Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.18. 02:51)
Látom volt a Téma az is, hogy akiket kitiltottak újra regisztráltak. Nos, nekem lenne egy ötletem. (...)
No, az ilyen emberekre tényleg kellene valami IP-cím alapú tiltás. Persze vannak, akiknek nem állandó címük van, de még így is jobb lenne a helyzet. Az ilyen privátban kedvenceket szidó embereket meg alapból kirúgnám innen. Annyira szánalmasak, hogy ezzel vesztegetik az amúgy sem sokat érő idejüket. Privátba akkor szoktam írni, ha annyira tetszik valami az adatlapján,amire azt mondom, "hú, tízezer kilométeren belül ő az első", ilyenkor naná, hogy megemlítem neki, hogy mi tetszik a gondolkodásában. Egyébként meg nyomok egy szavazatot, és annyi.
Meg a másik. Teleoffolják a falat azzal, hogy "szavaztam, szavaztam, szavaztam." Kit érdekel? Ha valakinek megtetszik az adatlapja, szavazok, és csendben maradok, mert ez nem arról szól, hogy "kérem vissza a szavazatot, te bunkó, mert majd' lerohadt a kezem, amikor nyomtam egy klikket." De sajna a tagok nagy része így fogja fel.
Egyébként én is így vagyok a tagok megítélésével. A régiekből lehet, hogy páran egy kicsit fennhordják az orrukat, de ilyenkor nem megsértődni kell, hanem beismerni, hogy megteheti, mert letett valamit, és nem is akármit. Mellesleg az új tagok közt is vannak olyanok, akik említésre méltóak, csakhát ez az eset fehér holló-szintű. Szokásom, hogy ismeretlen emberekről írok cikkeket - mint pl. anno Sarah Butler, akit a 11.000. helyről felhoztam a 2500.-ra. És örülök, amikor értelmes kommenteket látok a kedvenc cikkjeimnél, és nem kell legörgetnem több oldalt, mire túljutok az egyszavas kommenteken, vagy szmájlikon, és nem azt látom, hogy "nemtomkiez." A másik kedvenc, amikor gyűlölik az illetőt, és csak azért is odatojnak egy kedves kifejezést..
Ami a moderátorok dolgát illeti, egyenesen imádom, amikor a "kistagok" beszólnak abba, hogy mit csináljanak és mit ne. Úgy értem, jönnek az ilyen kommentárok, hogy "azért vannak, hogy megcsinálják." Már megint azt tudom mondani, hogy kevesen vagyunk, akárkit meg nem lehet felvenni. Most is olyan pangás van hírek terén, mert két napja a szüleimnél vagyok, és este érek haza, akkor el sem tudom képzelni, hogy megy ez a moderátoroknál. És akkor jönnek a reklamációk, hogy ez se került ki, meg az sem. Most is több mint negyven cikk van bent, és az eszem megáll, hogy mindenki pattog, hogy nem került ki a cikkje, közben meg nem tesz semmit az oldalért. Elkezdtem írni egy kis jegyzetet a legalapvetőbb hibákkal, amit még épeszű ember is felfog, aki több mint egy hete van az oldalon (pl. az életrajz NEM hír, az istenit.) Majd valahová kitetetem. Minden kis mocskot törölgetni, szerkesztgetni meg elég idegfeszítő munka. De egyébként az az egész pikantériája, hogy leginkább azok ítélkeznek a moderátorok felett, akik után a legtöbbet kell takarítani.
Az adatlap elvétele meg megint egy kedvenc témám. Csináljon már az XYZ nevű tag annyit egy hónap alatt, mint egy modi egy nap alatt. Ha annyira baja van azzal, ki szerkeszti a lapot, írjon egy privit. Fogadok, bármennyire is félelmetes a Moderátor cím a név mellett, meg lehet küszködni a feladattal, hogy értelmesen elregélje, mit is szeretne. Inkább olvasnék egy húszsoros kisregényt, mintsem három-négy szót, miszerint "régen nyúltál hozzá, átvenném."
Egyébként meg, mindenki átesik valamelyest ezen a korszakon. Nekem is voltak nyafi-időszakaim, de ez nem konkrétan időtől és kortól függ. Rájöttem, sokkal szebb, ha terjedelmesen és kulturáltan fejezem ki magam. Még értelmet is sugall. És úgy vagyok vele, Starityn nagyszerű dolog, ha sugárzik valakiből az értelmi szint, mert skatulyák és sztereotípiák ide vagy oda, nekem elegem van a kicsik pesztrálásából.