Idézet (Holly Keller @ 2011.06.15. 21:05)
Csak tudod egy a nagy baj ezzel. (...)
Akkor elmondok egy-két dolgot.
Az egy dolog, hogy igazad van, de az mindenki elfelejti, hogy a moderátoroknak is vannak bizonyos korlátaik. Mind időbeli, mind hatáskörbeli. Az első gondololm egyértelmű, miszerint nem lehetséges, hogy 0-24 órában itt üljünk, és azt nézzük, hogy kit kell helyre tenni. A második pedig az, hogy ki lehetne itt tiltani naponta több tíz embert is, de akkor jönne nekünk a kérdés, hogy miért is pakoltunk ki annyi embert.
Kimondva-kimondatlanul, de lassan másfél éve észre lehet venni, hogy a fórum, és azon belül a képek csak a sokadik helyen állnak. Most már nem az a lényeg, hogy minél több, és jó minőségű kép kerüljön fel, hanem hogy minél nagyobb legyen a forgalom. Az más kérdés, hogy nekem sem tetszik, illetve, hogy nekem a fórum van beállítva, és nem a címlap, vagy a magazin. De azt azért vegye figyelembe mindenki, hogy valódi döntést egyetlen ember hoz, gondolom nem kell elmondanom, hogy ki.
És még valami. Olvassátok el az Impresszum szövegét. Van ott néhány tanulságos dolog, pedig nem valami hosszú. Nos így állunk. Ami tudunk megtesszük, sokszor erőn felül is, mert mondhatná azt bármelyikünk, hogy ez neki nem kell tovább, de mégis csináljuk. Nem magunkat akarom védeni, de hathatós segítség nélkül mi sem vagyunk igazán hatékonyak.
Azt megteheti mindenki, hogy bármelyik moderátornak, de legalábbis nekem biztosan, ír egy privit, hogy mit fedezett fel. Van, amikor még gyorsabb így, mint a modtopikban.

9 felhasználónak tetszik: