törölgetni, szerkesztgetni meg elég idegfeszítő munka. De egyébként az az egész pikantériája, hogy leginkább azok ítélkeznek a moderátorok felett, akik után a legtöbbet kell takarítani. 

Bele lehet szólni a moderátorok munkájában, de utána ne jöjjön nekem senki sírva, hogy de miért kapott kitiltást. Én meg különösen nem szoktam sokat vacakolni, simán kiteszem akár véglegesen is, de nálam ott kezdődik, hogy elsőre is minimum 5 napot kap az illető, mert az ilyen egy napos kitiltás nem ér semmit. Lelkiismeret furdalása eg legyen annak, aki elszenvedte, ha már nem volt képes betartani a szabályokat, akkor számoljon a következményekkel.

És a végére egy megjegyzés. Ha valaki olyan hosszú hozzászólást ír, mint DiscoDiva, akkor tördelje már meg egy kicsit, mert el lehte veszni egy ekkora terjedelmű, összefüggő szövegben.
10 felhasználónak tetszik: dave095, Lindsay019, Christo, duracell, kriszti145, DiscoDiva, Tamás2.0, Boscorelli, Rap4ever8, thunderbird
2011. június 18. 22:07 #1404
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.06.18. 20:44)

És a végére egy megjegyzés. Ha valaki olyan hosszú hozzászólást ír, mint DiscoDiva, akkor tördelje már meg egy kicsit, mert el lehte veszni egy ekkora terjedelmű, összefüggő szövegben.

Bocsánat. Ezt nem is tudtam, mondjuk csak úgy hirtelen kitört belőlem, szóval máskor jobban odafigyelek. És az igaz hogy annyit tudok segíteni, hogy engedelmes vagyok, és a moderátorok topikjába írok, ha valami nincs rendben.
2011. június 19. 13:49 #1405
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Lenne egy ötletem. Szerintem nem csak engem zavar ez a "Vanessa Hudgens vagy Ashley Tisdale" ... "Nina Dobrev vagy Victoria Justice"..."Selena Gomez vagy Demi Lovato" stb stb.
Szerintem ezt be kéne tiltani, úgy mint pl. a JustJared-es képek feltöltését, mondjuk ez elég rossz példa volt, de mindegy.
Ennyi erővel mind 11 ezer sztárt össze lehetne párosítani egy másikkal. Szerintem ezeket a témákat csak azért nyitják, hogy több legyen a témaindításuk, ezzel megszerzik a következő kitüntetést.
Nem lehetne ezzel csinálni valamit?
8 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Twilight6, liltoria, Trinda, kriszti145, Pandus, DiscoDiva, thunderbird
2011. június 19. 16:02 #1406
mikeyla
mikeyla
hudgens

Van még egy ötletem. Vannak tagok akik már évek óta nem léptek be. Őket szerintem törölni kéne, hogy a nevükkel új tagok tudjanak regisztrálni. Példa
1 felhasználónak tetszik: Trinda
2011. június 19. 16:17 #1407
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Idézet (mikeyla @ 2011.06.19. 16:02)
Van még egy ötletem. Vannak tagok akik már évek óta nem léptek be. Őket szerintem törölni kéne, hogy a nevükkel új tagok tudjanak regisztrálni. Példa

ez nem rossz ötlet smileeee.gif
a Starityt szerintem bővíthetné a horoszkóp blush.gif
mi erről a véleményetek?
No meg a szaviztam remélem visszajönből van egy kicsit elegem...(bár ilyen mostanában nincs velem)...de a szavazást meg kéne ugye indokolni...és ha szavaztak akkor nyíljon meg egy kis ablak amibe az illető beleírhatná azt hogy miért is szavazott és ugyan ez a barátnak jelölnél és a törlésnél is.mert annyira idegesítő az hogy törlik a kapcsolatot és nem tudom hogy miért.
Döntsétek el hogy milyen ötlet. a horoszkóposat és ezt is smileeee.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, DiscoDiva
2011. június 19. 16:44 #1408
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikeyla @ 2011.06.19. 16:02)

Szerintem ez nem jó ötlet mert nem tudhatjuk hogy az illető mi okból nem lépett be.Bármi történhetett,és senki nem örülne ha mikor egyszer be akarna lépni,hirtelen nem találná a profilját.Persze nem mindenkire igaz,de biztos vannak ilyenek,és velük szemben nem lenne fer.
6 felhasználónak tetszik: Twilight6, szavy, kriszti145, Lindsay019, DiscoDiva, janet7
2011. június 19. 16:46 #1409
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.19. 16:44)
Szerintem ez nem jó ötlet mert nem tudhatjuk hogy az illető mi okból nem lépett be.Bármi történhetett,és senki nem örülne ha mikor egyszer be akarna lépni,hirtelen nem találná a profilját.Persze nem mindenkire igaz,de biztos vannak ilyenek,és velük szemben nem lenne fer.

Ez mind igaz. meghajolo.gif
De azért ha valaki 2008 óta nem lépett be, az szerintem több nem fog, hiszen már több éve nem volt aktív.
2011. június 19. 17:48 #1410
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.19. 16:46)
Ez mind igaz.  meghajolo.gif 
De azért ha valaki 2008 óta nem lépett be, az szerintem több nem fog, hiszen már több éve nem volt aktív.

Miért zavar titeket ennyire ha xy 2-3 éve inaktív? Még csak arra sem lehet ráfogni, hogy a kedvenceitek adatlapját lefoglalja. Feltételezem ti sem ugrálnátok a boldogságtól, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudnátok belépni rövidebb/hosszabb ideig, majd egy nap, amikor lépnétek be, akkor kiírja, hogy sajnáljuk, de ez egy nem létező regisztráció.
8 felhasználónak tetszik: dave095, kriszti145, Boscorelli, Tamás2.0, Lindsay019, DiscoDiva, noni001, janet7
2011. június 19. 17:50 #1411
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (szavy @ 2011.06.19. 17:48)
Miért zavar titeket ennyire ha xy 2-3 éve inaktív? Még csak arra sem lehet ráfogni, hogy a kedvenceitek adatlapját lefoglalja. Feltételezem ti sem ugrálnátok a boldogságtól, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudnátok belépni rövidebb/hosszabb ideig, majd egy nap, amikor lépnétek be, akkor kiírja, hogy sajnáljuk, de ez egy nem létező regisztráció.

Engem nem zavar, én csak mondtam, hogy aki már 2008 óta nem lépett be az szerintem már nem fog.
1 felhasználónak tetszik: Trinda
2011. június 19. 17:50 #1412
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (szavy @ 2011.06.19. 17:48)

Nem zavar, csak mivel az a topik neve, hogy ötletdoboz, felvetettem hátha...
De az is igaz, hogy ha valaki 2008 óta nem lépett be az nagy valószínűséggel már rég elfelejtette az oldalt...szerintem.
2011. június 19. 17:51 #1413
- törölt felhasználó -    
Idézet (Trinda @ 2011.06.19. 16:17)
ez nem rossz ötlet smileeee.gif
a Starityt szerintem bővíthetné a horoszkóp  blush.gif 
mi erről a véleményetek? 
No meg a szaviztam remélem visszajönből van egy kicsit elegem...(bár ilyen mostanában nincs velem)...de a szavazást meg kéne ugye indokolni...és ha szavaztak akkor nyíljon meg egy kis ablak amibe az illető beleírhatná azt hogy miért is szavazott és ugyan ez a barátnak jelölnél és a törlésnél is.mert annyira idegesítő az hogy törlik a kapcsolatot és nem tudom hogy miért.
Döntsétek el hogy milyen ötlet. a horoszkóposat és ezt is smileeee.gif blush.gif

A horoszkópot mindig is butaságnak tartottam, mert hazugság az egész, de a többi jónak tűnik.
4 felhasználónak tetszik: mikeyla, kriszti145, DiscoDiva, UnhappyMeals
2011. június 19. 17:52 #1414
szavy
szavy
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.19. 17:50)
Engem nem zavar, én csak mondtam, hogy aki már 2008 óta nem lépett be az szerintem már nem fog.

Nem tudhatod. Gondolom nem sokat mond neked White Bull neve, ő is évekig nem lépett be, de a hónap elején valamiért mégis megette. Az már más kérdés, hogy valószínűleg újabb 2 évig megint nem fog jönni...
8 felhasználónak tetszik: dave095, Boscorelli, Tamás2.0, Bessie, Lindsay019, DiscoDiva, noni001, janet7
2011. június 19. 17:55 #1415
mikeyla
mikeyla
hudgens

Egy kérdés:
Az ide beírt ötleteket ki valósítja meg? Mármint ha megfelelőnek tartja.
2011. június 19. 17:55 #1416
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikeyla @ 2011.06.19. 17:50)

De az is igaz, hogy ha valaki 2008 óta nem lépett be az nagy valószínűséggel már rég elfelejtette az oldalt...szerintem.

Ez nem igaz,mert mondtam,mindennek oka van. Például lehet az illető egy cserediák aki épp külföldön tartózkodik és nem igen tud netközelben lenni vagy épp elromlott a gépe és nem tudja megoldani egy darabig hogy újat vegyen. És most csak hasraütés szerűen mondtam párat,számos ok létezik.Senkivel szemben nem lenne fer ha csak úgy letörölnék.
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. június 19. 17:57 #1417
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.19. 17:55)
Ez nem igaz,mert mondtam,mindennek oka van. Például lehet az illető egy cserediák aki épp külföldön tartózkodik és nem igen tud netközelben lenni vagy épp elromlott a gépe és nem tudja megoldani egy darabig hogy újat vegyen. És most csak hasraütés szerűen mondtam párat,számos ok létezik.Senkivel szemben nem lenne fer ha csak úgy letörölnék.

Rendben. Úgy látom győztetek, egyedül maradtam biggrin.gif
2011. június 19. 17:57 #1418
szavy
szavy
Idézet (mikeyla @ 2011.06.19. 17:55)
Egy kérdés:
Az ide beírt ötleteket ki valósítja meg? Mármint ha megfelelőnek tartja.

Senki. _nevet.gif
14 felhasználónak tetszik: dave095, mikeyla, Twilight6, Boscorelli, Lindsay019, kriszti145, Levente1991, DiscoDiva, Rap4ever8, Pandus, noni001, wannascream, UnhappyMeals, janet7
2011. június 19. 17:58 #1419
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (szavy @ 2011.06.19. 17:57)
Senki.  _nevet.gif

Akkor meg minek van a topik? mellow.gif
2011. június 19. 18:01 #1420
szavy
szavy
Idézet (mikeyla @ 2011.06.19. 17:58)
Akkor meg minek van a topik? mellow.gif

Elvileg arra, amit a neve is mutat. De gyakorlatilag, hááát... hogy is mondjam? think.gif Akinek szólna, az ide se dugja az orrát, hogy megírja ez jó, az nem jó, nemhogy ezekből valamit meg is csináljon. Az előző hozzászólásomban a lehető legtömörebben fogalmaztam meg a valóságot. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Rap4ever8
107 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!