Starity

Ötletdoboz

107 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 16. 14:50 #1381
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.06.16. 14:39)
Lényegébe nem. Az IP banhoz visszatérve, azzal sem lenne megoldva semmi. Azt is csak akkor nem változtatgatja az ember, ha nem akarja. A barátnő IP címe a leggyengébb megoldás.  biggrin.gif

Úgy tudom, hogy nem minden IP fix. Javítsatok ki, ha tévednék, de szerintem nem mindig azonos az IP-cím, vagyis nem mindenkinél-
2011. június 16. 14:51 #1382
cintia8597
cintia8597
bundáskenyér♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2781
Csatolások: 71
Azonosító: 128749
Idézet (szavy @ 2011.06.16. 14:45)
Ha csak abból indulok ki, hogy én 22 évesen annyira értek a Photoshophoz, hogy meg tudom nyitni meg bezárni ( biggrin.gif ), a 10 évesek meg mesterműveket gyártanak vele, akkor bármi előfordulhat és érthetnek hozzá. Persze ez esetleg egy kis részükre lehet igaz, mert a többségük az eszetlen és meggondolatlan csoportba tartozik, és hamarabb eszébe jut átszaladni a szomszédba, minthogy talán létezik erre egy program is.

Hát ja van egy csaj facebookon aki minden képét át Photoshopolja hogy szebbnek tünjön!
2011. június 16. 14:53 #1383
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Miah008 @ 2011.06.16. 14:50)
Úgy tudom, hogy nem minden IP fix. Javítsatok ki, ha tévednék, de szerintem nem mindig azonos az IP-cím, vagyis nem mindenkinél-

Ez igaz, vannak akiknek időnként változik, pl minden netre való csatlakozáskor, vagy mondjuk havonta. Nem igazán értek hozzá, nekem állandó IP-m van. De szerintem a fix IP a gyakoribb. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: cintia8597, Grace Benning, Lindsay019, duracell
2011. június 16. 14:54 #1384
dave095
dave095
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (Miah008 @ 2011.06.16. 14:50)

Igen. Van a Dinamikus IP cím, ami állandóan újat ad, ha kinyomod majd bekapcsolod a modemet, és van a Fix, ami fix. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, cintia8597, Lindsay019, duracell
2011. június 16. 15:11 #1385
- törölt felhasználó -    
1 ötletem van,de ha lehet ne hurrogjon le mindenki,ha rossz blush.gif

a moderátorok topikjába is be kéne vezetni azt amit a ToTo adatlapos topikjában smileeee.gif
ha kész 1 kérés,akkor azt egy moderátor megjelöli a tetszik gombbal
ez abban segíthetne,hogy legalább 1 kérés sem maradna ki,még véletlenül sem
9 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Emily O., thunderbird, duracell, cintia8597, DiscoDiva, anna21, Trinda, Debby.R
2011. június 16. 15:13 #1386
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.06.16. 14:53)
Ez igaz, vannak akiknek időnként változik, pl minden netre való csatlakozáskor, vagy mondjuk havonta. Nem igazán értek hozzá, nekem állandó IP-m van. De szerintem a fix IP a gyakoribb.  unsure.gif

Nekem régen dinamikus IP-m volt, aminek köszönhetően könnyen tudtam rapidshare-ről tölteni. Jó is volt. rohog.gif Most viszont már fix az IP-m.
3 felhasználónak tetszik: dave095, Lindsay019, duracell
2011. június 16. 16:58 #1387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 13:56)
Én nem vagyok itt semmi se, csak egy tag, annak se túl kiemelkedő, de azt gondolom nem baj, ha elmondom a véleményem. Szerintem jó dolog, hogy megosztjátok az ötleteiteket és tanácsokat adtok, hogyan lehetne ez jobb. Én személy szerint szeretem ezt az oldalt, de őszintén a sok felesleges butábbnál butább gumiszobás téma néha az agyamra megy. Sőt, a tizenévesek hozzáállása is arra késztet, hogy a hajamat tépjem, de igyekszem nem törődni vele. Bár szoktam én is képeket feltölteni, inkább csak nézegetem mások feltöltéseit és értékelem, hogy sokat dolgoztak vele. Szeretem a magazin részleget is, mert elmondhatom a véleményem, és van pár tag, akikkel értelmesen lehet kommunikálni, tehát személy szerint én azzal is meg vagyok békülve. Igaz, hogy a többség, egy-két szavas, vagy még rosszabb, egy-két smiley-s hozzászólásokkal emeli a magazin fényét, de ez ellen nem sok mindent lehet tenni. Joguk van ide jönni. Mondjuk egy szigorúbb szabályzat jót tenne esetleg. Akinek több, vagy csak ilyen egy-két szavas/smileys hozzászólása van, az mehetne pihenni. Vagy aki össze-vissza nyitogat értelmetlen és bélyegképes/ömlesztett képes topikokat, mehetne pihenni. Talán a nagyobb szigor hatna.

Ne viccelj, bárkinek, aki az oldalra regisztrál, joga van kifejezni a véleményét, ha meg még korrekt is az illető, pláne! wink.gif Nem mellesleg, szerintem egyikünk se különb itt a másiknál, mindössze annyi a differencia, hogy néhányan már az ősidők óta itt vannak, ők többet hozzá tudtak tenni az oldalhoz.

Alapesetben tényleg jól jönnének ezek a tanácsok, ha lenne, aki meghallgatja őket, de enélkül sajnos csak üres okoskodások. A nagyobb szigorral én is egyetértek, bár akkor meg úgyis az lenne, hogy a gyerekek beállítanák a moderátori kart úgy, hogy ők mindenbe belekötnek, nem hagyják őket élni, mindig csak piszkálódnak. Sajnos már van ezzel kapcsolatban tapasztalatom, ezekből a mai tinikből én bármit kinézek...
3 felhasználónak tetszik: duracell, Bessie, anna21
2011. június 16. 18:25 #1388
- törölt felhasználó -    
Tehát vannak képeim, amiket szeretnék feltölteni, de a csatolható sztárok száma 5-nél van korlátozva. Megtehetem azt, hogy két témát nyitok és úgy csatolom a képeket, vagy összevonás lesz?
Előre is köszönöm a választ. meghajolo.gif
2011. június 16. 18:50 #1389
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.16. 15:11)
1 ötletem van,de ha lehet ne hurrogjon le mindenki,ha rossz  blush.gif 
a moderátorok topikjába is be kéne vezetni azt amit a ToTo adatlapos topikjában  smileeee.gif 
ha kész 1 kérés,akkor azt egy moderátor megjelöli a tetszik gombbal
ez abban segíthetne,hogy legalább 1 kérés sem maradna ki,még véletlenül sem

Erre már én is gondoltam, hogy így fogom jelezni. smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: Emily O., Miley-fan09, Lindsay019, duracell, joe_r, Rap4ever8, DiscoDiva, anna21, Debby.R
2011. június 16. 20:35 #1390
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Christo @ 2011.06.16. 18:50)

Erre már én is gondoltam, hogy így fogom jelezni. smileeee.gif

Mint ahogy én is gondoltam már erre.
Csak akkor azt kellene betartatni, hogy a moderátoroon kívül senki más ne tudjon abban a topikban Tetszik gombot nyomni.
10 felhasználónak tetszik: thunderbird, olsenfan.., Miley-fan09, duracell, Rap4ever8, dave095, kriszti145, Lindsay019, DiscoDiva, Bessie
2011. június 16. 21:01 #1391
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (joe_r @ 2011.06.16. 20:35)
Mint ahogy én is gondoltam már erre.
Csak akkor azt kellene betartatni, hogy a moderátoroon kívül senki más ne tudjon abban a topikban Tetszik gombot nyomni.

ugyanezt akartam írni!
mert ha mindenki nyomogatja Tetszik gombot akkor abba belegabalyodunk.
És ( az én véleményem) szerintem ne az összes Moderátor hanem a legaktívabbak akik ebben a topicban szoktak lenni. Pl: szavy, joe_r, Christo és a többiek smileeee.gif
2011. június 16. 21:02 #1392
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.16. 21:01)
ugyanezt akartam írni!
És ( az én véleményem) szerintem ne az összes Moderátor hanem a legaktívabbak akik ebben a topicban szoktak lenni. Pl: szavy, joe_r, Christo és a többiek smileeee.gif

Szavy kiemelt tag wink.gif
Amúgy szerintem minden moderátor aktív, nem véletlenül lettek moderátorok. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Emily O., olsenfan.., DiscoDiva, anna21
2011. június 16. 21:06 #1393
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.16. 21:02)
Szavy kiemelt tag  wink.gif
Amúgy szerintem minden moderátor aktív, nem véletlenül lettek moderátorok.  wink.gif

azt írtam, hogy aki ebben a topicban aktív! wink.gif
2011. június 16. 22:41 #1394
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
ugyanezt akartam írni!

Szerintem akik oda írnak rendszeresen, már nagyjából tudják, hogy kik a modik. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, DiscoDiva
2011. június 16. 23:02 #1395
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
ugyanezt akartam írni!

Én hiába nyomogatnám a tetszik gombot a moderátorok topikjában, attól az még nem lenne megcsinálva, mert nekem nincs hozzá jogosultságom már. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: dave095, DiscoDiva
2011. június 18. 02:51 #1396
- törölt felhasználó -    
Látom volt a Téma az is, hogy akiket kitiltottak újra regisztráltak. Nos, nekem lenne egy ötletem. Akik törlik magukat, azoknak se lenne szabad újra regisztrálni, szerény véleményem szerint. Nem tudom hogy ez egyáltalán megvalósítható e, de kicsit fura hogy valaki regisztrál, és akkor aztán törli magát, csinál egy új Emailt, és visszatér. Például az én ismerőseimet zaklatta egy tag. Mindig új (lopott) néven regisztrált, és úgy veszekedett. Aztán ha valaki kiszúrta, törölte magát, és 2 perc múlva újra látható volt. Persze így az interneten keresztül lehet szidni mindenkit, legalább is pár gyerek így gondolja. Én se vagyok felnőtt, de azért tiszteletben tartom hogy egy 25-30 éves tag, csak tapasztaltabb (akár a fórumon, akár az életben), mint én. és megadom a kellő tiszteletet, próbálok megfelelni az elvárásoknak. Ez az oldal sokat jelent nekem, nem szeretném pár tag miatt elveszteni, vagy rosszul érezni magam itt. Vannak itt csodás tagok, akikre azt mondhatom értelmesek. De van pár tag akik eléggé idegesítenek. A helyesírást is ellenőrizni kéne (bár elég sok idő lenne). Mert utálom a V betű helyetti W betű használatát, vagy az ilyesmi helyesírási hibákat. Mostanában elterjedt ez a "vagánykodási" stílus. Ezalatt azt értem, hogy ide-oda írja pár tag hogy "Wow de kalssz" vagy "Pff..". Hát ha valaki nem tud helyesen, értelmesen leírni egy mondatot, az szerintem inkább szégyen minthogy menő. Persze mindenki leírhatja a véleményét, de meglehet oldani kulturáltan is. Ha valaki ír egy 1-1-1 számsorozatú véleményt, akkor legtöbbször ezt látom: "Nem ismerem, de nagyon nem szimpi", meg ilyenek. Hát akkor mi alapján ítélik meg azt a sztárt, könyörgöm? Az ilyet nem szeretem. Lehet hogy egy ritka tehetséget pontoznak le, mert nem hallották a számait, vagy nem látták egy filmben se. Van ez így a 10-10-10 számsorozatú véleményeknél is. Valaki leírja hogy "Hú de szeretem, nagyon szimpi, itt meg ott láttam csak."-közbe meg nem ismeri, de ugye benne van a sztár a Top 100-ban, így ciki lenne nem írni róla véleményt, nem de bár? A hozzászólásokra térve: Elég nagy értelmetlenség ha valaki betesz egy Smileyt a hozzászólásába, minthogy leírná a saját gondolatait. No meg, van olyan hogy rámegy egy cikkre, de eszébe sincs elolvasni. Így még jó hogy Smiley-t tesz. Elég ha a címet elolvassa, már akkor is eldöntheti milyen Smiley felel meg. Gyönyörű, mondhatom. Én imádok olvasni, szívesen veszek a kezembe könyvet, így örülök ha olvashatok a kedvenceimről, vagy egyebekről. Aki meg egy csúnya szót leír oktalanul, vagy okkal. Mehetne melegebb éghajlatra, ne itt beszéljen így. Na de ha tényleg regisztrál újra, akkor nincs mit tenni. És valaki hiába tudja 100%-ra, hogy ugyanaz a felhasználó, ha nincs bizonyítéka, nincs mit tenni. És hogy mer egy tag (8 éves létére), szidni egy moderátort? Nem tanul a hibáiból? Inkább neki kéne elnézést kérni. Na persze ír egy sajnáltató üzenetet, utána meg a moderátoroknak legyen lelkiismeret furdalása? Na de ugye mindenki magából indul ki. Nem vagyok én itt olyan régi tag hogy dirigáljak. Nem sokára leszek itt fél éves, amire büszke vagyok, hisz történt velem jó és rossz, de meg se fordult a fejemben, hogy törlöm magam innen. Én itt nem tudok semmit csinálni, az oldal szerkesztésébe beleszólási jogom nincs. Azzal könnyíthetek a moderátorok dolgán, hogy engedelmesen, és szépen betartom a szabályzatot. Ennyit tehetek, de ez is valami. Meg még van valami ami szúrja a csőröm. Van pár tag a Tiltólistámon. Szinte mind azért van ott, mert írt nekem egy "kedves" üzenetet, amiben megfogalmazta véleményét a kedvenc sztárjaimról. Már az is baj ha különbözik a stílusom, és nem követem a többi Justin rajongót vagy mi? Attól hogy nem szeretem például Justint, nem írtam egy rajongónk sem, hogy miért szereti. Sőt van pár ismerősöm aki imádja, még is a barátomnak mondhatja magát. Nekem ez a Starity egy valóra vált álom, mindennap itt vagyok. És nem szeretném, ha valami az utamba állna, hogy jól érezhessem magam, hisz ahhoz mindenkinek joga van. Na meg van pár tag aki állandóan hirdet. (Oldalt, vagy éppen sztárt). Ennek van értelme? Nincs. Ha valaki csinál egy (példa) Emily Osment-es oldalt, akkor hirdessen egy másik hasonló témájú oldalon, de ne itt. Ennek itt helye, és értelme nincsen, véleményem, és észrevételem szerint. Persze megfigyeléseim szerint, a régi tagok szinte mind felnőttek, (HQP-sek). Tehát jóval értelmesebbek, tapasztaltabbak. Lehet hogy van olyan tag, aki szerint valamelyik moderátor rossz. Szerintem mindegyik jó. Nem véletlenül azok. Ők jogosultak arra, hogy rendbe tartsák az oldalt. Szerintem az oldal színvonala még megvan, csak vigyázni kell rá, hogy ez nagyon ne romoljon le. Nem lenne jó. Ugye nem mindenki szereti a Való Világot (gondolok itt a kampányra), szerintem jó ötlet, de mint említettem: Nekünk Tagoknak nincs beleszólásunk az oldal irányításába. Így hiába. Ez hozza meg az oldal látogatottságát, hát ez van. A sztárok helyezései se vannak túl jól, bár ez a tagokon múlik. (Feltöltött kép, vélemény, rajongók száma), mindent figyelembe kell venni. De van pár sztár aki elég hátul van, ahhoz képest hogy mi-mindent tett le az asztalra. (Gondolok itt Jennifer Garner-re, például). Még a Cikkekkel kapcsolatosan: Van aki az érdekes cikk helyett, a képre összpontosít, és valójában ahhoz szól hozzá. Ez nem igen jó. Sporthírek miért ne lehetnének? Már mint a legtöbb focicsapat tagjának van lapjuk, így lenne kit csatolni a cikkhez. Teniszezőknek is van. Példa: Rafael Nadal. Ezzel az ellenség a sztároknál dologhoz: Csak veszekedés lenne belőle, sok tag törölné magát, és az oldal is lejjebb süllyedne. Persze van ám sok értelmetlen téma a gumiszobában, ami a hozzászólás gyűjtés célját szolgálja. Ha unatkozok én is benézek, de nem az a kedvenc elfoglaltságom itt a Starityn. Aztán ha a téma törlésre kerül, vagy újra nyissák, vagy elintézik maguknak a szabadságot. Meg ott az Avatarok topik, ahol néhány tag még nem érti meg, hogy ki kell venni a köszönő hozzászólásból az ikonokat, hogy ne a moderátoroknak kelljen, és ne legyen veszekedés. Ez az adatlapos dolog is érdekes. Mindenki a Kiemelt Tagok, vagy a moderátorok lapjaira pályázik. Elnézést hogy leírtam ezeket egyszerre, de már kisebb megkönnyebbüléssel tölt el, hogy nem tartottam meg magamnak a véleményemet. A képeket viszont csak értékelni tudom. Mindig örülök ha valamelyik szorgalmas tag, feltölt egy remek képsorozatot, a kedvenceimről.
10 felhasználónak tetszik: Clairy, kriszti145, Boscorelli, Christo, Holly Keller, joe_r, Tamás2.0, Pandus, Emily O., Debby.R
2011. június 18. 11:55 #1397
- törölt felhasználó -    
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.18. 02:51)
Látom volt a Téma az is, hogy akiket kitiltottak újra regisztráltak. Nos, nekem lenne egy ötletem. (...)

No, az ilyen emberekre tényleg kellene valami IP-cím alapú tiltás. Persze vannak, akiknek nem állandó címük van, de még így is jobb lenne a helyzet. Az ilyen privátban kedvenceket szidó embereket meg alapból kirúgnám innen. Annyira szánalmasak, hogy ezzel vesztegetik az amúgy sem sokat érő idejüket. Privátba akkor szoktam írni, ha annyira tetszik valami az adatlapján,amire azt mondom, "hú, tízezer kilométeren belül ő az első", ilyenkor naná, hogy megemlítem neki, hogy mi tetszik a gondolkodásában. Egyébként meg nyomok egy szavazatot, és annyi.

Meg a másik. Teleoffolják a falat azzal, hogy "szavaztam, szavaztam, szavaztam." Kit érdekel? Ha valakinek megtetszik az adatlapja, szavazok, és csendben maradok, mert ez nem arról szól, hogy "kérem vissza a szavazatot, te bunkó, mert majd' lerohadt a kezem, amikor nyomtam egy klikket." De sajna a tagok nagy része így fogja fel.

Egyébként én is így vagyok a tagok megítélésével. A régiekből lehet, hogy páran egy kicsit fennhordják az orrukat, de ilyenkor nem megsértődni kell, hanem beismerni, hogy megteheti, mert letett valamit, és nem is akármit. Mellesleg az új tagok közt is vannak olyanok, akik említésre méltóak, csakhát ez az eset fehér holló-szintű. Szokásom, hogy ismeretlen emberekről írok cikkeket - mint pl. anno Sarah Butler, akit a 11.000. helyről felhoztam a 2500.-ra. És örülök, amikor értelmes kommenteket látok a kedvenc cikkjeimnél, és nem kell legörgetnem több oldalt, mire túljutok az egyszavas kommenteken, vagy szmájlikon, és nem azt látom, hogy "nemtomkiez." A másik kedvenc, amikor gyűlölik az illetőt, és csak azért is odatojnak egy kedves kifejezést..

Ami a moderátorok dolgát illeti, egyenesen imádom, amikor a "kistagok" beszólnak abba, hogy mit csináljanak és mit ne. Úgy értem, jönnek az ilyen kommentárok, hogy "azért vannak, hogy megcsinálják." Már megint azt tudom mondani, hogy kevesen vagyunk, akárkit meg nem lehet felvenni. Most is olyan pangás van hírek terén, mert két napja a szüleimnél vagyok, és este érek haza, akkor el sem tudom képzelni, hogy megy ez a moderátoroknál. És akkor jönnek a reklamációk, hogy ez se került ki, meg az sem. Most is több mint negyven cikk van bent, és az eszem megáll, hogy mindenki pattog, hogy nem került ki a cikkje, közben meg nem tesz semmit az oldalért. Elkezdtem írni egy kis jegyzetet a legalapvetőbb hibákkal, amit még épeszű ember is felfog, aki több mint egy hete van az oldalon (pl. az életrajz NEM hír, az istenit.) Majd valahová kitetetem. Minden kis mocskot törölgetni, szerkesztgetni meg elég idegfeszítő munka. De egyébként az az egész pikantériája, hogy leginkább azok ítélkeznek a moderátorok felett, akik után a legtöbbet kell takarítani.

Az adatlap elvétele meg megint egy kedvenc témám. Csináljon már az XYZ nevű tag annyit egy hónap alatt, mint egy modi egy nap alatt. Ha annyira baja van azzal, ki szerkeszti a lapot, írjon egy privit. Fogadok, bármennyire is félelmetes a Moderátor cím a név mellett, meg lehet küszködni a feladattal, hogy értelmesen elregélje, mit is szeretne. Inkább olvasnék egy húszsoros kisregényt, mintsem három-négy szót, miszerint "régen nyúltál hozzá, átvenném."

Egyébként meg, mindenki átesik valamelyest ezen a korszakon. Nekem is voltak nyafi-időszakaim, de ez nem konkrétan időtől és kortól függ. Rájöttem, sokkal szebb, ha terjedelmesen és kulturáltan fejezem ki magam. Még értelmet is sugall. És úgy vagyok vele, Starityn nagyszerű dolog, ha sugárzik valakiből az értelmi szint, mert skatulyák és sztereotípiák ide vagy oda, nekem elegem van a kicsik pesztrálásából.
13 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, kriszti145, Boscorelli, Christo, duracell, szavy, Lindsay019, Holly Keller, joe_r, Tamás2.0, Beba13, Emily O., Debby.R
2011. június 18. 12:55 #1398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.18. 11:55)
No, az ilyen emberekre tényleg kellene valami IP-cím alapú tiltás. (...)

Nos igen. Ez a másik. Az üzenőfalamra írtak már olyat "szaviztam rem visszajön". Ezzel az a baj: Helyesírás nuku, és reméli hogy visszaadom? Ha tetszik a profilja igen, de ha ilyet ír nem. Ha valakinek tetszik a profilja, akkor írok 2-3 értelmes mondatot miért érdemli meg a szavazatom, mert nem osztogatom ha üres a profilja, vagy ha valami nem tetszik benne. A szavazat nem hiszem hogy sokat érne. Itt nincs Top lista, kivéve a hozzászólásoknál, és a képeknél. De azért fölösleges Floodolni, hogy több hozzászólásod legyen. Ilyen fölösleges képeket meg nem kéne feltölteni. Mondjuk aki benne van a Top 10 feltöltőben, az megérdemli, szerintem. A moderátorok meg azért nem szerkesztik a lapjaikat szerintem, mert (például) tegnap benéztem a moderátorok topikjába, és írtam oda. Majd elájultam. Annyi kérés volt ott, hogy.., elég sok. És az egyik moderátor mind megcsinálta (Christo). Vagy épp nincs új információ, és nem akarnak csak úgy rámenni a szerkesztem gombra. És minden tagnak a moderátorok lapjai kellenének. Hát... komolyan mondom. A Topik azért lett megnyitva, hogy ne a moderátoroknak üzengessenek ez ügyben, erre ez van. És odabiggyesztik hogy itt már lejárt a 10 hónap is stb..., de moderátorok..., nem hiába van leírva a Topik elején a szabályzat. Jó, egyszer hibáznak, elmegy..., de hogy elmondják nekik ezt, és újra próbálkoznak, aztán a moderátorok lesznek bunkónak titulálva, mikor nem azok, egyszerűen ez a jelenlegi állás. Én is voltam olyan, hogy valamit nem értettem, hibáztam.., de tanultam belőle, hogy ilyet többet ne! Még ezekkel a lapokkal kapcsolatosan: Engem régebben nem hagytak békén hogy cserélek-e, mikor meg nemet mond az ember, ő a hibás!? Egyszerűen nem kaptam megfelelő ajánlatot, kész. Utána a Tag megsértődött és törölte magát "miattam". Nem kapta meg amit akar, és rögtön hisztizik... Ez lenne a véleményem.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Boscorelli, funny18
2011. június 18. 14:07 #1399
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Adatlapokról:
Egy ideje szinte már fűről-fáról készítenek adatlapokat. Ezzel nem lenne gond, ha a készítőjük valóban tudna valamit az adott sztárról. Csakhogy sokan úgy hiszik elég 1-2 mondat és le van tudva az életrajz. Aztán rájönnek, hogy többet nem tudnak hozzá írni, és inkább leadják. Ennek mi értelme? rolleyes.gif
Az adatlapok kérésével, cserélésével még nincs gond szerintem. Sokan vagyunk úgy, hogy más szerkeszti a kedvencünk adatlapját. Amíg ő rendesen szerkeszti no problem. biggrin.gif

Problémás tagokról:
Igen vannak, voltak és lesznek. Azért közöttük is különbséget kell tenni. Vannak akik direkt kötekednek, és van olyan aki tudatlan, nem tudja hogyan kell használni a Starity-t. De emiatt nem izgulok, mert tudom, hogy a moderátorok tudják megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket.

Gumitopik és .. témák:
Őszintén megmondom ez idegesített a legjobban. Jó, tudom, a gumiszobában "minden" megengedett, de a többi témához ne nyitogassanak már gumis topikokat! Vagy először használják a keresőt könyörgöm! Annyi hasonló/ugyanolyan topik található már itt. Megszámolni se tudnám. Értem én hogy az új tagok a csillagocskákra hajtanak. Nincs ezzel gond, de azért ne ész nélkül csináljunk már mindent. Ha valaki valamit nem tud: KÉRDEZZEN!!! Sokan szívesen segítenek. Én is, amiben csak tudok. Csak arra használjuk már a Starity-t amire való, és ne arra, hogy egymás idegeire menjünk.
Köszöntem a figyelmet. meghajolo.gif
12 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Twilight6, anna21, kriszti145, Boscorelli, Christo, Levente1991, duracell, Lindsay019, joe_r, Tamás2.0, Debby.R
2011. június 18. 14:14 #1400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.06.18. 14:07)
Adatlapokról:
(...)

Ehhez különösebb hozzászólásom nincs, csak hogy teljesen igazad van. Legjobban a Gumiszobás témákkal. meghajolo.gif
107 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!